ΧΟ΄ΠΟΝΟΠΟΝΟ με ΟΥΡΑΝΟ-ΓΗΊΝΗ

ΠΛΗΡΗ ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΠΝΟΗ

Δρ. Γιάνκος Α.Μ. Μπάντελης

Εδώ γίνεται συνδυασμός της ΟΥΡΑΝΟΓΗΪΝΗΣ ΚΒΑΝΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ με το ΧΟ΄ΠΟΝΟΠΟΝΟ.

Έχει κ εδώ 4 Στάδια κ 2 Φάσεις:

Τα Στάδια είναι: Εισπνοή, Κράτημα, Εκπνοή, Άπνοια.

Οι Φάσεις είναι: η Γήινη κ η Ουράνια.

Συνδυάζεται κ αυτή με κινήσεις της Κεφαλής κ των Ώμων.

Ξεκινάμε τις Αναπνοές, από την τη Γήινη Φάση, με την Κεφαλή σε Υπερκάμψη κ καταλήγουμε στην Υπερέκταση της Κεφαλής, για να ξεκινήσει από δω με Εισπνοή, η Ουράνια Αναπνοή κ να καταλήξουμε με Άπνοια, στην Υπερκάμψη.

Στην Γήινην Φάσιν η Κεφαλή κινείται αργά από την Υπέρκαμψη στην Υπερέκταση.

Η Εισπνοή ξεκινά από τα Πέλματα, από όπου εισέρχεται η Ευεργετική Ενέργεια της Μητέρας-Γης κ αφού ορθανοίξει τα 3 Βασικά Ενεργειακά Κέντρα, στο ύψος του Ηλιακού Πλέγματος, διαμορφώνεται με το ‘’ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΩ’’, κ τελειώνει κ εναποτίθεται στο Ενεργειακό Κέντρο της Καρδιάς διαμορφώνοντας το, με το ‘’ΜΕ ΑΓΑΠΩ’’.

Από εκεί αρχίζει το Κράτημα, με το ‘’ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΝΩ’’, όπου η Ενέργεια διανοίγοντας το 5ο κ 6ο Ενεργειακά Κέντρα, τελειώνει στο Ενεργειακό Κέντρο της Κορυφής της Κεφαλής, όταν η Κεφαλή έρχεται σε κατακόρυφη θέση.

Εδώ ξεκινά η Εκπνοή με το ‘’ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ’’, κ τελειώνει με το ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΩ όταν η Κεφαλή είναι στη θέση της Υπερέκτασης όπου γίνεται κ η Άπνοια.

Νιώθουμε όλη την Ενέργεια της Μάνας-Γης, να απελευθερώνεται κ να ενώνεται με την Ενέργεια του Πατέρα-Ουρανού κ να γεμίζουν το Σύμπαν.

Εδώ αρχίζει η Ουράνια Φάση, όπου η Κεφαλή κινείται αργά από την Υπερέκταση ως την Υπέρκαμψη, η οποία τερματίζεται όταν το Πηγούνι ακουμπήσει στο Στέρνο.

Από την Υπέρκαμψη ξεκινάμε με Εισπνοή, που τελειώνει όταν η Ουράνια Ενέργεια με το ‘’ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΩ’’ κ με το ‘’ΜΕ ΑΓΑΠΩ’’, φτάσει στο Κέντρο της Κορυφής της Κεφαλής. Η Κεφαλή είναι σε κατακόρυφη θέση.

Από εδώ, αρχίζει το Κράτημα, όπου, η Ουράνια Ενέργεια, με το ‘’ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΝΩ’’, διέρχεται κ διανοίγει το 5ο κ 6ο Ενεργειακά Κέντρα κ καταλήγει στο Ενεργειακό Κέντρο της Καρδιάς. Η Κεφαλή έχει αρχίσει να άπτεται του Στέρνου.

Στο σημείο αυτό, με το ‘’ΕΥΓΝΩΜΩΝΏ’’, γίνεται η Εκπνοή, όπου η Ουράνια Ενέργεια διαπερνά κ διανοίγει τα 3 Βασικά Κέντρα. Η Εκπνοή τελειώνει στο Περίνεο.

Ακολουθείται από Άπνοια, κ με το ‘’ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΩ’’, όπου η Ενέργεια Γειώνεται κ Διαχέεται σε όλα τα πλάσματα της Μητέρας Γης.

Στη Γήινη φάση κ στην Ουράνια Φάση που ακολουθεί, ανεβάζουμε την Ενέργεια της Μάνας-Γης, ως τον Ουρανό. Εκεί παίρνουμε την Ευεργετική Ενέργεια από τον Πατέρα-Ουρανό κ την Ενώνουμε Θεϊκά με την Ενέργεια της Μάνας-Γης. Νιώθουμε στο σημείο αυτό, Υπέρλαμπρα Ουράνια Τόξα να διαχέουν τις Θεϊκά Ενωμένες Ενέργειες προς το Σύμπαν. Κατόπι δε να ρέουν προς τη Μάνα-Γη κ να διαχέονται προς όλα τα Πλάσματα του Πλανήτη.

Οι Ώμοι στην Εισπνοή ανοίγουν προς τα πίσω. Στην Εκπνοή συγκλείνουν προς τα εμπρός.