ΕΛΙΞΙΡΙΑ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

ΛΟΥΣΣΗ ΕΛΕΝΗ

Η διαδικασία της γήρανσης είναι μια εξαιρετικά πολυπαραγοντική, πολύπλοκη εξελεγκτική και όχι χρονολογική διαδικασία. Αναπόφευκτη μεν, εν τούτοις υπάρχουν τρόποι/μέθοδοι αντιμετώπισης, σημαντικής καθυστέρησης και αντιστροφής για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, με αξιοπρέπεια και συνειδητότητα

Υπάρχουν πολλές θεωρίες της γήρανσης (ελεύθερες ρίζες, ρόλος ορμονών μιτοχονδρίων, Τελομεράση, deco κ.α)

Καθένας όμως γεννιέται μ΄ένα μοναδικό γενετικό Κώδικα, με προκαθορισμένες τάσεις.

Το DNA,η γενετική μας κληρονομικότητα, έχει κατά πολύ να συμβάλλει στο πόσο γρήγορα γερνάμε και στο πόσο ισορροπημένα ζούμε. Οι επίφοβες επιδεινώσεις στις ασθένειες της γήρανσης, ήτοι μείωση των εγκεφαλικών λειτουργιών, απώλεια μνήμης, Αλτσχάιμερ, εγκεφαλικά επεισόδια κ.α. μπορούν να επιβραδυνθούν να προληφθούν και ακόμη ν΄ αντιστραφούν.

Ακολουθώντας τρόπους και «μυστικά» αντιγήρανσης, διατήρησης ευζωίας και αναζωογόνησης , υποστηρίζοντας συνήθειες διατροφής και κίνησης, που συμβάλλουν σε καλά επίπεδα φυσικής κατάστασης , μπορούμε ουσιαστικά να σταματήσουμε τις εκφυλιστικές επιρροές του χρόνου.

Θα ταξιδέψουμε λοιπόν μαζί, στον μαγικό κόσμο των ελιξιρίων, φυσικών βοτάνων και ιαμάτων, τροφών οξυγονούχων, υπερτροφών, θαυματουργών αντιοξειδωτικών, για πρόληψη και θεραπεία της πρόωρης γήρανσης, ενίσχυση του ανοσοποιητικού, μνήμης.

Αλκαλική, σατβική διατροφή αντιγήρανσης, τροφές βιταμίνες , ιχνοστοιχεία και μέταλλα, για δημιουργία και διατήρηση του κολλαγόνου και ελαστίνης, για αποκατάσταση της σφριγηλότητας.

Θα γνωρίσουμε τα μυστικά της μακροζωίας, ευζωίας, μειώνοντας το «οξειδωτικό stress», και κυρίως τρόπους διαχείρισης του άγχους, βασική αιτία των ελευθέρων ριζών οξυγόνου, ουσιαστική αλλαγή τρόπου ζωής και σκέψης, με γέλιο, αισιοδοξία, επαφή με την φύση και τον εσώτερο εαυτό μας, αγάπη, μεγαλώνοντας τον κύκλο της Αγάπης και συμπαθητικής δόνησης από το περιοριστικό «ΕΓΩ» στο «ΕΜΕΙΣ” ,θα καταφέρουμε να συμφιλιωθούμε τε τον χρόνο και να τον κάνουμε σύμμαχο, με αγάπη, αποδοχή, υπομονή και σύμπνοια.

Η διαδικασία της γήρανσης είναι εξελικτική και όχι χρονολογική.

Φυσιολογική και παθολογική γήρανση, είναι εντελώς διαφορετικές προσεγγίσεις.

Θα πραγματοποιήσουμε μαζί αυτό το μαγικό ταξίδι, ανακαλύπτοντας τρόπους αντιμετώπισης, καθυστέρησης και αντιστροφής της γηραντικής διαδικασίας.

Ελιξίρια αντιοξειδωτικές τροφές, οξυγονούχες, super foods, που σταματούν και αντιστρέφουν την διαδικασία της γήρανσης.

Μυστικά μακροζωίας ευζωίας,

Βότανα προσαρμογόνα που ενισχύουν την αντιοξειδωτική δράση, το ανοσοποιητικό και την lipido

Τροφές για αποκατάσταση σφριγηλότητας, διατήρησης ελαστικού ιστού, και ενεργοποίηση κολλαγόνου.

Άσκηση, κίνηση, αλλαγή τρόπου ζωής και σκέψης άνοιγμα στον κύκλο της Αγάπης, μετατόπιση από το ‘Εγώ‘ στο ’Εμείς‘ , με γέλιο, χαρά, αισιοδοξία, αποδοχή, γενναιοδωρία, δοτικότητα.

 

==========================

ΛΟΥΣΣΗ ΕΛΕΝΗ, 2102799684, 6977336395, loussihealing2@gmail.com

ιστοσελίδα http://rnren705.wixsite.com/aenaiarmonia