ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΜΕΡΟΣ 1

 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΜΕΡΟΣ 1

ΜΑΘΗΜΑΤΑ 1 ΩΣ 50

ΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ

ΡΟΜΠΕΡΤ ΗΛΙΑ ΝΑΤΖΕΜΥ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ευχαριστούμε για την δωρεά σας. Αν δεν έχετε λάβει την απόδειξη για την προσφορά σας, παρακαλούμε να μας στείλτε την ταχυδρομική διεύθυνση σας στο ren@otenet.gr και στο olgatsi_kou@yahoo.gr για να σας στείλουμε την απόδειξη σας.

Η σελίδα αυτή υπάρχει για να τη χρησιμοποιήσετε για τον εαυτό σας και την οικογένεια σας.

Καλό είναι να καταχωρήσετε την σελίδα αυτή στα αγαπημένα σας ή στους σελιδοδείκτες στην εφαρμογή που θα χρησιμοποιήσετε για να δείτε τα Βίντεο μαθήματα – ώστε να τη βρίσκετε αμέσως όποτε τη θελήσετε. Πως να τα δείτε στο ίντερνετ; 1. Κάντε κλικ στο μάθημα που θέλετε να ακούσετε στην σειρά.

2. Όταν ανοίγει το παράθυρο, κάντε κλικ κάτω δεξιά από την εικόνα για να γεμίσει όλη την οθόνη σας, σαν να το βλέπετε στο DVD  player.

3. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το μάθημα όσες φορές θέλετε ώστε να το καταλάβετε. Μπορείτε επίσης, να πιάσετε το «μπαλάκι» από κάτω στο παράθυρο και να προχωρήσετε το μάθημα μπροστά ή πίσω για να δείτε αυτό που θέλετε. (περιμένετε να αντιδράσει το Youtube σύμφωνα με την ταχύτητα της σύνδεσής σας.)

4. Θα χαρούμε να τα μοιραστείτε με την οικογένεια σας στο σπίτι σας, αλλά σας παρακαλούμε να μην δώσετε τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις σε άλλους, για ευνόητους λόγους. Αν έχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και δεν μπορούν να προσφέρουν τις πολύ χαμηλές προσφορές που ζητάμε, για τα οποία άλλα κέντρα ζητάνε αντίστοιχα πάνω από 400 ευρώ, τότε ας μας στείλουν μια επιστολή, ζητώντας να κάνουμε εξαίρεση.

Ευχόμαστε τα μαθήματα, οι διδασκαλίες και οι εσωτερικές ασκήσεις να σας φέρουν μεγαλύτερη ακόμα υγεία, αυτογνωσία, ηρεμία, ευτυχία, επιτυχία και εξέλιξη στη ζωή σας. Για άλλες γνώσεις και στήριξη πηγαίνετε στο http://www.armonikizoi.com/greek Αν έχετε ερωτήσεις στείλτε ένα μήνυμα στο armoniki@holisticharmony.com ή ren@otenet.gr ή τηλεφωνήστε στο 22990 40314,  5,  6. Να είστε πάντα καλά.

Για να δείτε το φυλλάδιο για το σεμινάριο αυτό, κάντε δεξί κλικ πάνω στην λέξη “εδώ” και κατεβάστε το αρχείο στο κομπιούτερ σας και μετά ανοίξτε το εκεί σαν αρχείο pdf. εδώ

Εμπειρίες Φωτός

Στα μαθήματα 2 ως 16 αναφέρεται σε μουσικά κομμάτια για τις Εμπειρίες Φωτόςόπου όλοι στεκόμαστε και αφηνόμαστε στην μουσική και επιτρέπουμε τον εαυτό μας να νιώθουμε εσωτερική έμπνευση. Υπάρχουν προβλήματα δικαιωμάτων όταν ανεβάσαμε αυτά στο Youtube. Έτσι αν θέλετε να βρείτε τα κομμάτια αυτά μπορείτε να τα κατεβάστε από το την ιστοσελιδα μας στο http://www.armonikizoi.com/el_downloads?category=16

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΝΟ 1

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΝΟ 2

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΝΟ 3

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΝΟ 4

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΝΟ 5

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΝΟ 6

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΝΟ 7

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΝΟ 8

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΝΟ 9

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΝΟ 10

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΝΟ 11

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΝΟ 12

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΝΟ 13

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΝΟ 14

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΝΟ 15

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΝΟ 16

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΝΟ 17 http://www.youtube.com/watch?v=SRzKw6436V4

 

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ

Comments are closed.