Κατάστημα

Καλώς ήλθατε στο κατάστημα μας.

Ελπίζουμε πως τα προϊόντα μας θα σας βοηθήσουν στην υγεία, ευτυχία, ηρεμία και εξέλιξη σας.

Είναι αποτέλεσμα πολλών χρόνων εντατικής εργασίας.

Κάντε κλικ εδώ για τα Βιβλία μας

Για μια λίστα απο τα CD και DVD μας, κάντε κλικ εδώ.

Για το Παιχνίδι Της Αγάπης

Τα Ηλεκτρονικά βιβλία είναι όλα μόνο 10 Ευρώ ή 14 $.

Τα Σεμινάρια στο Ίντερνετ είναι μια θαυμάσια και οικονομική ευκαιρία να ωφεληθείτε από τα σεμινάρια μας από μακριά για μόνο 2 εύρω το μάθημα.

Οι αγορές σας από το κατάστημα είναι 100% ασφαλείς. Δεν αποθηκεύουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες (όπως π.χ. αριθμούς πιστωτικών καρτών). Όλες οι συναλλαγές γίνονται μέσω της γνωστής διαδικτυακής υπηρεσίας PayPal.

(Παρακαλούμε σημειώστε πως οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ταχυδρομικά.)

************************************

Προσοχή – Όσοι θέλετε να λάβετε βιβλία, CD, DVD με αντικαταβολή με τα ΕΛΤΑ.

Επειδή επιτρέπεται μόνο ένα νόμισμα στο Κατάστημα και οι περισσότερες παραγγελίες μας για βιβλία είναι από της ΗΠΑ, οι τιμές στα Ελληνικά Βιβλία παρόλο που γράφουν $, είναι στην  πραγματικότητα  Ευρώ.

Άρα αν το βιβλίο γράφει $15, είναι στη πραγματικότητα 15 Ευρώ.

Μπορείτε να κάνετε παραγγελίες στα τηλέφωνα 22990 40314  ή 5 ή  6

 και να πληρώσετε αντικαταβολή. 

************************************

===========================================

Πως να κάνετε την δωρεά σας.

Μπορείτε να κάνετε την δωρεά σας με τους εξής τρόπους:

1. Σε ένα από τα γραφεία μας, Στο Χαλάνδρι (210 6818151, 210 6818220), Μυρρινούντα (22990 40314,  5,  6)  ή Π. Φάληρο.

2. Με κατάθεση στην Εθνική τράπεζα 72161242242 (Όλγα Τσιμπανούλη)

3. Με Ταχυδρομική επιταγή στην Όλγα Τσιμπανούλη, ΤΘ 93, 19003 Μαρκόπουλο.

4. Μέσω Papal στο ίντερνετ (κάντε κλικ πιο κάτω)

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις στείλτε μας ένα email στο armoniki@holisticharmony.com και στο ren@otenet.gr και ενημερώστε μας για την δωρεά σας, ώστε να σας στείλουμε τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις.

Αν κάνετε κατάθεση στην τράπεζα ή στο ταχυδρομείο, στείλτε μας τα στοιχεία για την διεύθυνση σας ώστε να σας στείλουμε μια απόδειξη.

Τα δέκα πιο δημοφιλή προϊόντα μας:

Διαλέξεις σε CD & DVD

lectures_dvd
Εκτός από τα απλά CD και DVD που προσφέρουμε για μόνο 5 ευρώ, έχουμε επίσης CD και DVD για 7 εύρω με πολύχρωμες εκτυπώσεις και σκληρές θήκες - πιθανόν για δώσετε σαν δώρα. Θα τα βρείτε στο κέντρο μας ή στο Βιβλιοπωλείο Πύρινο Κόσμο
Price: $ 7.00
by Admin

Μαθήματα Θαυμάτων - Μερος 1
Σεμινάριο σε Βίντεο στο Ιντερνετ

miracles1
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ  Σεμινάριο σε Βίντεο στο Ιντερνετ με τον Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ 17 μαθήματα σχετικά τα "Μαθήματα θαυμάτων" και πως να τα εφαρμόσουμε στην ζωή μας.  Σε DVD = μόνο 85 ευρώ. - Αν προτιμάτε να σας στείλουμε το σεμινάριο σαν DVD, τότε τηλεφωνήστε στο 22990 40314,  5,  6. Στο Ιντερνετ μόνο 34 Ευρώ. - Αν θέλετε να έχετε πρόσβαση More Info »
Price: $ 34.00
by Robert Najemy

ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ
Σεμινάριο σε Βίντεο στο Ιντερνετ

ourania_prof
ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ  Σεμινάριο σε Βίντεο στο Ιντερνετ με τον Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ 14 Μαθήματα για το πως να καταλάβουμε και να εφαρμόσουμε την Ουράνια Προφητεία Σε DVD = μόνο 70 ευρώ. - Αν προτιμάτε να σας στείλουμε το σεμινάριο σαν DVD, τότε τηλεφωνήστε στο 22990 40314,  5,  6. Στο Ιντερνετ μόνο 28 Ευρώ. - Αν θέλετε να έχετε πρόσβαση στα More Info »
Price: $ 28.00
by Robert Najemy

Σχέσεις Ανδρών - Γυναικών
Σεμινάριο σε Βίντεο στο Ιντερνετ

andron-gynaikon
ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ  Σεμινάριο σε Βίντεο στο Ιντερνετ με τον Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ 14 μαθήματα σχετικά το πως οι άνδρες και οι γυναίκες μπορούν να καταλάβουν ο ένας τον άλλον, να επικοινωνούν, να συμφιλιωθούν, να αγαπηθούν και να εξελίσσονται μέσα από την σχέση τους.  Σε DVD = μόνο 70 ευρώ. - Αν προτιμάτε να σας στείλουμε το More Info »
Price: $ 28.00
by Robert Najemy

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΝΟ 4
Σεμινάριο σε Βίντεο στο Ιντερνετ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ 4
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ  Σεμινάριο σε Βίντεο στο Ιντερνετ με τον Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ 9  ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ"   Σε DVD = μόνο 45 ευρώ. - Αν προτιμάτε να σας στείλουμε το σεμινάριο σαν DVD, τότε τηλεφωνήστε στο 22990 40314,  5,  6. Στο Ιντερνετ μόνο 18 Ευρώ. - Αν θέλετε να έχετε πρόσβαση στα μαθήματα ηλεκτρονικάστο ιντερνετ δείτε More Info »
Price: $ 18.00
by Robert Najemy

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΨΥΧΕΣ
Σεμινάριο σε Βίντεο στο Ιντερνετ

help
 ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΨΥΧΕΣ     Σεμινάριο σε Βίντεο στο Ιντερνετ με τον Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ 15  ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟ Ή ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟ ΑΤΟΜΟ Σε DVD = μόνο 75 ευρώ. - Αν προτιμάτε να σας στείλουμε το σεμινάριο σαν DVD, τότε τηλεφωνήστε στο 22990 40314,  5,  6. Στο Ιντερνετ μόνο 30 Ευρώ. - Αν θέλετε να έχετε More Info »
Price: $ 30.00
by Robert Najemy

Ο ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ - ΜΕΡΟΣ B
Σεμινάριο σε Βίντεο στο Ιντερνετ

enlightenedbrain
Ο ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ - ΜΕΡΟΣ B   Σεμινάριο σε Βίντεο στο Ιντερνετ με τον Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ 11 + 1 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "Ο ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ"   Σε DVD = μόνο 55 ευρώ. - Αν προτιμάτε να σας στείλουμε το σεμινάριο σαν DVD, τότε τηλεφωνήστε στο 22990 40314,  5,  6. Στο Ιντερνετ μόνο 20 Ευρώ. - Αν θέλετε να More Info »
Price: $ 20.00
by Robert Najemy

Οι περιπέτειες του Πέτρου

peter_el
Πέτρος πεθαίνει. Βιώνει ζωή έκτος σώματος. Γυρίζει στην ζωή με νέα λαχτάρα να αγαπάει, να μάθει και να δημιουργήσει. Τώρα χρειάζεται να προσαρμοστεί στην νέα του αντίληψη για τον εαυτό του, για τους άλλους και την ζωή. Μαζί με τους φίλους του και τις γυναίκες τους ξαφνικά βρίσκονται αντιμέτωποι με «ληστές» που απειλούν την ζωή More Info »
Price: $ 15.00
by Admin

Ο ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ - ΜΕΡΟΣ Γ
Σεμινάριο σε Βίντεο στο Ιντερνετ

HealingEarth1
Ο ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ - ΜΕΡΟΣ Γ   Σεμινάριο σε Βίντεο στο Ιντερνετ με τον Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ 6 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "Ο ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ"   Σε DVD = μόνο 30 ευρώ. - Αν προτιμάτε να σας στείλουμε το σεμινάριο σαν DVD, τότε τηλεφωνήστε στο 22990 40314,  5,  6. Στο Ιντερνετ μόνο 10 Ευρώ. - Αν θέλετε να έχετε πρόσβαση More Info »
Price: $ 10.00
by Robert Najemy

Το παιγνίδι της Αγάπης

love_game_el
LOVE GAME TO «ΠAIXNIΔI THΣ AΓAΠHΣ» Tο παιχνίδι της αγάπης είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι που δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει την ανάγκη για πιο ανοιχτή και αποτελεσματική επικοινωνία της οικογένειας, με έναν διασκεδαστικό τρόπο που θα ευχαριστεί όλους. Yπάρχουν σε κάθε παιχνίδι 4 πακέτα με ερωτήσεις για κάθε περίπτωση. Ερωτήσεις Νο. 1 : Eίναι για μια More Info »
Price: $ 15.00
by Admin