Κατάστημα

Καλώς ήλθατε στο κατάστημα μας.

Ελπίζουμε πως τα προϊόντα μας θα σας βοηθήσουν στην υγεία, ευτυχία, ηρεμία και εξέλιξη σας.

Είναι αποτέλεσμα πολλών χρόνων εντατικής εργασίας.

Κάντε κλικ εδώ για τα Βιβλία μας

Για μια λίστα απο τα CD και DVD μας, κάντε κλικ εδώ.

Για το Παιχνίδι Της Αγάπης

Τα Ηλεκτρονικά βιβλία είναι όλα μόνο 10 Ευρώ ή 14 $.

Τα Σεμινάρια στο Ίντερνετ είναι μια θαυμάσια και οικονομική ευκαιρία να ωφεληθείτε από τα σεμινάρια μας από μακριά για μόνο 2 εύρω το μάθημα.

Οι αγορές σας από το κατάστημα είναι 100% ασφαλείς. Δεν αποθηκεύουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες (όπως π.χ. αριθμούς πιστωτικών καρτών). Όλες οι συναλλαγές γίνονται μέσω της γνωστής διαδικτυακής υπηρεσίας PayPal.

(Παρακαλούμε σημειώστε πως οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ταχυδρομικά.)

************************************

Προσοχή – Όσοι θέλετε να λάβετε βιβλία, CD, DVD με αντικαταβολή με τα ΕΛΤΑ.

Επειδή επιτρέπεται μόνο ένα νόμισμα στο Κατάστημα και οι περισσότερες παραγγελίες μας για βιβλία είναι από της ΗΠΑ, οι τιμές στα Ελληνικά Βιβλία παρόλο που γράφουν $, είναι στην  πραγματικότητα  Ευρώ.

Άρα αν το βιβλίο γράφει $15, είναι στη πραγματικότητα 15 Ευρώ.

Μπορείτε να κάνετε παραγγελίες στα τηλέφωνα 22990 40314  ή 5 ή  6

 και να πληρώσετε αντικαταβολή. 

************************************

===========================================

Πως να κάνετε την δωρεά σας.

Μπορείτε να κάνετε την δωρεά σας με τους εξής τρόπους:

1. Σε ένα από τα γραφεία μας, Στο Χαλάνδρι (210 6818151, 210 6818220), Μυρρινούντα (22990 40314,  5,  6)  ή Π. Φάληρο.

2. Με κατάθεση στην Εθνική τράπεζα 72161242242 (Όλγα Τσιμπανούλη)

3. Με Ταχυδρομική επιταγή στην Όλγα Τσιμπανούλη, ΤΘ 93, 19003 Μαρκόπουλο.

4. Μέσω Papal στο ίντερνετ (κάντε κλικ πιο κάτω)

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις στείλτε μας ένα email στο armoniki@holisticharmony.com και στο ren@otenet.gr και ενημερώστε μας για την δωρεά σας, ώστε να σας στείλουμε τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις.

Αν κάνετε κατάθεση στην τράπεζα ή στο ταχυδρομείο, στείλτε μας τα στοιχεία για την διεύθυνση σας ώστε να σας στείλουμε μια απόδειξη.

Τα δέκα πιο δημοφιλή προϊόντα μας:

Διαλέξεις σε CD & DVD

lectures_dvd
Εκτός από τα απλά CD και DVD που προσφέρουμε για μόνο 5 ευρώ, έχουμε επίσης CD και DVD για 7 εύρω με πολύχρωμες εκτυπώσεις και σκληρές θήκες - πιθανόν για δώσετε σαν δώρα. Θα τα βρείτε στο κέντρο μας ή στο Βιβλιοπωλείο Πύρινο Κόσμο
Price: $ 7.00
by Admin

Σαράμ: οι περιπέτειες μιας ψυχής

saram_el
ΣAPAM OI ΠEPIΠETIEΣ MIAΣ ΨYXHΣ ΠEPA AΠO THN EPΓAΣIA ME TO EΣΩTEPIKO ΠAIΔI EINAI H ΣYMΦIΛIΩΣH TΩN YΠOΠPOΣΩΠIKOTHTΩN Mετά από πολλές ενσαρκώσεις πάνω στην Γη, η αιώνια ψυχή Σαράμ ενσαρκώνεται στον πλανήτη Zέα για να λύσει τις εσωτερικές της συγκρούσεις. Παρακολουθούμε την εξελικτική της διαδικασία μέσα από τις εμπειρίες του παρελθόντος, από προηγούμενες ενσαρκώσεις και More Info »
Price: $ 13.00
by Admin

Στοχασμοί ζωής: ταξίδι στο φως

stoxasmoi_el
ENAΣ ΣYNTPOΦOΣ ΓIA THN ANTIMETΩΠIΣH THΣ ZΩHΣ AΠΛEΣ ΠNEYMATIKEΣ AΛHΘEIEΣ ΠOY: OMOPΦAINOYN TH ZΩH HPEMOYN THN ΨYXH ΔINOYN ΣIΓOYPIA - AYTOΠEΠOIΘHΣH XAPIZOYN MIA ΣXEΣH AΓAΠHΣ: ME TOYΣ AΛΛOYΣ ME TON EAYTO MAΣ ME TO ΘEO ME TH ZΩH ΠPOIKIZOYN TH ZΩH MAΣ ME NOHMA KAI ΣKOΠO ΔHMIOYPΓOYN EYTYXIA
Price: $ 15.00
by Admin

Οι περιπέτειες του Πέτρου

peter_el
Πέτρος πεθαίνει. Βιώνει ζωή έκτος σώματος. Γυρίζει στην ζωή με νέα λαχτάρα να αγαπάει, να μάθει και να δημιουργήσει. Τώρα χρειάζεται να προσαρμοστεί στην νέα του αντίληψη για τον εαυτό του, για τους άλλους και την ζωή. Μαζί με τους φίλους του και τις γυναίκες τους ξαφνικά βρίσκονται αντιμέτωποι με «ληστές» που απειλούν την ζωή More Info »
Price: $ 15.00
by Admin

Μαθήματα Θαυμάτων - Μερος 1
Σεμινάριο σε Βίντεο στο Ιντερνετ

miracles1
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ  Σεμινάριο σε Βίντεο στο Ιντερνετ με τον Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ 17 μαθήματα σχετικά τα "Μαθήματα θαυμάτων" και πως να τα εφαρμόσουμε στην ζωή μας.  Σε DVD = μόνο 85 ευρώ. - Αν προτιμάτε να σας στείλουμε το σεμινάριο σαν DVD, τότε τηλεφωνήστε στο 22990 40314,  5,  6. Στο Ιντερνετ μόνο 34 Ευρώ. - Αν θέλετε να έχετε πρόσβαση More Info »
Price: $ 34.00
by Robert Najemy

ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ
Σεμινάριο σε Βίντεο στο Ιντερνετ

ourania_prof
ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ  Σεμινάριο σε Βίντεο στο Ιντερνετ με τον Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ 14 Μαθήματα για το πως να καταλάβουμε και να εφαρμόσουμε την Ουράνια Προφητεία Σε DVD = μόνο 70 ευρώ. - Αν προτιμάτε να σας στείλουμε το σεμινάριο σαν DVD, τότε τηλεφωνήστε στο 22990 40314,  5,  6. Στο Ιντερνετ μόνο 28 Ευρώ. - Αν θέλετε να έχετε πρόσβαση στα More Info »
Price: $ 28.00
by Robert Najemy

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΜΕΡΟΣ 2
Σεμινάριο σε Βίντεο στο Ιντερνετ

miracles2
 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΜΕΡΟΣ 2  Σεμινάριο σε Βίντεο στο Ιντερνετ με τον Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ 11  ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤA ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΜΕΡΟΣ 2   Σε DVD = μόνο 55 ευρώ. - Αν προτιμάτε να σας στείλουμε το σεμινάριο σαν DVD, τότε τηλεφωνήστε στο 22990 40314,  5,  6. Στο Ιντερνετ μόνο 21 Ευρώ. - Αν θέλετε να έχετε πρόσβαση στα μαθήματα ηλεκτρονικάστο ιντερνετ δείτε More Info »
Price: $ 22.00
by Robert Najemy

ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
Σεμινάριο σε Βίντεο στο Ιντερνετ

quantum
  ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ  Σεμινάριο σε Βίντεο στο Ιντερνετ με τον Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ 14  ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ  ΠΩΣ Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΒΑΝΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΟ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ  ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Σε DVD = μόνο 70 ευρώ. - Αν προτιμάτε να σας στείλουμε το σεμινάριο σαν DVD, τότε τηλεφωνήστε στο 22990 40314,  5,  More Info »
Price: $ 28.00
by Robert Najemy

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΜΕΡΟΣ 3
Σεμινάριο σε Βίντεο στο Ιντερνετ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ Νο 3
 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΜΕΡΟΣ 3  Σεμινάριο σε Βίντεο στο Ιντερνετ με τον Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ 18  ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤA ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΜΕΡΟΣ 3   Σε DVD = μόνο 90 ευρώ. - Αν προτιμάτε να σας στείλουμε το σεμινάριο σαν DVD, τότε τηλεφωνήστε στο 22990 40314,  5,  6. Στο Ιντερνετ μόνο 36 Ευρώ. - Αν θέλετε να έχετε πρόσβαση στα μαθήματα ηλεκτρονικάστο ιντερνετ δείτε More Info »
Price: $ 36.00
by Robert Najemy

ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ
Σεμινάριο σε Βίντεο στο Ιντερνετ

apapi_xoris
ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ   Σεμινάριο σε Βίντεο στο Ιντερνετ με τον Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ 18  ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ  Σε DVD = μόνο 90 ευρώ. - Αν προτιμάτε να σας στείλουμε το σεμινάριο σαν DVD, τότε τηλεφωνήστε στο 22990 40314,  5,  6. Στο Ιντερνετ μόνο 36 Ευρώ. - Αν θέλετε να έχετε πρόσβαση στα μαθήματα ηλεκτρονικάστο More Info »
Price: $ 36.00
by Robert Najemy