Καλοκαιρινά Σεμινάρια 2020

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΗ ΜΥΡΡΙΝΟΥΝΤΑ 2020

======================

picasion.compicasion.com

 

picasion

======================

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΗ ΜΥΡΡΙΝΟΥΝΤΑ 2020

ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

1. Η μάσκα είναι προαιρετική παντού και όχι πια υποχρεωτική.

2. Δεν χρειάζεται να κάνετε test αντισωμάτων πριν έρθετε.

======================

Αγαπημένα Αδέλφια,

Ευχόμαστε να είστε εσείς και οι οικογένειες σας όλοι καλά και ευτυχισμένοι.

Αρκετοί από σας έχετε τηλεφωνήσει για να δείτε τι θα γίνει φέτος με τα καλοκαιρινά σεμινάρια της Αρμονικής Ζωής που γίνονται εδώ και 44 χρόνια.

Πιο κάτω θα βρείτε τις λεπτομέρειες για πιθανά καλοκαιρινά σεμινάρια στην Μυρρινούντα.

Διαβάστε όλο το κείμενο και αν σας ενδιαφέρει να συμμετέχετε φέτος, συμπληρώστε τα στοιχειά σας από κάτω και στείλτε μας. Θα δεχτούμε μόνο 15 άτομα σε κάθε σεμινάριο. Οι θέσεις θα δοθούν σε αυτούς που θα δηλώσουν πρώτοι. Μη δηλώσετε εκτός αν είστε 90% σίγουροι ότι θα έρθετε.

Βέβαια όλα θα εξαρτηθούν πάνω στο πως εξελίσσεται η κατάσταση και ποιες είναι οι οδηγίες για κατασκηνώσεις σωματείων – που μάλλον θα είναι παρόμοιες με τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια.

Από την μία θέλουμε να σας προσφέρουμε την ευκαιρία να βρίσκεστε στην όμορφη φύση μαζί με την υγιεινή διατροφή, τις γνώσεις, τις ασκήσεις, τις αναπνοές, τους διαλογισμούς, τις χαλαρώσεις, τους θετικούς οραματισμούς, την ενεργειακή ψυχολογία και τις πνευματικές συζητήσεις. Από την άλλη, δεν θέλουμε να είμαστε η αφορμή να αρρωστήσει κάποιος ή να μεταφέρει τον ιό στο σπίτι του.

Σκεφτόμαστε να λειτουργήσουμε με τρόπο, που θα υπάρχουν όλα αυτά στα οποία αναφέραμε πιο πάνω, αλλά με ασφάλεια για όλους με τους έξης τρόπους:

1. Σε όλη την διάρκεια της διαμονής σας, να κρατήσετε την απόσταση των 2 μέτρων από τον καθέναν.

2. Μην αγγίζει κάνεις επιφάνειες (πόμολα, τραπέζια, αντικείμενα, πιάτα, ποτήρια κτλ.) που αγγίζουν οι άλλοι.

Αυτό θα γίνει όχι μόνο για την προστασία σας, αλλά σαν ανάπτυξη της επίγνωσης και της κυριαρχίας πάνω στο νου και στο σώμα, που θα είναι μέρος των σεμιναρίων.

Με ποιο τρόπο μπορεί να γίνει αυτό; (Οι οδηγίες αυτές δεν ισχύουν για τα άτομα που είναι πάνω από 15 μέρες στην Μυρρινούντα, χωρίς συμπτώματα και που δεν βγαίνουν ποτέ έξω.)

ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ.

1. Δεν θα απαιτείται το test αντισωμάτων όπως πριν.

2. Θα μετράμε την θερμοκρασία σας μία φορά την μέρα.

3. Σε όλη την διάρκεια, θα κρατήσουμε την απόσταση των 2 μέτρων. Για αυτό μπορούμε να δεχτούμε μόνο 15 άτομα σε κάθε σεμινάριο.

4. Θα μείνετε μόνοι σας στο δωμάτιο. Έκτος κι αν έρχεστε με κάποιον με τον οποίο ζείτε μαζί.

5. Δεν θα αγγίξετε κανένα άλλο πόμολο εκτός από το δικό σας. Δεν θα υπάρχουν κοινόχρηστες τουαλέτες. Θα αξιοποιείτε μόνο τις τουαλέτες του δωματίου σας.

6. Όταν φτάσετε, θα σας δώσουμε δική σας προσωπική καρέκλα, ένα μικρό τραπεζάκι, πιάτα, πιρούνια και κουτάλια που θα είναι για την δική σας χρίση για όλη την διάρκεια του σεμιναρίου. Δεν θα αγγίζει κανένας άλλος τα αντικείμενα σας. Θα πλένετε τα πιάτα σας στο δωμάτιο σας όπου μόνο εσείς θα μπαίνετε για την διάρκεια του σεμιναρίου.

7. Η μόνη άλλη πόρτα από την οποία θα περάσετε είναι αυτή της αίθουσας. Θα υπάρχει εκεί οινόπνευμα για να καθαρίζετε τα χέρια σας, πριν και μετά, περνώντας μέσα και έξω από την αίθουσα.

8. Η τραπεζαρία θα είναι κλειστή. Για αυτό θα έχετε το δικό σας προσωπικό τραπεζάκι για όλη την διάρκεια του σεμιναρίου και θα το βάλετε κάπου έξω, που θα είναι 2 μέτρα από τους άλλους. Θα έχετε επίσης για όλη την διάρκεια του σεμιναρίου την ίδια καρέκλα, που όπως το τραπεζάκι, θα γράφουν επάνω τους τον αριθμό του δωματίου σας.

9. Να φέρετε εκτός από τα δικά σας σεντόνια, πετσέτες και μαξιλαροθήκες ένα μεγάλο διπλό σεντόνι για την αίθουσα για να καλύπτει όλη την επιφάνεια που θα καθίσετε ή θα ξαπλώσετε. Θα έχετε μέσα στην αίθουσα μία άλλη δική σας καρέκλα με το αριθμό του δωματίου σας. Η έξω καρέκλα θα μένει έξω.

10. Θα φοράμε όλοι κάλτσες μέσα στην αίθουσα. Φέρτε όσες χρειάζεστε.

11. Όλα τα παράθυρα της αίθουσας θα είναι πάντα ανοικτά, που σημαίνει ότι μπορεί να κάνει κρύο το πρωί και ζέστη το μεσημέρι. Παρακαλούμε να μην τα κλείσετε. Φέρτε ανάλογα ρούχα.

12. Το Γραφείο θα είναι κλειστό και αν θέλετε κάποιο βιβλίο ή CD, θα σας το φέρουμε.

13. Στο φαγητό δεν θα πιάσετε τις κουτάλες. Θα σας σερβίρουμε εμείς, χωρίς να αγγίξουμε το πιάτο σας.

14. Η μάσκα μέσα και έξω από την αίθουσα θα είναι προαιρετική. (Φέρτε μαζί σας όσες μάσκες πιστεύετε ότι θα χρειαστείτε καθώς και GEL ή μαντιλάκια με οινόπνευμα.)

15. Θα έχουμε βάλει έξω από κάθε πόρτα, GEL ή μαντιλάκια με οινόπνευμα. Να τα αξιοποιείτε μπαίνοντας και βγαίνοντας από το δωμάτιο.

16. Θα υπάρχουν και ρολά από χαρτιά για να στεγνώνετε τα χέρια σας.

17. Όλες τις μάσκες και τα μαντιλάκια θα τα πετάμε σε ειδικούς κάδους που θα αδειάζουμε τακτικά.

18. Δεν θα βγαίνει κάνεις έξω από τους χώρους της Μυρρινούντας. Θα παραγγέλλουμε τις προμήθειες που χρειαζόμαστε από τον Σκλαβενίτη και θα μας τις φέρνουν. Μπορεί ένα άτομο, αλλά όχι εσείς, να βγει για ειδικά θέματα. Δεν θα είναι εύκολο να συμπληρώσουμε πράγματα που ξεχάσατε, όπως στο παρελθόν. Αν έχετε ειδικές ανάγκες, για ειδικές τροφές, φέρτε τα μαζί σας.

19. Να μην αγγίξετε καθόλου τα σκυλιά, τις γάτες, και ούτε την αλεπού που εμφανίζεται κατά καιρούς. Για να μην μεταφέρουμε μικροοργανισμούς από τον έναν στον άλλον.

20. Να νιώθουμε χαρά και αγάπη ακόμα και σε τέτοιες συνθήκες.

Καταλαβαίνω ότι όλα αυτά που διαβάσατε δεν έχουν καμία σχέση με την Μυρρινούντα που γνωρίζετε. Με αγκαλιές, σταυροφιλήματα και ελεύθερη επαφή μεταξύ μας. Όμως υπάρχει αξία στο να κάνουμε ασκήσεις, διαλογισμό, οραματισμό, πνευματική διδασκαλία, ομαδική συζήτηση, και βέβαια θα χορέψουμε – αλλά ο καθένας μόνος του. Θα κάνουμε ομάδες επίσης συζήτησης – αλλά θα διατηρούμε τα 2 μέτρα – εφόσον θα είμαστε λίγοι.

Είμαστε ανοικτοί προς τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις προτάσεις σας.

picasion.com

Τώρα για να αποφασίσουμε αν και ποιες ημερομηνίες θα προσφέρουμε τα σεμινάρια, χρειαζόμαστε την δική σας βοήθεια. Κάθε σεμινάριο θα έχει το θέμα Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΜΑΣ ΦΥΣΗ και αποτελείται από υγιεινή διατροφή, ασκήσεις, αναπνοές, διαλογισμούς, χαλαρώσεις, θετικούς οραματισμούς, ενεργειακή ψυχολογία, διδασκαλίες και πνευματικές συζητήσεις

Υπάρχει και περίπτωση να έρθετε για απομόνωση και εσωτερική εργασία και όχι για σεμινάριο. Αν υπάρχει χώρος, μπορείτε να έρθετε. Σε τέτοια περίπτωση ισχύουν όλες οι πιο πάνω οδηγίες. Δεν μπορείτε να φεύγετε και να έρχεστε.

Αν σας ενδιαφέρει, συμπληρώστε πιο κάτω και στείλτε την απάντησης σας στην Όλγα Τσιμπανούλη στο olga.armonikizoi@gmail.com  ή στο 22990 40314, 22990 40316. Μην αγοράσετε ακόμα αεροπορικά εισιτήρια. Περιμένετε να  σας βεβαιώσουμε τι θα κάνουμε.

Με αγάπη,

Ηλίας Νατζέμυ και η Ομάδα της Μυρρινούντας.

=============================

picasion.com

 

ΓIATI NA ΣYMMETEXETE 

ΣTA KAΛOKAIPINA ΣEMINAPIA και τις

ENAΛΛAKTIKEΣ ΔIAKOΠEΣ THΣ APMONIKHΣ ZΩHΣ

 

Για λεπτομέρειες για το τι γίνεται στα σεμινάρια

Δείτε το www.armonikizoi.com/2017/ssmyr

Δείτε το χώρο μας στο https://youtu.be/MU2QUO2OTSY

 

Θα βιώσετε έναν μοναδικό συνδυασμό από  ξεκούραση, διασκέδαση, χορό, δημιουργική έκφραση, απελευθέρωση από εσωτερικά εμπόδια,  σημαντικές διδασκαλίες, βαθιά αυτογνωσία και επαφή με τη φύση σε ένα όμορφο, ήρεμο περιβάλλον.

Tο φαγητό είναι προσεγμένο, νόστιμο, υγιεινό και αναζωογονητικό.

Yπάρχει  χρόνος για χορό, περπάτημα στην φύση και άλλες μορφές δημιουργικότητας και διασκέδασης.

Δημιουργούνται φιλίες και δίνονται ευκαιρίες για πιο ουσιαστική επικοινωνία γύρω από θέματα που πραγματικά μας ενδιαφέρουν ή και μας προβληματίζουν. Mαθαίνουμε για τη ζωή και προπαντός για τον εαυτό μας.

Aνακαλύπτουμε βαθύτερες πτυχές του εαυτού μας και προχωράμε πολύ πιο γρήγορα στην πνευματική μας εξέλιξη και αυτογνωσία.

O καθένας από μας χρωστάει στον εαυτό του τέτοιες διακοπές που πραγματικά θα τον ανανεώσουν για τη  συνέχιση της ζωής του, της εργασίας του ή των σπουδών του. Σκεφθείτε και αποφασίστε.

Όλα τα σεμινάρια είναι με τον  Pόμπερτ Hλία Nατζέμυ,

εκτός αν δηλώνεται διαφορετικά.

 

Λεπτομέρειες:

Ώρα προσέλευσης = Κυριακές 11:00 έως 13:00

Ώρα αποχώρησης = Σάββατα 11:00 έως 13:00

Είναι σημαντικό να φέρετε μαζί σας τα δικά σας σεντόνια (3), μαξιλαροθήκες και πετσέτες.

 

 

ΟΝΟΜΑ ____________________ ΕΠΙΘΕΤΟ _______________________ ΚΙΝΗΤΟ _________________________

ΠΟΛΗ _______________________________  EMAIL _____________________________________________________

_____ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ

ΕΙΝΑΙ Η ______ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ

 

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ.

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ.

 

____ΚΥΡΙΑΚΗ 5/7 έως ΣΑΒΒΑΤΟ 11 / 7

____ΚΥΡΙΑΚΗ 12/7 έως ΣΑΒΒΑΤΟ 18 / 7

____ΚΥΡΙΑΚΗ 19/7 έως ΣΑΒΒΑΤΟ 25 / 7

____ΚΥΡΙΑΚΗ 26/7 έως ΣΑΒΒΑΤΟ 1 / 8

____ΚΥΡΙΑΚΗ 2/8 έως ΣΑΒΒΑΤΟ 8 / 8

 

____ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ «ΑΡΜΟΝΙΑΣ» ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ.

____ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ «ΑΓΑΠΗΣ» ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΠΑΝΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.

____ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ «ΑΓΑΠΗΣ» ΣΕ ΔΩΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΕ ΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ (ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.

 

ΕΧΩ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΕΣ

_____________________________________________________________________

_____________________________________________________________________

_____________________________________________________________________

 

ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΞΗΓΗΣΗ.

Χαιρόμαστε πολύ που θα συμμετέχετε σε μια δραστηριότητα μαζί μας. Μολονότι, στη διάρκεια των 44 ετών λειτουργίας μας, δεν είχαμε ποτέ, ούτε μια φορά, κάποια περίπτωση που κάποιος βλάφτηκε από τις δραστηριότητες εδώ, είναι ανάγκη να τονίσουμε ότι μόνο εσείς μπορείτε να έχετε την ευθύνη για το σώμα και το νου σας. Aν έχετε σωματική ή ψυχική δυσφορία ή πόνο, να σταματήσετε ό,τι κάνετε: (ασκήσεις, αναπνοές, χαλάρωση, διαλογισμό, χορό, τεχνικές κάθαρσης κλπ) και να συμβουλευτείτε το γιατρό, ή τον ψυχολόγο σας, τον ψυχίατρο, το δάσκαλο ή τον συντονιστή σας. Είστε απόλυτα υπεύθυνοι για το δικό σας σώμα και το νου.

Αν έχετε ένα ιστορικό ψυχολογικών ή σωματικών προβλημάτων να ρωτήσετε το γιατρό, ψυχολόγο ή ψυχίατρο σας αν εγκρίνει την συνέχιση ή την παρακολούθηση της συγκεκριμένης δραστηριότητας. Αν έχετε απορίες μην διστάζετε να μας ρωτήσετε.

Δηλώνω ότι αναλαμβάνω την απόλυτη και αποκλειστική  ευθύνη για τη σωματική και ψυχική μου υγεία και συνολικά για την κατάσταση μου. Αναγνωρίζω ότι το σωματείο Αρμονική Ζωή δεν έχει καμία ευθύνη για μένα, για τις δικές μου αποφάσεις και δραστηριότητες. Δεν έχω ούτε διατηρώ καμία απαίτηση ή αξίωση απέναντι του,  στο παρόν ή στο μέλλον, για τους λόγους αυτούς.

picasionpicasion

===========================

Comments are closed.