Σύντομη Περιοδεία της Ελλάδας

Σύντομη Περιοδεία της Ελλάδας

Αγαπημένα Αδέλφια,

Ευχόμαστε να είστε όλοι καλά.

Μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας στο armoniki@holisticharmony.com

Σκεφτόμαστε την πιθανότητα να κάνουμε μια σύντομη περιοδεία της Ελλάδας (από 4 έως 11 Ιουνίου 2019) προσφέροντας ομιλίες σχετικά με τους τρόπους με τους οποίους μπορεί κάποιος να βελτιώσει την υγεία, τις σχέσεις, την ηρεμία, την ευτυχία, την ευημερία και γενικά την πραγματικότητα του. Η ιδέα είναι να κάνουμε μόνο μια ομιλία σε κάθε πόλη. Θα επισκεφτούμε πόλεις όπου υπάρχει κάποιος που μας ξέρει και θέλει να οργανώσει μια ομιλία.

Επειδή δεν θα χρεώσουμε τίποτε για την ομιλία, θα χρειαστούμε να έχουμε χώρους χωρίς πληρωμή. Π.χ. αίθουσες που να χωράνε τουλάχιστον 40 άτομα καθισμένοι – ίσως του δήμου, κάποια φροντιστήριο, σχολή χορού ή γιόγκα ή βιβλιοπωλείο.

Η ομιλία θα παρουσιάσει τρόπους για να φροντίζουν τον εαυτό τους και πως θα συνεχίσουν αξιοποιώντας την ιστοσελίδα, τα βιβλία ή και ίσως επισκέψεις στην Μυρρινούντα. Δεν έχουμε την δυνατότητα να μείνουμε πάνω από μια μέρα σε κάθε πόλη. Οι άνθρωποι μετά μπορούν να συνεχίζουν μόνοι τους με την ιστοσελίδα ή και με συναντήσεις μέσω Skype.

Τι θα κάνει ο άνθρωπος που θα οργανώσει την ομιλία στην πόλη του.

1. Να δει αρκετές ομιλίες του Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ και να είναι σίγουρος ότι πιστεύει στο σύστημα που διδάσκει.
2. Να βρει μια αίθουσα όπου για γίνει η ομιλία για ένα βράδυ περίπου στις 8 μ.μ.
3. Να ανακοινώσει την ομιλία με αφίσες και μικρά φυλλάδια σε βιβλιοπωλεία, φαρμακεία, καταστήματα υγιεινής διατροφής ή αίθουσες γιόγκα, χορού, πολεμικών τεχνών ή πνευματικών ομάδων.
5. Αν γίνεται, ανακοινώσεις σε μια τοπική εφημερίδα ή ραδιόφωνο.
4. Να φροντίσει για ένα οικονομικό δωμάτιο με δυο μονά κρεβάτια σε ένα ξενοδοχείο κοντά στην ομιλία.

Σκεφτόμαστε τις ακόλουθες πόλεις. Αν ξέρετε κάποιον σε αυτές τις πόλεις (η σε άλλες πόλεις) που θέλει να οργανώσει μια ομιλία από 4 έως 11 Ιουνίου, στείλτε μας ένα email.

Να είστε καλά

ΧΑΛΚΙΔΑ
ΛΑΜΙΑ
ΛΑΡΙΣΑ
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
ΚΟΖΑΝΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΑΡΤΑ
ΑΓΡΙΝΙΟ
ΤΡΙΠΟΛΗ
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
ΝΑΥΠΛΙΟ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας στο armoniki@holisticharmony.com

Comments are closed.