ΟΜΑΔΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΟΜΑΔΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Γίνεται μια πρωτοβουλία για να συμμετέχουν όλοι όσοι πιστεύουν στην δύναμη του νου και της πρόθεσης, με σκοπό τον καθημερινό οραματισμό του φωτός,  για όλους όσους έχουν ανάγκη,  ώστε  να βοηθήσουμε  όλη την κοινωνία να  συντονιστεί με την ανώτερη εσωτερική μας φύση, για πνευματική καθοδήγηση και εσωτερική δύναμη.

Αν θέλετε να βοηθήσετε  πηγαίνετε στο

https://www.armonikizoi.com/2012/βιωνω_ειρηνη

(“ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΔΡΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ”)

 Διαβάστε τα άρθρα που σας ενδιαφέρουν και μετά προχωρήστε στο κάτω μέρος της σελίδας όπου θα βρείτε 5 ασκήσεις για τον θετικό οραματισμό της κοινωνίας. Δοκιμάστε τις εσωτερικές ασκήσεις για να δείτε πια σας ταιριάζει περισσότερο. Οι πρώτες ασκήσεις διαρκούν περίπου 10 λεπτά. Οι τελευταίες έχουν μεγαλύτερη  διάρκεια.

Εκεί θα βρείτε τις  εσωτερικές ασκήσεις στο κατω μερος της σελιδας.

Οι πιο σημαντικές ομάδες για τις οποίες χρειάζεται να κάνετε Χο’οπονοπόνο για να τις φωτίσετε είναι:

1. Όσοι υποφέρουν σωματικά, συναισθηματικά, οικονομικά, νοητικά, ώστε να βιώσουν το φως, δύναμη και καθοδήγηση μέσα τους  για να μπορούν να δημιουργήσουν τις ιδανικές ζωές τους.

2. Όσοι νιώθουν αποξένωση, μοναξιά, φόβο, θυμό, μίσος και εκδίκηση ώστε να βιώσουν την εσωτερική τους θεια φύση για να συντονιστούν με το καλό του συνόλου.

3. Όσοι έχουν εξουσία πολιτική, οικονομική, κοινωνική ή θρησκευτική ώστε να απελευθερωθούν από κάθε μορφή ιδιοτέλειας και να εργαστούν αποκλειστικά για το καλό του συνόλου.

Προτείνουμε όλοι να κάνουν Χο’οπονοπόνο και οραματισμό του φωτός  για την ιδανική κοινωνία καθημερινά και να το κάνουμε, επίσης,  συντονισμένα  όλο το καλοκαίρι, κάθε Τετάρτη κάποια στιγμή μεταξύ 8 μμ και 11 μμ – επιλέξτε εσείς την ώρα. Μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας ή και ενωμένοι  σε ομάδες,  ώστε να γίνεται ακόμα πιο συντονισμένα.

Βρείτε περισσότερα για το Χο’οπονοπονο και το Θετικό Οραματισμό στο: https://www.armonikizoi.com/2012/βιωνω_ειρηνη

Ευχόμαστε  να συμμετέχετε.

Να είστε πάντα καλά.

 

  

Comments are closed.