Διδασκαλίες των Σούφι

Διδασκαλίες των Σούφι

από τον Nigel Wali Hamilton

 

Οι ιδέες και οι αρχές των Σούφι

Ο Σουφισμός είναι μυστικιστική Ισλαμική πίστη και πρακτική, στην οποία αναζητούμε να βρούμε την αλήθεια της θεϊκής αγάπης και γνώσης μέσα από απευθείας προσωπικό βίωμα του Θεού. Η κύρια ιδέα του Σουφισμού είναι ότι οι άνθρωποι μπορούν να έχουν στη ζωή τους «προσωπική γνώση» ή ενότητα με τον Θεό. Για ενωθούμε με τον Θεό, χρειάζεται να διαλύσουμε την ιδέα του εαυτού μας ως σώμα ή ως εγώ.

 

Ο Σουφισμός έχει για αιώνες εμπλουτίσει τη λογοτεχνία και την τέχνη και σχετίζεται με πολλά από τα πιο σημαντικά έργα της «χρυσής εποχής» του Ισλάμ, που διήρκησε από τον 8ο μέχρι τον 13ο αιώνα, στα οποία συμπεριλαμβάνεται η ποίηση του Ρουμί. Στη σύγχρονη εποχή, η επικρατέστερη άποψη του Ισλάμ των Σούφι είναι «αγάπη, ειρήνη, αποδοχή». Το γεμάτο έκσταση ποίημα του Ρουμί, ενός Πέρση ποιητή και δασκάλου των Σούφι που γεννήθηκε το 1207, έχει πουλήσει τα τελευταία χρόνια χιλιάδες αντίτυπα, αναδεικνύοντάς τον σαν τον πιο δημοφιλή ποιητή των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

 

Ο Σουφισμός βασίζεται σε τέσσερεις αρχές: Μετάνοια, Ειλικρίνεια, Ενθύμηση και Αγάπη. Δίνει έμφαση στη σημασία να ενστερνιστούμε και τα ανθρώπινα όρια και την απεριόριστη αγάπη του Θεού.

 

Οι Πέντε Πυλώνες είναι:

 1. Shahadah: ειλικρινής απαγγελία της Μουσουλμανικής δήλωσης της Πίστης.
 2. Salat: ιερή προσευχή με το σωστό τρόπο πέντε φορές τη μέρα.
 3. Zakat: προσφορά οβολού (ή ελεημοσύνης) προς τους φτωχούς και τους άπορους.
 4. Sawm: νηστεία το μήνα του Ραμαντάν.
 5. Hajj: προσκύνημα στη Μέκκα.

 

Οι Μουσουλμάνοι έχουν έξη κύριες πίστεις:

 1. Πίστη στον Αλλάχ σαν τον ένα και μοναδικό Θεό.
 2. Πίστη στους αγγέλους.
 3. Πίστη στα ιερά βιβλία.
 4. Πίστη στους Προφήτες… Ιησού, Αδάμ, Αβραάμ, Μωυσή, Δαυίδ.
 5. Πίστη στην Ημέρα της Κρίσης.
 6. Πίστη στο Πεπρωμένο.

 

Ο Σουφισμός είναι μια προσπάθεια να ζήσουμε πιο κοντά στον Θεό. Εκτός από την απαγγελία των προσευχών των Σούφι, θα πρέπει να είμαστε ταπεινοί, συνετοί και να ελέγχουμε τις επιθυμίες μας.

 

Αφού φθάσουμε στην επιτυχία, ξαναγεννιόμαστε για να ζήσουμε με τον Θεό, μέσα στον Θεό, διαμέσου του Θεού και για τον Θεό. Αυτή είναι η κατάσταση όπου έχουμε πετύχει τη θεϊκή αγάπη του Θεού και ερχόμαστε ακόμη πιο κοντά στην ενότητα με τον Θεό. Θα πρέπει τώρα να αγωνιστούμε να γίνουμε ένα με τον Θεό. Ένας άνθρωπος, που έχει περάσει τα διάφορα «στάδια» των Σούφι και έχει πετύχει αυτό το είδος της μυστικής ένωσης με τον Θεό, ονομάζεται άγιος ή φίλος του Θεού και η κατάσταση ορίζεται σαν φιλία ή ενότητα.

 

Το κρυμμένο μήνυμα και ο στόχος της αναζήτησης της αγάπης του Θεού είναι η αλήθεια για όλη την ανθρωπότητα. Για έναν μη-Μουσουλμάνο, η πιο σημαντική ιδέα στο Σουφισμό είναι η αγάπη για τους συνανθρώπους (που αντανακλά την αγάπη του Θεού) και το να ζούμε τη ζωή μας με τρόπο που όλες οι πράξεις μας να είναι χωρίς εγώ. Αυτό μάς βάζει αυτόματα στο δρόμο. Σε όρους μαθητείας και εκπαίδευσης, σχεδόν όλες οι κύριες εντολές των Σούφι σκοπεύουν να προσελκύσουν μαθητές που δεν είναι Μουσουλμάνοι. Επίσης, δεν υπάρχουν μη-Ισλαμικές εκδοχές του Σουφισμού (που γενικά ορίζονται ως Οικουμενικός Σουφισμός).

 

Σουφικές μέθοδοι

 

Οι Πέντε Διαστάσεις της Προσευχής – της σύνδεσης με το Θείο:

 1. Ευχαριστία – έκφραση ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχουμε.
 2. Μετάνοια – αναγνώριση των σφαλμάτων μας και επιλογή της απελευθέρωσής μας από αυτά.
 3. Ικεσία – αποδοχή και παράδοση στο Θέλημα του Θεού.
 4. Έμπνευση – αποδοχή της θείας έμπνευσης και καθοδήγησης στη ζωή μας.
 5. Ενότητα. Η Πέμπτη διάσταση της προσευχής είναι η εμπειρία της Ενότητας με τον Θεό. Ξεκινά όταν αναγνωρίζουμε ότι υπάρχει ένας Θεός, ο Θεός όλων των θρησκειών, ο Θεός όλων των όντων, ο Θεός που δεν είναι Θεός. Ο Θεός δεν είναι ένα άλλο άτομο ή αντικείμενο, ο Θεός είναι το καθετί.

 

 

Πρακτικές

 

 1. Παρατήρηση της αναπνοής, ώστε ο νους να αφοσιώνεται στο ρυθμό της αναπνοής. Παρατηρήστε καθώς εισπνέετε και εκπνέετε.

 

 1. Συντονισμός με ένα μεγάλο πνευματικό ον. Συντονιστείτε στο βίωμα κάποιου μεγάλου πνευματικού όντος που εσείς επιλέγετε. Μπείτε στη συνειδητότητα αυτού του όντος, και μετά δείτε πώς η δική σας συνειδητότητα αρχίζει να διαλύεται.

 

 1. Σουφικός στροβιλισμός.

 

 1. Σουφικός χορός – ενώ ψέλνετε στον Θεό.

 

 1. ΔιαλογισμόςΦως πάνω στο φως. Ένα σημαντικό θέμα στο Σουφισμό είναι το φως πάνω (πίσω ή μέσα) στο φως. Αυτή η φράση σημαίνει ότι όλη η πλάση δημιουργήθηκε ως αλληλουχία Θεοφανείων (καθόδων του φωτός του Θεού). Στην αρχή υπήρχε το πρώτο φως, που οι Σούφι αποκαλούν Nur alAnwar, και από αυτό προήλθαν τα αρχαγγελικά φώτα, που από αυτά ήρθαν οι άγγελοι, τα χερουβείμ και τα σεραφείμ κλπ, και από αυτά ήρθαν οι ψυχές. Όχι μόνον οι ανθρώπινες ψυχές, αλλά οι ψυχές των φυτών, των ορυκτών, των ζώων. Έτσι, είναι σαν αλληλουχία φώτων. Το φως του ήλιου ήταν η φυσική εκδήλωση υψηλότερων αναπαραστάσεων του φωτός. Όταν συγκεντρωνόμαστε στο φως, αυτόματα συνδεόμαστε με μια αλυσίδα φώτων που μας οδηγεί πίσω στο φως του Θεού.

Επομένως όταν θέτουμε την ερώτηση «Ποιος είμαι;», αυτό που ζητάμε είναι να ανεβούμε αυτή την αλυσίδα φώτων όλη τη διαδρομή πίσω στην θεϊκή μας προέλευση. Όταν λέμε «Ποιος είμαι;» και θέλουμε να δούμε πραγματικά ποιος είμαστε, θέλουμε να δούμε την ψυχή μας, θέλουμε να δούμε τον Θεό, αν η καρδιά μας είναι ειλικρινής, τότε υπάρχει ανταπόκριση. Και η ανταπόκριση είναι η παρουσία των φώτων, που έρχονται σε αλληλουχία, ένα κάθε φορά. Είναι μια πολύ καθησυχαστική εμπειρία, επειδή είναι η εμπειρία της ενότητας όλων των πραγμάτων. Και είναι πιο υπέροχη όταν έρχεστε πίσω στον κόσμο και τότε αρχίζετε να βλέπετε το καθετί που είδατε στο ταξίδι σας στον κόσμο, και το σκοτάδι και το φως.

 

Η εμπειρία του φωτός του μεγαλείου

Οι Σούφι βιώνουν αυτό που ονομάζουν το φως των σφαιρών. Κάθε σφαίρα είναι ένα ον, ένα ον μεγαλείου. Βιώνουν όντα μεγαλείου και βρίσκονται στο κέντρο αυτού του όντος του φωτός. Βιώνουν όχι μόνο το φως αυτού του όντος, αλλά την ατμόσφαιρά του, τη συνειδητότητά του, η οποία είναι πολύ όμορφη. Είναι σχεδόν σαν να μπορούσε κανείς να μυρίσει αυτό το ον, που είναι πολύ ευωδιαστό. Σ’ αυτή την εμπειρία νιώθει κανείς απόλυτα ασφαλής. Δεν νιώθει μόνο το αίσθημα της αγνότητας, αλλά επίσης της αθωότητας και ίσως ακόμη και τη μουσική των σφαιρών, και κάθε ον μεγαλείου έχει τη δική του μελωδία και δόνηση. Είναι μια μορφή προσευχής που καλεί την παρουσία του Θεού και εκπληρώνει τις ευχές του Θεού. Και προωθεί τη δημιουργία και την ευημερία του σύμπαντος.

 

Τα Επίπεδα Συνειδητότητας

 1. Το κατώτερο αστρικό επίπεδο (μορφές σκέψεις)

Αυτά είναι τα επίπεδα του νου, στα οποία πηγαίνουμε, συνήθως, ιδιαίτερα στον ύπνο μας. Μερικοί άνθρωποι τα ονομάζουν αστρικά επίπεδα. Το αστρικό επίπεδο, το οποίο είναι πιο κοντά σ’ αυτό τον κόσμο, που μπορούμε να το ονομάζουμε κατώτερο αστρικό, είναι το επίπεδο της συγκεκριμένης σκέψης.

 1. Το ανώτερο αστρικό επίπεδο

Το επόμενο επίπεδο είναι το ανώτερο αστρικό, το οποίο έχει περισσότερο να κάνει με την έμπνευση. Είναι ο ανώτερος νους, από όπου πηγάζει η δημιουργικότητά μας. Είναι εκεί από όπου έρχονται οι ιδέες.

 1. Το τρίτο επίπεδο

Αν μπορεί κάποιος να πάει πέρα από το νου, μπορεί να φθάσει τα επίπεδα των αγγέλων. Μιλάμε για την ικανότητα υπέρβασης μέσα από συναισθηματική εναρμόνιση. Η πρωταρχική ιδιότητα που απαιτείται είναι η αθωότητα. Χρειάζεται να απομακρύνουμε όλες τις σκιές από την ύπαρξή μας, ώστε να γίνουμε διάφανοι. Αυτό συμβαίνει όταν γινόμαστε πολύ αθώοι, είναι σαν να μην έχουμε ρούχα. Αισθανόμαστε γυμνοί, εκτεθειμένοι, πολύ ευάλωτοι, αλλά είμαστε αθώοι. Αυτό το τρίτο επίπεδο δεν είναι μόνο ένα αθώο είδος συνειδητότητας, αλλά η πρωταρχική έκφρασή του είναι η ομορφιά. Γι’ αυτό στην επίκληση χρησιμοποιούμε τη φράση η τελειότητα της αγάπης, της αρμονίας και της ομορφιάς. Αυτές οι λέξεις έχουν επιλεγεί πολύ προσεκτικά, επειδή η τελειότητα της αγάπης οδηγεί στην αρμονία, η τελειότητα της αρμονίας οδηγεί στην ομορφιά.

Η εναρμόνιση του τρίτου επιπέδου περιλαμβάνει το μάθημα της αγάπης χωρίς όρους.

Καθώς αποκτούμε όλο και περισσότερη εμπειρία στη ζωή, αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε ότι στην πραγματικότητα όλοι έχουν πρόβλημα και όλοι κάνουν πραγματικά το καλύτερο που μπορούν. Πριν να κρίνετε κάποιον, προσπαθήστε να κατανοήσετε πώς είναι να είστε στη θέση του.

 1. Το τέταρτο επίπεδο

Έχει να κάνει με την αλήθεια και οδηγεί στη σοφία. Η ιδιότητα που απαιτείται είναι η συμπόνια. Εδώ βιώνουμε τη μεταμόρφωση από φωτιά σε φως. Καλεί τη θέλησή μας, την πίστη μας, τη δύναμή μας, την επιδεξιότητά μας και τη συμπόνια μας, και τελικά αυτό οδηγεί στη σοφία.

 1. Το πέμπτο επίπεδο

Οι ψυχές του πέμπτου επιπέδου είναι ωραίοι άνθρωποι, ευγενικές ψυχές, αλλά ίσως κατά καιρούς όχι πολύ αποτελεσματικοί σ’ αυτή τη διάσταση. Η ψυχή του πέμπτου επιπέδου είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα στο ησυχαστήριο και το διαλογισμό και την πνευματικότητα, όχι τόσο ενδιαφέρουσα στην επίτευξη στόχων και την αλλαγή του κόσμου και την κατασκευή πραγμάτων. Έτσι το μάθημα του τετάρτου επιπέδου είναι της αλήθειας, του να βρεις την αλήθεια για το ποιος είσαι και να εξισορροπήσεις τον εαυτό σου. Το μάθημα του πέμπτου επιπέδου είναι το μάθημα της αυτοεικόνας. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε μεγάλη δυσκολία να πιστέψουμε πως είμαστε στην πραγματικότητα όντα του φωτός. Ο νους μας το αμφισβητεί ή αντιστέκεται σ’ αυτό. Υπάρχει ένα ρητό, «Ακόμη και ο μεγαλύτερος εγωιστής που θεωρεί ότι είναι υπέροχος, κάνει λάθος. Είναι ακόμη πιο μεγαλειώδης». Δεν έχετε ιδέα για την ομορφιά του θησαυρού που έχει επενδυθεί μέσα στην ψυχή σας. Γι’ αυτό οι Σούφι μιλούν συχνά για το θησαυρό που ανακαλύπτετε μέσα στον Εαυτό σας, μέσα στην ψυχή σας. Αυτός ο θησαυρός αρχίζει με την ανακάλυψη του φωτός της ψυχής, το οποίο είναι το φως του μεγαλείου. Οι άνθρωποι, που είναι περισσότερο εναρμονισμένοι στο πέμπτο επίπεδο, για να είναι στη ζωή πρέπει να βρουν τρόπους να εκδηλώσουν αυτή την ιδιότητα του μεγαλείου, και τότε η ζωή αποκτά περισσότερο νόημα. Οτιδήποτε κι αν κάνετε, πρέπει να το κάνετε εξαίσια.

 1. Το έκτο επίπεδο

Το έκτο επίπεδο είναι πολύ αγνό, η ιδιότητα είναι αγνότητα. Το βίωμά του είναι σε όρους αγνού φωτός, αγνής δόνησης, αλλά νιώθει κανείς πιο αποταυτισμένος και πιο αμέτοχος στη ζωή. Υπάρχει ένα συναίσθημα που οι Γιόγκι ονομάζουν vairagya, που κατά προσέγγιση μεταφράζεται σαν αδιαφορία ή υπέρβαση.

 

Ο Σουφισμός αναγνωρίζει τις διαφορετικές φύσεις της προσωπικότητας

Χρειάζεται να συνυπολογίσουμε, επίσης, το γεγονός ότι οι φύσεις της ψυχής μας είναι διαφορετικές. Υπάρχουν ψυχές που έχουν περισσότερη κλίση στην αφοσίωση και τη θρησκεία, και άλλες ψυχές που έχουν κλίση στον κόσμο και τις δραστηριότητες του κόσμου, μερικές κλίνουν περισσότερο στη φιλοσοφία και μερικές είναι πιο κοινωνικές, βρίσκουν νόημα στην υπηρεσία. Και κάποιες ψυχές έχουν κλίση στο μυστικισμό. Είναι σημαντικό να φθάσουμε να αναγνωρίσουμε το ρόλο της φύσης της κάθε ψυχής.

 

Αυτοπαραδοχή

Ο πνευματικός δρόμος, καθώς βλέπουμε τα ελαττώματά μας, μπορεί να δημιουργήσει αυτοαπόρριψη. Χρειάζεται να αναγνωρίσουμε τις αδυναμίες και τα λάθη μας και να αποδεχτούμε και αυτά και τον εαυτό μας, καθώς τα υπερβαίνουμε.

 

Η άσκηση της Αγάπης

Ψαλμός, «Ο Θεός είναι Αγάπη, Αγαπών και Αγαπημένος». Ο τρόπος που κάνουμε αυτή την άσκηση είναι να ψέλνουμε από την καρδιά, να αισθανόμαστε νοσταλγία ή λαχτάρα για τον Θεό μέσα στην καρδιά μας, που είναι η ίδια λαχτάρα που βιώνουμε στην καθημερινότητά μας όταν είμαστε δυστυχισμένοι ή ανικανοποίητοι.

 

Ο Θεός να σας ευλογεί όλους.

 

KΡΥΟΝ για την Συγχώρεση

KΡΥΟΝ για την Συγχώρεση 

ΑΠΟ ΤΟΝ Γιώργος Κυρίτσης και συνεργάτες ΣΤΟ

https://sites.google.com/site/kryonwisdom/home

 

======

 

Εδώ είναι ένα φίλτρο που δεν έχετε καν σκεφτεί: Τι λέτε για τα πράγματα που συνέβησαν στη ζωή σας και σας προκάλεσαν πρόβλημα; Τι λέτε για τον Άνθρωπο που δεν μπορείτε να συγχωρήσετε; Δεν πιστεύετε ότι γνωρίζω ποιοι είναι εδώ; Δεν πιστεύετε ότι γνωρίζω ποιοι διαβάζουν; Ω, προσπαθήσατε να συγχωρήσετε, αλλά η προδοσία είναι σκληρή, έτσι δεν είναι; Ναι. Είναι σχεδόν σαν όταν σας πρόδωσε, να πρόδωσε ολόκληρο το συμβόλαιο και να χάλασε μια ολόκληρη εμπειρία ζωής. Σας έκανε να το περάσετε αυτό, έτσι δεν είναι; Ίσως ήταν μια μητέρα ή ένας πατέρας. Αυτό το κάνει ακόμα χειρότερο, δεν είναι έτσι; Κι εγώ γνωρίζω ποιος είναι εδώ! Μήπως να είναι μία κόρη ή ένας γιος που δεν μπορείς να συγχωρήσεις γι αυτά που έκανε; Ίσως να υπήρξε ύβρις. Ίσως να συνεχίζει να συμβαίνει κι εσύ απλώς το ανέχεσαι. Ω, μιλάω σε σένα τώρα. Να γιατί ήρθες και κάθισες στην καρέκλα, αγαπητέ μου. Αν δεν αγγίχτηκες τώρα, δεν θα αγγιχτείς καθόλου, διότι μιλάω σε σένα ακροατή. Μόλις άγγιξα περισσότερους από έναν από εσάς. Τι κάνετε μ’ αυτό; Δεν μπορείτε να τον συγχωρήσετε.

Είναι φίλτρο, το ξέρετε; Θα μπορούσα απλώς να δω εκείνον τον ίδιο άγγελο στον λόφο τώρα. [Ο Λη κάνει μία κίνηση σαν να κοιτάζει πολύ μακριά.] «Ω, υπάρχει ένα φως. Έρχεται από χιλιάδες μίλια μακριά. Ω, είναι ένα πανέμορφο φως. Ουπς, βλέπω ότι απουσιάζει απ’ αυτό η συγχώρεση! Θα χρησιμοποιήσουμε όσο πιο πολύ φως μπορούμε, αλλά θα είναι δύσκολο μ’ εκείνο το φίλτρο πάνω του». Καταλαβαίνετε τι λέω; Ό,τι εξακολουθεί να συμβαίνει στη ζωή σας, απλώς “κολλάει πάνω στο φως”. Μέχρις αυτού του σημείου, μήπως νομίζατε ότι μπορείτε να πάτε σε μία γωνία και να στείλετε εκείνο το φως, να διαλογιστείτε, να περάσετε καλά, και με κάποιο τρόπο όλα αυτά τα πράγματα να μπορούσαν να ανασταλούν όσο γίνεστε «πνευματικοί»; Όχι. Το ποιοι είστε είναι αποτυπωμένο στο φως που παράγετε.

«Εντάξει, Κρύων, πες μου εσύ πώς να συγχωρήσω αυτό το άτομο. Βάζεις το θέμα πάνω στο τραπέζι, οπότε πες μου εσύ. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Δεν θα μπορούσα ποτέ να το κάνω. Έχω πρόβλημα τώρα. Πώς το κάνει κάποιος αυτό;» Ζητήσατε ποτέ βοήθεια; Ή κάθεστε και σκέφτεστε, «Δεν μπορώ να το κάνω, δεν μπορώ να το κάνω, δεν μπορώ να το κάνω». Τι θα λέγατε να δημιουργήσετε μια αλλαγή στη ζωή σας τόσο σημαντική και τόσο μεγάλη, που εκείνα τα συναισθήματα να πέσουν απλώς στο πάτωμα και να τα πετάξετε μακριά με τον χρόνο; Τι θα λέγατε γι αυτό; Τι θα λέγατε να μην το ξανασκεφτείτε ποτέ ξανά, αντί να το σκέπτεστε κάθε λεπτό της κάθε μέρας. Τι θα λέγατε γι αυτό;

Θα σου πω, Εργάτη Φωτός, ότι η συγχώρεση είναι μία από τις βάσεις της αυτοκυριαρχίας. Όποια κι αν είναι η κατάσταση, η αντίληψη σου αλλάζει. Θυμάσαι το παιδί που μπορεί να σου είπε κάτι στο σχολείο στην τρίτη τάξη; Πιθανόν όχι. Είναι επειδή η εμπειρία της ζωής σου είναι τόσο πιο πέρα, που τώρα δεν είναι σημαντικό. Πέρασε από ένα μέρος όπου δεν ήσουν ώριμος ακόμα, γι αυτό δεν σε επηρεάζει πια. Μεγάλωσες! Σκέψου το ίδιο πράγμα με την αυτοκυριαρχία, διότι μόνο τότε θα αρχίσεις να βλέπεις τον τρόπο που λειτουργούν τα πράγματα – γίνεσαι σοφότερος και πολύ πιο υπερδιάστατος στην αντίληψη σου. Τα πράγματα που σε στοιχειώνουν, δεν έχουν πια ενέργεια και είναι χάσιμο χρόνου. Πήγαινε πέρα απ’ αυτά. Είσαι έτοιμος για κάτι τέτοιο; Κόρη, είσαι έτοιμη; Μπορείς να συγχωρήσεις; Μπορείς ακόμα και να τους αγαπάς; Σε προκαλώ, αγαπητή μου. Καθάρισε το φως. Κάντο αυτό να συμβεί σήμερα.

«Φίλτρα του Ανθρώπινου Φάρου Φωτός»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2007/2006-12-03

 

================

 

«Αγαπητό Πνεύμα, υπάρχουν καταστάσεις στη ζωή μου που δεν μπορώ να συγχωρήσω. Γνωρίζω τη διαδικασία και διαβάζω τα βιβλία. Έχω ακούσει τα μηνύματά σου. Μιλάς για συγχώρεση και ευσπλαχνία που είναι οι καταλύτες για τη φώτιση. Υπάρχουν καταστάσεις που έχω πρόβλημα να συγχωρήσω άλλους. Αυτά τα πράγματα είναι κολλημένα πάνω μου και επιθυμώ ειλικρινά να απαλλαγώ απ’ αυτά, είναι όμως πολύ δύσκολο. Πόσο “καθαρός” πρέπει να είμαι στο πεδίο αυτό για να αρχίσω τη διαδικασία της ανάληψης;»

Ω Άνθρωπε, αν γνώριζες μόνο για όσους «στέκονται απ’ έξω». Κάποιες από τις οντότητες που σε περιβάλουν έχουν το όνομά σου πάνω τους! Έχουν το πρόσωπό σου πάνω τους. Είναι δύσκολο να στο περιγράψουμε. Πώς να μιλήσω για τη θειότητα σου… μαζί σου; Χαρακτηρίζεις μία γραμμικότητα όπου υπάρχει μόνον ένας “εσύ”. Πώς μπορώ να μιλήσω γι αυτό; Μπορείς να οραματιστείς ένα κομμάτι σου που λείπει και θέλει να εισέλθει; Εν τω μεταξύ, το μονοδιάστατο βιολογικό “εσύ” χτυπιέται με αμφιβολία λέγοντας, «Δεν είμαι έτοιμος». Δεν υπάρχει όριο στην αγάπη του Πνεύματος. Γιατί δεν βλέπεις τον εαυτό σου αγνό; Ξεκίνα τη διαδικασία και δες τι συμβαίνει με το θέμα της συγχώρεσης.

Αυτό που σας λέμε είναι ότι ίσως, απλώς ίσως, να ήρθε η ώρα να κατανοήσετε ότι δεν χρειάζεται να είστε ένα πράγμα για να ξεκινήσετε ένα άλλο. Σταματήστε αυτόν τον γραμμικό τρόπο σκέψης. Στην άλλη πλευρά του πέπλου, δεν χρειάζεται να φορέσετε κάλτσες πριν βάλετε τα παπούτσια σας! Μπορείτε να τα βάλετε με όποια σειρά θέλετε. Γνωρίζω ότι αυτή είναι μία δύσκολη έννοια, όμως έτσι είναι! Ποια είναι η μεγαλύτερή σας πρόκληση; Βρίσκεται στο δρόμο σας; Όχι. Ο υπερδιάστατος Άνθρωπος προχωρά έτσι κι αλλιώς, γνωρίζοντας ότι έξω από τη γραμμικότητα, έχει χαθεί η πρόκληση!

Γιατί απλώς δεν παραδίνεστε και να το αφήσετε να συμβεί; Κατανοήστε τούτο: Δεν υπάρχει κριτική για τα θέματα σας. Μην εκπλαγείτε ούτε να σοκαριστείτε εάν στην πορεία αρχίσετε την διαδικασία της συγχώρεσης με τρόπο που θα σας κάνει να κλαίτε από χαρά. Δεν έχετε παρά να το κάνετε, διότι σε κυτταρικό επίπεδο, όταν αρχίσετε ν’ αφήνετε το Πνεύμα να εισέρχεται – ξεφλουδίζοντας το κρεμμύδι της δυαδικότητας – αρχίζετε να κατανοείτε πού βρίσκεται πραγματικά η δύναμή σας. Αρχίζετε να επεκτείνετε το «εσείς μ’ εσάς» και κάτι συμβαίνει. Κάποια από τα πιο δύσκολα πράγματα στη ζωή καταρρέουν ως επιπόλαια. Κάποια από τα πιο ευσπλαχνικά πράγματα που ποτέ δεν σκεφθήκατε ότι θα γνωρίζατε, αρχίζουν να γίνονται σημαντικά. Αρχίζετε να ερωτεύεστε το Πνεύμα. Αρχίζετε να ερωτεύεστε τον εαυτό σας. Αλλάζετε.

«Χαρακτηριστικά της Ανάληψης και Η Δύναμη της Ανθρώπινης Συνείδησης»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/12-2003—2000/2002-06-09

 

 

========

 

 

Το Δωμάτιο του Μαθήματος

Ήταν κάποτε ένας άνθρωπος που τον ονομάζουμε Γουό. Το φύλο του Γουό δεν έχει σημασία για αυτήν την ιστορία, αλλά αφού δεν υπάρχει ουδέτερο φύλο, αποκαλούμε τον άνθρωπο Γουό και συμπεριλαμβάνει τον άνδρα ή τη γυναίκα. Για λόγους απόδοσης μόνο θα θεωρούμε τον Γουό αρσενικό.

Όπως όλοι οι άνθρωποι του πολιτισμού του, ο Γουό ζούσε σ’ ένα σπίτι, αλλά ενδιαφερόταν μόνο για το δωμάτιο μέσα στο οποίο ζούσε, αφού του ανήκε αποκλειστικά. Το δω­μάτιό του ήταν όμορφο και είχε αναλάβει να το κρατάει σε αυ­τήν την κατάσταση… το οποίο και έκανε.

Ο Γουό ζούσε μια καλή ζωή. Ζούσε σ’ έναν πολιτισμό που ποτέ δεν του έλειπε το φαγητό γιατί ήταν άφθονο. Ποτέ δεν κρύωνε, γιατί ήταν πάντα προφυλαγμένος. Όπως μεγάλωνε μάθαινε πολλά πράγματα για τον εαυτό του. Έμαθε τα πράγματα που τον κάνανε να αισθάνεται ευτυχισμένος και εύρισκε αντικείμενα για να κρεμάει στους τοίχους τα οποία μπορού­σε να κοιτάει για να τον κάνουν ευτυχισμένο. Ο Γουό επίσης έμαθε τα πράγματα που τον έκαναν να λυπάται και έμαθε πώς να κρεμάει στον τοίχο τ’ αντικείμενα που τον έκαναν να αισθά­νεται λυπημένος. Ο Γουό επίσης έμαθε τα πράγματα που τον θύμωναν και βρήκε αντικείμενα που έβγαζε έξω και κρεμούσε στους τοίχους όταν επέλεγε να είναι θυμωμένος.

Όπως οι άλλοι άνθρωποι, ο Γουό είχε πολλούς φόβους. Παρότι είχε τις βασικές ανέσεις της ζωής, φοβόταν τους άλλους ανθρώπους και ορισμένες καταστάσεις. Φοβόταν τους ανθρώπους και τις καταστάσεις που μπορούσαν να φέρουν αλλαγές, γιατί αισθανόταν ασφαλής και σταθερός με το πώς ήταν τα πράγματα και είχε δουλέψει σκληρά για να τα φέρει σε αυτήν την κατάσταση. Ο Γουό φοβόταν τις καταστάσεις που φαίνονταν ότι έλεγχαν αυτό το σταθεροποιημένο δωμάτιο και φοβόταν τους ανθρώπους που έλεγχαν αυτές τις καταστάσεις.

Έμαθε για τον Θεό από τους άλλους ανθρώπους. Του είπαν ότι το να είσαι ένας άνθρωπος είναι ένα πολύ ασήμαντο πράγμα και ο Γουό το πίστεψε. Κοίταξε γύρω του και είδε εκατομμύρια ανθρώπους, αλλά έναν μόνο Θεό. Του είπαν ότι ο Θεός είναι τα πάντα και ότι αυτός είναι ένα τίποτε, αλλά ο Θεός με την Απέρα­ντη Αγάπη Του θα απαντούσε στις προσευχές του Γουό, αν προσευχόταν αληθινά και ζούσε με ακεραιότητα. Έτσι ο Γουό, που ήταν πνευματικό άτομο, προσευχήθηκε στον Θεό ώστε οι άνθρωποι και οι καταστάσεις που φοβόταν να μη δημιουργή­σουν αλλαγές και το δωμάτιό του να μείνει χωρίς αλλαγές… και ο Θεός άκουσε τις προσευχές του Γουό.

Ο Γουό φοβόταν το παρελθόν γιατί με κάποιο τρόπο του θύμιζε δυσάρεστα πράγματα, έτσι προσευχήθηκε στον Θεό να τα βγάλει αυτά από τη μνήμη του… και ο Θεός άκουσε τις προ­σευχές του. Ο Γουό επίσης φοβόταν το μέλλον γιατί είχε δυναμικό για αλλαγή και ήταν σκοτεινό, αβέβαιο και κρυμμένο. 0 Γουό προσευχήθηκε στον Θεό ώστε το μέλλον να μη φέρει αλλαγές στο δωμάτιό του… και ο Θεός άκουσε τις προσευχές του.

Ο Γουό ποτέ δεν έφευγε μακριά από το δωμάτιό του, αφού ό,τι χρειαζόταν ως άνθρωπος βρισκόταν σε μια γωνιά. Όταν οι φίλοι του έρχονταν για επίσκεψη, αυτή τη γωνιά τούς έδειχνε και αυτό τον ικανοποιούσε.

Όταν ο Γουό ήταν 26 ετών, αντιλήφθηκε, για πρώτη φορά, κάποια κίνηση στην άλλη γωνία. Τον φόβισε πολύ και αμέσως προσευχήθηκε στον Θεό για να σταματήσει, γιατί σήμαινε ότι δεν ήταν μόνος στο δωμάτιο. Αυτή η κατάσταση δεν ήταν απο­δεκτή. Ο Θεός ανταποκρίθηκε στις προσευχές τού Γουό, η κίνη­ση σταμάτησε και ο Γουό δεν φοβόταν πλέον.

Όταν ήταν 34 ετών, ξαναγύρισε αυτή η κίνηση και ο Γουό πάλι ζήτησε να σταματήσει γιατί φοβόταν πολύ. Η κίνηση στα­μάτησε, αλλά ο Γουό πρόλαβε να δει στη γωνία κάτι που του είχε ξεφύγει εντελώς… μια άλλη πόρτα! Πάνω στην πόρτα υ­πήρχε μια περίεργη επιγραφή και ο Γουό φοβόταν τη σημασία της.

Ο Γουό ρώτησε τους θρησκευτικούς ηγέτες για την παράξενη πόρτα και για την κίνηση, και τον προειδοποίησαν να μην πάει κοντά της γιατί, του είπαν, είναι η πόρτα του θανάτου, και σί­γουρα θα πέθαινε αν η περιέργειά του τον οδηγούσε να την ψάξει. Επίσης, του είπαν ότι η επιγραφή στην πόρτα ήταν αμαρ­τωλή και δεν θα έπρεπε να την ξανακοιτάξει. Αντί γι’ αυτό, τον προέτρεψαν να συμμετέχει σε τελετουργίες μαζί τους και να δι­αθέσει το ταλέντο του και τα χρήματά του στην ομάδα… και γι αυτό του είπαν ότι όλα θα πάνε καλά.

Όταν ο Γουό έγινε 42 ετών, η κίνηση επανήλθε. Παρόλο που ο Γουό δεν ήταν τόσο φοβισμένος αυτή τη φορά, ξαναζήτησε να σταματήσει… και σταμάτησε. Ο Θεός ήταν καλός και απαντούσε άμεσα και ολοκληρωτικά. Ο Γουό αισθανόταν ενδυναμωμένος από τα αποτελέσματα των προσευχών του.

 

Όταν ο Γουό έγινε 50 ετών, αρρώστησε και πέθανε, παρότι δεν το συνειδητοποίησε τη στιγμή που συνέβη. Παρατήρησε την κίνηση πάλι στη γωνιά και προσευχήθηκε να σταματήσει, αλλά αντιθέτως έγινε πιο καθαρή και ερχόταν πιο κοντά του. Με φό­βο ο Γουό σηκώθηκε από το κρεβάτι και βρήκε ότι το Γήινο σώμα του παρέμεινε στο κρεβάτι και εκείνος ήταν σε μορφή πνεύματος. Όπως η κίνηση τον πλησίαζε, ο Γουό άρχισε κάπως να την αναγνωρίζει. Ήταν περίεργος αντί για φοβισμένος, και το σώμα του με μορφή πνεύματος του φαινόταν κατά κάποιο τρό­πο φυσικό.

Ο Γουό είδε τώρα ότι η κίνηση ήταν στην πραγματικότητα δύο οντότητες που πλησίαζαν. Οι ασπροντυμένες μορφές τους έλαμπαν, καθώς πλησίαζαν, σαν να είχαν ένα φως μέσα τους. Τέλος, στάθηκαν μπροστά του και ο Γουό ήταν έκπληκτος από την μεγαλοπρέπειά τους… αλλά δεν φοβόταν.

Η μία από τις μορφές μίλησε στον Γουό και είπε, «Έλα αγα­πητέ, είναι ώρα να φύγουμε». Η φωνή της μορφής ήταν γεμάτη ηρεμία και οικειότητα. Χωρίς κανένα δισταγμό ο Γουό προχώ­ρησε με τους δύο. Καθώς κοίταξε πίσω και είδε το πτώμα του σαν να κοιμάται πάνω στο κρεβάτι… άρχισε να θυμάται πόσο οικεία ήταν όλα αυτά. Είχε γεμίσει μ’ ένα θαυμάσιο συναίσθημα που δεν μπορούσε να εξηγήσει. Μια από τις μορφές τον πήρε από το χέρι και τον οδήγησε κατευθείαν στην πόρτα με την πα­ράξενη επιγραφή. Η πόρτα άνοιξε και οι τρεις πέρασαν μέσα.

Βρέθηκε σ’ έναν μακρύ διάδρομο με πόρτες δωματίων σε κάθε πλευρά. Ο Γουό σκέφθηκε, «Αυτό το σπίτι είναι πολύ με­γαλύτερο απ’ ό,τι φαντάστηκα!» Ο Γουό κοίταξε την πρώτη πόρτα που είχε πάλι την παράξενη επιγραφή. Μίλησε στη μία από τις ασπροντυμένες μορφές. «Τι είναι σε αυτήν την πρώτη πόρτα στα δεξιά;» Χωρίς λέξη η ασπροντυμένη μορφή άνοιξε την πόρτα και έγνεψε στον Γουό να μπει μέσα. Όταν μπήκε ο Γουό έμεινε έκπληκτος. Ήταν γεμάτο από το πάτωμα μέχρι το ταβάνι με πλούτη που δεν μπορούσε να τα ονειρευτεί! Είχε χρυσό, μαργαριτάρια και διαμάντια. Σε μια γωνία μόνο υπήρχαν αρκετά ρουμπίνια και πολύτιμοι λίθοι για ένα ολόκληρο βασί­λειο. Κοίταξε προς τους ασπροντυμένους συντρόφους του που έλαμπαν και ρώτησε, «Τι είναι αυτό το μέρος;» Ο πιο ψηλόσωμος του είπε, «Αυτό είναι το δωμάτιο της αφθονίας σου, αν είχες επιθυμήσει να μπεις. Σου ανήκει ακόμη και τώρα και θα παραμείνει εδώ για σένα στο μέλλον». Ο Γουό ήταν πολύ ξαφνιασμένος από αυτές τις πληροφορίες.

Όπως γύρισαν στον διάδρομο ο Γουό ρώτησε τι ήταν στο πρώτο δωμάτιο στα αριστερά… άλλη μια πόρτα με την επιγρα­φή, η οποία με κάποιο τρόπο άρχισε να γίνεται κατανοητή. Ανοίγοντας την πόρτα ο ασπροντυμένος είπε, «Αυτό είναι το δικό σου δωμάτιο γαλήνης, αν είχες επιθυμήσει να μπεις». Ο Γουό μπήκε στο δωμάτιο με τους φίλους του και αμέσως τον τύλιξε μια παχιά άσπρη ομίχλη. Η ομίχλη φαινόταν ζωντανή, γιατί α­μέσως τυλίχτηκε γύρω από το σώμα του, και ο Γουό ανέπνεε μέσα σ’ αυτή. Αισθάνθηκε αμέσως γαλήνη και ήξερε ότι δεν θα ξαναφοβόταν ποτέ. Ένιωσε γαλήνη που δεν την είχε αισθανθεί ποτέ πριν. Ήθελε να μείνει, αλλά του έγνεψαν οι σύντροφοί του να συνεχίσουν και άρχισαν να περπατούν στον μακρύ διάδρο­μο.

Ακόμη μια πόρτα στ’ αριστερά. «Τι είναι αυτό το δωμάτιο;», ρώτησε ο Γουό. «Είναι ένα μέρος όπου μόνο εσύ μπορείς να μπεις», είπε ο κοντύτερος από τους ασπροντυμένους. Ο Γουό μπήκε στο δωμάτιο και αμέσως γέμισε με χρυσαφένιο φως. Γνώριζε τι ήταν αυτό. Ήταν η ουσία του εαυτού του, η φώτισή του, η γνώση του για το παρελθόν και το μέλλον. Αυτό ήταν το μέρος που ο Γουό είχε αποθηκεύσει το πνεύμα και την αγάπη. Ο Γουό έκλαψε από χαρά και κάθισε εκεί πάρα πολύ ώρα απορροφώντας την αλήθεια και κατανοώντας τα γεγονότα. Οι σύντροφοί του δεν μπήκαν μέσα και ήταν υπομονετικοί.

Τέλος ο Γουό ξαναβγήκε στον διάδρομο. Είχε αλλάξει. Κοί­ταξε τους συντρόφους του και τους αναγνώρισε. «Είστε πνευμα­τικοί οδηγοί», είπε ο Γουό φυσικά. «Όχι», είπε ο υψηλότερος, «είμαστε οι δικοί σου πνευματικοί οδηγοί». Μέσα σε τέλεια αγάπη συνέχισε, «Βρισκόμαστε μαζί σου από τη γέννησή σου για έναν μόνο λόγο: να σε αγαπάμε και να σε βοηθάμε δείχνοντάς σου την πόρτα. Φοβόσουνα και μας ζήτησες ν’ αποσυρ­θούμε, και το κάναμε. Βρισκόμαστε σε υπηρεσία για σένα με αγάπη και τιμούμε την ενσάρκωση της εκδήλωσής σου». Ο Γουό δεν αισθάνθηκε καμία επίπληξη στα λόγια τους. Κατάλαβε ότι δεν τον έκριναν αλλά τον τιμούσαν και αισθάνθηκε την αγά­πη τους.

Ο Γουό κοίταξε τις πόρτες και τώρα μπορούσε να καταλάβει την επιγραφή! Όπως περπατούσαν στον διάδρομο υπήρχαν πόρτες που είχαν γραμμένο ΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ και μια άλλη που έγραφε ΧΑΡΑ. Ο Γουό είδε και παραπάνω απ’ ό,τι ήθελε, γιατί πιο κάτω υπήρχαν πόρτες με τα ονόματα παιδιών που δεν είχαν γεννηθεί… και ακόμη μία που έγραφε ΠΑΓΚΟ­ΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ.

Ο Γουό άρχισε να συνειδητοποιεί τι είχε χάσει. Και σαν να γνώριζαν τις σκέψεις του, οι πνευματικοί του οδηγοί τού είπαν: «Μην είσαι επιτιμητικός προς το πνεύμα, γιατί δεν είναι κατάλ­ληλο και δεν εξυπηρετεί τη μεγαλοπρέπειά σου». Ο Γουό δεν κατάλαβε καλά. Κοίταξε πίσω στον διάδρομο απ’ όπου είχε πρωτομπεί και είδε τη γραφή στην πόρτα, τη γραφή που αρχικά τον είχε φοβίσει. Η γραφή ήταν ένα όνομα!… ήταν το δικό του όνομα, το πραγματικό του όνομα… και Αυτός τώρα τα κατάλα­βε όλα.

Ο Γουό γνώριζε τη ρουτίνα, γιατί τώρα θυμόταν τα πάντα και δεν ήταν πια ο Γουό. Είπε αντίο στους πνευματικούς του οδηγούς και τους ευχαρίστησε που παρέμειναν πιστοί. Κάθισε εκεί πολύ ώρα και τους κοίταζε με αγάπη. Μετά γύρισε για να πάει προς το φως στο τέλος του διαδρόμου. Είχε ξαναβρεθεί εκεί. Γνώριζε τι τον περίμενε σε αυτό το τριήμερο ταξίδι, στο σπήλαιο της δημιουργίας για να ξαναπάρει την ουσία του. Και μετά στην αίθουσα της τιμής και του εορτασμού, όπου τον περίμεναν εκεί­νοι που τον αγαπούν ιδιαίτερα, καθώς και εκείνοι που τους είχε αγαπήσει και χάσει στη Γη.

Ήξερε που είχε βρεθεί και πού θα πήγαινε. Ο Γουό πήγαινε στην Εστία του.

 

«Αυτοανακάλυψη»

(Κρύων Βιβλίο 2 – «Μη Σκέπτεστε σαν ‘Ανθρωποι» – Κεφ.9, σελ. 86-91)

=========

 

«Θεραπεύοντας το Ακασικό Τραύμα» – 11/10/2016     (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

 

 

 

 

KΡΥΟΝ για τους Εργάτες του Φωτός

KΡΥΟΝ για τους Εργάτες του Φωτός 

ΑΠΟ ΤΟΝ Γιώργος Κυρίτσης και συνεργάτες ΣΤΟ

https://sites.google.com/site/kryonwisdom/home

 

======

Επιθανάτιες Εμπειρίες

«Κρύων, θέλω να μάθω για τις “επιθανάτιες εμπειρίες”. Τι είναι στην πραγματικότητα; Σχεδόν πεθαίνεις; Έχω κι ακόμα μια ερώτηση: Πρέπει να έχω μία τέτοια εμπειρία για να γίνω Εργάτης Φωτός;»

Πρόκειται να θίξω θέματα που ποτέ πριν δεν ανέφερα. Θα σας πω μία αλήθεια που δεν έχει αναφερθεί ξανά σε κάποιο από τα μηνύματά μου. Αυτό που αποκαλείτε επιθανάτια εμπειρία (ΕΕ), διαφέρει κατά πολύ απ’ ό,τι νομίζετε.

Κατ’ αρχήν δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως τυχαία επιθανάτια εμπειρία. Οι Άνθρωποι που έχουν αυτή την εμπειρία δίνουν την άδεια να τους συμβεί πριν έρθουν εδώ – ώστε να έχουν αυτή την πνευματική εμπειρία – που μπορεί ή όχι (ανάλογα με την ελεύθερη επιλογή τους) ν’ αλλάξει την πνευματική τους ζωή. Με την άδειά τους, παρότι μπορεί να μη θυμούνται ότι την έδωσαν, βιώνουν μία ΕΕ.

Να ένα άλλο γεγονός: Κανείς από όσους βιώνουν μία ΕΕ, δεν έφτασε στην ουσία κοντά στον θάνατο! Ω, ίσως έτσι να φαίνεται και ίσως να υπάρχει αυτή η αίσθηση, όμως δεν ισχύει. Δεν αφήνουν καν τον πλανήτη. Θα σας πω τι συμβαίνει με μία ΕΕ και θα είναι διαφορετικό απ’ ό,τι κάποιοι έχετε ακούσει ή φανταστεί.

Μία ΕΕ διαμορφώνεται από την προκατάληψη και την ενέργεια του Ανθρώπου που έχει αυτήν εμπειρία. Δεν έχουν όλοι οι Άνθρωποι την ίδια ιστορία όταν “επιστρέφουν”. Σας υπενθυμίζω ότι κάποιοι βγαίνουν από μία επιθανάτια εμπειρία (όπως αποκαλείται), λέγοντας ότι ήταν κάτι το φοβερό. «Είδα την κόλαση», ίσως πούνε. «Τώρα φοβάμαι πολύ να πεθάνω», σας λένε. Άλλοι λένε το εντελώς αντίθετο. «Είδα τον παράδεισο, είδα το τούνελ, είδα το Φως, ένιωσα την αγάπη, είδα την οικογένεια!» Είναι όλα εκεί για να τα «δείτε». Είναι αλήθεια. Εκεί υπάρχει κάθε απόχρωση ενέργειας να δείτε, αλλά υπάρχουν τόσο διαφορετικές αντιδράσεις! Ο λόγος; Έχει να κάνει με ό,τι βρίσκεται στον πυρήνα, ή την ουσία του ατόμου που βιώνει την εμπειρία. Οι Άνθρωποι έχουν ελεύθερη επιλογή ως προς το να επιλέξουν τη δική τους βασική ενέργεια. Είναι ο φόβος; Είναι η ελπίδα; Είναι το μεγαλείο;

Θα σας πω τι είναι μία ΕΕ και είναι λογικό πνευματικά: είναι η συνάντησή σας με τον εαυτό σας. Ναι, αυτό είναι συχνά το πρώτο μέρος της εμπειρίας θανάτου, αλλά μία ΕΕ είναι απλώς τα πρώτα λίγα δευτερόλεπτα του θανάτου. Στη πραγματικότητα, ποτέ δε διευρύνει την επιφάνεια της βασικής ενέργειας που έχετε διαμορφώσει. Ο πραγματικός θάνατος είναι πολύ διαφορετικός. Στο σημείο του θανάτου, το πρώτο πράγμα που συμβαίνει στον Άνθρωπο είναι το πάντρεμα του εαυτού, της ενθύμησης και της σύνδεσης. Μετά την συνάντηση με τον εαυτό σας – που είναι μεγαλειώδης εμπειρία – μία εμπειρία στην οποία συναντάτε την «Ενέργεια του Θεού», υπάρχει μία συμμαχία και μετά ένα ταξίδι τριών ημερών. Χρειάζονται τρεις γήινες ημέρες πριν αφήσετε οριστικά τη Γη. Και οι ημέρες αυτές περνάνε συλλέγοντας αυτό που μπορούμε απλά ν’ αποκαλέσουμε – ω, είναι τόσο δύσκολο – πληροφορίες πάνω στο κοσμικό θέμα.

Άκουσε με, μέλος της οικογένειας, διότι δεν το έχουμε ξανασυζητήσει αυτό. Ο καθένας σας γνωρίζει ποιο είναι το μέγα ζήτημα – ο λόγος που βρίσκεστε εδώ – ο λόγος που μεταμφιέζεστε ως Άνθρωποι και περιφέρεστε σε ένα ομαλό γήπεδο που ονομάζεται Γη – ο λόγος που περνάτε όσα περνάτε – ο λόγος που επιστρέφετε και επιστρέφετε και επιστρέφετε. Τι είναι όλα αυτά λοιπόν; Τι συμβαίνει στο σύμπαν που θα μπορούσε να δημιουργήσει κάτι τέτοιο; Σας λέω ότι κανείς σας εδώ δεν το γνωρίζει αυτό, όμως όλοι το κάνετε. Είναι η σημαντικότερη ερώτηση απ’ όλες. Είναι αυτό που ρωτάτε πριν φθάσετε, κι αυτό που ρωτάτε όταν φεύγετε.

Το πρώτο που κάνετε όταν έχετε πλήρη επίγνωση είναι να ρωτήσετε, «Πώς τα πήγαμε;» Υπάρχει λόγος που βρίσκεσαι εδώ, αγαπητέ Άνθρωπε… ένας καλός, λογικός λόγος. Είστε ευλογημένοι όσοι πιστεύετε ότι υπάρχει αγάπη πίσω από την αιτία που περνάτε όσα περνάτε. Διότι αυτό που κάνετε βοηθά τρισεκατομμύρια μορφές ζωής σε έναν άλλον τόπο – φαινομενικά σ’ ένα άλλο σύμπαν – ακόμη και σε άλλη πραγματικότητα. Δεν πρόκειται για θυσία! Αντίθετα, πρόκειται για έργο.

Επομένως, μία ΕΕ είναι μία εκδηλωμένη ευκαιρία να αλλάξετε… κάτι που δώσατε στον εαυτό σας. Δεν αφορά στο θάνατο. Αφορά στη δυνατότητα αλλαγής. Όσοι επέστρεψαν έχοντας βιώσει μία μεγαλειώδη εμπειρία, επέλεξαν ν’ ανακαλύψουν περισσότερα για τον εαυτό τους και το κάνουν. Όσοι επιστρέφουν φοβισμένοι επιλέγουν να μην ψάξουν περισσότερο. Και… πρέπει να πω, κανείς απ’ αυτούς δεν κρίνεται. Σε κάθε περίπτωση, η ενέργεια του Ανθρώπου τους οδήγησε στην εμπειρία που είχαν.

Ακούστε: Την επόμενη φορά που θα σκεφτείτε ότι είστε μόνοι σας και υποφέρετε και ρωτάτε το Θεό, «Γιατί σε μένα;» προτείνω το εξής. Αντί να φωνάζετε «Γιατί σε μένα», γιατί δεν αισθάνεστε τα πνευματικά μας χέρια γύρω σας και τα μπράτσα μας γύρω σας και τις αγκαλιές μας γύρω σας; Γιατί δε δέχεστε, με πίστη, ότι υπάρχει μία συνοδεία γύρω σας που λέει, «Στηρίξου εκεί! Ανέβασε τη δόνησή σου. Δεν έχεις ιδέα πόσο βοηθάς εμάς τους υπόλοιπους… δεν έχεις ιδέα».

«Χαρακτηριστικά της Ανάληψης και Η Δύναμη της Ανθρώπινης Συνείδησης»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/12-2003—2000/2002-06-09

=======

 

Αναπροσαρμογή της Αυτοεκτίμησης

Τώρα θέτουμε το ζήτημα του ποιος είναι ο Εργάτης Φωτός. Η αναπροσαρμογή του εαυτού θα είναι αναπροσαρμογή της αυτοεκτίμησης. Το έχουμε ξαναπεί εν συντομία, αλλά ο Εργάτης Φωτός φοβάται το σκοτάδι. Είναι επειδή το σκοτάδι σάς έχει χτυπήσει σε κάθε ζωή, έτσι δεν είναι; Καθόμαστε λοιπόν σε μια αίθουσα με γηραιές ψυχές που έχουν έρθει στη ζωή αυτή, φοβούμενοι τι μπορεί πάλι να τους φέρει η σκοτεινή ενέργεια. Παρ’ όλα αυτά ήρθατε, και ήρθατε χωρίς να γνωρίζετε τι επρόκειτο να συμβεί. Πολλοί προφήτες έχουν πει ότι δε θα τα καταφέρετε μετά το 2000. Τώρα είστε στο 2012! Κάθε φορά που έρχεστε, η σκοτεινή ενέργεια φαίνεται να είναι εναντίον σας.

Όταν πρωτοήρθα και παρουσιάστηκα στο συνεργάτη μου, ήταν λίγο μετά την Αρμονική Σύγκλιση. Του είπα ότι ήμουν εδώ εξ αιτίας όσων είχε κάνει η ανθρωπότητα. Του είπα ότι σε διαφορετική περίπτωση δε θα ήμουν εδώ, καθότι δε θα υπήρχε τίποτα να διδάξω, εάν δεν τα είχατε καταφέρει. Θα είχε νόημα αν ερχόμουν να σας διδάσκω για 20 χρόνια και μετά να είχατε όλοι φρικτό θάνατο; Όχι! Ήρθα λόγω των δυναμικών όσων συμβαίνουν τώρα.

Όσοι είχαν οξύνοια κι ένιωσαν την ενέργεια Κρύων να έρχεται στον πλανήτη, γνώριζαν γιατί είχα έρθει. Αντιπροσώπευα ολόκληρη συνοδεία που ήρθε να μοιραστεί τα καλά νέα με τις γηραιές ψυχές, να γίνουν το τμήμα επευφημιών τους επειδή ανέστρεψαν την ολική καταστροφή. Ενάντια σε κάθε πιθανότητα, η κατάσταση είχε αλλάξει.

Η Σοβιετική Ένωση κατέπεσε – ένα τεράστιο γεωπολιτικό γεγονός που δεν είχε προβλεφθεί πουθενά! Αυτό αφόπλισε τον ενδεχόμενο Αρμαγεδδώνα του πλανήτη. Άλλα πράγματα άρχισαν να κινούνται προς κατευθύνσεις που δεν είχαν προβλεφθεί πουθενά στο παρελθόν. Θα έπρεπε να υπάρχουν οδηγίες και κατευθύνσεις για τη μέρα αυτή που κάθεστε εδώ. Θα ήταν μια αναπροσαρμογή του ενστίκτου σας επιβίωσης και όσων θεωρείτε αληθινά. Αυτό είναι τώρα το έργο σας, εάν μπορείτε να χειριστείτε τη αναπροσαρμογή, ή θα κοιτάτε πάντα πίσω από τον ώμο σας, διερωτώμενοι πότε θα επιστρέψει το παλιό «φυσιολογικό».

«Η Αναπροσαρμογή του Εαυτού»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2012/2012-04-28

 

================

 

Κοινοτική Διαβίωση για Ενδυνάμωση

Ορίστε κάτι άλλο… Κάποιοι θεωρούν ότι έχει νόημα οι Εργάτες Φωτός να μένουν μαζί, καθώς λογικά έτσι θα δημιουργούσαν πιο πολύ φως. Ακούγεται καλό, καθότι οι Εργάτες Φωτός θα είχαν παρόμοιο τρόπο σκέψης και θα ζούσαν μαζί σαν ομάδα. Μετά καλύτερα σαν ομάδα να έκτιζαν μια πόλη με την ονομασία Φως στο λόφο.

Επιπλέον η ομαδική συνύπαρξη θα έφερνε καλύτερη επικοινωνία, διδασκαλία και προστασία από τις παλιές ενέργειες της Γης και από πράγματα που μπορεί να γίνουν εμπόδιο στο μονοπάτι ενός αληθινού Εργάτη Φωτός. Υπάρχει τίποτα λάθος σ’ αυτό; Σας λέω ότι όποιοι θα έλεγαν κάτι τέτοιο, βρίσκονται σ’ ένα παλιό γραμμικό πλαίσιο. Αναζητούν πράγματα που νομίζουν ότι θα κτίσουν μια καλύτερη ζωή, όμως έχουν χάσει επαφή με αυτό που κάνει στην ουσία ένας Εργάτης Φωτός.

Μαθαίνετε να είστε αυτάρκης δημιουργός της ζωής. Θα μπορούσατε να πάτε σε μια ερημιά και να έχετε ό,τι υπάρχει. Αυτή είναι η ουσία της δήλωσης: «Είμαι αυτό που είμαι». Η δήλωση δε λέει… «Είμαι αυτό που είμαι, όσο εκείνοι είναι ό,τι είναι». Καταλαβαίνετε; Είστε ένας αυτάρκης φάρος. Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδατε πολλούς φάρους μαζεμένους όλους σ’ ένα βράχο; Δεν χρειάζονται ο ένας τον άλλο! Πότε είδατε τελευταία ένα συνέδριο φάρων;

«Αυτό είναι ανόητο», ίσως λέγατε. «Οι φάροι είναι όλοι πάνω σε βράχια. Δεν μπορούν να επισκεφτούν ο ένας τον άλλο». Σωστά, όμως μπορούν σίγουρα να στείλει φως ο ένας στον άλλο. Τελικά γι αυτό είναι φτιαγμένος ο φάρος. Μήπως οι Εργάτες Φωτός μπορούν να περιπλέκονται μεταξύ τους κβαντικά, οπότε η απόσταση να μην έχει σημασία; [η κβαντική περιπλοκή αναφέρθηκε στο σεμινάριο] Έτσι, ίσως είναι καιρός να αλλάξετε το πώς φαντάζεστε τη θέση σας στον πλανήτη. Χρειάζεστε προστασία; Το φως σας κινδυνεύει;

Όταν αφήσετε αυτό το πλοίο που κάνετε κρουαζιέρα, όλοι θα διασκορπιστείτε. Θα πάτε σε όλο τον κόσμο. Κάποιοι θα φύγουν απρόθυμα με δάκρυα στα μάτια, λέγοντας: «Μου αρέσει αυτό. Θα ήθελα να παραμείνω εδώ». Όμως σας λέω ότι βλέπετε ένα παλιό παράδειγμα, εάν έχετε καθόλου θλίψη! Εφόσον αγγίξατε την καρδιά ενός άλλου, αυτό ισχύει για μια ζωή, εάν το θέλετε. Μπορείτε να συνδεθείτε και να παραμείνετε συνδεδεμένοι εάν θέλετε. Η συνάντησή σας εδώ μπορεί να δημιουργήσει ένα δίκτυο φωτός, καθώς επιστρέφετε στο δικό σας βράχο και ολομόναχοι να δημιουργείτε φως εκεί που ζείτε. Καταλαβαίνετε;

Δεν υπάρχει κανένα πρέπει να ζείτε μαζί ομαδικά. Εάν κάνατε κάτι τέτοιο, θα άφηνε τον υπόλοιπο πλανήτη στο σκοτάδι! Κάτι απίστευτα εγωκεντρικό, που δεν προσφέρει τίποτα σε κανέναν εκτός της ομάδας. Όσοι το κάνουν θέλουν απλώς να νιώθουν καλά μεταξύ τους κι αυτό δεν βοηθά τον πλανήτη. Αυτό είναι το δεύτερο πρέπει…

«Αναπροσαρμογή των “Πρέπει”»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2012/2012-01-26

 

================

 

Είναι όλα προβληματικά; Υπάρχουν συνεχώς δράματα στη ζωή σας; Υπάρχει άγχος; Φαίνεται σαν να έλκονται συνεχώς προς εσάς πράγματα που πρέπει να χειριστείτε; Εάν η απάντηση είναι ναι, σας λέω ότι δεν έχετε ανάψει το σπίρτο σας. Ω, μπορεί να είστε Εργάτης Φωτός, αλλά δεν έχετε πραγματικά ανάψει το σπίρτο. Έχετε μόνο την εργαλειοθήκη. Δεν την ανοίξατε ποτέ.

Αγαπητέ Άνθρωπε, έχεις έναν ενεργό σκοπό στον πλανήτη κι έχεις γεννηθεί για κάποιο λόγο. Καθώς ανεβάζεις τη δόνησή σου, το Κρυστάλλινο Πλέγμα, το οποίο είναι ένα εσωτερικό πλέγμα του πλανήτη, γνωρίζει ποιος είσαι. Μόλις αρχίζεις να ανεβάζεις τη δόνησή σου, είσαι σ’ επαφή με τον πλανήτη, με την ίδια τη Γαία. Αρχίζει ν’ αλλάζει τη δόνησή της, επειδή αλλάζεις τη δική σου. Εάν ανάψεις ένα σπίρτο σε σκοτεινό δωμάτιο, φωτίζει το χώρο. Τελικά θα υπάρχουν κι άλλοι που θα ενδιαφερθούν να έχουν το δικό τους σπίρτο και θα το ανακαλύψουν οι ίδιοι. Τότε κι εκείνοι θα επηρεάσουν το Κρυστάλλινο Πλέγμα, όπως εσύ. Το πλέγμα αυτό είναι η συνείδηση της Γαίας. Όπως αλλάζει το πλέγμα της Γαίας, αλλάζει η ανθρωπότητα. Το έχετε δει στις δυο τελευταίες γενεές. Αυτό ήταν το σημερινό μήνυμα [ η διάλεξη του Λη νωρίτερα εκείνη τη μέρα].

Η ανθρώπινη συνείδηση αλλάζει, ακριβώς όπως είπαμε πριν 22 χρόνια. Τώρα είναι ο καιρός και το φως αρχίζει να δουλεύει. Μπορεί να πάρει δυο γενεές για να δείτε όσα λέμε, που αφορούν στη λύση του Μεσανατολικού ζητήματος, καθαρίζοντας το δρόμο για μια διαρκή ειρήνη στον πλανήτη. Όμως αρχίζει τώρα και είστε η εμπροσθοφυλακή. Το νιώθετε. Το βασικό αυτής της ενέργειας, είναι να μείνετε στην κουλτούρα σας και να συμμετέχετε, ενόσω βαστάτε το σπίρτο.

Ο Εργάτης Φωτός είναι ένας εργαζόμενος για το φως. Με απλά λόγια, είναι ο Άνθρωπος που μπορεί να αποπέμψει το δράμα και ν’ αρχίσει να καταλαβαίνει πώς να ζήσει περισσότερο, να έχει γαλήνη και να θεραπεύει τον εαυτό του, ό,τι και να γίνει. Είτε υπάρχει ψυχολογικό ή σωματικό θέμα, οι Εργάτες Φωτός μαθαίνουν πώς να επανεγγράφουν το DNA τους. Αυτή είναι η διδασκαλία. Αυτό αρχίζετε να κάνετε. Η εργαλειοθήκη σας αρχίζει να αποκαλύπτει τα νέα εργαλεία της αυθεντίας (mastery). Κάποια από αυτά μπορεί να σας φανούν μαγικά, καθότι είναι έξω από το πλαίσιο των τριών διαστάσεων. Τελικά θα το βλέπετε παντού και η επιστήμη θ’ αρχίσει να το προάγει, επιβεβαιώνοντας ό,τι νιώθετε.

Μην εξανθρωπίζετε το Θεό! Καλύτερα πιάστε το χέρι του Θεού που σας προσφέρεται μέσω του Ανώτερου Εαυτού σας και γίνετε μέρος αυτού. Μη λατρεύετε το Θεό και προσκυνάτε μπροστά του. Γίνετε καλύτερα μέρος της ουσίας της αγάπης του Θεού που βρίσκεται μέσα σας. Για πρώτη φορά στην Ανθρώπινη ιστορία, προσεγγίζετε τους σπόρους της κατάστασης αποφοίτου. Κοντεύετε να προειδοποιήσετε εκείνους από το απόμακρο μέρος του γαλαξία σας, ότι τα καταφέρατε μέχρι αυτό το επίπεδο κατανόησης. Ω αγαπητοί μου, δεν έχετε ιδέα τι σημαίνει αυτό!

Οι Μάγια είχαν δίκιο. Δεσπόζει το δυναμικό μιας υψηλότερης συνείδησης της ανθρωπότητας. Δεν είναι κάτι σίγουρο επ’ ουδενί, όμως μέσω της ελεύθερης βούλησης των δύο τελευταίων γενεών, είναι τώρα πιο κοντινό από ποτέ. Αυτή τη φορά δεν πρόκειται να καταστρέψετε τον εαυτό σας. Αντιθέτως, θα αρχίσετε να το μεταστρέφετε σιγά σιγά σε λύση. Η Γη [Γαία] θα συνεργαστεί. Έχει ήδη αρχίσει. Ο κύκλος ζωής αλλάζει και η ψύχρανση των ωκεανών έχει αρχίσει, ακριβώς στην ώρα της. Η Γη είναι σύμμαχός σας. Είστε μαζί σε όλο αυτό, όχι ξεχωριστά.

Αγαπητοί μου, όλα αυτά είναι αληθινά. Κάποια δεν τα καταλαβαίνετε ακόμα, σας λέω όμως το εξής: Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος που αναγνωρίζει το πρόσωπο του σχεδιαστή του Σύμπαντος, όταν κοιτάζει στον καθρέφτη. Καθώς τότε θα γνωρίζει ότι είναι εντάξει να αγαπά αυτό που βλέπει – τον Θεό μέσα του.

«Εξανθρωπισμός του Θεού»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2011/2011-07-16

 

================

 

Έχω μπροστά μου μια αίθουσα γεμάτη Εργάτες του Φωτός, πολλοί από τους οποίους είναι πολύ καιρό Εργάτες του Φωτός. Όμως πολλοί ακόμα περιμένετε να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που έχετε να κάνετε. Είσαι εσύ αυτός; Γνωρίζεις ότι έχω δίκιο. Αντίθετα με το προηγούμενο παράδειγμα, δεν νοιάζεσαι για κάποιο έργο, αλλά μάλλον περιμένεις και περιμένεις ν’ ανακαλύψεις ποιος είσαι και για ποιο λόγο είσαι εδώ. Είναι πολύ διαφορετικό, καθώς δεν έχει να κάνει με κάτι που σου ειπώθηκε σε όραμα, αλλά με ό,τι νοιώθεις στο Ακασικό επίπεδο. Για ποιο λόγο είσαι εδώ; Πότε θα το γνωρίζεις;

Έχεις τη σπίθα της επίγνωσης και ξέρεις για το θεϊκό. Γνωρίζεις τι βρίσκεται στο DNA σου και αρχίζεις να το ανακαλύπτεις και να αισθάνεσαι ότι υπάρχει κάτι παραπάνω. Δεν ξέρεις τι είναι, αλλά «μια μέρα θα είναι εκεί», λες, «Μια μέρα θα γνωρίζω για ποιο λόγο είμαι εδώ». Είσαι πάνω σε μια σκουριασμένη σιδηροτροχιά, λέγοντας και νοιώθοντας αυτό για πολύ καιρό. Πάντα η γραμμικότητα σου φωνάζει το ίδιο πράγμα: «Ακόμα δεν είσαι εκεί.» «Ο χρόνος δεν είναι με το μέρος σου». Άλλοτε πάλι σου λεει: «Σε προσπέρασε και δεν το είδες!» Τότε αρχίζεις να ανησυχείς και να θλίβεσαι.

Θα ήθελα να σου πω την αλήθεια και θέλω να ανοίξεις την καρδιά σου, καθώς βρίσκομαι μπροστά σε άτομα που χρειάζονται να το ακούσουν αυτό με ακρίβεια, με συναίσθημα και αλήθεια. Δεν θέλω να σηκώσεις το χέρι, αλλά αόρατα, μεταφυσικά, θέλω να ανάψεις ένα φως ακριβώς επάνω από το κεφάλι σου, εάν εσύ είσαι αυτός. Αναγνώστη, αυτό περιλαμβάνει κι εσένα. Τώρα. Κοιτάζω αυτά τα φώτα τώρα και θα σας δώσω το «πρόγραμμα σπουδών» σας. Θα σου δώσω το πλάνο τού γιατί βρίσκεσαι εδώ. Θα σου πω γιατί νοιώθεις έτσι και θα σου δώσω το σετ οδηγιών που θα σου επιτρέψει φεύγοντας από εδώ, να γνωρίζεις ποιος είσαι και γιατί ήρθες. Σε μερικούς μπορεί να μην αρέσει, άλλοι όμως θα το αγαπήσετε. Εξαρτάται από τη γραμμική σας προκατάληψη. Ελπίζω το φως αυτό που ανάβετε πάνω από το κεφάλι σας, να συντονίζεται με το φως που λάμπει αυτή τη στιγμή από τον συνεργάτη μου, καθώς αυτή είναι η αλήθεια.

Άκου Εργάτη του Φωτός, όλη σου τη ζωή περίμενες αυτό που ακολουθεί. Περιμένεις να μάθεις πού πας και τι έχεις να κάνεις. Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος που έχει επίγνωση, καθώς η επίγνωση της συνείδησης είναι αυτό που κάνεις για τον πλανήτη. Αυτή είναι η αποστολή σου. Να παραμένεις συνειδητός. Κράτα το φως. Πήγαινε από μέρος σε μέρος. Κράτα την επίγνωση. Αυτό είναι το αποφασιστικό σημείο, καθώς η συνειδητότητα αλλάζει το πλέγμα.

Δεν είναι κάτι που έχεις να κάνεις, είναι εκείνο που σκέφτεσαι κάθε μέρα. Κατά ένα κβαντικό τρόπο, δεν υπάρχει ρολόι. Μπορείς να διατηρήσεις αυτή την ενέργεια μέχρι τη μέρα που θα πεθάνεις; Εάν μπορεί, ο καθένας που κρατά τώρα το φως, θα γνωρίζει ότι γι αυτό βρίσκεται εδώ. Μην ψάχνεις παραπέρα να βρεις κάτι άλλο, επειδή τώρα κάνεις αυτό για το οποίο ήρθες, σε μια κβαντική κατάσταση. Ο καθένας που είναι συνειδητός, το κάνει! Αυτό είναι! Είσαι εδώ για να είσαι συνειδητός! Εάν έχεις επίγνωση του θεϊκού μέσα σου, τότε εκπληρώνεις τέλεια το σκοπό. Τέλεια! Συνέχισε από εδώ και πέρα, ικανοποιημένος για ό,τι κάνεις για τον πλανήτη. Μείνει συνειδητός. Μην τα παρατάς! Γίνε κβαντικός [ικανοποιημένος στο τώρα].

Εάν βάλεις το περιεχόμενο του πνευματικού σου έργου σε χρονικό πλαίσιο, θα αποτύχεις, επειδή τα πράγματα που το ρολόι θα σου φέρει, δεν είναι εκείνα που η καρδιά σου θα σου φέρει. Η καρδιά [ευσπλαχνία] είναι κβαντική. Μάθε να ζεις χωρίς το μέλλον. Έτσι σπάει το γραμμικό δεδομένο, που ορίζει πως τα επιτεύγματα είναι το κριτήριο της επιτυχίας. Σε μια γραμμικού χρόνου συνείδηση, έτσι είναι. Αλλά σε μια κβαντική συνείδηση, είναι αντιθέτως το μέτρο της γαλήνης και της χαράς σου, απλώς να «υπάρχεις». Ισχύει αυτό για σένα;

«Γενόμενος Κβαντικός»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2009/2009-06-13

 

================

 

Ένας Εργάτης Φωτός που αποφασίζει σήμερα να μην φοβάται, αξίζει όσο ένα στάδιο γεμάτο με όσους επιλέγουν να φοβούνται. Το γνωρίζατε αυτό; Ο λόγος είναι επειδή έχετε το φως! Που σημαίνει ότι πολλοί θα «δουν στο σκοτάδι» εξ αιτίας αυτού που κάνετε και το φως απομακρύνει τον φόβο. Όταν δεν είστε πλέον σε σκοτεινό μέρος, δεν έχετε ανησυχία για όσα είναι γύρω σας.

«Επιλογές»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2009/2009-01-17

 

================

 

Αυτοεκτίμηση των Εργατών Φωτός

Αυτό είναι κάτι που μάλλον δεν περιμένατε και ίσως δεν γνωρίζατε καν. Θα σας πω ένα αξίωμα. Εκείνοι που έχουν τη χαμηλότερη αυτοεκτίμηση στον πλανήτη, είναι οι Εργάτες Φωτός. Το ξέρατε; Και συχνά οι θεραπευτές έχουν ακόμα χαμηλότερη! Ίσως δεν το περιμένατε, μιας και αυτοί είναι σ’ επαφή με το Πνεύμα. Έχουν τα δώρα. Όμως συνήθως βρίσκονται σε μια ενέργεια που δεν τους υποστηρίζει. Και όταν ένας κάθεται συνεχώς σε μια άβολη ενέργεια, φυσικά αισθάνεται άβολα. Επηρεάζεται η προσωπικότητά του και η αυτοεκτίμηση αποτελεί μέρος αυτής.

Όπως έχουμε ξαναπεί, γνωρίζουμε ποιος είσαι. Μπορεί να κρατάς το κεφάλι ψηλά, αλλά ξέρουμε τι κάνεις όταν είσαι μόνος. Ξέρουμε τι σκέφτεσαι όταν είσαι μόνος. Έχουμε ακούσει τις κραυγές απόγνωσης: «Γιατί σ’ εμένα; Θα ξεδιαλύνει ποτέ αυτό; Θα καταλάβει ποτέ η οικογένειά μου; Θα καταλάβει ποτέ ο/η σύντροφός μου;» Θα πω κάτι που θα συμβεί στη νέα ενέργεια, όπως αλλάζει. Θα είναι ο μέγας εξισορροπητής. Γίνεται αργά αγαπητοί μου. Δεν θα γίνει σε μια νύχτα, αλλά αυτή είναι η αρχή. Είναι κάτι που πρόσμενες Εργάτη Φωτός. Η αυτοεκτίμηση των Εργατών Φωτός θ’ αρχίσει να προσεγγίζει το μεγαλείο που αντιπροσωπεύει. Διότι δεν θα ζουν πλέον σε μια ενέργεια που στρέφεται εναντίον τους. Θα είναι μια ενέργεια που τους υποστηρίζει.

Σταδιακά, πολλοί θ’ αρχίσετε να το νιώθετε, πως η Γαία κι εσείς έχετε τον ίδιο σκοπό, το δυναμικό της ειρήνης στη Γη. Οι πρώτοι που θα το νιώσουν θα είναι οι Εργάτες Φωτός και οι θεραπευτές. Σας προσκαλώ να γιορτάσετε. Σας προκαλώ να φτιάξετε κάπου ένα άγαλμα, για την ενέργεια που αλλάζει! Αυτό θα είναι αντίθετο με ότι κάνουν οι Άνθρωποι, καθώς φτιάχνουν αγάλματα μόνο για κάτι κακό. Ίσως είναι καιρός ν’ αλλάξει αυτή η συνείδηση. Γιατί δεν φτιάχνετε ένα μνημείο για όσα έχετε επιτύχει, εξυμνώντας τα; Τουλάχιστον φουσκώστε ένα μπαλόνι! [Γέλια] Ω, Εργάτη Φωτός, καταλαβαίνεις τι λέω; Έχεις ενηλικιωθεί. Το 2008 συμβολίζει το ένα και σημαίνει μια νέα αρχή. Θ’ αρχίσεις να λαβαίνεις την υποστήριξη που πάντα επιζητούσες και για την οποία πάσχιζες.

«2008 – Η Νέα Ενέργεια»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2008/2008-01-20-1

 

================

 

«Φίλτρα του Ανθρώπινου Φάρου Φωτός»

Newport Beach, Καλιφόρνια

3 Δεκεμβρίου 2006

Μας αναπτύσει τα Ανθρώπινα φίλτρα πιο λεπτομερώς απ’ ότι στην κρουαζιέρα Κρύων. Περιγράφει τι συμβαίνει στο φως που στέλνουμε στους άλλους, λόγω των φίλτρων μας. Εάν το έχετε ποτέ σκεφτεί είναι κάπως απογοητευτικό. Κάθε φορά που διαλογιζόμαστε και στέλνουμε φως σε κάποιον ή κάποιους, στην ουσία μεταδίδουμε όσα εμείς είμαστε!

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2007/2006-12-03

 

================

 

Τώρα θα σας δώσω μια πληροφορία που έχω αναφέρει λίγες μόνο φορές. Τη φύλαγα γι αυτή την καταγραφή. Κι αν δε θα θυμάστε τίποτε άλλο από το μήνυμα αυτό, ας θυμάστε το εξής: Απ’ όλο τον πληθυσμό του πλανήτη, μόνο το μισό τοις εκατό από εσάς χρειάζεται ν’ αφυπνιστεί, ώστε να δημιουργηθεί αναγέννηση και ειρήνη στη Γη – μισό τοις εκατό.

Σε περίπτωση που έχετε αναρωτηθεί εάν όλοι στη Γη κάποτε θα σκέφτονται όπως εσείς, η απάντηση είναι απολύτως όχι. Όχι. Είναι μια μικρή ομάδα από εσάς που εκλέχθηκε από τη δική σας συνείδηση και γενεαλογία, να έρθει εδώ αυτή τη φορά. Γηραιά ψυχή, βρίσκεσαι εδώ για να υπηρετήσεις ένα σπουδαίο σκοπό, να στέλνεις φως στην υπόλοιπη ανθρωπότητα. Ο πλανήτης είναι γεμάτος κόσμο όχι τόσο γηραιό όπως εσείς [δεν έχουν ζήσει στη Γη τόσες ζωές όπως εσείς]. Όταν υπάρχει γεωμετρική αύξηση αριθμού Ανθρώπων, αυτό σημαίνει ότι μόνο λίγοι είναι γηραιοί και οι υπόλοιποι είναι νεαροί. Απευθύνομαι τώρα σε γηραιές ψυχές – αυτοί ακούν ή διαβάζουν το κείμενο. Οι γηραιές ψυχές θα κάνουν τη διαφορά και ανάμεσά τους είναι πολλά από τα παιδιά.

Έχεις ποτέ αναρωτηθεί γιατί βρίσκεσαι εδώ; Έχεις ποτέ αναρωτηθεί τι έχεις να κάνεις; Μπορείς απόψε να δώσεις 30 δευτερόλεπτα στο Σουδάν; Πριν πας για ύπνο Εργάτη Φωτός, μπορείς να το κάνεις; Έχεις τη δύναμη… το ξέρεις; Έχεις την ενέργεια μέσα σου, που είναι θεϊκή. Αν και δεν μπορείς να το αποδείξεις με τρισδιάστατο τρόπο, μπορείς να στείλεις την κοσμική ενέργεια ευφυούς σχεδίου στους Σουδανούς, και να εμπιστευθείς πως θα κάνει διαφορά; Εάν μπορείς να το κάνεις, είσαι ένας Εργάτης Φωτός που κάνει διαφορά στη δόνηση της Γης.

Λιγότερο από μισό τοις εκατό του πλανήτη χρειάζεται να εμπλακεί. Εάν γίνει, θα δείτε μια θετική, βαθιά μεταβολή. Οι ηγεσίες θ’ αλλάξουν. Ιδέες ανανέωσης θα προκύψουν στο πλαίσιο των κυβερνήσεων, τις οποίες κανείς δεν είχε σκεφτεί στο παρελθόν. Θα λέτε ίσως: «Γιατί δεν το έκαναν νωρίτερα;» Θα σας πω… Αυτό που συνέβη αγαπητέ μου, είναι ότι το φως σας τους επέτρεψε να δουν πράγματα που ήσαν πριν στο σκοτάδι. Παρακολουθήστε το… κοσμική ευφυία που μεταφέρεται με το φως σας, φωτίζει την άγνοια και τη μετατρέπει σε συνετές επιλογές. Τότε γιορτάστε το και να ξέρετε ότι είχε επάνω του την ενέργειά σας.

«Οι Επτά Κοσμικοί Νόμοι»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2007/2006-11-25

 

================

 

Θα σας κάνω μία ανασκόπηση του ποιος είναι στ’ αλήθεια ο Εργάτης Φωτός. Να ζωγραφίσω πάλι μια εικόνα του Εργάτη Φωτός στον πλανήτη. Φανταστείτε μαζί μου: εκείνη στέκεται εκεί, εκείνος στέκεται εκεί. Ω, κοιτάξτε τους. Δεν μοιάζουν με γιγάντια πνευματικά όντα, έτσι δεν είναι; Μοιάζουν συνηθισμένοι και μέτριοι. Αλλά όταν αρχίσετε να πηγαίνετε προς τα μέσα, βρίσκετε πράγματα που διέθεταν όλοι οι διδάσκαλοι. Αυτοί οι Εργάτες Φωτός είναι ισορροπημένοι. Είναι το πρώτο που μπορείτε να πείτε… είναι ισορροπημένοι. Είναι τόσο ισορροπημένοι ώστε να θέλετε να είστε μαζί τους. Έχετε ποτέ συναντήσει κάποιους με τους οποίους να θέλετε απλώς να είστε μαζί τους; Να θέλετε απλώς να περπατάτε μαζί τους; Και αυτό συμβαίνει διότι δεν σας κρίνουν, είναι όμορφοι εσωτερικά και ακούν όταν μιλάτε. Λένε πράγματα που είναι κατάλληλα και σοφά. Δεν κρίνουν κανένα, ούτε κοροϊδεύουν κανένα. Δεν υπάρχει δράμα γύρω τους. Υπάρχει μία ακτινοβολία που μπορείτε να νιώσετε. Υπάρχει χαρά. Αυτός είναι ένας Εργάτης Φωτός. Και αυτό δεν έγινε εύκολα, δεν είναι φυσιολογικό στον πολυάσχολο πολιτισμό σας, και χρειάζεται ένα ενεργοποιημένο DNA. Είναι μία άλλη έκφραση για «τον Άνθρωπο που εργάζεται πνευματικά με τον εαυτό του».

Υπάρχει μία δόνηση από τον Εργάτη Φωτός που αγγίζει το Κρυστάλλινο Πλέγμα. Γνωρίζουν τα πάντα για το Ακάς σε διαισθητικό επίπεδο, και τραβάνε απ’ αυτό τακτικά. Αυτός είναι ένας ισορροπημένος Άνθρωπος! Κατάφερε να λύσει την δυαδικότητα! Η δυαδικότητα είναι ένα παζλ, δεν είναι; Έχετε ελεύθερη επιλογή, έχετε όμως και αγγελική όψη. Τι σκοπεύετε να κάνετε μ’ αυτό; Τοποθετηθήκατε στη Γη , όπου το πιο σκοτεινό σκοτάδι και το πιο λαμπερό φως λειτουργούν γύρω σας. Πώς θα πλοηγήσετε την ψυχή σας μέσα σ’ αυτό; Είναι μία κατάσταση στην οποία βρίσκεστε σε όλη σας τη ζωή. Αυτή είναι η δυαδικότητα. Αυτό είναι το μέρος τους σκότους που σας καταδιώκει. Η συνείδηση, με την οποία αστειεύεστε, σας βάζει να κάνετε πράγματα. Για τον Εργάτη Φωτός είναι ένα λυμένο ζήτημα. Το εξισορρόπησε. Είναι κεντραρισμένος. Αυτός είναι Εργάτης Φωτός.

Στέκεται στο ύψος του, παρόλο που μπορεί να μην είναι ψηλός. Η όψη του μοιάζει μεγαλύτερη απ’ ό,τι είναι· αυτός είναι ο Εργάτης Φωτός. Είναι σίγουρος για τον εαυτό του, αλλά δεν είναι γεμάτος με τον εαυτό του. Αυτός είναι ο Εργάτης Φωτός. Σας κοιτά ευσπλαχνικά. Νοιάζεται για εσάς, άσχετα ποιοι είστε, πώς μοιάζετε, ή πού ήσασταν. Αυτός είναι ο Εργάτης Φωτός. Μήπως ακούγεται σαν κάποιους από τους διδασκάλους που ακολουθήσατε; Μήπως ακούγεται σαν τον Βούδα ή τον Χριστό, μήπως ακούγεται σαν τον προφήτη Μωάμεθ; Λοιπόν, θα έπρεπε, διότι αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των διδασκάλων του πλανήτη.

Μέσα στο DNA σας υπάρχει αυτοκυριαρχία (mastery) που περιμένει την ολοκλήρωσή της. Ο πνευματικός Φάρος είναι διαισθητικός, γνωρίζει πότε να μιλήσει. Δεν λέει ακατάλληλα πράγματα. Είναι αρκετά διαισθητικός ώστε να γνωρίζει πότε να προσεύχεται και για ποιο πράγμα να προσεύχεται. Μπορεί να δει κάποιον και να ξέρει εάν λέει αλήθεια ή όχι. Δεν τα κρίνει όλα αυτά, αντίθετα τα χρησιμοποιεί ώστε να κυβερνά την δική του ζωή και δεν είναι διαφορετικός από εσάς. Η ζωή του είναι ακριβώς όπως η δική σας. Τη μια μέρα μπορεί να πλένει ρούχα και την άλλη μπορεί να στέλνει βαθιά φωτεινή ενέργεια στη Μέση Ανατολή. Είναι όμως ένας πνευματικός Φάρος και γνωρίζει πώς να κάνει και τα δύο με το ίδιο είδος θεϊκής προσέγγισης. Το σκεφθήκατε ποτέ αυτό; Τα συνηθισμένα πράγματα στη ζωή σας ίσως να μην είναι τόσο συνηθισμένα. Μπορείτε να γιορτάζετε το συνηθισμένο; Μπορείτε να στέλνετε φως στην ηγεσία της χώρας σας καθώς πλένετε τα πιάτα; Ένας Εργάτης Φωτός μπορεί.

Ο Εργάτης Φωτός είναι εκείνος που ανάβει το φως και ανεβαίνει τα σκαλοπάτια του φάρου όταν πλησιάζει η καταιγίδα. Γνωρίζει πώς να εξισορροπεί τα πράγματα. Γνωρίζει τι να κάνει με μία σκοτεινή ενέργεια. Πολλοί λένε, «Κρύων, τι μπορώ να κάνω μ’ αυτό το σκοτάδι στη ζωή μου;» Ο Εργάτης Φωτός γνωρίζει τι να κάνει μ’ αυτό. Πριν από καιρό, το έβαλε στο πίσω κάθισμα. Δεν το αφήνει να οδηγεί πια. [ο Κρύων χαμογελά] Δεν υπάρχει πια κατάθλιψη και δεν υπάρχει πια ανησυχία. Θυμός; Όχι. Αντίθετα προς την Ανθρώπινη φύση, ο Εργάτης Φωτός είναι πολύ αργός στο θυμό, πολύ αργός, και ανταποκρίνεται με σοφία. Κοιτάζει τη ζωή πολύ διαφορετικά, όπως έκαναν οι διδάσκαλοι του παρελθόντος… ακόμα κι όταν πλένει τα πιάτα.

Ίσως λέτε, «Αυτό είναι κάτι δύσκολο, Κρύων. Ποιοι είναι αυτοί;» Βρίσκονται ακριβώς εδώ. Διαβάζουν και ακούν. Βρίσκονται στην αίθουσα. Μπορεί να σας εκπλήξουν, το πώς μοιάζουν και πόσο ηλικιωμένοι ή πόσο νέοι είναι, όμως βρίσκονται εδώ σε ποικίλες βαθμίδες εκπαίδευσης και δράσης. Είναι σαν πολεμιστές που εκπαιδεύονται ώστε να είναι μέλη ενός τέλειου στρατού, μεταφέροντας σπαθιά που δεν προορίζονται για φόνο, αλλά για εορτασμούς – η Γέφυρα των Σπαθιών. Το ξαναλέμε. Η Γέφυρα των Σπαθιών είναι τμήμα της τελικής μάχης. Πράγματι, μιλάμε αλληγορικά, είναι όμως η μοναδική εικόνα που μπορούμε να σας δώσουμε, και η οποία είναι ότι αυτή η μάχη πράγματι θα λυθεί και θα υπάρξει λύση στο θέμα. Όλοι οι Εργάτες Φωτός μεταφέρουν σπαθιά. Θα τα κρατούν ψηλά καθώς εκείνοι που θα είναι νικητές θα περνούν από κάτω τους. Και ποιοι θα είναι οι νικητές; Ο πολιτισμός που λέγεται Γη και η Νέα Ιερουσαλήμ, αυτοί θα είναι.

Σας ζεσταίνει την καρδιά να γνωρίζετε ότι όλοι σας αποτελείτε μέρος αυτού του πράγματος; Άκουσε αναγνώστη. Τι θα κάνεις όταν αφήσεις αυτό το βιβλίο; Θα δώσεις στο Θεό 30 δευτερόλεπτα; Θα δώσεις στο Θεό λίγο χρόνο; Ειρήνη. Όχι τηλέφωνα. Όχι τηλεοράσεις ή ραδιόφωνα. Μόνο 30 δευτερόλεπτα. Τώρα, θα τολμούσατε να πείτε, «Είμαι ότι είμαι, και η θειότητα εντός μου πρόκειται να κάνει την διαφορά σε αυτόν τον πλανήτη. Αισθάνομαι την αλήθεια όταν το ακούω αυτό και το διαβάζω. Ακόμη και οι μικρές μου προσπάθειες θα δημιουργήσουν μίαν ενέργεια που είναι μεγαλύτερη από ό,τι μπορώ να φανταστώ, συνδυασμένες με άλλους ώστε να δημιουργήσουν ειρήνη στη Γη». Πώς σας φαίνεται αυτό;

Κι εσείς που βρίσκεστε τώρα σ’ αυτή τη συνάντηση; Ω, υπάρχουν τόσοι πολλοί συμμετέχοντες σήμερα. Δεν έχετε ιδέα, ενώ κάθεστε σε αυτή τη συνάντηση. Νομίζετε ότι είναι μόνον ο Κρύων και ότι παρευρίσκεστε σε μία συνάντηση channeling, και αυτό είναι όλο. Δεν έχετε ιδέα τι άλλο συμβαίνει επίσης. Τι θα λέγατε για τους αναγνώστες; Βρίσκονται μαζί σας τώρα – ρωτήστε τους! Κι έτσι σας προσκαλώ να συνδεθείτε μαζί τους, αν και βρίσκονται σε διαφορετικό από τον δικό σας χρόνο, και θέλω να γιορτάσω την θεραπεία τους, διότι έχουν κάποια θεραπεία καθώς το διαβάζουν αυτό. Έχουν επιφοιτήσεις, θεραπείες και αποκαλύψεις, όπως κι εσείς. Είναι σημαντικοί και είναι πολλοί περισσότεροι από εσάς. Μήπως είσαι κάποιος από αυτούς [ο Κρύων χαμογελά με την σκέψη του παράδοξου του χρόνου, ότι ο παρών ακροατής θα μπορούσε να είναι επίσης ένας μελλοντικός αναγνώστης].

«Κρύων, γιατί μιλάς τόσο για θεραπεία;» Θα σας πω το εξής. Διότι ο Εργάτης Φωτός κάνει πολύ καλύτερη δουλειά στο να παράγει ένα λευκό φως, όταν το σώμα είναι σε ισορροπία από άποψη υγείας. Αυτός είναι ο λόγος. Θέλουμε να παραμείνετε εδώ για πολύ καιρό. Όμως δεν το πιστεύουν όλοι στην αίθουσα. Γνωρίζω ποιοι είναι εδώ. Γνωρίζω τι δεν πάει καλά σε εσάς. Θα θέλατε να το αλλάξετε; Τώρα είναι ο καιρός γι αυτό, με την αγγελική συνοδεία που έρχεται κοντά σας όταν αποφασίζετε να παρακολουθήσετε κάτι τέτοιο, ή να το διαβάσετε αργότερα.

«Αναθεώρηση της Εποχής του Τέλους»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2007/2006-08-12

 

================

 

«Οι Ευθύνες του Εργάτη Φωτός»

Ρέντιγκ, Καλιφόρνια

29 Ιανουαρίου 2005

Το μήνυμα αυτό απευθύνεται σε όσους νιώθουν ότι είναι Εργάτες Φωτός, καθότι αυτός δεν είναι κάποιο αξίωμα ή τίτλος που αποδίδεται από κάποιον άλλον. Ο Κρύων αναφέρει συγκεκριμένες πληροφορίες, για το πώς ν’ αντιλαμβάνεστε τις φωτεινές ευθύνες σας έναντι του εαυτού σας, της οικογένειας, των συναδέλφων, της κυβέρνησής σας, ακόμη και του Θεού.

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/11-kryon-2005-2000/2005-01-29

 

================

 

«Απογοητεύσεις του Εργάτη Φωτός – Μέρος 2ο»

Νιούπορτ, Καλιφόρνια

6 Δεκεμβρίου 2003

Ο Κρύων δίνει στην Καλιφόρνια το 2ο μέρος του μηνύματος περί απογοητεύσεων. Αναφέρει περισσότερα για το DNA (δίνοντας δύο ακόμα στιβάδες),όπως και έξι ακόμα απογοητεύσεις να δούμε. Οι συγκεκριμένες είναι πολύ συνηθισμένες. Δείτε αν κάποια σας αφορά…

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/12-2003—2000/2003-12-06

 

================

 

Σας έχουμε πει ότι οι Εργάτες Φωτός είναι διαφορετικοί. Η δύναμη τους είναι τεράστια. Είναι δυναμό φωτός, καλυμμένοι σε συνηθισμένη εμφάνιση, περπατώντας στη γη με σκοπό και αγάπη. Παράγουν ενέργεια που δεν μπορείτε να δείτε, και την οποία πολλοί δεν πιστεύουν καν, και άλλοι την φοβούνται. Τέτοια είναι τα δημιουργήματα της μάχης που διεξάγεται.

«Μια Νέα Εποχή»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/12-2003—2000/2002-09-02

================

 

Αγαπητοί μου, γι αυτό μερικοί δεν ζείτε πολύ. Λέτε στη χημεία σας κάθε μέρα πόσο απαίσια είναι όλα. Λέτε στην χημεία σας κάθε μέρα ότι δεν αναμένετε να ζήσετε πολύ. Λέτε στην χημεία σας κάθε μέρα ότι έρχονται άσχημα πράγματα, και αυτή σας ακούει, συμφωνεί μαζί σας και συνεργάζεται με τον θάνατο, την αρρώστια, την ανισορροπία, την θλίψη, το άγχος. Μόλις σας έδωσα το μυστικό της μακροζωίας – ακούτε; Η ψυχή σας δομήθηκε ν’ αποτελεί το μέρος του Θεού που επιδίδει θειότητα και ειρήνη σ’ εσάς. Όταν τα πράγματα αρχίζουν να σας καταβάλλουν, ανησυχείτε και αγχώνεστε, μπορείτε να επικαλεστείτε εσωτερικά αυτήν την ειρήνη που έχει κατανόηση, είναι ειρήνη ό,τι και αν γίνεται, πέραν της λογικής. Είναι η ειρήνη της αγάπης και ευσπλαχνίας από την άλλη πλευρά του πέπλου και στην βαθιά απόγνωση μπορείτε να πάτε εκεί και να είστε καλά με την ψυχή σας. Μπορείτε να πάτε εκεί και να χαλαρώσετε, να πάρετε μία βαθιά εξαγνιστική ανάσα, γνωρίζοντας ότι είναι “αυτό ή κάτι καλύτερο”, και οι λύσεις θα έρθουν…

«Περίοδος Ωριμότητας»

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 – Σιάτλ, Ουάσιγκτον

https://www.youtube.com/watch?v=nRpSGvvNzPo

 

KΡΥΟΝ για Την Ελεύθερη Βούληση

KΡΥΟΝ για Την Ελεύθερη Βούληση

ΑΠΟ ΤΟΝ Γιώργος Κυρίτσης και συνεργάτες ΣΤΟ

https://sites.google.com/site/kryonwisdom/home

 

Ο Ανυποψίαστος Ρόλος των Γονιών σας

Να σας δώσω μια προοπτική που ίσως δεν έχετε σκεφτεί, την οποία παρουσίασα χθες στο βουνό [ο Κρύων ήταν στο Valle Nevado των Άνδεων]. Πολλοί έχετε γονείς που δεν είναι αφυπνισμένοι σαν εσάς, ως προς την πιθανότητα ενός προσωπικού Θεού, γεμάτου αγάπη. Κάποιοι από τους γονείς αυτούς ζουν ακόμα και είναι μαζί σας και άλλοι έχουν αποβιώσει. Μπορεί να αγαπούν τον Θεό με τον τρόπο τους, χωρίς όμως να έχουν αφυπνιστεί στον κβαντικό Δημιουργό που υπάρχει μέσα τους. Δεν θα έρχονταν σε μια συνάντηση σαν αυτή, σωστά; Εσείς όμως έχετε αφυπνιστεί σ’ ένα «κβαντικό σύστημα» και με αυτό αρχίζετε να βοηθάτε τον πλανήτη. Κτίζετε μια γέφυρα προς ένα μελλοντικό κβαντικό πολιτισμό. Η γραμμική λατρεία δεν σας λέει τίποτα.

Έχετε βαθιά πνευματικότητα, χωρίς κάποιον προφήτη, ένα βιβλίο ή κτίρια λατρείας. Έχετε δημιουργήσει μια θαυμάσια ενέργεια αγάπης και συντροφικότητας με τον δημιουργό μέσα σας και προτού ολοκληρώσετε το έργο σας στη Γη, εκατομμύρια θα αφυπνιστούν γύρω σας ως προς την ίδια ιδέα. Δεν είναι κάποια ιδέα που διδαχτήκατε. Αντιθέτως, είναι ένα νέο πνευματικό πρότυπο αλήθειας – ότι έχετε δημιουργηθεί μεγαλοπρεπείς, ότι έχετε εξουσία πάνω στο φυσικό σας σώμα και ακόμα και η ίδια η φύση υποκλίνεται στη συλλογική αυθεντία σας (mastery). Είστε μια υπέροχη δημιουργία, σ’ έναν υπέροχο κήπο που φτιάχτηκε για εσάς και θα έχετε, για πρώτη φορά στην Ανθρώπινη ιστορία, τη σοφία να τον φροντίσετε.

Ίσως μερικές φορές να βλέπετε τους γονείς σας λέγοντας: «Εύχομαι να είχαν αυτό που έχω». Κάποιοι λένε: «Φαίνονται κολλημένοι σ’ έναν παλιό τρόπο». Κι όταν αποβιώσουν θα πείτε: «Μακάρι να είχαν γνωρίσει όσα γνωρίζω». Επιτρέψτε μου λοιπόν τη γραμμική αυτή σκέψη να την επανεγγράψω για εσάς σε μια κβαντική έννοια και κατά τη διαδικασία να εκθέσω το εκπληκτικό σύστημα και την αγάπη του Θεού.

Ελάτε μαζί μου για μια στιγμή, μέσα στον νου του Θεού και θα σας πάω στον Άνεμο της Γέννησης των γονιών σας. Σε μια άχρονη κατάσταση, συναντούν εσάς, τα εν δυνάμει παιδιά τους και ακούτε τι έχουν να πουν: «Αγαπητοί μας, θα έρθουμε στη Γη σε μια παλιά ενέργεια. Όμως υπάρχουν τα δυναμικά να συμβούν πράγματα στον πλανήτη, κατά τη δική σας γενεά, όχι τη δική μας. Θα σας δώσουμε γέννηση και ζωή. Θα φέρουμε την ψυχή σας στον πλανήτη τη σωστή στιγμή, ώστε να μπορέσετε να κάνετε τη διαφορά. Μπορεί να μην σας βοηθήσουμε να αφυπνιστείτε με τον τρόπο που νομίζετε. Αντιθέτως, μπορεί να σας φέρουμε προβλήματα που θα σας ωθήσουν να βρείτε το Θεό μέσα σας, αλλά έτσι αλληλεπιδρά η παλιά ενέργεια με την νέα. Θα σας φέρουμε σε σημείο να έχετε φως, το οποίο δεν μπορούμε να έχουμε εμείς εν μέσω της παλιάς ενέργειας».

Λοιπόν, σε ρωτώ αγαπητέ ακροατή και αναγνώστη, ποιος είναι εδώ ο Εργάτης Φωτός; Είναι οι γονείς σου! Ω, ίσως να μην αφυπνίστηκαν κατά έναν κβαντικό τρόπο, αλλά τώρα γνωρίζεις ότι είχαν ένα σχέδιο που ήταν κβαντικό. Εξ αιτίας τους μεταφέρεις το φως σου. Ακόμα κι εκείνοι που σε κριτικάρουν για όσα κάνεις, σου έδωσαν το σπόρο της ζωής. Ακούγεται λοιπόν σαν να έχεις γεννηθεί μιαρός; Ακούγεται σαν να βρίσκεσαι εδώ στη Γη για να υποφέρεις;

Ο Θεός έχει δημιουργήσει ένα Σύμπαν για ζωή, για αφθονία και για φως. Ο δημιουργός έδωσε στον Άνθρωπο όχι μόνο έναν υπέροχο κήπο, αλλά του έδωσε επίσης ένα κομμάτι αυτής της δημιουργικής ενέργειας, μέσα σε κάθε ψυχή. Ο Θεός είναι Φως και είναι μέσα σας. Είναι το μυστικό της νέας ενέργειας και το ανακαλύπτετε ξανά. Δεν κάνει τα άλλα συστήματα πίστης λανθασμένα, αλλά μάλλον προάγει τη βαθιά γνώση, ώστε να εξελιχθούν και να δημιουργήσουν ακόμα ισχυρότερους δεσμούς με τη δημιουργική ενέργεια και τους διδασκάλους που αντιπροσωπεύουν. Αγαπητοί μου, μην περιμένετε την «εκκλησία» να φύγει. Περιμένετε να εξελιχθεί σε κάτι πιο αναλογικό με την αληθινή ενέργεια λατρείας – εκείνη που τιμά τον «δημιουργό μέσα σας».

 

«Το Ανθρώπινο Σχέδιο»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2010/2010-10-18

 

=====

 

Ο άνθρωπος, ακόμη και στον σύγχρονο πολιτισμό σας διδάσκεται ότι στον ουρανό, πολύ παλιά, υπήρξε μια διαμάχη. Παρεμπιπτόντως, τίποτα τέτοιο δε συνέβη. Δεν υπάρχει καμία πάλη στην άλλη πλευρά του πέπλου. Ο αγώνας και η σύγκρουση είναι έννοιες βασισμένες στη δυαδικότητα. Σκεφτείτε το. Ο Θεός δεν μετέχει στην τρισδιάστατη εμπειρία σας. Όμως εξακολουθείτε να βασίζετε τόση πνευματική ιστορία, σαν να ίσχυε κάτι τέτοιο. Οι άγγελοι δεν τσακώνονται, δεν υπάρχει κανένας αγώνας για ισχύ και τα παραδείγματα της συνείδησής σας δεν μεταβιβάζονται στα έργα του Πνεύματος.

Αλλά σ’ αυτή την μυθολογία, ένας άγγελος ονόματι Εωσφόρος εξέπεσε από τον παράδεισο. Αυτό είναι δύσκολο, καθώς δεν υπάρχει κανένα τέτοιο μέρος που να λέγεται παράδεισος! Πάλι έχετε δημιουργήσει «τοποθεσίες» σε ένα μέρος υπερδιάστατο και αυτό είναι αδύνατον. Υπάρχει μόνο η «Εστία», εκεί όπου είστε όταν δεν βρίσκεστε εδώ… κι αυτή δεν είναι μια τοποθεσία. Είναι μια κατάσταση άχρονης υπερδιάστατης ενέργειας. Αλλά όπως πάει η μυθολογία, ο έκπτωτος άγγελος ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη μιας δικής του τοποθεσίας, ενός κακού μέρους που ονομάστηκε Κόλαση, όπου θα πάτε εάν δεν συμπεριφέρεστε σωστά.

Τώρα, σταμάτα λίγο την ιστορία… Σου ακούγεται αυτό σαν το Θεό; Ή ακούγεται σαν τον Άνθρωπο; Ρωτάω, επειδή σε κάποιο σημείο πρέπει να διακρίνεις την αλήθεια και να ξεχωρίσεις όσα σου έχουν ειπωθεί, από αυτά που η διαίσθησή σου κραυγάζει τώρα σ’ εσένα. Συνέχισε να διαβάζεις, αναλογιζόμενος εάν η Οικογένειά σου θα δημιουργούσε κάτι τέτοιο: Μια κόλαση που πηγαίνεις αυτόματα όταν πεθαίνεις! (σύμφωνα με τη μυθολογία). Εκεί υποφέρεις για πάντα. Τελεία και παύλα. Εκτός αν κάνεις κάτι όταν είσαι στη Γη, δηλαδή να γίνεις μέλος, να καταταγείς σ’ ένα από τα κουτιά της πολιτιστικής πεποίθησης. Πάλι… σου ακούγεται αυτό σαν το Θεό, ή σαν ανθρώπινη δημιουργία;

Αγαπητοί μου, επαναλαμβάνουμε ότι δεν υπάρχει κανείς Εωσφόρος. Θα πω κάτι πολύ ενδιαφέρον. Για όλα τα καλά που σας συμβαίνουν, λέτε: “Ο Θεός είναι καλός. Ο Θεός το έκανε αυτό για μένα. Είμαι τόσο ευτυχής που είμαι κοντά Του, επειδή ο Θεός το έκανε”. Όταν όμως συμβαίνει κάτι κακό, οι άνθρωποι λένε συνήθως: “Αυτό είναι φοβερό· αυτή είναι η πλευρά του κακού. Ο διάβολος με κατέλαβε. Δεν ξέρω τι συνέβη”.

Η τοποθέτηση αυτή σημαίνει φυσικά ότι οι Άνθρωποι δεν είναι υπεύθυνοι για τίποτα, είτε καλό είτε κακό! Περιπλανώνται απλώς, ελπίζοντας ότι δε θα τους τραβήξει η λανθασμένη ενέργεια, ενόσω κοιτούν τη δουλειά τους! Και, εάν είναι τυχεροί, η διαμάχη μεταξύ του Θεού και του Σατανά δε θα τους αγγίξει. Τελικά ο άνθρωπος θα κερδίσει και θα πάει στον παράδεισο όταν πεθάνει, εφόσον συμπεριφέρεται καθώς πρέπει. Δηλαδή, αν παραδώσει τη δύναμή του στη μυθολογία της ιστορίας… η οποία συναντάται σε πάνω από 700 διαφορετικές εκδοχές πνευματικών πεποιθήσεων, σε πολύμορφες δομές και με κανόνες πολλαπλών παραλλαγών. Ακούγεται αυτό σαν το Θεό; Όχι, δεν είναι. Είναι η ανθρώπινη μυθολογία, συχνά σερβιρισμένη με πολλή εντιμότητα από πνευματικούς ηγέτες, που είναι σίγουροι ότι μόνο το δικό τους είναι το σωστό μονοπάτι.

Αυτά δεν τα λέμε για να κρίνουμε οποιονδήποτε. Είναι απλά η ιστορική αλήθεια.

Αυτό που φαίνεται να επικυρώνει τη μυθολογία, για τις ενέργειες που φέρουν και άγουν τη Γη, είναι πολύ πραγματικό. Είναι η δυσπιστία που έχετε, ότι κάτι τόσο σκοτεινό μπορεί όντως να εδρεύει μέσα σας. Όπως επίσης η δυσπιστία ότι κάτι τόσο μεγάλο, σαν το Θεό, θα μπορούσε να βρίσκεται μέσα σας. Διδάσκεστε ότι είστε ένα τίποτα, γεννημένοι βρώμικοι, γι αυτό παραδίδετε αλλού τη δύναμη του καλού και του κακού. Κάθεστε εκεί, αδύναμοι, ανίδεοι ότι και οι δύο αυτές βαθιές δυνάμεις βρίσκονται ακριβώς μέσα στην ψυχή σας.

——————————————————–

Για την προοπτική σας, μπορεί να μην είναι δίκαιο αυτό που θα πω. Αλλά το δίκαιο είναι τρισδιάστατο για σας και δεν αντιπροσωπεύει το μεγαλείο όσων έχουν στήσει οι άνθρωποι, για να βιώσουν σ’ αυτόν τον πλανήτη. Γιατί είναι εύκολο να φέρεις στην επιφάνεια τη σκοτεινή σου πλευρά. Όχι όμως τη Θεϊκή σου πλευρά. Η ειρωνεία είναι, ότι είναι τόσο εύκολο να την εξωτερικεύσεις [τη Θεϊκή πλευρά], αλλά το αρνείσαι κι έχεις δημιουργήσει μια οντότητα που ευθύνεται γι αυτό… τον διάβολο. Έτσι φαίνεται ότι ο διάβολος είναι παντού. Και ότι ο Θεός δεν είναι πουθενά! Στην πραγματικότητα, αυτή είναι ισορροπία της δυαδικότητας. Έχεις ν’ αναζητήσεις το Θεό, αλλά η σκοτεινή σου πλευρά πατάει πάντα τα κουμπιά. Δημιουργήθηκε κατ’ αυτό τον τρόπο και είναι δίκαιο στην ισορροπία του. Θα δεις γιατί στο τελευταίο μέρος, καθώς η ανακάλυψη του Θεού-Εαυτού κάνει τη ζυγαριά της ισορροπίας να γύρει για πάντα.

Υπάρχουν λόγοι για όλο αυτό, που είναι πολύ βαθιοί, αλλά δύσκολο να εξηγηθούν στο τρισδιάστατο πεδίο. Πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία, ένα yin και yang στα πάντα μέσα στη φύση. Τα πάντα αφορούν στην ισορροπία. Η δοκιμασία της ενέργειας στη Γη, λαμβάνει χώρα από κομμάτια του Θεού μεταμφιεσμένα σαν Ανθρώπινα Όντα. Έρχονται και φεύγουν, αλλάζοντας ρόλους σ’ αυτό το παιχνίδι της ενέργειας. Δεν κρίνονται για τις δοκιμασίες (τεστ), αλλά αντιθέτως εκπληρώνουν οι ίδιοι τα συγκεκριμένα τεστ: Τι θα γίνει με την ισορροπία, όταν τους δώσεις και το σκοτάδι και το φως; Και τι θα συμβεί στη Γη; Οι απαντήσεις είναι κρυμμένες από σας, αλλά είναι μέρος του ίδιου του Σύμπαντος, όπως και η δομή όλου αυτού που συμβαίνει τώρα στη Γη, στο μόνο πλανήτη ελεύθερης επιλογής, τη δεδομένη στιγμή.

Όσοι παραδίδουν τον εαυτό τους στις σκοτεινότερες ενέργειες της δυαδικότητάς τους, τότε ξεπέφτουν στο επόμενο επίπεδο του σκοταδιού – οργή, μίσος, βία, θάνατος, φόνος χωρίς τύψεις. “Όντως!” θα πείτε, “Τώρα κύριε Κρύων μιλάς για το κακό”. Σοβαρά; Και τι είναι κακό; Θα σας πω. Είναι η σκοτεινή πλευρά αυτού που βρίσκεται μέσα στον Άνθρωπο, έτοιμη ν’ αναπτυχθεί και να ωριμάσει.

Εάν θέλεις να πας εκεί – να είσαι ένα κακό άτομο – έχεις όλη τη δύναμη στη διάθεσή σου. Μπορείς να το κάνεις, γιατί υπάρχει ελεύθερη βούληση. Ο Θεός δεν θα σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σου, το ήξερες αυτό; Βεβαίως πολλοί θα πουν, “Εκεί εμπλέκεται ο διάβολος. Θα με βοηθήσει, θα με τραβήξει κάτω εκεί”. Και υπάρχουν οργανώσεις που λατρεύουν αυτό το πράγμα. Θες την αλήθεια; Κανείς δε σε τραβά πουθενά, αγαπητέ μου. Αυτή είναι η ελεύθερη επιλογή σου. Πολλοί Άνθρωποι πάνε κει, επειδή έτσι βρίσκουν την δύναμη που θέλουν. Εκεί μπορούν να έχουν δύναμη να επιβάλλονται στους άλλους… για να δημιουργούν ανησυχία, δράμα και έλεγχο.

Οι δικτάτορες στον πλανήτη, όλων των εποχών, εκεί βρίσκουν τη δύναμή τους. Τραβάνε την προσοχή των ανθρώπων. Εάν δολοφονήσουν αρκετούς, εγκοπές φόβου δημιουργούνται στη ζώνη της δύναμής τους. Αυτό ακριβώς κάνουν, το ξέρετε. Και σας λέω ότι αν και αυτό είναι κακό, αφορά τον άνθρωπο που ασκεί τη δύναμη του κακού. Ίσως να μη θέλετε να τ’ ακούσετε, αλλά πρέπει να σας το πω. Χρειάζεται για την πλήρη κατανόηση αυτού που ακολουθεί.

Ο Άνθρωπος είναι πανίσχυρος και προς τις δύο κατευθύνσεις. Έχει τις αγγελικές ή τις διαβολικές ενέργειες στον πυρήνα του. “Αγαπητέ Κρύων, μα μόλις μου είπες ότι δεν υπάρχει κανένα πράγμα που λέγεται διάβολος. Δεν το πιστεύω. Έχω πάει σε διάφορα μέρη κι έχω δει τη μαγεία. Έχω δει δαίμονες να εκδιώκονται από ανθρώπους. Έχω δει φυσικές μορφές να σέρνονται στο πάτωμα φεύγοντας”. Άνθρωπε, πιστεύεις στα θαύματα; Αν ναι, τότε ποιος σου είπε ότι αυτά ήσαν πάντα με το φως; Θυμάσαι που μίλησα για την ισορροπία; Η μαύρη μαγεία είναι απλώς θαύματα που δημιουργούνται από τη σκοτεινή δύναμη του Ανθρώπου. Ένας Άνθρωπος μπορεί να το κάνει αυτό.

Μερικοί λένε, “Έχω δει βουντού· είναι τόσο πραγματικό. Τόσο πραγματικό. Οι άνθρωποι δίνουν τον εαυτό τους. Σκοτώνονται και αρρωσταίνουν μόνο με μια υπόδειξη. Αυτό είναι το κακό”. Και πάλι θα έλεγα ότι καλωσορίζω τη δύναμη του Ανθρώπου. Κοιτάξτε την ιστορία σας. Δείτε τους δικτάτορες· μίλησαν τόσο πειστικά, που έπεισαν τόσους ανθρώπους ότι ήσαν σωστοί, ώστε να δολοφονήσουν εκατομμύρια. Σας λέω ότι αυτή είναι ικανότητα του Ανθρώπου και είναι πανίσχυρη.

«Κατανοώντας την Δυαδικότητα Σας» – Εγχειρίδιο Εργατών Φωτός – Μάθημα 2ο

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/Lightworker-Handbook/mathema-2o

======

 

Πολλοί νομίζουν ότι έχουν περάσει το εμπόδιο, ενώ δεν το έχουν, καθότι νιώθουν πολύ καλά να κάθονται και να διαλογίζονται. Μπορεί να διαλογίζεστε νιώθοντας την αγάπη του Θεού και δάκρυα να τρέχουν από τα μάτια σας. Μπορεί να περάσετε ώρες και στο τέλος να πείτε: «Είμαι ευλογημένος, είναι καλό, θα το ξανακάνω». Και αυτό το τείχος δοξασίας απλώς κάθεται εκεί και σας εκλιπαρεί να το περάσετε. Ο διαλογισμός είναι προετοιμασία. Τι ωφελεί να προετοιμάζεστε και μετά να μην κάνετε τίποτα, και να προετοιμάζεστε χωρίς να κάνετε τίποτα; Ω είναι όμορφο, είναι θαυμάσιο, σε προετοιμάζει, όμως υπάρχει ακόμη ένα βήμα στο σύστημα αυτό. Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος που καταλαβαίνει ότι είναι τόσο συνδεδεμένος με την άλλη πλευρά του πέπλου και κάνει την επιλογή να το ανακαλύψει.

Κατ’ ευθείαν στον Στόχο

Ο Κρύων στο Κολόμπους, Οχάϊο, ΗΠΑ                           (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

4 Μαΐου 2019

================

 

Η Λευκή Κάρτα (της ελεύθερης βούλησης)

Αντιρρόντα και Κρύων στο Grand Rapids, Mίσιγκαν               (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

26 Αυγούστου 2018

 

================

 

Παραβολή του Γουό και το Σπίτι της Ζωής – πάνω στην ελεύθερη βούληση…

«Διπλό channeling – Κρύων & Prageet» – 11/06/2016       (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

 

================

 

Η ανθρωπότητα έχει ελεύθερη βούληση, όχι απλώς να επιλέξει και να κάνει ό,τι επιθυμεί, χωρίς παρέμβαση απ’ το Πνεύμα, αλλά να αποφασίζει επίσης προς πού πηγαίνει η ίδια, η ενέργεια και το επίπεδο της συνείδησης της. Η ανθρωπότητα αποφασίζει το πώς δουλεύει και σκέφτεται, εάν συνεργάζεται, ή όχι. Αυτή είναι η ελεύθερη βούληση της ανθρωπότητας. Ο όλος γρίφος ελεύθερης βούλησης δεν είναι Ανθρώπινη δοκιμασία, είναι μάλλον δοκιμασία και διαμάχη μεταξύ σκότους και φωτός.

«Ακούγοντας τη Φωνή του Πνεύματος» – 20/2/2016       (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

================

 

«Κρύων, μπορείς να μας πεις τι θα συμβεί;» Όχι, δεν μπορώ! Ξέρετε γιατί; Ελεύθερη βούληση! Είναι καιρός ν’ ανακαλύψετε την αγαθοεργία του Θεού. Φύγετε από τον φόβο – «Εάν το κάνω, τι θα συμβεί;» ρωτάς. Θα σου πω… Θα σου πιάσουμε το χέρι, αυτό θα συμβεί. Το μήνυμα που έχουμε δώσει τόσες φορές, είναι το εξής: Η ελεύθερη βούληση είναι δική σας, όμως εάν επιλέξετε να πάτε με αυτή την αλλαγή προτύπου, και να χαλαρώσετε μ’ αυτήν, υπάρχει ενέργεια εδώ που θα αναπτύξετε με τη νέα συνείδηση. Η ενέργεια παραμένει εκεί, κυριολεκτικά σας περιμένει, να έχετε μια συνείδηση αποδοχής. Και όταν το κάνετε, αρχίζουν να συμβαίνουν πράγματα που δεν περιμένατε, ούτε σχεδιάσατε.

Θα προκύψει ένας χρονισμός, διαφορετικός απ’ ό,τι φαντάζεστε. Βλέπετε, αναπτύσσετε μια ενέργεια, μέσω της ελεύθερης βούλησης, που δεν είχατε ποτέ πριν. Αγαθοεργή αλλαγή, είναι στο πλευρό σας. Αυτό είναι καινούργιο – δε θα το βρείτε σ’ ένα βιβλίο μεταφυσικής. Όσα σας λέω, από τώρα και σε όλα τα χρόνια που θα έχουμε με το συνεργάτη μου, από δω και πέρα, θα μιλάμε για πράγματα που δεν υπήρχαν πριν το 2012… για εσάς. Αυτή η σχέση που έχετε, δεν είναι περίπλοκη, δεν είναι κάτι που κάνετε όταν γονατίζετε ή διαλογίζεστε. Όπως λέει ο συνεργάτης μου, είναι 24/7 (24ώρες, 7 μέρες τη βδομάδα).

Είναι αληθινή, είναι πανέμορφη. Θα φύγετε και θα σας βοηθήσει να έχετε έναν καλό ύπνο. Ίσως όχι απόψε! Είστε σε μια ιδιαίτερη περιοχή. Κοιτώντας στον πλανήτη, βρίσκετε περιοχές γεμάτες με κείνους που σκαρφαλώνουν στο βουνό και νιώθουν τις ενέργειες, γεμάτες μαγαζάκια στη σειρά με διάφορους κρυστάλλους και νομίζετε ότι είναι τυχαίο. Είστε μέσα σε πολλαπλές δίνες ενέργειας. Είναι διαφορετικό εδώ, είναι καλή εποχή για να κάνετε τέτοιου είδους επιλογές, όπου κυριολεκτικά η ευφυία και η συνείδηση της γης, συνεργάζονται μαζί σας.

«Γρανάζια και Μοχλοί» – 03/06/2015             (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

 

================

 

«Αναπροσαρμογή της Ελεύθερης Βούλησης»

Ντάλλας, Τέξας   –   3 Μαρτίου 2012

Η ελεύθερη βούληση θα ’πρεπε να είναι απλή. Μπορείς να επιλέξεις οτιδήποτε, σωστά; Εξαρτάται. Τι γίνεται όμως εάν βλέπεις περιορισμένες επιλογές; Αυτό είναι το θέμα εκτενούς συζήτησης. Εάν κάποιος βλέπει μαύρο-άσπρο, πώς να επιλέξει το κόκκινο; Και άλλα σημαντικά αναφέρονται στην επικοινωνία αυτή. Ίσως αλλάζει όλη η παλέτα της συνείδησης μας.

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2012/2012-03-03

 

================

 

Η Μυστική Επικοινωνία μου

Προσπαθώ να μην είμαι μυστικοπαθής, όμως συγχρόνως δεν αποκαλύπτω λεπτομέρειες πραγμάτων που είναι ακόμα άγνωστα σ’ εσάς. Το Πνεύμα έχει δώσει μια υπόσχεση στην ανθρωπότητα: Εφόσον αυτή τη στιγμή είστε στον πλανήτη ελεύθερης επιλογής, δεν μπορούμε να σας κάνουμε υποδείξεις. Όλα όσα αποκαλύπτονται, πρέπει ήδη να είναι εδώ σαν Ανθρώπινο εν δυνάμει σκεπτικό. Όλες οι εφευρέσεις που μπορεί να προκύψουν, πρέπει ήδη να βλαστάνουν κάπου στον Ανθρώπινο νου. Αν δεν συμβαίνει έτσι, δεν μιλάμε γι αυτό. Είναι από σεβασμό για τη διαδικασία της δοκιμασίας που περνάτε και της εμπειρίας που πρέπει να έχετε. Είναι η δική σας συμφωνία μ’ εμάς.

Ίσως ακούτε για πρώτη φορά από κάποιο ‘κανάλι επικοινωνίας’, το γεγονός ότι δεν αποκαλύπτουμε πράγματα που δεν είναι ήδη εδώ σε κάποια μορφή; Είναι η αλήθεια. Εντούτοις, τυπικά η Ανθρώπινη δημιουργική σκέψη, εφευρέσεων, δυναμικών, φιλοσοφίας, μπορεί να πάρει πάνω από δεκαετία προτού ακουστεί από το ευρύ κοινό. Σήμερα λοιπόν θα σας πω ορισμένα πράγματα που βλέπουμε ότι τα δυναμικά τους υπάρχουν ήδη εδώ. Δεν είναι προβλέψεις μέλλοντος. Είναι ήδη στη Γη. Θα σας περάσω λοιπόν γρήγορα από κάποια πράγματα.

 

«Αναπροσαρμογή της Γνώσης» …και συζήτηση με έναν Λεμούριο

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2012/2012-01-14

 

================

 

Κι αν Αγνοήσω Όλες Αυτές τις Πνευματικές Πληροφορίες;

«Κρύων, τι θα συμβεί αν αγνοήσω όλα όσα μας έχεις πει τα τελευταία 16 χρόνια;» Θα σας δώσω ένα παράδειγμα, αγαπητοί μου, για το πώς είναι. Είναι μία όμορφη ιστορία. Κάποιοι που θα διαβάσουν αυτά τα λόγια ή θ’ ακούσουν το μήνυμα μετά θα πούνε, «Αυτό δεν είναι για μένα. Πραγματικά δεν το θέλω. Αλλά πιστεύω στον Θεό, οπόταν τι θα συμβεί αν δεν προχωρήσω σ’ ένα πνευματικό μονοπάτι; Θέλω να φύγω από δω και να ξεχάσω αυτή την συνάντηση. Θέλω να αφήσω κάτω αυτό το βιβλίο και να ξεχάσω ότι το διάβασα ποτέ. Τι θα μου συμβεί; Θα τιμωρηθώ; Θα υπάρξει σκοτάδι στη ζωή μου; Τα πράγματα θα πάνε άσχημα αν απλώς τα αγνοήσω όλα τώρα που εκτέθηκα σε αυτά;»

Να ξεκαθαρίσω κάτι που έχουμε καλύψει παλιότερα. Το ξαναλέμε εφόσον κάποιοι ακόμα χρειάζονται να το εξετάσουν στο πλαίσιο αυτού του μηνύματος. Σας δώσαμε μία παραβολή πριν πολλά χρόνια. Λέγεται, «Η Παραβολή του Άσωτου Υιού». Πηγαίνει κάπως έτσι: Ο πατέρας, που μεταφορικά είναι ο Θεός, στέλνει τους δύο γιούς του έξω στον κόσμο. Αυτή είναι η αλληγορία ότι γεννιέστε στη Γη – δύο άνθρωποι έρχονται στον πλανήτη. Η ιστορία-αλληγορία συνεχίζεται και ο ένας γιος γίνεται ιερέας και ο άλλος γιος γίνεται ηδονιστής. Και οι δύο σπέρνουν τα δικά τους είδη ενεργειών και τα δικά τους είδη σπόρων στον πλανήτη.

Σ’ αυτή την ιστορία, και οι δύο είναι στον ίδιο πολιτισμό, και οι δύο μεγαλώνουν και γίνονται ενήλικες. Ο ένας φαίνεται να κάνει τα πάντα σωστά και έχει μία υπέροχη ζωή γεμάτη ακεραιότητα και πνευματική ανάπτυξη. Ο άλλος φαίνεται να κάνει ό,τι του αρέσει και έχει μια ζωή μαλθακής ευχαρίστησης – συχνά εις βάρος σχεδόν όλων όσων είναι μαζί του. Και οι δύο πεθαίνουν όταν ήρθε η ώρα τους. Μετά επιστρέφουν στην εστία μέσω του πέπλου και παρουσιάζονται μπροστά στον πατέρα (Θεό).

Εδώ είναι λοιπόν η πληροφορία που θα πρέπει να εξετάσετε: Τι τους συμβαίνει; Ζητάμε να δείτε ξανά τις γραφές σας. Πηγαίνετε και διαβάστε το αυτό ξανά. Βλέπετε, και στους δύο γίνεται το ίδιο πάρτι! Όταν επιστρέφουν στον πατέρα, τιμούνται και οι δύο με την ίδια ενέργεια! Δεν πρόκειται για το τι έκαναν, ή για τις δουλειές τους όσο ήταν στη Γη. Πρόκειται για το τεστ της ελεύθερης βούλησης. Βρίσκονται στον πλανήτη και περνάνε το τεστ της δυαδικότητας. Ο Θεός δεν είναι εδώ για να σας τιμωρήσει. Δεν τρέχετε γύρω στη Γη, σε μια πυρετώδη δράση για τον Θεό. Η δοκιμασία σας της δυαδικότητας έχει να κάνει με αγγέλους που έρχονται στον πλανήτη, χωρίς να ξέρουν ποιοι είναι. Με την ελεύθερη βούληση, τι θ’ αποφασίσουν; Και η ενέργεια αυτής της δοκιμασίας είναι που μετά εφαρμόζεται στη δόνηση του πλανήτη. Αλλάζει τον ίδιο τον πλανήτη! Με άλλα λόγια, οι ίδιες οι γραφές του πολιτισμού σας φωνάζουν ότι δεν υπάρχει καμία κριτική!

Όλη η ενέργεια σας τώρα αφορά σε αυτό που συνέβη το 1987, η λεγόμενη Αρμονική Σύγκλιση, που συχνά ονομάζεται 11:11 και γιορτάστηκε το 1992. Είναι η αναγνώριση ότι η Γη άλλαξε την δόνηση της και ότι η ανθρωπότητα δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια. Η απάντηση λοιπόν στην ερώτηση, «Κι αν δεν το κάνω; Τι θα γίνει;» είναι, δε θα γίνει τίποτα! Δεν θα δημιουργήσετε τίποτε αρνητικό με το να μην έχετε ενδιαφέρον σ’ αυτό το πνευματικό θέμα του εαυτού σας. Η ελεύθερη επιλογή σας συνοδεύεται από τιμή της επιλογής σας.

 

«Πώς Λειτουργεί»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/11-kryon-2005-2000/2005-02

 

KΡΥΟΝ για την Αυτο-πεποίθηση

KΡΥΟΝ για την Αυτο-πεποίθηση

ΑΠΟ ΤΟΝ Γιώργος Κυρίτσης και συνεργάτες ΣΤΟ

https://sites.google.com/site/kryonwisdom/home

 

Κάποιοι λένε: «Κρύων, πώς λες ότι δεν υπάρχουν καθόλου κανόνες; Πρέπει να υπάρχουν κανόνες! Έχουμε ακούσει από άλλους ότι είναι απλά χαλαρά, οτιδήποτε είναι εντάξει. Δεν υπάρχει παράδεισος ούτε κόλαση, υπάρχει αμφισβητήσιμη αλήθεια, πράγματα πρωτάκουστα, πολύ περίεργα πραγματικά. Πώς να συσχετιστούμε με κάτι τόσο χύμα;» Ορίστε οι κανόνες αγαπητοί μου… Ο Θεός σας αγαπάει περισσότερο απ’ οτιδήποτε στο σύμπαν, επειδή μέσα σας είναι η δημιουργική Πηγή. Είστε φτιαγμένοι κατ’ εικόνα του Θεού, που σημαίνει ότι αποτελείτε μέρος του Δημιουργού. Αυτός είναι ο κανόνας. Πώς σας φαίνεται μέχρι στιγμής; Το τι κάνετε με αυτό, είναι ό,τι θα έκανε οποιοσδήποτε με την αγάπη. Εκεί δεν υπάρχουν κανόνες, επειδή δεν καταγράφουμε τι πρέπει να κάνετε ή τι θα συμβεί αν δεν τα κάνετε. Αυτά ανήκουν σ’ ένα Ανθρώπινο πρότυπο, όχι στον Δημιουργό.

Οι Κανόνες – 4η επικοινωνία

Άσβιλ, Βόρεια Καρολίνα, ΗΠΑ                                               (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

24 Μαρτίου 2019

 

=======

 

Θέλω να προσέχετε τα πάντα, ό,τι συμβαίνει στον πλανήτη και να είστε μετρημένοι. Θα δείτε πως συμβαίνει μια μεταβολή, Άνθρωποι αρχίζουν να αφυπνίζονται και να αποκαλύπτουν πράγματα που δεν είναι σωστά, που διαφυλάχθηκαν στο παρελθόν. Θ’ αρχίσετε ν’ ανοίγετε “δοχεία” και να βρίσκετε μέσα τους άσχημα πράγματα. Κάποιοι θα δουν τα άσχημα πράγματα ως ευκαιρία για να τ’ αλλάξουν και να χτίσουν, και άλλοι θα δουν τα άσχημα πράγματα σαν δικαιολογία να παραπονιούνται. Όμως τα άσχημα πράγματα θα φανερωθούν.

Και τα “δοχεία” είναι παγερά… ονόματα από κάθε πτυχή της κοινωνίας σας. Με αργό ρυθμό θα ζητήσετε την ακεραιότητα. Θα έρθει εποχή που οι πολιτικοί σας θα ξέρουν πως δεν μπορούν να εκλεγούν, όσο εσείς παρακολουθείτε τι κάνουν. Και θα έρθει εποχή, ένα σύστημα, όπου εσείς θα βλέπετε τι κάνουν – και το ξέρουν. Θα πρέπει να “καθαρίσουν” τις πράξεις τους γιατί θα παρακολουθούνται με τρόπο που δεν μπορώ να σας εξηγήσω, γιατί είναι νέες τεχνολογίες παρακολούθησης που δεν γνωρίζετε.

Αν σας έλεγα πριν 25 χρόνια πως θα υπάρχει κάτι που λέγεται κοινωνική δικτύωση, και προσπαθούσα να σας το εξηγήσω… δε θα μπορούσα. Δε γίνεται να εξηγήσεις πράγματα που είναι πέντε βήματα πέρα απ’ αυτό που ξέρετε. Όταν δεν ξέρεις το Νο.2 και 3, δεν μπορείς να καταλάβεις ένα σύστημα που δουλεύει στο Νο.4. Και υπάρχει σύστημα που λειτουργεί στο 4, το οποίο θα σας επιτρέπει να βλέπετε, να εξετάζετε, να παρακολουθείτε όλα όσα κάνουν οι ηγέτες σας, οι οποίοι θα το θέλουν να λειτουργεί έτσι!

Θα έρθει μέρα όπου η ακεραιότητα θα είναι ένδειξη τιμής, κάτι για το οποίο είσαι περήφανος, όπως και οι άλλοι θα είναι περήφανοι. Όπου το θέμα δεν είναι πόσο άπληστοι μπορεί να γίνουν, ή πόσα μπορούν να κρύψουν, και όλο αυτό θα σας φαίνεται τόσο παλιό και άσχημο, μακριά από το παρελθόν. Σας το έχω πει, η Ιστορία θα το δείξει, κυριολεκτικά γυρνώντας σελίδα από μία παλιά μέθοδο σε μία καινούρια!

«Το Τέλος του Έτους – 2015» – 13/12/2015         (ακουστικό αρχείο με υποτίτλους)

=====

 

Δεν θέλω ούτε ένας από εσάς να φύγει από εδώ αμφιβάλλοντας για μια στιγμή ότι ο Θεός γνωρίζει τ’ όνομά σας. Ανεξαρτήτως τι σας έχει συμβεί στο παρελθόν ή πρόσφατα, ανεξαρτήτως για τι έχετε έρθει ή με ποιον, υπάρχει ένα απλωμένο χέρι που εκπροσωπεί την αγάπη, την ευσπλαχνία, την υπομονή και τη δύναμη. Και αυτό το απλωμένο χέρι περιμένει να πιάσει το χέρι σας, να βρεθείτε μαζί ώστε να προχωρήσετε με αυτό. Να προχωρήσετε στο να είστε γαλήνιοι, συγχωρητικοί, νεάζοντες και να λύνετε προβλήματα κάθε μέρα, ώστε να κοιμάστε τις νύχτες τόσο καλά. Ώστε να μην ανησυχείτε για το αύριο. Ώστε να ξέρετε πραγματικά ότι φροντίζεστε. Αυτοί είναι οι τέσσερις πυλώνες που παρουσιάζω για πρώτη φορά, σε μια ταχέως εξελισσόμενη συνείδηση, όσων επιθυμούν να το ακούσουν.

«Οι Τέσσερις Πυλώνες της Αλήθειας» – 6η Επικοινωνία

Περιοδεία Αιγύπτου 4 – 22 Απριλίου 2019                                       (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

https://www.youtube.com/watch?v=R4TYssxKDOM

=========

================

 

Τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί αγαπητέ Άνθρωπε, αν δε σηκώσεις το ανάστημά σου, και παρατήσεις αυτό το γελοίο ζήτημα της αυτοεκτίμησής σου. Είναι γελοίο στα μάτια μου, επειδή σας βλέπω ως αυθεντίες, ως διδασκάλους. Είναι ώρα να σοβαρευτείς! Η αυτοεκτίμηση είναι κατάλοιπο που φέρνεις απ’ το παρελθόν, δεν υπάρχει στο τώρα, δεν είναι κάτι που συνέβη τώρα, μην το αφήνεις να συμβαίνει τώρα. Είναι ώρα να πιάσεις το μολύβι, να το γυρίσεις από την άλλη (στη γόμα) και να σβήσεις την έλλειψη αυτοεκτίμησης.

Θετικές δηλώσεις… κάνε δηλώσεις στον εαυτό σου αν το χρειάζεσαι, επίτρεψε στο σώμα σου να μάθει ποιος είσαι! «Είμαι κυρίαρχος του εαυτού μου», «Είμαι υγιής. Είμαι ρυθμιστής της πραγματικότητας μου, είμαι ρυθμιστής της υγείας μου». «Είμαι ξανά στη νιότη μου… Είμαι, είμαι, είμαι…» Και μετά παρακολούθα το, δες το σώμα σου να το αξιοποιεί, δες το να συμβαίνει! «Έχω αυτοεκτίμηση, είμαι δυνατός, χειρίζομαι με δεξιοτεχνία τη σοφία μου», «Εγώ και το έμφυτό μου είμαστε ενωμένοι». Και το σώμα θ’ ανταποκριθεί, απλώς πες του ποιος είσαι!

Σταμάτα ν’ αυτο-οικτίρεσαι, ή ό,τι είναι αυτό που σε κάνει θύμα, ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό δεν είναι για κανέναν εδώ (στην αίθουσα), είναι για κάποιους που θ’ ακούσουν αργότερα. Και ξέρετε ποιος είμαι. Ω, είστε τόσο σημαντικότεροι. Αυτήν τη νέα ενέργεια μπορείτε να τη νιώσετε. Κάποιοι δεν ξέρετε το γιατί, δεν ξέρετε τι είναι αυτό που νιώθετε – αυτό είναι! Μερικοί τη νιώθετε και νομίζετε πως κάτι δεν πάει καλά, επειδή είναι τόσο διαφορετική. Μήπως γιατί έχει μεγαλύτερη δύναμη και περισσότερες δυνατότητες, μήπως μεγαλύτερη σοφία. Μήπως για να γίνεις δυνατός και ένα παράδειγμα που ποτέ δεν ήσουν για τους γύρω σου. Δείξε τους τι μπορείς να κάνεις, κάνε τους να σε ρωτούν ποιός είσαι και πώς τα κατάφερες!

«Ενδυνάμωση» – 05/07/2015           (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

https://www.youtube.com/watch?v=5UeEkkItQWg

 

================

 

Εργάτη Φωτός, το μεγαλύτερο ζήτημα και πρόκληση που έχεις είναι η έλλειψη αυτοεκτίμησης –έχουμε μιλήσει γι αυτό, τα γιατί του, τις αιτίες του, πόσο αλλόκοτο μπορεί να φαίνεται οι γηραιότερες ψυχές στον πλανήτη να νιώθουν ανάξιοι, και αυτό πρόκειται ν’ αλλάξει. Θα σου δώσω αποδείξεις… Θέλω να δεις τα παιδιά και να μου πεις αν νιώθουν ανάξια. Στην πραγματικότητα ένα χαρακτηριστικό των παιδιών τελευταία είναι, όπως λένε κάποιοι, ότι παραείναι άξια! Νιώθουν ισχυρογνώμονες, γιατί έχουν μια αφυπνισμένη γνώση ότι δεν είναι μόνα τους! Το είχατε καταλάβει;

Η αγάπη που έχουμε για σας αρχίζει ν’ αλλάζει το καλούπι της ανθρωπότητας. Αυτό που θέλω να σου πω γηραιά ψυχή είναι ότι θα είσαι εδώ για πολύ καιρό, και δεν χρειάζεται να ξαναγεννηθείς για να νιώσεις αυτό που νιώθουν τα παιδιά. Αν είσαι πρόθυμος, αν καταλαβαίνεις, αν απλώσεις το χέρι σου – μεταφορικά – μπορούμε ν’ αλλάξουμε το καλούπι αυτό. Και η έλλειψη αυτοεκτίμησης λόγω του Ακασικού Αρχείου χιλιάδων ζωών στην παλιά ενέργεια, θα αρχίσει να αλλάζει. Όπως η αυτοεκτίμηση αλλάζει στον Άνθρωπο, έτσι πάει και η υγεία του. Ήξερες πως είναι συνδεδεμένα;

Όσο καλύτερα νιώθεις για τον εαυτό σου και τη θέση σου στον πλανήτη και τον γαλαξία, τόσο πιο καλά στέκεσαι και τόσο πιο πολύ θα ζήσεις! Επειδή τα κύτταρά στο σώμα σου το ξέρουν και ακούν αυτό που είναι η συνείδησή σου να λέει: «Αξίζω να είμαι εδώ, ΕΙΜΑΙ αυτό που δεν ήμουν παλιά, σίγουρος πνευματικά στη θέση μου εδώ, προσβλέποντας στο φως που είναι νέο εδώ, να πολεμάω την παλιά ενέργεια και να κερδίζω, εδώ!» Αυτή είναι η σχέση αγάπης που έχω μαζί σου, που έχει το Πνεύμα μαζί σου – το δώρο του αιώνα!

«Η Σπουδαία Ιστορία Αγάπης» – 24/05/2015     (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

 

================

 

Ο συνεργάτης μου ανέφερε νωρίτερα [στη διάλεξη] ότι ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια γι αυτόν, είναι το γιατί οι γηραιές ψυχές έχουν τόσο βαθιά θέματα αυτο-εκτίμησης. Μέσα στην άγνοιά του, ισχυρίζεται ότι δεν έχει ιδέα γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο με τις γηραιές ψυχές. Θα σας πω γιατί… Επειδή για εκατοντάδες χρόνια έχετε κατακτυπηθεί! Κάθε φορά που κάνατε δυο βήματα μπροστά, κάνατε με ξύλο ένα πίσω – και μερικές φορές πέντε πίσω. Έτσι έρχεστε στη ζωή αυτή περιμένοντας τι; Πολύ λίγα. Ορισμένοι, ακόμα και για να ξεκινήσετε κάποιο σχέδιο, μια φωνούλα μέσα σας λέει: «Ω, γνώριζα τι θα συμβεί». Δεν περιμένετε πολλά, έτσι δεν είναι; Επειδή σε μια παλιότερη ενέργεια, οτιδήποτε κάνατε εύρισκε αντίσταση. Τα πάντα. Κάθε φορά που βλέπατε μια πνευματική σοφία σ’ ένα πολύπλοκο πρόβλημα, κανείς άλλος δεν την έβλεπε. Δεν ενδιαφέρονταν. Ήσαστε απομονωμένοι ξανά και ξανά. Όταν υπήρχε αναβρασμός, εσείς αναζητούσατε μια λύση. Οι περισσότεροι άλλοι αναζητούσαν το ξίφος. Τώρα σας λέμε ότι αλλάζει αυτό.

Λοιπόν, πνευματικά, θα χρειαστεί να αγαπήσετε τον εαυτό σας περισσότερο και τώρα είναι η ευκαιρία σας να το κάνετε, επειδή υπάρχει ένα Σύμπαν μέσα σας που αποκαλείται κυτταρική δομή, με τρισεκατομμύρια κομμάτια του DNA. Τα κομμάτια αυτά αρχίζουν να αντιδρούν και να ετοιμάζονται για τις οδηγίες που θα τους δώσετε. Θα λέγαμε ότι το χέρι της κυτταρικής σας δομής είναι απλωμένο και τα κύτταρα λένε: «Εντάξει, εσύ είσαι το αφεντικό. Τι κάνουμε τώρα;»

Το Κλειδί της Αυτο-εκτίμησης

Η αυτο-εκτίμηση είναι ένα πρόγραμμα. Είναι πρόγραμμα! Είναι πληροφορίες επεξεργασμένες από εμπειρίες και είναι κάτι που μαθαίνεται. Μπορείτε να το ξε-προγραμματίσετε! Χρειάζεται μόνο να πείτε στον εαυτό ας τι θέλετε. «Αγαπητή μου κυτταρική δομή», θα μπορούσατε να πείτε, «αξίζω να βρίσκομαι εδώ. Αυτή είναι η δική μου εποχή. Έχω πράγματα που θέλουν οι άλλοι. Αυτή είναι η εποχή μου. Είμαι σημαντικός στο σκηνικό ας Γης. Έχω κερδίσει τα γαλόνια μου. Αυτή είναι η εποχή μου. Αγαπητή μου κυτταρική δομή, απαλλάξου από ανάρμοστα συναισθηματικά θέματα που με εμποδίζουν να προχωρήσω ας την ομορφιά μου και τη δύναμή μου. Η δύναμη που λέω είναι η ικανότητα να δημιουργώ ευσπλαχνία και φως οπουδήποτε πηγαίνω».

Η κυτταρική σου δομή θα χαμογελάσει, θα σου τείνει το χέρι που περιμένεις, λέγοντας: «Είμαστε οι συνεργάτες σου σ’ αυτή τη συν-δημιουργία. Ας προχωρήσουμε».

 

«Η Αναπροσαρμογή του Ανθρώπου»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2012/2012-01-07

 

================

 

«Τα Πάντα περί Αυτοεκτίμησης»

Ντελ Μαρ, Καλιφόρνια   –   30 Αυγούστου 2003

Ο Κρύων επιστρέφει μετά από χρόνια εκεί απ’ όπου άρχισε το έργο του το 1989. Μια ιδιαίτερη συνάντηση με συμμετοχή των θεραπευτών Δρ. Πέρλ και Πέγκυ Ντούμπρο, γεμάτη πληροφορίες. Σε αυτό το κλίμα ο Κρύων διάλεξε να παρουσιάσει το πρώτο του πρακτικό channeling για τη χαμηλή μας αυτοεκτίμηση και πώς να την αυξήσουμε.

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/12-2003—2000/2003-08-30

 

================

 

Αυτοεκτίμηση

Ερώτηση: Αγαπητέ Κρύων, γιατί εμείς, ως Άνθρωποι, έχουμε δυσκολία να αγαπάμε τον εαυτό μας; Το να αγαπάμε το σύνολο του Εαυτού δεν είναι ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία για την ανάληψη;

Απάντηση: Ναι, άρα το πείραμα δουλεύει! Η αγάπη του εαυτού και η εδραίωση της αυτοεκτίμησης είναι κάτι πάνω στο οποίο οι Άνθρωποι πρέπει να δουλέψουν. Είναι όλα μέρος των εμποδίων που αντιμετωπίζετε στην αναζήτηση του “εσωτερικού Θεού”. Με τη βαθμιαία αύξηση των Ίντιγκο παιδιών, έχετε ένα τελείως καινούργιο χαρακτηριστικό που δίδεται στην Ανθρώπινη συνειδητότητα. Τα παιδιά (όπως έχει ξαναδοθεί σε επικοινωνία) έρχονται με μια απίστευτη αυτοεκτίμηση. Μερικοί τα ονομάζουν “ξεροκέφαλα”, μη κατανοώντας ακριβώς ποιο είναι το αληθινό χαρακτηριστικό αυτής της προσωπικότητας. Αυτή εί­ναι η αρχή του τύπου του Ανθρώπου που θα έχει πολύ λιγότερα προ­βλήματα να αγαπάει τον εαυτό του, απ’ ό,τι έχετε εσείς. Γιορτάστε αυ­τά που έχετε κάνει! Γιορτάστε αυτό που γίνεστε!

 

«Οι Πιο Συχνές Ερωτήσεις»

(Κρύων Βιβλίο 7 – «Επιστολές από την Εστία» – Κεφ.9, σελ.371)

========

 

Ασκήσεις από το Σεμινάριο πάνω στη Νέα Γη

Ασκήσεις από το Σεμινάριο

πάνω στη Νέα Γη

Με τον Ekhart Tolle και την Oprah Winfrey

 

Κεφάλαιο 1:

Η Άνθηση της Ανθρώπινης Συνειδητότητας

 

Ασκήσεις για την Αφύπνισή σας

 

 1. Ποιες σκέψεις και δραστηριότητες σάς κάνουν να νιώθετε πιο ζωντανοί και ανοικτοί, λιγότερο αργόστροφοι, λιγότερο βυθισμένοι σε βαριές σκέψεις;

 

 1. Αφιερώστε λίγο χρόνο στην παρουσία ενός αντικειμένου που θεωρείτε όμορφο – ένα λουλούδι, ένα πετράδι, ένα έργο τέχνης κλπ. Καθώς το παρατηρείτε, προσπαθήστε να το δείτε χωρίς να το κατονομάσετε διανοητικά. Όταν αναγνωρίζουμε την ομορφιά μ’ αυτό τον τρόπο, ανοίγει ένα παράθυρο στο άμορφο και σε μια κατάσταση ευγνωμοσύνης. Δείτε αν μπορείτε να το βιώσετε. Γράψτε την εμπειρία σας.

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Κεφάλαιο 2: Το Εγώ:

Η Τρέχουσα Κατάσταση της Ανθρωπότητας

 

 1. Προσέξτε οποιοδήποτε επαναλαμβανόμενο μοτίβο σκέψης, ιδιαίτερα τις αρνητικές σκέψεις για τον εαυτό σας, τη ζωή σας ή τους άλλους ανθρώπους. Καταγράψτε όποια επαναλαμβανόμενα μοτίβα σκέψης εντοπίζετε και θέλετε να απελευθερωθείτε από αυτά.

 

 1. Στην παιδική ηλικία, αρχίζουμε να αναζητούμε μια αίσθηση του εαυτού στα πράγματα που θέλουμε και αποκτούμε. «Το παιχνίδι μου» που αργότερα γίνεται «Το αυτοκίνητό μου», «Το σπίτι μου», «Τα ρούχα μου». Τα ίδια τα πράγματα δεν είναι κακά, αλλά η ταύτισή μας με αυτά μάς κάνει ανικανοποίητους και δυστυχισμένους. Ερευνήστε τη σχέση σας με τον κόσμο των αντικειμένων και, ιδιαίτερα, αυτών που καθορίζετε με τη λέξη «μου». Να είστε σε εγρήγορση και ειλικρινείς. Δώστε λίγο χρόνο για να απαντήσετε ειλικρινά τις ακόλουθες ερωτήσεις, χρησιμοποιώντας παραδείγματα από την καθημερινή σας ζωή:

α. Μήπως υπάρχουν ορισμένα πράγματα που σας προξενούν ένα ανεπαίσθητο αίσθημα σπουδαιότητας ή ανωτερότητας; Μήπως αναφέρετε περιστασιακά πράγματα που σας ανήκουν ή τα επιδεικνύετε για να αυξήσετε την αίσθηση αξίας σας;

β. Μήπως η έλλειψή τους σάς κάνει να αισθάνεστε κατώτεροι από τους άλλους που έχουν περισσότερα από εσάς; Μήπως αισθάνεστε πικρία και κάπως μειωμένη αίσθηση του εαυτού;

 

 1. «Ανεξάρτητα από την εμφάνιση ή την υγεία του σώματός σας στο εξωτερικό επίπεδο, πέρα από τη εξωτερική μορφή υπάρχει ένα πολύ ζωντανό ενεργειακό πεδίο». Κλείστε τα μάτια σας για ένα λεπτό και δείτε αν μπορείτε να νιώσετε τη ζωτική ενέργεια μέσα στα χέρια σας. Αυτό είναι το δικό σας «εσωτερικό σώμα». Κάντε αυτή την εβδομάδα συνήθειά σας να νιώθετε το εσωτερικό σώμα μέσα στα χέρια σας όσο συχνά μπορείτε. Αν θέλετε, μπορείτε να συμπεριλάβετε σ’ αυτή την αίσθηση και άλλα μέρη του σώματός σας – πόδια, μηρούς, βραχίονες, στήθος, κοιλιά κλπ – μέχρι να έχετε επίγνωση του εσωτερικού σώματος ως καθολική αίσθηση ζωής. Αυτό το είδος επίγνωσης του σώματος όχι μόνο σάς αγκυροβολεί στην παρούσα στιγμή, αλλά είναι, επίσης, μια έξοδος από τη φυλακή του εγώ.

 

 1. Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να γεμίσουν τη ζωή τους με τροφή, ποτό, ναρκωτικά ή άλλη εθιστική συμπεριφορά. Η «ανάγκη για περισσότερο» μπορεί να μετατραπεί σε ακόρεστη πείνα. Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε να αναζητάτε κάτι που νομίζετε ότι θέλετε, ελάτε σε επαφή με το εσωτερικό σας σώμα – την «ουσιαστική ταυτότητά» σας – και δείτε τι συμβαίνει στην «ανάγκη για περισσότερο».

 

 1. Όταν συμβαίνει μια απώλεια, μπορούμε είτε να αντισταθούμε είτε να την αποδεχτούμε. Η αντίσταση είναι μια εσωτερική σύσπαση, μια σκλήρυνση στο κέλυφος του εγώ. Κλείνεστε… Όταν παραδίνεστε, ανοίγεται μια νέα διάσταση συνειδητότητας… Οι πράξεις σας είναι ευθυγραμμισμένες με το όλο και υποστηρίζονται από δημιουργική διάνοια… Τότε οι περιστάσεις και οι άνθρωποι σάς βοηθούν. Συμβαίνουν «συμπτώσεις». Είχατε ποτέ μια εμπειρία απώλειας όπου αντισταθήκατε; Είχατε ποτέ μια εμπειρία απώλειας την οποία αποδεχτήκατε; Τι συνέβη;

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Κεφάλαιο 3:

Ο Πυρήνας του Εγώ

 

 1. Κάντε έναν κατάλογο αυτών για τα οποία έχετε την τάση να παραπονιέστε. Δώστε ιδιαίτερα προσοχή σε παράπονα που δεν εξυπηρετούν κανένα σκοπό (οποιοδήποτε παράπονο που δεν πρόκειται να φέρει θετική αλλαγή σε μια κατάσταση ή σε ένα άλλο άτομο). Για παράδειγμα, παράπονα για την κυκλοφορία, τον καιρό, την αναμονή σε μια ουρά ή στο τηλέφωνο. Παράπονα για κάτι που είπε ή έκανε κάποιος (ή απέτυχε να πει ή να κάνει). Παράπονα για το γάμο σας, τη δουλειά σας, τα οικονομικά σας, την υγεία σας ή για ομάδες ανθρώπων. Παρατηρήστε τη φωνή μέσα στο κεφάλι σας που παραπονιέται. Παρατηρήστε ότι ο μοναδικός σκοπός της είναι να έχετε δίκιο, να είστε ανώτεροι, να νιώθετε μια δυνατότερη αίσθηση διαχωρισμού από τους άλλους.

Δεν είστε η φωνή που παραπονιέται, αλλά ο παρατηρητής της.

 

 1. Σε ποιες περιπτώσεις νιώθετε υποβόσκουσα πικρία και έχετε αρνητικές σκέψεις για αυτό που κάνετε, το οποίο κάθε φορά υπονοεί, «Δεν θέλω να κάνω αυτό» (για παράδειγμα, «Δεν θέλω να καθαρίζω μετά από ζημιές των παιδιών μου», «Δεν θέλω να είμαι μέσα σ’ αυτό το μποτιλιάρισμα», «Δεν θέλω να κάνω αυτή τη δουλειά σήμερα», «Δεν θέλω να είμαι άρρωστος στο σπίτι σήμερα»). Μπορείτε να δείτε ότι αυτές οι σκέψεις είναι μάταιες και επιζήμιες;

 

 1. Γράψτε μερικές εμπειρίες στις οποίες μπορέσατε να απελευθερωθείτε από την υποβόσκουσα πικρία για κάτι που είχατε κάνει. Τι σας βοήθησε να το κάνετε; Τι συνέβη όταν το κάνατε;

 

 1. Υπάρχει κάποιος στη ζωή σας, τον οποίο δεν έχετε απόλυτα αποδεχτεί ή συγχωρήσει, κάποιος που έχετε μετατρέψει σε «εχθρό»; Γράψτε το όνομα του ατόμου αυτού και έναν κατάλογο των παραπόνων σας. «Σε όλο αυτό τι σας ενοχλεί περισσότερο, τι σας ταράσσει σε σχέση μ’ αυτό το άτομο; Ο εγωισμός του; Η απληστία του; Η ανάγκη του για δύναμη και έλεγχο; Η ανειλικρίνεια, η ανεντιμότητα, η τάση του για βία ή κάτι άλλο;» Καθώς γράφετε, να είστε ειλικρινείς. Αισθανθείτε το συναίσθημα πίσω από τις σκέψεις σας.

 

 1. Γράψτε εδώ τι μπορείτε να μάθετε για τον εαυτό σας από τα παράπονά σας γι’ αυτό το άτομο.

 

 1. Πώς θα απαντούσατε αυτή την ερώτηση: «Θέλετε ειρήνη ή δράμα;» Όλοι, φυσικά, θέλουμε ειρήνη κι όμως μπορεί να υπάρχει κάτι μέσα σας που λαχταρά το δράμα, που θέλει τη σύγκρουση. Υπάρχουν φορές που νιώθουμε πως υπάρχει κάτι μέσα μας που βρίσκεται σε πόλεμο… που προτιμά να έχει δίκιο παρά ειρήνη. Μπορείτε να έχετε επίγνωση του νου σας που αγωνίζεται να υπερασπιστεί τις θέσεις του, να δικαιολογήσει, να επιτεθεί ή να κατηγορήσει; Μπορείτε να αναβιώσετε αυτή τη στιγμή του ασυνείδητου; Γράψτε τρεις καταστάσεις όπου επιλέγετε να έχετε δίκιο αντί για ειρήνη.

 

 1. «Το υποβόσκον συναίσθημα που κυβερνά όλες τις δραστηριότητες του εγώ είναι ο φόβος. Ο φόβος τού να μην είμαστε κανένας, ο φόβος της μη-ύπαρξης, ο φόβος του θανάτου. Όλες οι δραστηριότητές του είναι τελικά σχεδιασμένες να ελαττώσουν αυτό το φόβο, αλλά το μέγιστο που μπορεί να πετύχει το εγώ είναι να τον καλύψει προσωρινά με μια στενή σχέση, ένα νέο απόκτημα ή κερδίζοντας αυτό ή εκείνο. Η ψευδαίσθηση δεν θα σας ικανοποιήσει ποτέ. Μόνον η αλήθεια τού ποιος είστε, αν τη συνειδητοποιήσετε, θα σας απελευθερώσει». Τι φοβάται το εγώ σας; Ποια είναι η αλήθεια για το ποιος είστε;

 

 1. Το κουτσομπολιό είναι απλώς μία από τις στρατηγικές του εγώ που ικανοποιούν την ανάγκη του να νιώσει ανώτερο. Πότε και για ποιον κουτσομπολεύετε κάποιες φορές ή φερθήκατε σαν να τα ξέρετε όλα ή μοιραστήκατε νέα με τρόπο που προσωρινά δημιούργησε ανισορροπία σε βάρος σας; Παρατηρήστε, επίσης, τις στρατηγικές στο εγώ άλλων ανθρώπων. Χωρίς να κρίνετε τον εαυτό σας ή τους άλλους, απλώς έχετε επίγνωση της ανάγκης του εγώ να νιώσει ανώτερο.
 2. «Σε μια αυθεντική σχέση, υπάρχει μια συνεχής ροή ανοιχτής, άγρυπνης προσοχής προς το άλλο άτομο, μέσα στην οποία δεν θέλουμε τίποτα. Αυτή η άγρυπνη προσοχή είναι η Παρουσία. Είναι η προϋπόθεση για κάθε αυθεντική σχέση». Εξασκηθείτε στο να μην θέλετε τίποτα από τους ανθρώπους στη ζωή σας. Όταν είστε μαζί τους, απλώς να είστε μαζί τους. Αν νιώθετε ότι θέλετε κάτι από αυτούς, αγνοήστε αυτό το συναίσθημα και απελευθερώστε το.

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Κεφάλαιο 4:

Οι Ρόλοι: Τα Πολλά Πρόσωπα του Εγώ

 

 1. «Αυτό που έχει σημασία δεν είναι ποιο καθήκον θα εκπληρώσετε σ’ αυτό τον κόσμο, αλλά αν ταυτίζεστε με το καθήκον σας σε τέτοιο βαθμό που σας ελέγχει και γίνεται ένας ρόλος που παίζετε. Όταν παίζετε ρόλους, το κάνετε ασυναίσθητα. Όταν αντιλαμβάνεστε πως παίζετε ένα ρόλο, αυτή η αναγνώριση δημιουργεί ένα διάστημα ανάμεσα σ’ εσάς και το ρόλο». Επίσης, αναθέτετε ρόλους σε άλλους και τους φέρεστε ανάλογα.

α. Ποιους ρόλους παίζετε στην εργασία σας, στο σπίτι ή μέσα στον κόσμο; Καταγράψτε κάποιους από αυτούς εδώ.

β. Ποιους ρόλους αναθέτετε στους άλλους; Καταγράψτε τους.

Δείτε αν μπορείτε να δημιουργήσετε ένα διάστημα ανάμεσα σ’ εσάς και τους ρόλους με τους οποίους ταυτίζεστε περισσότερο.

 

 1. «Όσο περισσότερο παρελθόν υπάρχει σε μια σχέση, τόσο περισσότερο παρόντες χρειάζεται να είστε. Αλλιώς, θα αναγκαστείτε να ξαναζείτε το παρελθόν ξανά και ξανά». Παρατηρήστε τι συμβαίνει την επόμενη φορά που θα είστε με τους γονείς, τους συγγενείς, έναν παλιό φίλο, τα ενήλικα παιδιά σας κλπ. Παρατηρήστε τις ίδιες παλιές αντιδράσεις σ’ αυτούς όπως και στον εαυτό σας. Δείτε αν οι σχέσεις μπορούν να διαφοροποιηθούν απλώς με το να χαλαρώσετε το κράτημα του δικού σας εγώ και να γίνετε περισσότερο παρών – και λιγότερο ταυτισμένος με τις παλιές ιστορίες που λέτε στον εαυτό σας για το ποιος είστε εσείς και ποιοι είναι εκείνοι.

 

 1. Αν είστε γονιός, προφανώς συνηθίζετε να δίνετε μορφοποιημένη προσοχή στο παιδί σας: «Κάνε αυτό. Σταμάτα να κάνεις εκείνο…».

Ο άνθρωπος είναι μορφή. Το Είναι είναι άμορφο. Ο άνθρωπος και το Είναι δεν είναι διαχωρισμένα, αλλά συνυφασμένα». Καθώς προσέχετε τον «Άνθρωπο» στη σχέση σας με το παιδί σας, μπορείτε να φέρετε επίσης το «Είναι» μέσα στην οικογενειακή σας ζωή; Παρατήστε το ρόλο του γονιού και γίνετε απλώς εντελώς παρών, παρατηρώντας, ακούγοντας, χωρίς να περιμένετε κάποιο αποτέλεσμα. Η άμορφη προσοχή σας επιτρέπει στο παιδί σας να νιώσει ότι αγαπιέται και να αναγνωρίζεται για το Ανθρώπινο Είναι του;

 

 1. Η αρνητικότητα δεν είναι ευφυΐα. Αυτή την εβδομάδα προσέξτε τις αρνητικές σκέψεις, τα αρνητικά συναισθήματα ή πράξεις και κάθε παρασκηνιακή δυστυχία, συμπεριλαμβάνοντας πικρία, δυσφορία ή νευρικότητα. Αποκτήστε επίγνωση της αρνητικότητάς σας και επαναλάβετε σιωπηλά: «Αυτή τη στιγμή, δημιουργώ πόνο για τον εαυτό μου».

 

 1. Όταν νιώθετε αρνητικά συναισθήματα, επιλέξτε να νιώσετε ειρήνη. Ρωτήστε αν υπάρχει κάποιος λόγος να μην νιώθετε ειρήνη.

 

 1. «Ένα συλλογικό εγώ εκδηλώνει τα ίδια χαρακτηριστικά με ένα ατομικό εγώ, όπως την ανάγκη για σύγκρουση και εχθρούς, την ανάγκη για περισσότερο, την ανάγκη να έχει δίκιο απέναντι στους άλλους που έχουν άδικο». Μπορείτε να δείτε αυτά τα χαρακτηριστικά σε μια ομάδα που ανήκετε – την εταιρεία σας, την παρέα σας, την οργάνωσή σας, την εκκλησία, τη χώρα σας;

 

++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Κεφάλαιο 5: Το Πονόσωμα

 

 1. Δείτε και ακούστε πραγματικά αυτό που είστε. Προσέξτε την ικανότητα ή ανικανότητά σας να δίνεστε απόλυτα στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Αποκτήστε επίγνωση της φωνής μέσα στο κεφάλι σας που σας απομακρύνει από την παρούσα στιγμή. Παρατηρήστε την επίδραση που έχει αυτό σ’ εσάς, στο άλλο άτομο, στη σχέση σας.

 

 1. Αρνητικό συναίσθημα είναι οποιοδήποτε «συναίσθημα που είναι τοξικό για το σώμα και παρεμβαίνει στην ισορροπία και την αρμονική λειτουργία του. Ο φόβος, το άγχος, ο θυμός, η μνησικακία, η λύπη, το μίσος ή η έντονη αντιπάθεια, η ζήλεια, ο φθόνος – όλα διακόπτουν την ενεργειακή ροή μέσα στο σώμα, επηρεάζουν την καρδιά, το ανοσοποιητικό σύστημα, την πέψη, την παραγωγή ορμονών κλπ». Την επόμενη φορά που θα παρατηρήσετε ότι σας έχει αρπάξει ένα αρνητικό συναίσθημα, σταματήστε και προσέξτε τον τρόπο που αισθάνεται το σώμα σας. Δείτε αν μπορείτε να τοποθετήσετε το αρνητικό συναίσθημα μέσα στο σώμα σας. Ίσως η καρδιά σας χτυπά γρήγορα, το σαγόνι σας είναι τσιτωμένο ή η κοιλιά σας είναι σφιγμένη. Όντας σε επαφή με το σώμα σας, μπορείτε να επιτρέψετε στο αρνητικό συναίσθημα να διαλυθεί αντί να αντιδράσετε σ’ αυτό.

 

 1. Σε ποιες καταστάσεις και με ποιους έχετε την τάση να διατηρείτε διαμάχες θέλοντας να αποδείξετε ότι έχετε δίκιο;

 

 1. Ποιες μνήμες είναι ακόμη ζωντανές, τουλάχιστον υποσυνείδητα, μέσα στο πονόσωμά σας. Ποιες μνήμες δεν έχετε απορροφήσει και αποδεχτεί ώστε να μπορείτε να τις θυμάστε χωρίς πόνο, φόβο, ενοχή, πλήγωμα ή θυμό;
 2. Σε ποιες περιπτώσεις βρίσκετε ότι αρπάζεστε από συναισθήματα και δεν τα αφήνετε να περάσουν;

α. Αναλογιστείτε πόνο, αδικία, θυμό, φόβο, ενοχή, ανησυχία κλπ.

β. Ποιο μέρος σας σάς εμποδίζει να αφήσετε αυτά τα συναισθήματα ώστε να ζήσετε στο παρόν;

γ. Τι έχει να κερδίσει αυτό το μέρος σας με το να τα κρατάει;

 

 1. Πότε και με ποιον έχετε δυσκολία να αντιμετωπίσετε συναισθήματα των άλλων; Και ποια συναισθήματα του άλλου δυσκολεύεστε να αντιμετωπίσετε;

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Κεφάλαιο 6: Απελευθέρωση

 

 1. Βιώνετε αρκετά συχνά δράμα (περιόδους έντονης συναισθηματικής αρνητικότητας) στη σχέση με το σύντροφο, το συνέταιρο ή κάποιο μέλος της οικογένειας;

α. Πότε ήταν η τελευταία φορά που βιώσατε ένα δραματικό επεισόδιο σ’ αυτή τη σχέση; Τι το πυροδότησε; Πόσο διήρκησε;

β. Τι νιώσατε και τι κάνατε σε ανταπόκριση προς αυτά τα συναισθήματα;

γ. Πώς θα θέλατε να νιώθετε και να αντιδράτε στο μέλλον;

δ. Τι θέλετε να θυμάστε την επόμενη φορά που θα βιώσετε ένα δράμα μ’ ένα αγαπημένο άτομο;

 

 1. Το πονόσωμα μπορεί να προκαλέσει αναστάτωση, αρρώστια, ατυχήματα ή βία στη ζωή σας. Μπορείτε να σκεφτείτε παρόμοια πράγματα που έχουν συμβεί ή συμβαίνουν επανειλημμένα στη ζωή σας ή στη ζωή ανθρώπων που γνωρίζετε, τα οποία έχουν τα σημάδια του πονοσώματος; Αν ναι, τι χρειάζεται να θυμάστε για να μην επαναληφθούν αυτές οι καταστάσεις;

 

 1. Αν έχετε απωθηθεί ή αναστατωθεί από το ενεργειακό πεδίο ενός ατόμου, προσέξτε τις αντιδράσεις σας. Το δικό σας πονόσωμα μπορεί να αντιδρά στο πονόσωμα του άλλου ατόμου. Απαιτείται υψηλότερου βαθμού Παρουσία για να αποφύγετε την αντίδραση. «Αν μπορείτε να παραμείνετε παρόντες, συμβαίνει μερικές φορές η δική σας Παρουσία να βοηθά το άλλο άτομο να αποταυτιστεί από το δικό του πονόσωμα και έτσι να βιώσει το θαύμα μιας ξαφνικής αφύπνισης. Παρόλο που η αφύπνιση μπορεί να είναι μικρής διάρκειας, η διαδικασία αφύπνισης θα έχει ξεκινήσει». Χωρίς να προσπαθήσετε πολύ ή να γνωστοποιήσετε τις προθέσεις σας, δείτε αν με το να είστε απόλυτα παρόντες, η Παρουσία σας αφυπνίζει κάποιον άλλον.

 

 1. Μερικά πονοσώματα αντιδρούν σε συγκεκριμένα είδη «εναυσμάτων» – καταστάσεων που συνηχούν με συγκεκριμένο συναισθηματικό πόνο που έχει βιωθεί στο παρελθόν. Δύσκολες παιδικές εμπειρίες με σεξουαλικές σχέσεις, χρήματα, εξουσία, εγκατάλειψη, απόρριψη, κακοποίηση κλπ., μπορεί να προκαλέσουν αντιδράσεις στο παρόν που τροφοδοτούν το πονόσωμα. Νιώθετε να ενεργοποιείται το πονόσωμά σας από συγκεκριμένες καταστάσεις ή πράγματα που λένε ή κάνουν οι άλλοι; Καταγράψτε εδώ τα εναύσματά σας. Τι θα θέλατε να κάνετε με αυτά (EFT, TAT, BSFF, WHEE, Sedona, Ho’oponopono);

 

+++++++++++++++++++++++++++++

 

Κεφάλαιο 7: Βρίσκοντας Ποιος Αληθινά Είστε

 

 1. Πριν ρωτήσετε οποιαδήποτε άλλη ερώτηση, θέστε πρώτα την πιο θεμελιώδη ερώτηση της ζωής σας: «Ποιος είμαι;» Καταγράψτε όλες τις ετικέτες που χρησιμοποιείτε συνήθως για να καθορίσετε τον εαυτό σας: το όνομα, την ηλικία, το επάγγελμα, την οικογενειακή κατάσταση, το σχήμα ή την κατάσταση του σώματός σας, τη θρησκεία, το πολιτικό κόμμα, τις απόψεις, τις πεποιθήσεις σας. Για κάθε θέμα ξεκινήστε με τις λέξεις «Εγώ είμαι». Μετά πηγαίνετε στην επόμενη ερώτηση.

 

 1. «Δεν είστε το εγώ, επομένως, όταν έχετε επίγνωση του εγώ μέσα σας, δεν σημαίνει πως γνωρίζετε ποιος είστε – σημαίνει πως γνωρίζετε ποιος δεν είστε. Αλλά με το να γνωρίζετε ποιος δεν είστε, απομακρύνεται το μεγαλύτερο εμπόδιο στο να γνωρίσετε αληθινά τον εαυτό σας». Ξανακάντε τον κατάλογο που δημιουργήσατε στην προηγούμενη ερώτηση, χρησιμοποιώντας τις λέξεις «Εγώ δεν είμαι» αντί για το «Εγώ είμαι». Ποιος είναι το «Εγώ» που μιλάει σε κάθε κατάλογο;

 

 1. Αφού συμπληρώσετε τις δύο προηγούμενες ερωτήσεις, παραμείνετε στη σιωπή και επαναλάβετε εσωτερικά, «Ποιος είμαι εγώ;» «Ποιος είμαι εγώ;» Μείνετε σιωπηλοί και ακούστε. Επαναλάβετε την ερώτηση και ακούστε ξανά μέσα στη σιωπή. Τι βιώσατε;

 

 1. «Η αίσθησή σας για το ποιος είστε καθορίζει το ποιες είναι οι ανάγκες σας και το τι μετράει για εσάς στη ζωή – και αυτό που μετράει για εσάς θα έχει τη δύναμη να σας ταράζει και να σας αναστατώνει. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αυτό σαν ένα κριτήριο για να ανακαλύψετε πόσο βαθιά γνωρίζετε τον εαυτό σας… Έτσι μπορεί να θέλετε να θέσετε στον εαυτό σας την ερώτηση: Ποια είναι τα πράγματα που με ταράζουν και με αναστατώνουν;» Κάντε έναν κατάλογο με τα πράγματα που συνήθως σας ταράζουν και σας αναστατώνουν. Δεν είναι ο αληθινός εαυτός σας που αναστατώνεται, αλλά μάλλον το «μικρό εγώ» που αναζητά ασφάλεια ή ικανοποίηση σε πράγματα που είναι εφήμερα και αγχώνεται ή θυμώνει επειδή αποτυγχάνει να τα βρει. Λοιπόν, τουλάχιστον τώρα γνωρίζετε ποιος πραγματικά νομίζετε πως είστε… Αν η ειρήνη μετρούσε για εσάς περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και αν γνωρίζατε αληθινά πως είστε πνεύμα αντί για το μικρό εγώ, θα παραμένατε χωρίς αντίδραση και απόλυτα σε εγρήγορση όταν θα αντιμετωπίζατε προκλητικούς ανθρώπους ή καταστάσεις. Την επόμενη φορά που θα ταραχθείτε από κάτι από τον κατάλογό σας, μην αντιδράσετε από το «μικρό εγώ» σας. Αντί γι’ αυτό, μείνετε σε εγρήγορση – παρόντες στη στιγμή – και μετά αντιδράστε στην κατάσταση.
 2. «Αυτό που νομίζετε πως ο κόσμος σάς στερεί, είναι αυτό που εσείς στερείτε από τον κόσμο». Προσπαθήστε να κάνετε το εξής και δείτε πώς αυτό αλλάζει τις καθημερινές αλληλεπιδράσεις σας, τις σχέσεις σας και την ίδια τη ζωή σας: «Αυτό που νομίζετε πως οι άνθρωποι σάς στερούν – επιδοκιμασία, εκτίμηση, βοήθεια, τρυφερότητα κλπ – δώστε το εσείς σ’ αυτούς. Απλώς κάντε σαν να το έχετε, και θα έρθει. Δεν μπορείτε να λάβετε αυτό που δεν δίνετε. Η εκροή καθορίζει την εισροή».

 

 1. «Όταν κάποιος σας κριτικάρει, σας κατηγορεί ή σας βρίζει, αντί να αντεπιτεθείτε ή να αμυνθείτε, προσπαθήστε να μην κάνετε τίποτα. Αφήστε την αυτοεικόνα σας να παραμείνει υποτιμημένη και ανακαλύψτε πώς τη νιώθετε βαθιά μέσα σας. Μπορεί τότε να φθάσετε σε μια εκπληκτική συνειδητοποίηση: Όταν φαινομενικά με κάποιο τρόπο σας υποτιμούν και δεν αντιδράτε καθόλου, όχι μόνο εξωτερικά αλλά και εσωτερικά, συνειδητοποιείτε ότι τίποτα αληθινό δεν έχει υποτιμηθεί, ότι με τη μείωσή σας, εσείς αυξάνεστε». Κάντε Ψυχόδραμα πάνω σ’ αυτό το θέμα.

 

 1. Η μη αντίδραση δεν είναι το ίδιο με το να επιτρέψετε την κακοποίηση. «Μερικές φορές μια κατάσταση μπορεί να απαιτεί να πείτε σε κάποιον ξεκάθαρα να “σταματήσει”. Χωρίς την αμυντικότητα του εγώ, μπορεί να υπάρχει δύναμη πίσω από τις λέξεις, όμως όχι αντιδραστική δύναμη. Αν είναι απαραίτητο, μπορείτε επίσης να πείτε σε κάποιον “όχι” αποφασιστικά και ξεκάθαρα και αυτό θα είναι αυτό που αποκαλώ ένα “υψηλής ποιότητας όχι” που δεν περιέχει καθόλου αρνητικότητα». Κάντε Ψυχόδραμα πάνω σ’ αυτό το θέμα.

 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Κεφάλαιο 8:

Η Ανακάλυψη του Εσωτερικού Χώρου

 

 1. «Το να είστε αποστασιοποιημένοι δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να απολαύσετε τα καλά που έχει να σας προσφέρει ο κόσμος. Στην πραγματικότητα, τα απολαμβάνετε περισσότερο. Όταν είστε αποστασιοποιημένοι, κερδίζετε μια πιο πλεονεκτική θέση, από την οποία παρακολουθείτε τα γεγονότα της ζωής σας, αντί να είστε παγιδευμένοι μέσα σ’ αυτά. Είστε σαν έναν αστροναύτη που βλέπει τον πλανήτη Γη περιτριγυρισμένο από το αχανές διάστημα και συνειδητοποιεί μια παράδοξη αλήθεια: η γη είναι πολύτιμη και συγχρόνως ασήμαντη». Κερδίστε μια πιο πλεονεκτική θέση καθώς ασχολείστε με τις δραστηριότητές σας. Νιώστε την αξία αυτού του κόσμου και, ταυτόχρονα, παρακολουθήστε τα γεγονότα της ζωής σας σαν να τα παρατηρούσατε από την απεραντοσύνη του διαστήματος, αντί να είστε παγιδευμένοι μέσα τους. (Διαδικασία χαλάρωσης).
 2. «Αν δεν περνάτε όλη την ξυπνητή ζωή σας μέσα στη δυσαρέσκεια, την ανησυχία, την αγωνία, την κατάθλιψη, την απελπισία ή κυριευμένοι από άλλες αρνητικές καταστάσεις, αν μπορείτε να απολαμβάνετε τα απλά πράγματα όπως το να ακούτε τον ήχο της βροχής ή του ανέμου, αν μπορείτε να βλέπετε την ομορφιά των νεφών που κινούνται στον ουρανό ή να είστε μόνοι κατά καιρούς χωρίς να νιώθετε μοναξιά ή να χρειάζεστε το νοητικό ερέθισμα της διασκέδασης, αν μπορείτε να φροντίσετε με ειλικρινή καλοσύνη έναν εντελώς ξένο χωρίς να θέλετε κάτι από αυτόν, αυτό σημαίνει ότι μέσα στον διαφορετικά ακατάπαυστο χείμαρρο της σκέψης, που είναι ο ανθρώπινος νους, έχει ανοιχτεί, έστω και για λίγο, ένας χώρος». Κάντε μια συνειδητή προσπάθεια να απολαύσετε τα απλά πράγματα, να είστε μόνοι χωρίς να γεμίζετε το χώρο με ερεθίσματα ή να ανοίξετε την καρδιά σας σε οποιονδήποτε συναντάτε. Να έχετε επίγνωση του χώρου που ανοίγεται μέσα σας. Παρατηρήστε τα λεπτά συναισθήματα που ανακύπτουν.

 

 1. «Το εγώ ρωτά: Πώς μπορώ να κάνω αυτή την κατάσταση να ικανοποιεί τις ανάγκες μου ή πώς μπορώ να βρεθώ σε μια άλλη κατάσταση που θα ικανοποιεί τις ανάγκες μου; Η Παρουσία είναι μια κατάσταση εσωτερικής ευρυχωρίας. Όταν είστε παρόντες, ρωτήστε: Πώς ανταποκρίνομαι στις ανάγκες αυτής της κατάστασης, αυτή τη στιγμή;» Αυτή την εβδομάδα, επιλέξτε μια κατάσταση στην εργασία ή στο σπίτι όπου παλεύετε να βρείτε μια λύση. Γράψτε γι’ αυτήν. Μετά, μείνετε σε εγρήγορση, παρόντες και ανοιχτοί σ’ «αυτό που είναι» όταν η κατάσταση παρουσιάζεται ξανά. «Όταν, αντί να αντιδράτε σε μια κατάσταση, ενώνεστε μαζί της, η λύση αναδύεται από την ίδια την κατάσταση. Στην πραγματικότητα, δεν είστε εσείς το άτομο που βλέπει και ακούει, αλλά ή ίδια η ηρεμία σε εγρήγορση. Τότε, αν η δράση είναι δυνατή ή απαραίτητη, θα αναλάβετε δράση ή μάλλον η σωστή δράση θα προκύψει μέσα από εσάς».

 

 1. Δείτε αν μπορείτε να διακρίνετε μέσα στον εαυτό σας αυτούς τους κοινούς τρόπους, με τους οποίους οι άνθρωποι προσπαθούν ασυνείδητα να υπογραμμίσουν τη μορφή-ταυτότητά τους: απαιτώντας αναγνώριση για κάτι που κάνατε και φθάνοντας στο θυμό ή στην αναστάτωση αν δεν την πάρετε, προσπαθώντας να τραβήξετε την προσοχή με το να μιλάτε για τα προβλήματά σας, λέγοντας τη γνώμη σας όταν κανείς δεν την έχει ζητήσει και η οποία δεν πρόκειται να διαφοροποιήσει την κατάσταση, ανησυχώντας περισσότερο για το πώς ο άλλος σας βλέπει παρά για τον άλλο, προσπαθώντας να κάνετε εντύπωση στους άλλους με την περιουσία, τη γνώση, την εμφάνιση, τη θέση, τη σωματική δύναμη κλπ, παίρνοντας τα πράγματα προσωπικά, δίνοντας δίκιο στον εαυτό σας και άδικο στους άλλους, περιμένοντας να σας βλέπουν ή να φαίνεστε σημαντικοί. Γράψτε έναν κατάλογο αυτών που κάνετε για να υπογραμμίσετε τη μορφή-ταυτότητά σας. Μετά, κάντε το ακόλουθο πείραμα: «Βρείτε πώς νιώθετε και τι συμβαίνει αν αφήσετε αυτό το μοτίβο. Απλώς αφήστε το και δείτε τι συμβαίνει. Ανακαλύψτε την τεράστια δύναμη που ρέει μέσα από εσάς προς τον κόσμο, όταν σταματάτε να υπογραμμίζετε τη μορφή-ταυτότητά σας».

 

 1. Λένε: «Η σιωπή είναι η γλώσσα που μιλάει ο Θεός και καθετί άλλο είναι κακή μετάφραση». Η σιωπή είναι πραγματικά μια άλλη λέξη για το χώρο. Ποτέ δεν είστε πιο ουσιαστικά και πιο βαθιά ο εαυτός σας από όταν είστε σιωπηλοί. Όταν είστε σιωπηλοί, είστε αυτό που ήσασταν πριν πάρετε προσωρινά αυτήν τη σωματική και νοητική μορφή που ονομάζεται άνθρωπος. Επίσης, είστε αυτό που θα γίνετε όταν η μορφή διαλυθεί. Όταν είστε σιωπηλοί, είστε αυτό που είστε πέρα από την προσωρινή σας ύπαρξη: συνειδητότητα – απεριόριστοι, άμορφοι, αιώνιοι». Βρείτε χρόνο μέσα στο πρόγραμμά σας να μείνετε σιωπηλοί. Ακόμη και λίγες συνειδητές στιγμές σιωπής μπορούν να γεμίσουν ολόκληρη τη μέρα σας με επίγνωση του εσωτερικού χώρου.

 

++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Κεφάλαιο 9: Ο Εξωτερικός σας Σκοπός

 

 1. «Η ζωή σας έχει έναν εσωτερικό σκοπό και έναν εξωτερικό σκοπό. Ο εσωτερικός σκοπός αφορά το Είναι και είναι πρωταρχικός. Ο εξωτερικός σκοπός αφορά το πράττειν και είναι δευτερεύων. Ο εξωτερικός σκοπός μπορεί να αλλάζει με το χρόνο. Διαφοροποιείται από άτομο σε άτομο. Το να βρείτε και να ευθυγραμμιστείτε με τον εσωτερικό σας σκοπό είναι το θεμέλιο της εκπλήρωσης του εξωτερικού σας σκοπού. Είναι η βάση της αληθινής επιτυχίας. Χωρίς αυτή την ευθυγράμμιση, μπορείτε ακόμη να πετύχετε ορισμένα πράγματα με προσπάθεια, αγώνα, αποφασιστικότητα και πολύ σκληρή δουλειά ή ευφυΐα. Αλλά δεν υπάρχει χαρά σ’ αυτό το εγχείρημα, και πάντα καταλήγει σε κάποια μορφή πόνου». Γράψτε για τους εξωτερικούς σας σκοπούς. Σας φέρνουν χαρά; Πόσο ευθυγραμμισμένοι είναι ο εξωτερικός και ο εσωτερικός σας σκοπός; Τι θα μπορούσατε να κάνετε για να φέρετε τον εσωτερικό σας σκοπό σε καθετί που κάνετε;

 

 1. «Με τη χάρη της αφύπνισης έρχεται η ευθύνη. Μπορείτε είτε να προσπαθήσετε να συνεχίσετε σαν να μην συμβαίνει τίποτα είτε να δείτε τη σπουδαιότητά της και να αναγνωρίσετε την ανακύπτουσα επίγνωση σαν το πιο σημαντικό πράγμα που μπορεί να σας συμβεί. Όταν ανοίγεστε στην αναδυόμενη συνειδητότητα και φέρνετε το φως της μέσα σ’ αυτό τον κόσμο, τότε γίνεται ο πρωταρχικός σκοπός της ζωής σας». Σας έχει έρθει μια αίσθηση ευθύνης μαζί με την αφύπνισή σας; Πώς θα την περιγράφατε;

 

 1. «Οποτεδήποτε αγωνιάτε ή αγχώνεστε, έχει αναλάβει ο εξωτερικός σας σκοπός και έχετε χάσει τη θέαση του εσωτερικού σας σκοπού. Έχετε ξεχάσει πως η κατάσταση της συνειδητότητάς σας είναι πρωταρχική και όλα τα άλλα δευτερεύοντα». Την επόμενη φορά που θα νιώσετε πως αγωνιάτε ή αγχώνεστε, πάρτε μερικές αναπνοές, κάντε προτεραιότητά σας την κατάσταση της συνειδητότητάς σας και δείτε αν μπορείτε να αξιοποιήσετε τον εσωτερικό σας σκοπό. Τότε, συνεχίστε να κάνετε αυτό που κάνετε.

 

 1. «Το μεγάλο προκύπτει από τα μικρά πράγματα, όταν τιμούνται και φροντίζονται. Η ζωή του καθενός αποτελείται από μικρά πράγματα. Το μεγαλείο είναι νοητική αφαίρεση και αγαπημένη φαντασίωση του εγώ. Το παράδοξο είναι ότι το θεμέλιο για το μεγαλείο είναι ο σεβασμός των μικρών πραγμάτων στην παρούσα στιγμή αντί για την επιδίωξη της ιδέας του μεγαλείου. Η παρούσα στιγμή είναι πάντοτε μικρή με την έννοια ότι είναι πάντοτε απλή, αλλά μέσα της βρίσκεται κρυμμένη η μεγαλύτερη δύναμη. Σαν το άτομο της ύλης, είναι ένα από τα μικρότερα πράγματα, αλλά περιέχει τεράστια δύναμη. Μόνον όταν ευθυγραμμιστείτε με την παρούσα στιγμή, έχετε πρόσβαση σ’ αυτή τη δύναμη». Την επόμενη φορά που θα νιώσετε έλλειψη δύναμης ή σκοπού στη ζωή σας, επιστρέψτε στην επίγνωση της παρούσας στιγμής. Αντί να αγωνίζεστε για “μεγαλείο”, τιμήστε και φροντίστε αυτό που είναι η πραγματικότητά σας αυτή τη στιγμή. Ασχοληθείτε με τα “μικρότερα” πράγματα στη ζωή σας.

 

 1. «Όταν συναντάτε άλλους ανθρώπους στην εργασία ή οπουδήποτε αλλού, δώστε τους την πλήρη προσοχή σας. Δεν είστε πια εκεί κατά κύριο λόγο σαν ένας άνθρωπος, αλλά σαν πεδίο επίγνωσης της Παρουσίας σε εγρήγορση. Η αρχική αιτία της αλληλεπίδρασης με τον άλλο άνθρωπο – αγοράζοντας ή πουλώντας κάτι, ζητώντας ή δίνοντας πληροφορίες κλπ – γίνεται τώρα δευτερεύουσα. Το πεδίο επίγνωσης που δημιουργείται ανάμεσά σας γίνεται ο πρωταρχικός σκοπός για την αλληλεπίδραση». Αυτή την εβδομάδα στον εργασιακό χώρο ή με την οικογένειά σας, ασκηθείτε στο να δίνετε στους ανθρώπους την πλήρη προσοχή σας. Χωρίς να πιέζεστε ή να υπερβάλλετε, να είστε εκατό τοις εκατό παρόντες. Να έχετε επίγνωση του πεδίου της Παρουσίας που δημιουργείται ανάμεσα σ’ εσάς και τον οποιονδήποτε βρίσκεται μαζί σας.

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Κεφάλαιο 10: Ο Εσωτερικός σας Σκοπός

 

 1. Με κάθε αναπνοή σας, νιώστε ότι είστε συνδεδεμένοι με όλους τους ανθρώπους, με όλες τις μορφές ζωής και με το σύμπαν σαν σύνολο. Καθώς ασχολείστε με την εργασία σας ή τη ζωή στο σπίτι, φέρτε την επίγνωσή σας στην αναπνοή σας, ιδιαίτερα όταν έχετε άγχος, ανησυχία ή αρνητικότητα.

 

 1. Αφυπνισμένη δράση είναι η ευθυγράμμιση του εξωτερικού σκοπού σας – αυτού που κάνετε – με τον εσωτερικό σας σκοπό. Αφυπνιζόμενοι και να παραμένοντας αφυπνισμένοι. Υπάρχουν τρεις τρόποι για αφυπνισμένη δράση: αποδοχή, απόλαυση και ενθουσιασμός. «Ο καθένας αντιπροσωπεύει συγκεκριμένη συχνότητα δόνησης της συνειδητότητας. Οποτεδήποτε κάνετε κάτι – από την πιο απλή μέχρι την πιο σύνθετη δουλειά, χρειάζεται να είστε σε εγρήγορση για να είστε σίγουροι πως ένας από αυτούς λειτουργεί. Αν δεν είστε σε κατάσταση είτε αποδοχής είτε απόλαυσης είτε ενθουσιασμού, κοιτάξτε καλύτερα και θα ανακαλύψετε πως δημιουργείται πόνο στον εαυτό σας και τους άλλους».

 

 1. «Ό,τι δεν απολαμβάνετε να κάνετε, μπορείτε τουλάχιστον να αποδεχτείτε πως είναι αυτό που, για κάποιο λόγο, επιλέξατε να κάνετε. Αποδοχή σημαίνει: Για τώρα αυτό είναι που αυτή η κατάσταση, αυτή τη στιγμή, απαιτεί από εμένα να κάνω και έτσι το κάνω οικειοθελώς. Το να κάνετε μια πράξη σε κατάσταση αποδοχής σημαίνει πως είστε γαλήνιοι καθώς την κάνετε.

α. Εδώ κάντε έναν κατάλογο των πραγμάτων που δεν σας αρέσει να κάνετε. Οραματιστείτε πως τα κάνετε με αποδοχή – αγάπη.

β. Δείτε αν μπορείτε να εκτελέσετε αυτές τις πράξεις σε κατάσταση αποδοχής. Αν δεν μπορείτε να εφαρμόσετε αποδοχή σ’ αυτό που κάνετε, αναρωτηθείτε αν δεν μπορείτε να το κάνετε ή αν δεν είστε πρόθυμοι να το κάνετε.

γ. Αν πραγματικά δεν μπορείτε να εφαρμόσετε την αποδοχή σ’ αυτό που κάνετε, σκεφτείτε να μην ασχοληθείτε πια μ’ αυτή τη δραστηριότητα.

 

 1. Τώρα κάντε έναν κατάλογο καθημερινών δραστηριοτήτων που εκτελείτε συχνά. «Συμπεριλάβετε δραστηριότητες που μπορεί να θεωρείτε αδιάφορες, βαρετές, κουραστικές, ενοχλητικές ή αγχωτικές. Αλλά μην συμπεριλάβετε οτιδήποτε μισείτε ή απεχθάνεστε να κάνετε. Αυτές είναι περίπτωση είτε για να αποδεχτείτε είτε για να σταματήσετε αυτό που κάνετε. Ο κατάλογος μπορεί να περιλαμβάνει τη διαδρομή προς την εργασία και από εκεί προς το σπίτι, τα ψώνια, το πλύσιμο των ρούχων σας ή οτιδήποτε βρίσκεται κουραστικό ή αγχωτικό στην καθημερινότητά σας. Μετά, όταν εκτελείτε αυτές τις εργασίες, κάντε τις όχημα για εγρήγορση. Να είστε απολύτως παρόντες σ’ αυτό που κάνετε και βιώστε την εγρήγορση, τη ζωντανή σιωπή μέσα σας, στο παρασκήνιο της δραστηριότητας». Δείτε αν μπορείτε να έρθετε σε μια κατάσταση αυξημένης επίγνωσης αυτών των δραστηριοτήτων και, κάνοντάς το, βρείτε την απόλαυση – τη χαρά του Είναι – σε οτιδήποτε κάνετε.

 

 

ΚRΥΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΒΟ

ΚRΥΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΒΟ

ΑΠΟ ΤΟΝ Γιώργος Κυρίτσης και συνεργάτες ΣΤΟ

https://sites.google.com/site/kryonwisdom/home

 

«Αντιδράσεις σ’ Ένα Άγνωστο Μέλλον»

19 Νοεμβρίου 2017 – Φιλαδέλφεια, ΗΠΑ          (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

https://www.youtube.com/watch?v=XdSU2hQkPFw

 

 

 

==========

 

 

 

 

«Ο Τρόπος που Δουλεύει ο Φόβος»

18 Νοεμβρίου 2017 – Φιλαδέλφεια, ΗΠΑ           (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

https://www.youtube.com/watch?v=qDnNRtORp_o

 

 

 

==========

 

 

 

 

«Πράγματα που Κάνουν Γδούπο τη Νύχτα»

25 Φεβρουαρίου 2017 – Τουσόν, Αριζόνα         (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

https://www.youtube.com/watch?v=6w0Xua8yR8E

 

 

 

==========

 

 

 

Σταμάτα να φοβάσαι το μέλλον, με έχεις ακούσει να το ξαναλέω, αυτό πρέπει να πάψει. Μην φοβάσαι το μέλλον, Στ’ αλήθεια νομίζεις πως σε φέραμε μέχρι εδώ, για να σε ρημάξουμε με μια καταστροφή; Στα αλήθεια νομίζεις πως σε φέραμε μέχρι εδώ, για να φτάσεις σε σημείο να νικηθείς από το σκότος; Θέλω να σκέφτεσαι με πνευματική λογική και να χαλαρώσεις με αυτά τα πράγματα! Βρίσκομαι μπροστά σε ενήλικες, πνευματικά ενήλικες, όχι παιδιά πλέον! Σας έβλεπα επί αιώνες στο γήπεδο της ζωής, με την πνευματικότητα στο ξεκίνημά της. Είμαι μπροστά σε ενήλικες, είναι λοιπόν η ώρα να είσαι ενήλικας.

Ο Νέος Άνθρωπος είναι εκείνος που ξέρει ποιος είναι! Αρχίζει να διεκδικεί όσα του αξίζουν και προσβλέπει σ’ ένα νέο φως, μια νέα πραγματικότητα, αυτός είναι ο Νέος Άνθρωπος! Είμαι παθιασμένος – από την άλλη πλευρά του πέπλου, τη Δημιουργική Πηγή, σας λέω προχωρήστε. Είμαι παθιασμένος, επειδή βλέπω ποιοι είστε και πολλοί δεν το βλέπετε, γι αυτό γίνομαι συναισθηματικός, διότι ξέρω τι μπορείτε να κάνετε. Κάντε το τώρα!

«Ενδυνάμωση»   – 05/07/2015           (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

https://www.youtube.com/watch?v=5UeEkkItQWg

 

 

 

==========

 

 

 

 

«Αποκαλύψεις του Σκότους»

Φιλαδέλφεια, ΗΠΑ   –   11 Οκτωβρίου 2014

Ο Κρύων αναφέρεται στα πρόσφατα γεγονότα για να μας υπενθυμίσει ότι είχε προβλεφθεί πως η σκοτεινή συνείδηση της ανθρωπότητας θα πολεμούσε το φως. Τι είναι το κακό; Είναι πέρα από το πέπλο ή κάπως πιο κοντά μας; Γιατί τώρα; Τι γίνεται με τον Έμπολα; Ο Κρύων αποκαλύπτει εδώ τι συμβαίνει αυτή την εποχή…

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/1-kryon-2014/2014-10-11

 

 

 

==========

 

 

 

 

«Μην Απελπίζεστε»

Πόρτλαντ, Μέιν – ΗΠΑ   –   23 Αυγούστου 2014

Εξαιρετικά ενθαρρυντική επικοινωνία, όπου ο Κρύων αναγνωρίζει το δύσκολο έργο που έχουμε επωμιστεί, να στηρίζουμε τον αγώνα του φωτός απέναντι στο πυκνό σκοτάδι. Όμως χρειάζεται συνειδητά να μην αφήνουμε τις περιστάσεις να μας απογοητεύουν. Να μη φοβόμαστε τις αλλαγές που επιτελούνται τώρα, γιατί θέτουν τα θεμέλια ενός πλανήτη όπου θα επικρατήσει τελικά η ειρήνη και το φως.

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/1-kryon-2014/2014-08-23

 

 

 

==========

 

 

 

Είσαι Εργάτης του Φωτός και γηραιά ψυχή που εξακολουθεί να λέει: «Στην ουσία δεν φοβάμαι τίποτα». Ω ναι, φοβάσαι! Έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν τον όρο αυτό, που προέρχεται από το νου του συνεργάτη μου. Συγχωρέστε με που δεν είναι ιδιαίτερα αστείο, αλλά το 2013 ήταν το έτος του: «Θες λίγη φωτιά σκιάχτρο;

Η ανισορροπία μπορεί να καταστρέψει όσα είσαι και να σε κάνει να φοβάσαι μήπως χάσεις τον πυρήνα. Δυο πράγματα μόνο φτάνουν για να αμφισβητήσεις την πνευματικότητα σου, έτσι δεν είναι; «Το κάνω σωστά; Πνεύμα, το κάνω σωστά; Δε θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό. Τι λάθος έχω κάνει; Το κάνω σωστά; Γιατί όλα πάνε τόσο στραβά;» Αγαπητοί μου, είμαι εδώ να σας πω ότι τίποτα δεν έχει πάει στραβά. Όλα είναι όπως θα έπρεπε Εργάτη του Φωτός, επειδή εσύ αναπροσαρμόζεσαι. Το καταλαβαίνεις;

Το ενενήντα τοις εκατό του πλανήτη απλώς κάθεται εκεί νιώθοντας μια χαρά και τίποτε περίεργο δεν συμβαίνει. Επειδή δεν είναι σ’ επαφή με αυτό που είναι η γηραιά ψυχή. Θα μπορούσαν να είναι με ελεύθερη βούληση κι επιλογή, αλλά δεν ενδιαφέρονται. Εσείς όμως είστε. Επειδή δώσατε την άδεια να γίνει βαθμονόμηση (αναπροσαρμογή). Πώς σας φαίνεται αυτό;

Θέλω όλοι όσοι ακούνε και το διαβάζουν αυτή τη στιγμή να λάβουν το δώρο αυτό που σας δίνουμε. Το κάνουμε με κβαντικό τρόπο και θα σας ζητήσω ν’ απελευθερώσετε το φόβο! Είναι μια χάρτινη τίγρη της παλιάς ενέργειας, που λέει πως εάν τα πράγματα μοιάζουν διαφορετικά, τότε κάτι είναι λάθος. Αλλά δεν είναι αυτή η αλήθεια. Τα κάνετε όλα σωστά, όλα σωστά! Κατά τη διαδικασία θα προκύψει σ’ εσάς το γιατί είστε εδώ και τι κάνετε. Γιατί εσείς; Γιατί τώρα; Θα μπορούσε να ήταν ανέκαθεν έτσι το σχέδιο;

Παρατήστε αυτόν τον ψευδή φόβο. Μην επιτρέπετε στις περιστάσεις ενός αναπροσαρμοζόμενου έτους να σας κάνει να χάσετε την πίστη σας. Σηκώστε το χέρι σας, εάν θέλετε, και αρπάξτε το χέρι του Ανώτερου Εαυτού σας αυτή τη στιγμή και μην το αφήνετε. Διότι ο Ανώτερος Εαυτός σάς το προσφέρει. Είναι ώρα να τελειώσει η ανοησία της βαθμονόμησης, όπου νιώθετε περίεργα, ή άρρωστοι, ή δεν ξέρετε τι δεν πάει καλά μ’ εσάς. Είναι ώρα να πάψετε ν’ αμφιβάλετε ποιοι είστε ή να προσπαθείτε να κατανοήσετε γιατί έχετε περίεργη κρίση και απούσα συγχρονικότητα.

Ήμασταν μαζί σας όλη την ώρα και σας είπαμε ότι ερχόταν. Όταν όμως συμβαίνει, δεν ξέρετε γιατί και πολλοί φοβούνται. Είναι ώρα να παρατήσετε τον φόβο. Τα πράγματα θ’ αρχίσουν να ευθυγραμμίζονται και όταν συμβεί, η συγχρονικότητα όσων ελπίζετε θ’ αρχίσει να συμβαίνει και να εξομαλύνεται. Μερικοί θα έχετε μεγαλύτερη συγχρονικότητα απ’ όσο ποτέ φανταζόσασταν και θα αναπληρώσει του 2013. Θ’ αρχίσετε να κατανοείτε γιατί ορισμένα πράγματα συνέβησαν κατ’ αυτό τον τρόπο.

 

«Τελευταίο Channeling του ’13 – Οδεύοντας στο 2014»    

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2013/2013-12-15

 

 

 

==========

 

 

 

Ο φόβος δεν είναι μία ενέργεια. Ο φόβος είναι έλλειψη της αγάπης του Θεού. Είναι μια τρύπα που τη γεμίζετε με τη δυαδικότητά σας. Αυτό συμβαίνει. Έχετε την επιλογή για τα πάντα αγαπητοί μου. Φεύγοντας από εδώ το βράδυ, αν κοιτάξετε τα πράγματα τριγύρω, που ίσως είναι σκοτεινά, αρνητικά και επικίνδυνα, ορισμένοι ίσως δεν διακρίνουν κάποια υπόσχεση, ή καλοσύνη, ή ελπίδα. Θα σας πω τότε τι συμβαίνει γι αυτούς: πρόθυμα παραμερίζουν την αγάπη του Θεού και μένει μια μεγάλη τρύπα, την οποία γεμίζουν με τις ιδέες τους και παράγουν φόβο. Αυτή είναι η δυαδικότητα εν δράσει.

Ακούστε… Είναι πολύ πιο εύκολο να αφήσετε την αγάπη του Θεού να παραμένει εκεί, από το να την αδειάσετε. Κι όμως, μερικοί το κάνετε. Γιατί δεν δεσμεύεστε σήμερα να καταλάβετε ότι σαν Φάροι, δεν έχετε την πολυτέλεια του φόβου; Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να ρίχνετε το φως σας. Εάν ο φάρος φοβάται την καταιγίδα, αγαπητοί μου, τι πιθανότητες έχουν όσοι βρίσκονται στη στεριά; Εάν ο φάρος φοβάται την καταιγίδα και αποφασίσει να σβήσει το φως του, τι θα συμβεί στα πλοία; Δεν έχετε την επιλογή του φόβου!

Ίσως λέτε: «Κρύων, ορισμένοι έχουμε αρχίσει (να φοβόμαστε), καθώς τα πράγματα φαίνονται άσχημα». Η απάντησή μας θα σας γεμίσει τόσο ολοκληρωτικά με την αγάπη του Θεού, ώστε να μην υπάρχει τρύπα. Να μην υπάρχει κενό. Πρώτα συνειδητοποιείστε ότι ο φόβος προκαλείται από την αβεβαιότητα αυτού που αποκαλείτε μέλλον. Οπότε, να σας πω τι βλέπω εγώ σαν δυναμικά για το μέλλον. Θα υπάρξει μια εποχή που θα κοιτάτε πίσω, λέγοντας: «Πώς μπορεί να φοβόμασταν; Ήταν τόσο ανόητο». Γιατί λοιπόν δεν το διεκδικείτε αυτό τώρα; Μην περιμένετε μέχρι το μέλλον, για να κοιτάξετε πίσω και να πείτε ότι ήταν ανόητο να φοβάστε. Πέστε το τώρα! Απαλλαγείτε από το φόβο, τώρα!

Πολλοί θα πουν: «Όμως Κρύων, δεν γνωρίζεις τι έχω περάσει. Δεν ξέρεις τι αντιμετωπίζω». Ω ναι, γνωρίζουμε. Δεν καταλαβαίνετε; Βαδίζουμε μαζί σας κάθε στιγμή της ζωής σας. Ένα χέρι απλώνεται, από το έμφυτο υπερδιάστατο κομμάτι μέσα σας, το οποίο θέλει τόσο πολύ να σας πάρει από το χέρι και να σας βγάλει από το φόβο. Θέλει να αυξήσει το φως σας. Πάντα έτσι ήταν. Πάντοτε. Θα ήταν καλή στιγμή να πιάσετε εκείνο το χέρι. Είναι όντως καλή στιγμή να πιάσετε αυτό που λέμε χέρι του Ανώτερου Εαυτού. Βαδίζει μαζί σας κάθε μέρα και γνωρίζει όλα σας τα θέματα, τα προβλήματα, την υγεία, τη δυστυχία και τις ανησυχίες σας. Είναι καιρός να τα αφήσετε όλα αυτά στο Θεό.

 

«Τρέχοντα Γεγονότα & Δυναμικά για το 2009»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2008/2008-11-30

 

 

 

==========

 

 

 

Ας μιλήσουμε για τον φόβο σας. «Κρύων, τι θα κάνουμε με τον φόβο; Υπάρχει φόβος τώρα, παντού όπου πηγαίνουμε». Μήπως παρατηρείτε ότι δεν μπορείτε να θυμηθείτε κάποια εποχή που βλέπατε περισσότερους ανθρώπους φοβισμένους σε συλλογική βάση; Σας λέμε κάτι που σας το έχουμε επανειλημμένα ξαναδώσει. Πιθανόν τώρα να το βάλετε σε ένα πλαίσιο που να ταιριάζει στο γρίφο της ζωής. Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος που κατανοεί τι είναι ο φόβος. Είναι μία κατάλληλη ενέργεια. Είναι μία ισορροπία. Είναι μία σκιά της αγάπης που παρουσιάζεται στον Άνθρωπο με όλη της την ορθότητα και την πρόκληση, και είναι ισχυρή. Για εσάς που το έχετε αναλύσει, ξέρετε πού αρχίζει ο φόβος. Ακούστε: Ο φόβος δεν αρχίζει από το τσάκρα της κορυφής! Ωστόσο, εκεί οδηγείται. Αν τον αφήσετε θα πάει εκεί, θα ελέγχει το πώς σκέφτεστε, θα παραλύει το νου και θα πάρει τα ηνία.

Έχετε χρόνο από το σημείο που αρχίζει, έως το σημείο που φτάνει. Έχετε χρόνο να τον αναγνωρίσετε, να τον προσδιορίσετε και να του πείτε: «Όχι αυτή τη φορά. Πήγαινε πίσω μου, διότι σήμερα οδηγώ εγώ!» Και το όχημα που οδηγείτε είναι η ζωή σας! Είναι πώς επιλέγετε να νιώθετε για τα πράγματα γύρω σας και την πνευματική σύνδεση που σας δίνει γαλήνη. Δεν αφορά στο τι θα κάνουν τα συναισθήματα “σ’ εσάς”, που μπορεί να σας καταβάλουν και να σας ελέγχουν. Έχουν περάσει εκείνες οι μέρες.

Όταν ένας συνηθισμένος Άνθρωπος προσδιορίζει και ακυρώνει τον φόβο καθώς σέρνεται προς τα πάνω, δημιουργείται υπερδιάστατη ενέργεια… σε μεγάλη ποσότητα! Είναι απόλυτη ενέργεια που κυλά στο πλέγμα και τη γη. Τώρα μπορεί να πείτε ότι η ενέργεια ενός ατόμου είναι μικροσκοπική και ελάχιστη, και δεν μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο. Εδώ κάνετε λάθος! Είναι πολύ πιο ισχυρή από όσο συνειδητοποιείτε. Πόσες φορές μπορείτε ν’ απομακρύνετε το φόβο; Κάθε φορά που το κάνετε, δημιουργείτε ενέργεια. Η ενέργεια είναι η λύση. Εκείνος που κρατά το χέρι του Ανώτερου Εαυτού μέσω της Τρίτης Γλώσσας μπορεί να βοηθήσει τον πλανήτη, τον εαυτό του και όλους γύρω του. Θα έλθει καιρός που όταν θα ξυπνάς το πρωί, το μόνο που θα κάνεις είναι να στέλνεις ενέργεια στο πλέγμα και στο χώμα της γης, αγαπητέ συνηθισμένε άγγελε! Τότε… ίσως αρχίσεις να κατανοείς τι πραγματικά σημαίνει ανάληψη.

 

«Ο Κύκλος της Ενέργειας» …και ο “Συνηθισμένος” Άνθρωπος  

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/13-2002-1997/2001-10-28

 

 

ΚRΥΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

ΚRΥΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

ΑΠΟ ΤΟΝ Γιώργος Κυρίτσης και συνεργάτες ΣΤΟ

https://sites.google.com/site/kryonwisdom/home

 

Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος που καταλαβαίνει ότι το να βαστάτε φως σημαίνει απλώς αυτό. Οι Άνθρωποι βλέπουν το φως, όχι ένα δόγμα. Βλέπουν ένα φως, μέσα σας, που τους κάνει να θέλουν να μάθουν περισσότερα. Βλέπουν χαρά ή όχι; Είναι ευπρόσδεκτοι ή όχι; Είστε διαθέσιμοι όταν κάποιος σας χρειάζεται ή όχι; Οι περισσότεροι είστε, και αυτό ξεκινά μια αλυσιδωτή αντίδραση όπου αρχίζετε να βλέπετε πώς επηρεάζει τους άλλους. Αρχίζετε να βλέπετε ακόμη και όσους θεωρούσατε ανέγγιχτους, όπως τα παιδιά ή οι σύντροφοί σας, ν’ αρχίζουν να χαλαρώνουν λίγο, επειδή σας βλέπουν να ζείτε όχι να κηρύσσετε. Βλέπουν πώς λειτουργεί, βλέπουν μια αλλαγή σ’ εσάς, βλέπουν λιγότερη ανησυχία, βλέπουν να γερνάτε λιγότερο. Έτσι κάνουν την ερώτηση: «Πώς το κάνεις;» Τότε έχετε την ευκαιρία ν’ ανοίξετε το ναό για να μπουν και να πείτε: «Ρίξε μια ματιά»…

«Κτίζοντας τον Ναό σου» – 18η επικοινωνία

Περιοδεία Κρύων στην Αίγυπτο , 4-22 Απριλίου 2019

https://www.youtube.com/watch?v=vUSX67E2bII

 

 

==========

 

 

 

Ο καθρέπτης γίνεται μεταφορικά η ενότητα με όλα τα πράγματα, αλλά ειδικά οι σύνδεσμοι μεταξύ των Ανθρώπων. Εάν θα πάρετε οτιδήποτε από εδώ και είχατε να τα καταγράψετε, γιατί δεν αρχίζετε με αυτό και να τελειώσετε με αυτό; Και αυτό θα ήταν η ευσπλαχνία μεταξύ σας. Ευσπλαχνία για να βαδίσετε στο ταξίδι, όπως όλοι είχατε να κάνετε. Υπάρχουν πολλές κουλτούρες που δεν έχουν τις δικές σας απόψεις και τα προβλήματά τους ίσως είναι τελείως διαφορετικά, όμως συναισθηματικά είναι πολύ ίδιες. Καθώς ατενίζετε τον πλανήτη μέσω των ειδήσεων ίσως, ή της σύνδεσής σας απλώς με το χώμα της Γης, μπορείτε να γίνετε ένα μ’ εκείνους τόσο πολύ ώστε να το νιώθετε; Αυτή είναι η πρωταρχική οδηγία, εάν θα έπρεπε να υπάρχει μία, προς τη γηραιά ψυχή στη Γη. Εσύ καθρεφτίζεις τον Δημιουργό. Μέσα εκεί είναι η γενιά της ευσπλαχνικής ενέργειας, που μετά δημιουργεί άλλη ενέργεια η οποία πάει πέρα από εσάς.

“Ο Καθρέφτης” -5-

Μελβούρνη, Καλιφ.,ΗΠΑ                                         (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

20 Ιανουαρίου 2019

https://www.youtube.com/watch?v=kLjnEPxlEWs

 

 

==========

 

 

 

Αγαπητοί μου, είστε σε μια νέα ενέργεια που θα την πω ενέργεια του μεγαλείου. Το 2019 θα είναι ενδιαφέρον έτος – κάντε υπομονή. Είναι ένα καταλυτικό έτος και στο Πεδίο υπάρχουν πράγματα δυνητικά ίσως απροσδόκητα για εσάς. Στους Ανθρώπους δεν αρέσει η αλλαγή. Κι αν σας έλεγα ότι αυτές οι αλλαγές πρέπει να συμβούν ώστε να καταλάβετε ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά; Ίσως τότε να κάνετε μια παύση, να αξιολογήσετε και να πείτε: «Τι σημαίνει όλο αυτό; Πιστεύεις ότι θα μπορούσε να με αφορά;» Τότε αρχίζετε να λέτε: «Τι μαθαίναμε από τον Κρύων επί 30 χρόνια;» Πρώτον, γεννηθήκατε μεγαλειώδεις στον πλανήτη με ελεύθερη βούληση. Μην αποδέχεστε την ιδέα ότι ο Θεός σας έδωσε ελεύθερη βούληση στον κήπο της Εδέμ, και ένα λεπτό μετά σας έκρινε για την επιλογή σας. Δεν έχει νόημα ούτε λογική, έτσι δεν είναι; Δεν είναι στοργικό ούτε ευσπλαχνικό, έτσι δεν είναι; Είστε μεγαλειώδεις, πάντα ήσασταν. Και το μεγαλείο των επιλογών σας δεν κρίνεται.

«Η Επιλογή»

Boulder, Colorado, ΗΠΑ                         (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

11 Ιανουαρίου 2019

https://www.youtube.com/watch?v=G08texEQD8E

 

 

==========

 

 

 

Στη διαδικασία της αφύπνισης υπάρχει η αναγνώριση ότι είστε μεγαλύτεροι απ’ όσο νομίζατε, απ’ όσο σας είπαν ποτέ. Και ότι ίσως, απλά ίσως, να είστε αληθινά μεγαλειώδεις. Όταν αυτό αρχίσει να συμβαίνει σ’ εσάς, όλα όσα λέω τώρα θα έρθουν πετώντας και θα γίνουν η πραγματικότητά σας. Και θα μπορείτε να τα εξασκείτε, να τα συνειδητοποιείτε, να ζείτε περισσότερο λόγω αυτών και να χαμογελάτε πιο συχνά. Αγαπητοί μου, αυτό δε θα λύσει τα προβλήματα της ζωής· πάντα θα είναι εκεί. Θα λύσει όμως το πώς τα χειρίζεστε και την αντίδραση που υπάρχει αφού έχουν φύγει, αφότου συμβούν. Και το ποιοι γίνατε, επειδή αλλάξατε το πώς τα αντιλαμβάνεστε. Αυτή είναι η διαφορά.

Κρύων – Περισσότερα απ’ ό,τι Νομίζετε

Λαγκούνα, Καλιφόρνια, ΗΠΑ

14 Ιουλίου 2018

https://www.youtube.com/watch?v=GLWv0coVAhA

 

 

==========

 

 

 

Πού είναι η βασική αλήθεια που όλοι οι Διδάσκαλοι θα σας έδιναν, εάν τους δίνατε την ευκαιρία; Πού είναι η βασική αλήθεια ότι η αγάπη του Θεού είναι μοναδική και ενότητα για όλους; Πού είναι η βασική αλήθεια που λέει ότι δεν χρειάζεστε πραγματικά να λατρεύετε έναν άλλον Άνθρωπο, για να βρείτε αυτό που είναι ήδη μέσα σας; Η κομψότητα αυτού του μηνύματος άρχισε νωρίς στον πλανήτη και πολλοί το είδαν, το αποδέχτηκαν και μέχρι σήμερα το πιστεύουν. Αλλά περισσότερος από τον μισό πλανήτη δεν έχει ιδέα της γνήσιας βασικής αλήθειας, ότι εντός κάθε Ανθρώπου υπάρχει ένα κομμάτι του Δημιουργού. Η ιστορία της δημιουργίας, η ιστορία του Αδάμ και της Εύας, είναι μια υπέροχη αλληγορία, μια θαυμάσια μεταφορά του τι στ’ αλήθεια συνέβη εδώ.

Κρύων – Οι Βασικές Αλήθειες

Πανεπιστήμιο Delphi, McCaysville, Georgia

8 Ιουλίου 2018

https://www.youtube.com/watch?v=vOwbAE-4yi0

 

 

==========

 

 

 

Τα κύτταρα στο σώμα σου είναι σχεδιασμένα ν’ ακούνε το αφεντικό. Είναι πανέτοιμα να προγραμματιστούν και η συνείδηση που τους δίνεις είναι το πρόγραμμα στο οποίο θα ανταποκριθούν καλύτερα απ’ οτιδήποτε άλλο στον πλανήτη. Μπορείς να προγραμματίσεις τον εαυτό σου ανεξάρτητα από κάθε κληρονομικότητα – το ήξερες αυτό; Ακριβώς όπως μπορείς να προγραμματίσεις την ηλικία σου και το πόσο γερνάς. Είναι προγραμματίσιμα. Η ποσότητα της ενέργειας που έχεις, προγραμματίζεται. Ο προγραμματισμός στα κύτταρά σου πηγάζει από κείνο που λέμε “πρόθεση” – νάτη πάλι! Η συνείδηση, η πρόθεση, μπορούν να προγραμματίσουν έναν Άνθρωπο ν’ αντέχει περισσότερο, να μην προσελκύει ασθένειες, να ζει τη ζωή με θαυμαστό τρόπο, με ηρεμία, ομορφιά και κομψότητα, αντί να υποφέρει.

Ποιοι Νομίζετε ότι Είστε;

Πόρτλαντ, ΗΠΑ                                           (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

30 Ιουνίου 2018

https://www.youtube.com/watch?v=1Wh-5PPWKbw

 

 

==========

 

 

 

Ας πάμε ένα ταξίδι. Θα ακουστεί φανταστικό, απίστευτο, εάν δεν το έχετε ξανακούσει. Τι ηλικία έχει η ψυχή σας; Η ψυχή σας είναι μοναδική. Η ψυχή που έχετε στην πραγματικότητα έχει ένα ενεργειακό όνομα. Περιέργως πώς το όνομα αυτό σχετίζεται με φως και μουσική, όταν δεν είστε εδώ. Δόνηση! Μπορείτε να φανταστείτε ένα μέρος όπου το φως και η μουσική είναι η ίδια δόνηση, όπου μπορείτε ν’ ακούτε το φως; Όπου οι ηχηρότητες της καλύτερης μουσικής παρουσίασης μπορούν να εμφανιστούν σε μορφή φωτός που ακούτε; Μπορείτε να φανταστείτε να βλέπετε το όνομά σας σε κείνο το φως, οπουδήποτε πάτε; Αυτοί είστε εσείς, στην άλλη πλευρά του πέπλου, αγαπητέ μου Άνθρωπε. Η ανθρωπότητα είναι προσωρινή, η ψυχή σας είναι για πάντα. Πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει, και αυτή βρίσκεται μέσα σας τώρα.

«Ποιοι Είστε – 2018»

«Τι Ηλικία Έχετε;»

7 Απριλίου 2018 – Μόντρεαλ, Καναδάς                                  (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

https://www.youtube.com/watch?v=7VeOETCA12A

 

 

==========

 

 

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ – 2018

Λόνγκμοντ, Κολοράντο                                                                            

14 Ιανουαρίου 2018

Το κείμενο αυτό είναι αποτέλεσμα μιας ηχογράφησης που δεν έγινε καλά και μια επακόλουθη επικοινωνία επ’ αυτής, για προσθήκη πληροφοριών και διευκρίνιση ορισμένων ιδεών. Είναι μια βαθιά επικοινωνία, η πρώτη του 2018. Αναφέρεται στη δημιουργία, το χρονοδιάγραμμα και την αλλαγή του DNA από κείνους που ήρθαν πριν πάνω από 200.000 χρόνια. Ακούγεται υπερβολικά αλλόκοτο; Πολλοί επιστήμονες αρχίζουν να μελετάνε τις ίδιες ιδέες.

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/001-kryon-2018/2018-01-14

 

 

 

==========

 

 

 

«Πρωϊνή Επικοινωνία Σαββάτου»

18 Νοεμβρίου 2017 – Φιλαδέλφεια, ΗΠΑ              (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

https://www.youtube.com/watch?v=dFiQrt5Ptkk

 

 

==========

 

 

 

Ο Κρύων στη Γενεύη

5η Επικοινωνία – 17 Μαΐου 2017             (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

https://www.youtube.com/watch?v=rPwO9IsZMyg

 

 

==========

 

 

 

Ο Κρύων στην Γενεύη

4η Επικοινωνία – 17 Μαϊου 2017                             (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

https://www.youtube.com/watch?v=XpbArcYfODI

 

 

==========

 

 

 

Είναι δυνατόν να ανοίξετε την πόρτα μέσα στη καρδιά σας και να βρείτε το υπόλοιπο της ζωής σας; Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι είστε μέρος και κομμάτι της Δημιουργικής Πηγής του Σύμπαντος; Ότι μπορείτε κυριολεκτικά να πιάσετε το χέρι του Πνεύματος φεύγοντας από δω; Αυτό δεν είναι ένα σύστημα πίστης, είναι ένα προσωπικό σύστημα. Τι σκέφτεστε για σας, όχι για το σύστημα γύρω σας, αλλά για το σύστημα μέσα σας, που σας ξέρει τόσο καλά και σας ρωτάει, «Είσαι έτοιμος ακόμα; Είσαι έτοιμος ακόμα;»

Ο Θεός είναι αγάπη, ο Θεός είναι ευσπλαχνία, ο Θεός είναι αγαθοεργός, ο Θεός δεν έχει απαιτήσεις κι εσύ έχεις ελεύθερη βούληση να πιάσεις ή όχι το χέρι Του. Δεν είναι ώρα κάποιοι να πάψετε να υποφέρετε; Οι Άνθρωποι δεν έχουν έρθει εδώ για να υποφέρουν. Μπορεί να υπάρχει χαρά και γιορτή στη ζωή σας. Δεν έχει σημασία πόσο νέοι ή γέροι είστε. Υπάρχει μια συμμαχία μεταξύ όλων των Ανθρώπων που ακούνε αυτό το μήνυμα και σε αυτή την αίθουσα. Η συμμαχία αφορά στο ότι όλοι σας προέρχεστε από το ίδιο μέρος. Οι διδάσκαλοι σας το έχουν πει, οι άγγελοι σας το έχουν πει, και σε αυτή τη νέα ενέργεια, είναι ώρα για αλλαγή.

Πρωινή Επικοινωνία   – ΚΡΥΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – 17 Σεπτεμβρίου 2016

https://www.youtube.com/watch?v=KtiGgLcWDMU

 

 

 

==========

 

 

 

Ποιοι είστε στ’ αλήθεια; Εντέλει, ποιοι στ’ αλήθεια είστε; Γηραιά ψυχή, αυτό που θα σ’ έφερνε στην αίθουσα, διαλογιστή άκου, αυτό που θα σ’ έφερνε να διαλογιστείς, είναι ο Θεός μέσα σου. Ποιοι είστε; Μια γηραιά ψυχή στον πλανήτη, θα έλεγε: «Ήμουν εδώ πάρα πολύ καιρό, έζησα πολλές ζωές». Ας πάμε πέρα απ’ αυτό… Ποιοι είστε; Ας μιλήσουμε σε όποιον ακούει, τον πρωτάρη που δεν είναι γηραιά ψυχή. Ποιοι είστε;

Να σας πάω ένα ταξίδι, σε ένα επίπεδο πέρα από την ψυχή, όταν συναντάτε άλλες ψυχές και δεν είστε εδώ, γίνεστε μέρος μιας σύμμικτης ενέργειας, μιας ψυχικής ομάδας που δεν έχει ατομικότητα ή γραμμική ταυτότητα. Είστε μέρος της σούπας της δημιουργίας, της συμπαντικής ενέργειας να κοιτάζει τον γαλαξία. Να ποιοι είστε! Αυτό σημαίνει πως ήσασταν εδώ όταν δημιουργήθηκε η Γη. Κι αν σας έλεγα πως καθένας από εσάς, με όποια μορφή μπορείτε να φανταστείτε, στεκόταν εκεί. Στο ίδιο το συμβάν της Δημιουργίας όταν το σύμπαν συναρμολογήθηκε, όταν ο γαλαξίας άρχισε τη διαδρομή του, όπου ο χρόνος δε σήμαινε τίποτα! Και το ρολόι δεν έκανε “τικ”, και η ιδέα του «αρχαίου» δεν ήταν καν στη γλώσσα του Θεού. Απλά υπήρχε…

Είδατε τη σύγκρουση των πραγμάτων, τη δημιουργία της Γης, το φεγγάρι να δημιουργείται. Και εξαρχής γνωρίζατε πως οι Πλειάδειοι θα έρχονταν. Αυτή η ομάδα των αναληφθέντων όντων από πολύ μακριά, που επίσης είχαν τον Θεό μέσα τους, ακριβώς όπως κι εσείς, σχεδόν σαν πνευματικοί σας γονείς, όχι διαστημάνθρωποι αλλά πνευματικά άτομα. Άτομα, όχι εξωγήινοι, άτομα, που τελικά θα έρχονταν εδώ να σας σπείρουν με τρόπο μεγαλοπρεπή και θα σας έφερναν σ’ αυτή τη θέση όπου να συμβαίνει η μεταβολή, τον συνεργάτη μου να κάθεται εδώ, και ν’ ακούτε channeling.

Ήσασταν εκεί όταν δημιουργήθηκε η Γη. Ήσασταν εκεί όταν ο γαλαξίας άρχισε να περιστρέφεται. Είδατε το ζεύγος στη μέση του περιστρεφόμενου γαλαξία, όχι την ατομικότητα, όχι μια μαύρη τρύπα, αλλά την ώθηση και την έλξη της ενέργειας   που κανείς δεν ανακάλυψε ακόμη, αλλά θα γίνει. Ξέρετε πώς λειτουργεί η Φυσική. Ξέρατε πώς κάποια μέρα θ’ αρχίζατε το ταξίδι σας εδώ. Αυτοί είστε. Αυτό διαχωρίζεται από τους Ανθρώπους, έτσι δεν είναι; Τώρα μιλάμε για την Ουσία σας. Είστε παντοτινοί.

«Εξωτερικεύοντας τον Θεό – 2» – 14 Αυγούστου 2016                         (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

https://www.youtube.com/watch?v=M3PzIivte1U

 

 

 

==========

 

 

 

Όταν σκέπτεστε την Ανθρώπινη Ιστορία, πόσο πίσω πάει; Αν το ψάξετε, πόσο πίσω αναφέρεται; Η κοινή συναίνεση των ιστορικών γενικά, και αυτή που διδάσκουν οι επιστήμονες, σας τοποθετεί εδώ για περίπου 11.000 χρόνια. Αναφέρομαι τώρα σε Ανθρώπινες κοινωνίες. Δε λέω για τους Ανθρώπους από βιολογικής άποψης, επειδή αυτό είναι για τους ανθρωπολόγους. Εγώ αναφέρομαι στο κοινωνιολογικό. Πόσο καιρό υπάρχουν πόλεις, συστήματα και θρησκεία εδώ; Πόσο διάστημα λένε οι επιστήμονές σας πως έχουν αποδεικτικά στοιχεία αυτών; Ίσως μοιάζει σαν ν’ αναμασάμε κάτι που έχουμε ξανασυζητήσει, αλλά είναι πολύ παραπάνω από αυτό.

Στην Κωνσταντινούπολη βρεθήκαμε μπροστά σ’ ένα μεγάλο γκρουπ και δώσαμε μια επικοινωνία που λέγεται: “Η Άγνωστη Ιστορία της Γης”. Το αποψινό μήνυμα είναι παρόμοιο, αλλά διαφορετικό. Το πεδίο είναι ίδιο, αλλά το μήνυμα είναι για κάτι άλλο. Ο Ανθρώπινος πολιτισμός είναι εδώ πολύ πάνω από 11.000 χρόνια. Τώρα συνεργάτη μου προχώρα αργά [παρότρυνση στον Λη], ώστε το μήνυμα να είναι περιεκτικό και να βγάζει νόημα.

Όσα μπορείτε να μελετήσετε για τον Ανθρώπινο πολιτισμό, αγαπητοί μου, φαίνεται να δείχνουν μια αρχή πριν 10 με 11 χιλιάδες χρόνια. Φαίνεται σαν τότε να ξεκίνησαν όλα, όπως και η εξάπλωση των πόλεων. Οι κοινωνιολόγοι θα πουν ότι τότε η ανθρωπότητα κινήθηκε αργά από τη φυλετική ζωή, σε πιο συλλογική προοπτική πόλης-κράτους. Αν πάτε αρκετά πίσω, μία από τις πρώτες με συνείδηση οργάνωσης και σχέδιο πόλης, ήταν αυτή που βρισκόταν στην κοιλάδα του Ινδού και λεγόταν Αρχαία Σουμερία. Φαίνεται σαν εκείνη να ήταν η αρχή και χρονολογείται περίπου πριν 11.000 χρόνια. Και όσα συνέβησαν από τότε, ακολουθούν τους κανόνες της γραμμικότητας και της συγχρονικότητας των ανακαλύψεων, όπου το ένα οδήγησε στο άλλο, και φτάσατε στις Αιγυπτιακές πυραμίδες, τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και ούτω καθεξής. Και αυτή είναι η αντιληπτή ιστορία σας. Τώρα, από μεταφυσικής άποψης, σας επικοινωνήσαμε ξανά και ξανά πως η ανθρωπότητα είναι σχεδόν 50.000 ετών. Είχε οργάνωση, πολιτισμό, πόλεις, συνείδηση και κοινωνική εξέλιξη. Ωστόσο εσείς βλέπετε μόνο τα 11.000 χρόνια εξ αυτών.

Τι Συνέβη στην Ιστορία;

Πού είναι η αλήθεια εδώ; Γιατί εσείς δεν μπορείτε να δείτε εύκολα όσα σας λέω; Εάν είναι αλήθεια, γιατί δεν υπάρχουν στοιχεία στο χώμα; Θα μπορούσε κάποιο γεγονός να έχει εξαφανίσει ό,τι υπήρχε παλιά εκεί; Θα μπορούσε να τα έχει σβήσει σε τέτοιο βαθμό, που να μην εμφανίζονται πλέον στους αρχαιολόγους και στους σύγχρονους ιστορικούς; Και η απάντηση είναι, ναι. Ο καιρός το κάνει επίσης αυτό, όπως και ο παγετός. Θυμηθείτε, δε μιλάμε για εκατομμύρια κόσμο. Ήταν πολύ μικρότερος πληθυσμός, αλλά ήταν εκεί.

Υπάρχει ολόκληρη σειρά πραγμάτων που θα μπορούσα να σας περάσω τώρα, αλλά αυτό που θέλω είναι να φυτέψω σπόρους πληροφοριών και αλήθειας που θα διευρύνουν την Ιστορία, όχι να την προκαλέσουν. Δεν είμαι εδώ για να ξαναγράψω τα πράγματα διαφορετικά απ’ ότι ίσως πιστεύετε. Αντίθετα, είμαι εδώ για να προσθέσω σε ό,τι σας έχουν πει. Αυτό που λέω λοιπόν απόψε μπορεί να μοιάζει ευφάνταστο. Εξάλλου είναι channeling. Ωστόσο, όσοι ακούσουν αυτό το μήνυμα στο μέλλον, στο απώτερο μέλλον, θα χαμογελάσουν. Επειδή αυτά που θα σας πω τώρα, όντως θ’ ανακαλυφθούν κάποτε. Είναι απλώς θέμα γενεών για ν’ αποκτήσετε τα κατάλληλα είδη οργάνων και εργαλείων ερευνών, που θα σας δείξουν τα πράγματα που θα σας εξηγήσω τώρα. Μερικά πράγματα δε θα τα δείτε ποτέ. Δε γίνεται, χωρίς μια χρονο-μηχανή. Δεν υπάρχει τρόπος να πάτε αρκετά πίσω, για να δείτε όσα θα πω. Ωστόσο, ο πολιτισμός ακριβώς πριν από αυτόν που είναι 11.000 ετών, είναι ακόμη ανιχνεύσιμος.

Προηγμένοι Πολιτισμοί του Παρελθόντος

Θα διακόψω αυτό το channeling για κάτι που φαινομενικά είναι ανακόλουθο. Με άλλα λόγια, φαίνεται εκτός της λογικής αυτού του μηνύματος, αλλά δεν είναι. Υπάρχει ένα ακατανίκητο αίσθημα μεταξύ των γηραιών ψυχών στον πλανήτη, πως έχετε υπάρξει ξανά σε ζωές που είχαν προηγμένη τεχνολογία. Αυτό είναι ένα ακατανίκητο αίσθημα. Το έχουμε ξαναπεί… Πολλοί πιστεύουν πως έχουν το Σύνδρομο Βυθιζόμενης Νήσου – της Ατλαντίδας. Ποια απ’ όλες, ρωτάω (καθώς υπήρξαν πολλές) και πότε; Δεν έχει σημασία, καθώς πολλοί ήσασταν εκεί! Αυτή είναι διαισθητική αίσθηση αμέτρητων γηραιών ψυχών. Πραγματικά μιλάω για την αλήθεια της Ακασικής σας ενθύμησης.

Είναι εντυπωσιακό, ολόκληρο τμήμα της ανθρωπότητας να είναι πεπεισμένο περί αυτού, εξαιτίας της αίσθησης αυτής που έχετε, μέσω διαίσθησης περασμένων ζωών, ή ονείρων, κλπ. Υπήρξαν όντως μέρος ενός προηγμένου πολιτισμού, πολύ πριν από 10.000 χρόνια. Θα θέλατε να το αναγνωρίσω αυτό; Εντάξει, είναι σωστό, ολοκληρωτικά, 100% αληθές. Όμως πώς μπορείτε να το αισθανθείτε αυτό; Δεν έχετε μια χρονο-μηχανή, ή μήπως έχετε; Κι όμως είναι εκεί. Αυτό το γεγονός από μόνο του θέτει το ερώτημα: Είναι σωστή η ιστορία σας;

Η Δική σας Χρονομηχανή – το Ανθρώπινο Ακάς

Είναι το Ακάς σας για το οποίο θα θέλαμε πραγματικά να μιλήσουμε. Το ατομικό προσωπικό Ακασικό Αρχείο της γηραιάς ψυχής (των περισσοτέρων σας), είναι αυτό που εκθέτει διαισθητικά τις ενέργειες των περασμένων ζωών σε σας. Κάποιες από τις πιο “ενεργητικές” θα έρθουν στην επιφάνεια, όχι με γραμμικό τρόπο (ανά έτος), αλλά αντίθετα με ενεργειακό τρόπο. Δηλαδή φανερώνεται η ίδια η ενέργεια, όχι το μέρος στην ιστορία. Τι ήταν πιο δραματικό; Τι συνέβη και σας έχει “κολλήσει”; Αυτό θυμάστε και αυτό συχνά αναδύεται στην επιφάνεια, σε αναδρομές και όνειρα. Τώρα είστε εδώ και πολλοί λέτε, «Ναι! Ήμουν εκεί. Το ξέρω, μπορώ να το νιώσω! Βλέπω σχετικά όνειρα κι έχω αναδρομές περί αυτού. Ήμουν μέρος αυτού – μιας προηγμένης κοινωνίας – και είχαμε πολλά πράγματα που δεν έχουμε τώρα». Αγαπητοί μου, έχετε δίκιο! Ωστόσο τώρα θα σας δώσω ορισμένες πληροφορίες και δεν είναι αυτό που νομίζετε. Είναι εκτός του πεδίου της λογικής σας, ή πραγμάτων που θα είχαν νόημα για σας. Αναμείνατε λοιπόν κάτι διαφορετικό.

Ο Προκατειλημμένος Εγκέφαλος

Ο Ανθρώπινος εγκέφαλος είναι πολύπλοκος και ένα από τα συνηθέστερα πράγματα που κάνει, είναι να αναλύει πράγματα γύρω του, βασιζόμενος σε όσα γνωρίζει από εμπειρία. Αναλογιστείτε το… Δεν μπορεί να αναλύσει πράγματα που δεν γνωρίζει. Επομένως, αν πιστεύεις πως ήσουν μέρος ενός λεγόμενου «προηγμένου πολιτισμού», ο εγκέφαλος θα σου δώσει μια εικόνα αυτού, βασισμένη στο πώς λένε τα σημερινά βιώματα ότι θα έμοιαζε.

Ας καθορίσουμε τι σας δείχνει ο εγκέφαλος σας, όταν λέτε «προηγμένος». Από τον εγκέφαλο: Αν είχατε έναν τεχνολογικά προηγμένο πολιτισμό, θα είχατε πολύ πιο εξελιγμένα πράγματα απ’ ό,τι έχετε τώρα. Οι Η/Υ θα ήταν πιο ισχυροί, θα είχατε ίσως εκείνα τα άπιαστα ιπτάμενα αυτοκίνητα που περιμένατε, θα είχατε θεραπευτική λέιζερ ενέργεια. Θα γινόταν άμεση διάγνωση στους Ανθρώπους και θα θεραπεύονταν στη στιγμή. Θα είχατε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, σωστά; Από τον Κρύων: Καμία σχέση, τίποτα τέτοιο!

Δεν είναι περίεργο στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας; Δεν υπάρχει κάτι στ’ αλήθεια καινούργιο. Η περισσότερη επιστημονική φαντασία δείχνει όσα ήδη έχετε σε βελτιωμένη εκδοχή! Πετάτε καλύτερα, υπολογίζετε καλύτερα, θεραπεύετε καλύτερα, ταξιδεύετε καλύτερα! Γνωρίζετε μόνο όσα ξέρετε! Οπότε σε τέτοια ταινία για το μέλλον, θα έχετε απλώς ότι και τώρα, μόνο που θα δουλεύει πολύ καλύτερα. Χρησιμοποιείτε ακόμα διαστημόπλοια για ταξίδια στο διάστημα. (Αφού στο κάτω-κάτω μόνο αυτά υπάρχουν, σωστά;) Η ιδέα για κάτι εντελώς εκτός “κουτιού”, το οποίο δεν βιώσατε ποτέ μέχρι τώρα, δε θα είναι ποτέ σε ταινία. Δεν μπορείτε να συσχετιστείτε. Ακόμη και οι πιο προοδευτικοί μελλοντολόγοι που σας πάνε στο διάστημα και σε άλλους πολιτισμούς, απλά σας δίνουν ταχύτερα διαστημόπλοια. Είναι απλώς περισσότερα απ’ όσα ήδη ξέρετε, όχι όσα δεν γνωρίζετε.

«Πηγαίνοντας Πίσω, για να Πιάσετε το Μέλλον»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/1-kryon-2015/2015-09-05

 

 

 

==========

 

 

 

Το σημαντικότερο μάθημα σήμερα είναι πως μέσα σας βρίσκονται όλες οι παράμετροι που ψάχνετε έξω σας. Ας μιλήσουμε λίγο για τα παλιά πρότυπα και για μερικά πράγματα που αλλάζουν, που μαθαίνετε να… ξε-μαθαίνετε! Θέλω αυτό να είναι γιορτή. Να γιορτάσετε τις διαφορές μεταξύ του χθες και του σήμερα, μεταφορικά, εννοώ το χθες ως παλιά ενέργεια και το σήμερα ως κάτι εντελώς νέο και διαφορετικό.

Το παλιό πρότυπο της ανθρωπότητας, ακόμα και το πνευματικό, διαχωρίζει τους Ανθρώπους απ’ το Θεό. Είναι φυσικό συναίσθημα ο διαχωρισμός απ’ το Θείο – στο κάτω-κάτω είστε απλά υλικοί ενώ το Θείο δεν είναι. Και τώρα υπάρχει μια μίξη. Η αντίληψη πως είναι εντάξει να τα αναμιγνύετε, είναι μια καλή αρχή. Μα η αλήθεια είναι ότι πάντα ήταν μέσα σας, κάθε Άνθρωπος το φέρει έμφυτα, εγγενώς, εντός του DNA. Εκεί βρίσκεται ο Θεός. Είναι αυτό που σας κάνει ν’ αναζητάτε το Πνεύμα, διότι είναι μέσα σας. Έτσι το πρώτο μάθημα, αν πρέπει να κάνετε μια λίστα, το πρώτο είναι… Σταματήστε να ψάχνετε έξω από σας για απαντήσεις.

«Ένα Πόδι σε Κάθε Ενέργεια» – 02/08/2015         (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

https://www.youtube.com/watch?v=1ygd7Kl6n78

 

 

==========

 

 

 

Αγαπητέ Άνθρωπε, δεν βρίσκεσαι στη δική μας διαστατικότητα και το αναγνωρίζουμε. Δεν μπορείς να μας δεις όπως εμείς βλέπουμε εσένα. Φαίνεται να συμβαίνει μια δοκιμασία και το γνωρίζετε. Ωστόσο, δεν είναι δοκιμασία του Ανθρώπου, αλλά μάλλον της ενέργειας. Πόσο μακριά θα πάτε με τη θεϊκή ενέργεια που ανακαλύπτετε μέσα σας; Πόσο μακριά θ’ απλώσετε το χέρι σας, για να συναντήσετε το χέρι του Δημιουργού μέσα σας; Αποτελείτε κομμάτι της αγαθής δημιουργίας της Γης, μεταμφιεσμένοι σαν Άνθρωποι σε σωματική μορφή, αγνοώντας τους δημιουργικούς σας σπόρους, του πώς καταλήξατε εδώ. Αυτοί είστε. Στη γραμμική σας μορφή ωστόσο, εξακολουθείτε να κάνετε όλες τις συνήθεις γραμμικές ερωτήσεις: «Πώς κάνω αυτό ή εκείνο; Πόσες φορές θα έπρεπε να τα κάνω. Πόσο συχνά; Με τι διάρκεια;»

Αυτές είναι όλες υπέροχες ερωτήσεις που κάνετε – εάν ήσασταν γραμμικοί. Όμως δεν είστε. Πολλοί είστε μπερδεμένοι για το τι να κάνετε στη συνέχεια και πώς να το κάνετε. Επίσης ρωτάτε πάντα για το ανάλογο χρονοδιάγραμμα. Δεν είναι άξιο απορίας το ότι κάνετε τέτοιες γραμμικές ερωτήσεις, καθότι δείχνει ότι έχετε επίγνωση του πνευματικού σας δρόμου. Αυτό τιμάται! Όμως ξαναλέμε, ότι ακόμα και αν ρωτάτε με γραμμικό, διανοητικό τρόπο, εμείς μπορούμε μόνο να απαντάμε με διαισθητικό, εννοιολογικό τρόπο. Εντούτοις, εφόσον ακούτε μόνο με γραμμικό τρόπο, δεν θα τα καταλάβετε όλα, αφού η κεραία κατανόησής σας είναι γραμμική.

Αναμένετε μια τρισδιάστατη λίστα τι να κάνετε, ή αναμένετε μια γραμμική, πρακτική απάντηση σε ένα πρακτικό ερώτημα. Όμως αυτό που σας δίνουμε θα είναι έννοιες, να σας οδηγήσουν σε πράγματα που είναι πέρα ακόμα κι απ’ ό,τι ρωτάτε. Επίσης σας δίνουμε συνεχώς τις έννοιες της αγάπης, ακόμα κι όταν ρωτάτε «πόσο πολύ, πόσο χρόνο». Θέλω να χαλαρώσετε – όλοι σας – στην αγκαλιά του Θεού αυτή την στιγμή.

Απομόνωση από το Πνεύμα

Η οργανωμένη πνευματική πίστη στον πλανήτη, βρίσκεται σε πολύ παλιά ενέργεια επιβίωσης. Τοποθετεί την ψυχή σε μια απομονωμένη κατάσταση, σ’ ένα γραμμικό Ανθρώπινο κουτί. Τα πνευματικά σας συστήματα δεν βλέπουν καθόλου την ψυχή σας σαν μέρος του Θεού. Κατά κάποιο τρόπο αιωρείται σ’ ένα μέρος όπου θα επιβιώσει ή δε θα επιβιώσει. Εάν δεν κάνετε το σωστό Ανθρώπινο πράγμα, η αιώνια ψυχή σας θα τιμωρηθεί ή θα ανταμειφθεί ανάλογα. Αγαπητοί μου, σας ακούγεται αυτό σαν το Δημιουργό, ή σαν κάτι που δημιούργησαν οι Άνθρωποι για σας;

Θέλω να ξεφορτωθείτε την αντίληψη ότι η ψυχή σας βρίσκεται κάπως στο σκοτάδι και συνδέεται με τις Ανθρώπινες πράξεις. Η ψυχή σας είναι μέρος από σας και από μένα. Είμαστε συνδεδεμένοι, είμαστε οι ίδιοι διαμέσου όλης της ιστορίας και υπάρχει μια νέα ενέργεια στον πλανήτη, που κυριολεκτικά σας φωνάζει μέσω ενός πομπού, με τον οποίο δεν έχετε ακόμα συντονιστεί πλήρως. Θέλω να χαλαρώσετε και να νιώσετε την αγάπη αυτής της ευρείας αλλαγής προτύπου. Είναι τόσο σημαντικό να καταλάβετε πόσο ολοκληρωμένοι είμαστε μαζί σας!

Υπάρχει τόση παρεξήγηση για την αληθινή σχέση μεταξύ Ανθρώπων και Θεού. Όταν διαλογίζεστε, να ξέρετε ότι ήμασταν μαζί σας όλη την ημέρα. Το καταλαβαίνετε αυτό, έτσι δεν είναι; Γνωρίζουμε τη ζωή σας και όλες τις περιστάσεις σας. Την ύπαρξή σας και την ψυχή σας την γνωρίζει απόλυτα ο Θεός!

Θέλω να προσεγγίζετε τα πράγματα πιο απαλά και με περισσότερη υπομονή και κατανόηση. Ίσως λέτε το εξής: «Αγαπητό Πνεύμα, δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει, ούτε τι θα έπρεπε να κάνω στη συνέχεια. Είμαι λίγο μπερδεμένος. Τι να κάνω;» Τι περιμένεις να σου πούμε; «Κάνε τέσσερα βήματα, στρίψε αριστερά και πάρε πέντε βαθιές ανάσες;» [γέλιο του Κρύων] Δεν πρόκειται να είναι κάτι τέτοιο. Οι απαντήσεις μας προς εσάς προέρχονται από τη συγχρονικότητα, την αλλαγή και τις έννοιες.

«Κρύων, ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα της περίπτωσής μου;» Η απάντηση στην ερώτηση αυτή είναι πάντα η ίδια. Κάνε υπομονή όσο εκτυλίσσεται η συγχρονικότητα. Όμως αυτή δεν είναι γραμμική απάντηση και πολλοί απογοητεύονται. Εξάλλου, η απάντηση αυτή δεν είναι σε κανένα ημερολόγιο ή ρολόι. Αγαπητοί μου, είναι καιρός να κατανοήσετε πιο πλήρως τη συγχρονικότητα.

«Ο Κοσμικός Μάγειρας»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/1-kryon-2015/2015-07-26

 

 

 

==========

 

 

 

«Ημερίδα Εργασίας της Τότοβα» – 28/06/2015           (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

https://www.youtube.com/watch?v=KMaLLG1t3Kw

 

 

==========

 

 

 

«Ποιοι Είστε»

Ινδιανάπολη, ΗΠΑ

20 Ιουλίου 2014

Ο Κρύων μας προτρέπει να πάμε βαθύτερα από την εξωτερική μας μορφή, για να ανακαλύψουμε μέσα μας τη Φυσικής της αγάπης και της συνείδησης, που αποτελούν το δικό μας κομμάτι της ύπαρξης. Να δούμε ότι η πηγή των Πάντων αποτελεί τη δική μας πηγή.

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/1-kryon-2014/2014-07-20

 

 

 

==========

 

 

 

Αγαπητοί μου, δεν έχω υπάρξει ποτέ σαν Άνθρωπος. Δεν έχετε ιδέα για το δέος που νιώθω για εσάς. Η σούπα του Θεού κομματιάζεται σε κάποιο βαθμό, όταν έρχεται για υπηρεσία. Έτσι πρέπει να γίνει. Όχι όπως νομίζετε, αλλά τα κομμάτια που γίνονται Άνθρωποι σ’ έναν πλανήτη σαν το δικό σας, ή σε διάφορους άλλους πλανήτες, είναι σπεσιαλίστες. Ανήκετε όλοι στην κατηγορία αυτή και διαμέσου δισεκατομμυρίων ετών εξακολουθείτε να είστε μια επίλεκτη ομάδα. Αυτό κάνετε. Μην παραβλέπετε το γεγονός ότι είστε κομμάτι της δημιουργικής πηγής! Όμως αυτό είναι το έργο σας.

Η Ανθρώπινη Γενεαλογία

Θα μιλήσουμε για ψυχές και Ανώτερους Εαυτούς. Θα μιλήσουμε για αγγέλους και καθοδηγητές – και μόνο γι αυτά. Προτού όμως αρχίσουμε, θέλω να δείτε τη γενεαλογία της υπηρεσίας σας. Οι προσπάθειές σας δεν άρχισαν εδώ στον πλανήτη σας αγαπητοί μου. Αυτό συμβαίνει πάρα πολύ καιρό. Τα τελευταία μας μηνύματα αναφέρονται σ’ αυτό. Ο πλανήτης σας, όπως τον βλέπεις τώρα γηραιά ψυχή, είναι ένας από τους πολλούς όπου έχεις υπάρξει. Το παζλ που πολλοί φέρετε στο Ακάς σας, εμπεριέχει ενέργειες του παρελθόντος όπου είχατε κάνει το ίδιο παλαιότερα, σε άλλους πλανήτες. Ήσαστε Άνθρωποι σε όλους αυτούς, και είστε εδώ για άλλη μια φορά, να το κάνετε ξανά. Εγώ, σαν Κρύων, δε συμμετείχα ποτέ σε κανέναν πλανήτη σαν Άνθρωπος. Είμαι αυτό που αποκαλείτε βοηθός.

Σήμερα, για εσάς, είμαι ο Κρύων. Σε άλλο πλανήτη που είναι σε ανάληψη, κάποτε στο μέλλον, θα είμαι κάτι άλλο. Ήμουν πάντα μαζί σας στη διάρκεια του παζλ αυτού και με έχετε δει στο παρελθόν. Μερικοί ακούσατε τη φωνή του συνεργάτη μου, ή διαβάσατε τα λόγια και κάτι ήχησε αληθινό, πέρα απ’ όσα είχατε βιώσει στη ζωή σας. Με αναγνωρίσατε, αλλά δεν ήταν από τον πλανήτη αυτό αγαπητοί μου. Είναι κάτι που έχετε ξαναπεράσει και γνωρίζατε ότι ήμουν ασφαλής και ότι σας αγαπούσα. Σας έδωσα πληροφορίες που θα έφερναν μόνο αγαθοεργά πράγματα στη ζωή σας και μπορούσατε να με εμπιστευθείτε. Για ορισμένους από εσάς, αυτό συνέβη συνεχόμενα σε πολλούς πλανήτες.

Αυτή θα ήταν η Ακασική σας ενθύμηση και ορισμένες γηραιές ψυχές εδώ, ή που ακούνε και διαβάζουν, το γνωρίζουν. Κάποιοι που ακούτε την επικοινωνία αυτή, θα εξηγήσετε τώρα γιατί όταν ανοίξατε το βιβλίο και διαβάσατε τις φράσεις, κάτι αναπήδησε από τις σελίδες και το νιώσατε στην καρδιά σας. Κάποιοι κλάψατε, όχι από τις πληροφορίες, αλλά από την αντίληψη της ανάμνησης. Γηραιές ψυχές που ακούτε και διαβάζετε, έχετε περάσει ζωές και ζωές στον πλανήτη αυτό και το έχετε συνηθίσει. Όμως υπήρχε άλλος πλανήτης πριν από εδώ και πριν από τον άλλον, και πριν από τον παρ’ άλλον. Είστε μέρος της δημιουργικής πηγής και ενός υπέροχου συστήματος – καθένας από εσάς.

«Απομυθοποίηση της Νέας Εποχής – 3»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/1-kryon-2014/2014-01-25

 

 

 

==========

 

 

 

Ο Άνθρωπος είναι Μέρος της Δημιουργικής Πηγής του Σύμπαντος

Εάν είναι αλήθεια αγαπητέ μου, ότι αποτελείς μέρος της δημιουργικής πηγής, καταλαβαίνεις τότε λογικά ότι η ψυχή σου είναι τεράστια και μόνο ένα κομμάτι αυτής βρίσκεται μέσα στην 3D βιολογία σου; Εάν ήταν όλη αυτή η ενέργεια μέσα στο σώμα σου, θα εξαφανιζόσουν! Θα γινόσουν φως, με μεγαλύτερη δύναμη απ’ όλους τους διδασκάλους της ανθρωπότητας. Θα είχες εκείνο που βίωσε ο (προφήτης) Ηλίας, σαν ο μόνος Άνθρωπος που αναλήφθηκε ενώ κάποιος παρακολουθούσε και το κατέγραφε.

Σύμφωνα με την αφήγηση, ο Ηλίας εξατμίστηκε επειδή η δύναμη του Θεού δεν μπορεί να ζήσει στον Άνθρωπο εν πλήρη ισχύ. Καταλαβαίνετε; Κι αν το καταλαβαίνετε, θα κατανοείτε επίσης ότι βιώνετε μόνο ένα μικρό μέρος του Θεού μέσα σας, που είναι ο δημιουργός στο σώμα σας. Εδώ λοιπόν τίθεται ένα άλλο ερώτημα… Πού βρίσκεται το υπόλοιπο του πνευματικού σας εαυτού; Είναι μαζί μου, αγαπητοί μου. Είναι στην άλλη πλευρά του πέπλου, σαν μέρος της δημιουργικής πηγής. Δεν έχει φύγει ποτέ.

Εδώ τώρα γίνεται δύσκολο για την αντίληψή σας στο τρισδιάστατο (3D) κουτί σας. Μεταφέρετε μια σωματική ταυτότητα που είναι μοναδική. Έχουμε ξαναπεί ότι στην πραγματικότητα δεν είστε καθόλου μοναδικοί (ατομικοί). Αντιθέτως, είστε μέρος μιας πολύ μεγάλης ομάδας που είναι ο Θεός. Όταν έρχεστε στη Γη, ένα κομμάτι σας αποχωρίζεται και γίνεται σωματικό. Έχει ένα σώμα μ’ ένα πρόσωπο κι έτσι βλέπετε τα πράγματα. Όμως το υπόλοιπο από εσάς – που εξακολουθεί να είστε εσείς – παραμένει με το Θεό.

Να σας πω τώρα την αποκαλυπτική αλήθεια… Είστε ένα πολυδιάστατο ον και μέρος από εσάς βρίσκεται στην άλλη πλευρά του πέπλου. Συνηθίστε το! Η ψυχή σας δεν διαχωρίζεται, αλλά έτσι μοιάζει στο 3D πεδίο. Δεν υπάρχει μια ψυχή με το πρόσωπό σας κάπου στην άλλη πλευρά του πέπλου, που κτυπά νευρικά το πόδι της, περιμένοντας το υπόλοιπο μέρος της να επιστρέψει σπίτι. Είστε πάντα μαζί.

Υπάρχουν ωστόσο Άνθρωποι που πιστεύουν σ’ αυτό το διαχωρισμό, διότι το μόνο που μπορούν να κάνουν, είναι να προβάλλουν τη γραμμικότητά τους επάνω στο μεγαλείο του Θεού. Έχουμε μιλήσει και γι αυτό. Λοιπόν, συνηθίστε το γεγονός ότι υπάρχει ένας κβαντικός Θεός κι ένας γραμμικός Άνθρωπος, και δεν μπορείτε να τα συνδέσετε αυτά εύκολα στο νου σας. Η αλήθεια είναι ότι αποτελείτε μέρος της ιερής σούπας του Θεού κι εκείνα τα ιερά μέρη σας κοιτούν και είναι πάντα διαθέσιμα, πάντα διαθέσιμα. Όπως ο παρκαδόρος άγγελος, τα μέρη της ψυχής σας βλέπουν τα πάντα.

Φανταστείτε…! Ένα μέρος από εσάς είναι διαθέσιμο από την άλλη πλευρά του πέπλου. Ας το βάλουμε στην 3D προοπτική σας… Είναι ένας κατάσκοπος στον ουρανό που βλέπει τα πάντα, συνεχώς. Γνωρίζει ποιοι είστε και τα πάντα για εσάς, καθότι είναι δικό σας μέρος. Μεταδίδει πληροφορίες σ’ εσάς, που τις λαμβάνετε μέσω διαισθητικής σκέψης. Είστε εδώ; Καταλαβαίνετε; Σας πληροφορεί να σηκωθείτε και να πάτε σε διάφορα μέρη, εάν ακούτε.

Είναι Θεϊκό Σύστημα σε Όλη την Ανθρωπότητα

Ορίστε τι χρειάζεται να γνωρίζετε… Καθένας στον πλανήτη το έχει, επειδή κάθε Άνθρωπος αποτελεί μέρος του όλου. Το καταλαβαίνετε; Ωστόσο τι θα συμβεί εάν γίνει μια ραδιοφωνική μετάδοση, αλλά το 90% των ατόμων δεν έχουν ραδιόφωνο; Η μετάδοση σήματος είναι εκεί, με το όνομά τους επάνω, όμως δεν έχουν ραδιόφωνο επειδή δεν το πιστεύουν.

Και τότε έρχεστε εσείς. Ορισμένοι έχετε το αλληγορικό σας ραδιόφωνο εδώ και πολύ καιρό, και άλλοι το παίρνετε τώρα. Η πίστη της ύπαρξής του το ενεργοποιεί. Το «ραδιόφωνο» είναι ο αδένας της επίφυσης που ανοίγει σαν πολυδιάστατη πύλη και συντονίζεται ακριβώς με αυτό που είστε. Είναι δύσκολο να το καταλάβει ο Άνθρωπος. Όταν λαμβάνετε αυτή τη μετάδοση από τον «πολυδιάστατο εαυτό σας», σας καθοδηγεί δεξιά και αριστερά. Γνωρίζει ποιοι είστε· είναι αγαθοεργό, είναι μέρος του Θεού, είναι μέρος από μένα. Δύσκολο να εξηγηθεί. Γι αυτό το νιώθετε τόσο καλά, αγαπητοί μου.

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί τα βαθιά μηνύματα και οι διαλογισμοί σάς κάνουν να νιώθετε τόσο καλά; Είναι εσείς, μ’ εσάς! Είναι υπέροχο! Εάν είστε μέρος της δημιουργικής δύναμης και είστε κβαντικοί και πολυδιάστατοι, σημαίνει ότι αυτά τα διαισθητικά μηνύματα φέρουν τη μορφή σας και ποτέ δε θα σας οδηγούσαν σε κάποιο μέρος για κανένα άλλο σκοπό, εκτός εάν είναι αγαθοεργός. Αυτό είναι το σύστημα.

«Συγχρονικότητα – Πώς Δουλεύει»    

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2013/2013-08-24

 

 

 

==========

 

 

 

Να ξέρεις πως όπου και αν πας, όπως και να το πεις, σε περιβάλλει μια ομάδα υποστήριξης. Είναι δύσκολο να εξηγήσω τον τεμαχισμό της ψυχής, επειδή ακούγεται σαν κάτι αρνητικό, ενώ είναι θαυμάσιο. Υπάρχουν πάντα τρεις από εσένα όλη την ώρα, όπου κι αν πας. Στην πραγματικότητα είναι περισσότεροι, αλλά η κυρίως ομάδα αποτελείται από τρεις. Ένας είναι ο Ανώτερος Εαυτός, που αποτελεί τον πυρήνα σου. Είναι το μέρος σου που δονείται υψηλότερα. Δεν βρίσκεται πάνω από σένα, αλλά μάλλον μέσα σου και αυτός ο υψηλότερα δονούμενος «εσύ» ανοίγει μια πύλη, που είναι κυριολεκτικά σύνδεση και χειραψία με το Πνεύμα. Κι αυτός είσαι εσύ. Αυτός λοιπόν είναι ο πρώτος.

Μετά υπάρχει ο συνειδητός νους που αντιπροσωπεύει το βιολογικό σου σώμα. Έτσι τώρα υπάρχουν δύο μέρη. Πόσα χρειάζονται για να γίνει ομάδα; Καταλαβαίνεις; Υπάρχουν πράγματα περί του κβαντικού εσένα που μόλις γνωρίζεις, συμπεριλαμβανομένου του πεδίου γύρω σου πλάτους οκτώ μέτρων. Το Ανθρώπινο Ον είναι εκπληκτικό.

Το τρίτο βασικό μέρος είναι εκείνο που παραμένει στη δική μου πλευρά του πέπλου, το οποίο αρνείσαι ολοκληρωτικά. Το βλέπεις σαν οδηγό ή βοηθό με τον οποίο είσαι ιδιαίτερα συνδεμένος. Όμως είναι η σταθερά που συνδέει εσένα με τον Θεό – πάντοτε, όπου κι αν βρίσκεσαι.

«Η Αναπροσαρμογή του Ανθρώπου»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2012/2012-01-07

 

 

 

==========

 

 

 

Ο Χρονισμός του Κρύων

Για όσους δεν το έχετε κατανοήσει ακόμα, η άφιξή μου το 1989 ήταν προάγγελος των δυναμικών που βλέπαμε για τη σημερινή εποχή. Εάν δεν είχατε αλλάξει τη συνείδηση του πλανήτη, εάν δεν είχατε μαρκάρει την περιοχή σας με την Αρμονική Σύγκλιση του 1987, σήμερα δε θα επικοινωνούσα μ’ εσάς μέσω του συνεργάτη μου. Αυτός θα είχε μια διαφορετική ζωή, καθώς δε θα του παρουσιαζόμουν ποτέ όπως έκανα. Του είπα εξ αρχής πως αν επέλεγε να μην αναλάβει έργο που πρόσφερα, θα το αναλάμβαναν άλλοι. Το θέμα είναι λοιπόν ότι δημιουργήσατε μια ενέργεια που μου επέτρεψε να εισέλθω και ν’ αρχίσω τη διδασκαλία στην ανθρωπότητα, μέσω ενός Ανθρώπου.

Ερχόμενος εδώ δε δημιούργησα τίποτε αγαπητοί μου. Εσείς αποφασίσατε να μαγειρέψετε το γεύμα αυτό. Εγώ είμαι απλώς ένα από τα συστατικά. Θέλω να δείτε γύρω, μεταφορικά, τι έχετε επιτύχει και τι έχετε περάσει. Έχετε περάσει αργά διαμέσου της παλαιότερης ενέργειας που έχει υπάρξει στον πλανήτη. Παίρνατε φως και το ρίχνατε στα πιο σκοτεινά πράγματα, που δεν είχαν καμία ακεραιότητα· ρίχνατε φως ενάντια στην κριτική και το δράμα και παρεμπιπτόντως, το κάνατε αυτό επί 18 χρόνια.

Κάποιοι θα πείτε: «Το έκανα αυτό περισσότερο καιρό Κρύων!» Πράγματι, όμως τα τελευταία 18 χρόνια ήσαν εκείνα που είχαν προαγγελθεί σαν μέρος της Γαλαξιακής Ευθυγράμμισης. Αυτή είναι κάτι περισσότερο από μια ευθυγράμμιση στον ουρανό, αγαπητοί μου. Όταν ο ήλιος σας ευθυγραμμίζεται πλήρως με τη Γη και το κέντρο του γαλαξία, τότε βλέπετε τη δημιουργία. Η ευθυγράμμιση αυτή είναι ένα ενεργειακό σημάδι, όχι κάτι που γνώριζαν απλώς οι αστρονόμοι σαν μετάπτωση των ισημεριών, ούτε όσα είπαν οι Μάγια στα ημερολόγια ή τους κλασματικού χρόνου υπολογισμούς που σας έδωσαν. Είναι μια εποχή που γνωρίζει το Σύμπαν, όπως και όσα έχετε κάνει σ’ αυτήν.

«2013 – Τι Γίνεται Τώρα;» Η Μετάβαση Αρχίζει  

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2013/2013-01-06

 

 

 

==========

 

 

 

«Το Ανθρώπινο Σχέδιο»

Σαντιάγο, Χιλή

18 Οκτωβρίου 2010

Εάν ήσασταν ο Θεός, πώς θα σχεδιάζατε τον Άνθρωπο; Όπως λένε πολλοί… να έρθει εδώ για να υποφέρει; Ή κάπως αλλιώς; Υπάρχει ένδειξη ότι είμαστε μέρος ενός σπουδαίου συστήματος; Ποιος είναι ο ρόλος των γονιών σας; Γνώριζαν για την επερχόμενη αλλαγή; Ο Κρύων ανάμεσα σε άλλα τονίζει το βασικό: Συμβαίνει μια αλλαγή και η νέα ενέργεια δημιουργεί κάτι ιδιαίτερο στη Ν. Αμερική. Αναφέρεται επίσης στην προφητεία των αιώνων, που αφορά στη μετακίνηση της Κουνταλίνι του πλανήτη στη Ν. Αμερική.

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2010/2010-10-18

 

 

 

==========

 

 

 

Γνωρίζεις ότι η αγγελική ενέργεια ανταποκρίνεται στη χαρά; Γνωρίζεις ότι ο Θεός δεν σε έφερε στον πλανήτη αυτό για να υποφέρεις; Αντιθέτως, υπάρχει η προσμονή της μαγικής εκείνης στιγμής που θα έχεις την επιφοίτηση, τη συνειδητοποίηση του γιατί βρίσκεσαι εδώ. Το ξέρεις ότι είσαι μέρος του σχεδίου; Είσαι κομμάτι του Θεού, το γνωρίζεις; Γνωρίζεις ότι είσαι αιώνιος; Δεν είσαι απλώς ένας Άνθρωπος. Είσαι ένα κομμάτι του Σύμπαντος. Και όταν τελειώσεις με αυτό το μέρος της ανθρωπότητας, θα πας στο επόμενο και στο επόμενο και στο επόμενο. Εσύ κι εγώ βλέπαμε τον πλανήτη να δομείται. Δύσκολο να το πιστέψεις, γηραιά ψυχή, αλλά είδες τη Γη να σχηματίζεται και σε κάποιο επίπεδο γνώριζες ότι θα είσαι εδώ – ίσως ακόμα τη σημερινή μέρα, ίσως ακόμα το να κάθεσαι εδώ.

«Ο Συγχρονισμός της Μεγάλης Αλλαγής»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2009/2009-03-21

 

 

 

==========

 

 

 

Γιατί είστε εδώ; Ποια ήταν η επιλογή σας; Επιλέξατε να έρθετε αυτή την εποχή; Τι νιώθετε γι αυτό; Αν διαβάζετε τα λόγια αυτά, αν κάθεστε εδώ μπροστά μου, αν ακούτε την ηχογραφημένη ομιλία, οι πιθανότητες είναι να έχετε επιλέξει το συγκεκριμένο βίωμα. Είναι πληροφορία που διδάσκεται πολύ καιρό. Και ακόμα παραμένει κάτι παράξενο. «Εννοείς ότι επέλεξα να έρθω και να βρίσκομαι τώρα εδώ;» Ω ναι, ακριβώς.

Ποια είναι η πνευματική σου καταγωγή και ποια έχεις επιλέξει σαν γενεαλογία σου αγαπητέ μου Άνθρωπε; Είναι επιλογή σου να μεταφέρεις το φως; Ίσως, αλλά τώρα θα ήθελα να μιλήσω για την κβαντική επιλογή, εκείνη που φέρει το όνομά σου στο Σπήλαιο της Δημιουργίας και είναι μέρος της σημερινής διδασκαλίας. Συνειδητοποιείς ότι η σημερινή σου επιλογή θα αλλάξει την ίδια την ουσία της κρυστάλλινης δομής της Γης και θα επηρεάσει την επόμενη φορά που θα επιστρέψεις; Η επιλογή σου σήμερα επηρεάζει επίσης τη τωρινή ενέργεια της Γης. Αυτό είναι νέο, που δεν ίσχυε πριν 20 χρόνια.

Συμφώνησες ενεργά να έρθεις στο συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο στον πλανήτη. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, Λεμούριε. Θα το επαναλάβω: Πολλοί ισχυρίζεστε: «Είμαι ένας συνηθισμένος άνθρωπος. Πηγαίνω στη δουλειά. Έχω μια οικογένεια. Τον περισσότερο χρόνο προσπαθώ να επιβιώνω. Φροντίζω τον εαυτό μου και τους δικούς μου, μόνο αυτό μπορώ να κάνω». Σοβαρά; Τότε γιατί βρίσκεσαι εδώ. Είναι η επιλογή σου να είσαι απλώς κάποιος που επιβιώνει; Γιατί βρίσκεσαι εδώ πνευματικά; Αν διαβάζεις το κείμενο, γιατί το κάνεις; Τι σε ώθησε να το κάνεις αυτό, η επιβίωση ή κάτι άλλο; Γνωρίζεις ότι υπάρχει κάτι περισσότερο.

Οι ίδιες σας οι σκέψεις μεταφέρουν φως. Η ίδια η ιδέα ότι μπορείτε ν’ ανεβάσετε τη δόνηση του πλανήτη, μεταφέρει το φως της Γης. Μέσα σε δύο γενεές, αυτό θα οδηγήσει σε ένα πολύ διαφορετικό πλανήτη. Αυτό ακριβώς βλέπουμε τώρα και βλέπαμε πάντα. Μήπως αρκεί απλώς που βρίσκεστε εδώ; Λίγοι το βλέπετε κατ’ αυτό τον τρόπο, καθώς στο τρισδιάστατο πεδίο νιώθετε ότι πρέπει να κάνετε κάτι που να φαίνεται αξιόλογο. Τι γίνεται αν αρκεί απλώς το ότι υπάρχετε; Θυμηθείτε τι έχουμε πει: Μια ψηλότερη συνείδηση εκπέμπει φως στη Γη – τελεία. Δεν χρειάζεται να θεραπεύει ανθρώπους, να γράψει βιβλία, να μιλά στα πλήθη. Οι αληθινοί Εργάτες Φωτός της Γης, είναι εκείνοι που απλώς υπάρχουν σε μια κοινωνία και διαδίδουν τη χαρά τους, μέσα από τις συναναστροφές και τη φυσιολογική κοινωνική ζωή.

Εργάτη Φωτός, κάνεις τη διαφορά στον πλανήτη και είσαι μέσα στο χρονοδιάγραμμα. Κάποιοι ίσως λένε: «Πολύ παράξενη η επιλογή να έρθεις αυτή την περίοδο, καθότι επέλεξες πολύ δύσκολη εποχή να είσαι εδώ. Κοίτα τι συμβαίνει στον πλανήτη! Επιπλέον θα πέσεις επάνω στο ορόσημο του 2012 και φυσικά θα πεθάνεις. Τι περίεργη επιλογή».

Ω, η άποψη αυτή είναι για γέλια! Αξίζει τον καγχασμό του Πνεύματος, καθώς η αλήθεια είναι ακριβώς η αντίθετη. Η αγάπη του Θεού δεν σε φέρνει στο μέρος αυτό, για να σε θάψει σ’ ένα σωρό χώματος. Δεν σε φέρνει εδώ για να βιώσεις ένα τραγικό θάνατο, καθώς η Γη γυρίζει ανάποδα και συγκρούεται με ένα μετεωρίτη. Δεν το κάνει αυτό. Δεν είναι αυτός ο λόγος που βρίσκεσαι εδώ. Ήρθες από επιλογή, μια επιλογή που έκανες ενόσω ήσουν στην άλλη πλευρά του πέπλου. Τώρα βρίσκεσαι εδώ, με το νου ενός τρισδιάστατου Ανθρώπου, όχι το νου του Θεού. Οπότε, τι επιλέγεις τώρα; Θέλεις να κρατάς το φως για το οποίο ήρθες ή όχι; Δεν είναι καθόλου τυχαίο που κάθεσαι εδώ, ή διαβάζεις το κείμενο, ή ακούς το ηχογραφημένο μήνυμα.

Ορισμένοι αρχίζετε να συνειδητοποιείτε ότι το μήνυμα αυτό αφορά εσάς και ότι είναι ένα αληθινό γεγονός. Αρχίζετε να καταλαβαίνετε την αλήθεια, ότι αυτή είναι μια φωνή που έρχεται από την άλλη πλευρά του πέπλου, μια φλογερή φωνή, λόγω της αγάπης προς εσάς. Επιθυμεί να σας τιμήσει. Θέλει να σας πλύνει τα πόδια. Ακούτε; Εσύ που είσαι ενάντιος, ακούς; Εσύ που δεν πιστεύεις, με ακούς; Σου λεω ότι πλένουμε τα πόδια σου, ακόμα κι αν δεν το πιστεύεις, ακόμα κι αν δεν το θέλεις. Έχεις την αμέριστη αγάπη μας και πάντα θα την έχεις, χωρίς να υπάρχει καμία κατάκριση που θα βγεις από την πόρτα περιγελώντας.

Πραγματικά, γνωρίζω ποιος είσαι αδελφέ, ποια είσαι αδελφή και όταν τελειώσουν όλα και πάρεις την τελευταία σου ανάσα, θα είμαστε πάλι μαζί. Τότε θα γελάμε γι αυτή τη μέρα, που είπες: «Αυτό δεν είναι για μένα». Είσαι Δημιουργός της Γης! Ήσουν εκεί όταν ακόμα ήταν ασχημάτιστη, σε ρευστή κατάσταση, γνωρίζοντας ότι μια μέρα θα την κατοικούσες, όταν θα ήταν ο κατάλληλος καιρός.

————————————

Θέλεις να αγγίξεις το πρόσωπο του Θεού; Δεν είναι τόσο δύσκολο, καθότι είσαι εσύ ο ίδιος. Εκεί υπάρχει γαλήνη. Κάποιοι ισχυρίζονται: «Θα μου άρεσε να κάνω αυτά τα πράγματα, Κρύων. Θα ήθελα να τα κάνω όλα, αλλά μου είναι δύσκολο. Απλώς δεν γνωρίζω τι συμβαίνει». Άλλοι λένε πάντα: «Κρύων, δεν ξέρεις τι μου συμβαίνει. Αν το ήξερες, δεν θα έλεγες τέτοια πράγματα». Αγαπητέ μου Άνθρωπε, γνωρίζουμε όλα όσα συμβαίνουν! Αυτά τα πράγματα λέγονται με ακεραιότητα και είναι αληθινά. Είναι για σένα. Γνωρίζουμε τι περνάς, καθότι βαδίζουμε μαζί σου καθημερινά. Τη στιγμή που θα αφήσεις το φόβο να φύγει, θα έχεις την υλοποίηση. Άγγιξε το πρόσωπο του Ανώτερου Εαυτού! Αυτή ήταν για χρόνια η πρόσκληση για σένα, να βρεις τον δικό σου πνευματικό εαυτό, να βρεις το Θείο μέρος σου, να βρεις το θεϊκό κομμάτι σου.

Άγγιξε το πρόσωπο του Ανώτερου Εαυτού σήμερα. Γνωρίζω ποιος είναι εδώ. Είναι όντως ένα πανέμορφο σύστημα, που εσύ το διευθύνεις, έχει σχεδιαστεί από εσένα και να ’σαι τώρα ν’ ακούς ή να διαβάζεις γι αυτό. Πρέπει να γνωρίζεις ότι δεν είσαι ένα αβοήθητο πιόνι σε όλο αυτό. Έχεις τον έλεγχο και όταν το συνειδητοποιήσεις και πάρεις στα χέρια σου τον έλεγχο, η ειρήνη αρχίζει να γίνεται δική σου για πάντα. Τέρμα τα δράματα. Προκλήσεις θα υπάρχουν, καθώς έτσι είναι η ανθρωπότητα. Αλλά ποτέ δεν θα σε επηρεάζουν το ίδιο. Ποτέ.

Αυτή η οντότητα λοιπόν έρχεται ενώπιόν σας σήμερα, εκφράζοντας με λόγια την επιλογή που έχετε και την αγάπη του Πνεύματος προς την Ανθρωπότητα. Ας γνωρίζετε το εξής: Δεν είστε καθόλου διαφορετικοί από εμένα. Όπως κι εγώ, ανήκετε στην άλλη πλευρά του πέπλου. Η πρόκληση αυτή που λέγεται Ανθρώπινη ζωή, είναι προσωρινή. Θεωρήστε τη σαν μια φωνή από το σπίτι, αν θέλετε. Υπόσχομαι, υπόσχομαι ότι θα έρθει μια μέρα που θα συναντηθούμε ξανά, στην Αίθουσα της Τιμής και θα συζητάμε τότε τη μέρα αυτή, που περάσαμε λίγο χρόνο μαζί και με αφήσατε να σας πλύνω τα πόδια.

«Επιλογές»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2009/2009-01-17

 

 

 

==========

 

 

 

Η Μαίρη είναι ένα κομμάτι του Θεού και πρόκειται να γίνει ένα θηλυκό ον στον πλανήτη Γη. Αυτό το όμορφο πλάσμα που λέγεται Μαίρη – αυτό το κομμάτι του Θεού – πρόκειται να χωριστεί σε πολλά ιερά ενεργειακά κομμάτια, και ένα κομμάτι της πρόκειται να γίνει το Ανθρώπινο πλάσμα που βρίσκεται στο κανάλι της γέννησης. Το υπόλοιπο; Παραμένει εδώ. Δεν είναι μέρος της ιερής διδασκαλίας σας, αλλά ακούστε: «Εσείς» είστε μία εκπληκτική ποσότητα ενέργειας, η οποία παραμένει σε μια μορφή ενέργειας υπό αναστολή και εκδηλώνεται στο μαγνητικό και το Κρυστάλλινο Πλέγμα του πλανήτη.

Λοιπόν, μόλις σας αποκάλυψα ένα μυστικό και ακόμα κανείς σας δεν πρόκειται να το πιστέψει. Είστε σαν τη Μαίρη και νομίζετε πως είστε ατομικοί. Δεν είστε. Γνωρίζατε ότι αποτελείτε μέρος μιας ομάδας; Γνωρίζατε ότι το άλλο κομμάτι σας βρίσκεται κάπου αλλού; Το «μέρος» όπου βρίσκεται γίνεται ο Ανώτερος Εαυτός. Αυτή είναι σύνδεση, καταλαβαίνετε; Το λέτε σαν να είναι κομμάτι του εαυτού σας, αλλά ακόμα πιστεύετε πως είναι ξεχωριστό από σας. Δεν είναι. Είστε εσείς, το υπόλοιπο κομμάτι σας που έχετε αποκοπεί. Μήπως αρχίζετε να καταλαβαίνετε γιατί η σύνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό είναι τόσο σημαντική ; Συνδέει εσάς με εσάς.

Γνωρίζετε πώς είναι να χωρίζεις σε κομμάτια τον εαυτό σου – να εγκαταλείπεις την γνώση ότι είσαι ένα κομμάτι Θεού ώστε να μπορείς να έρθεις στη Γη σε πλήρη άγνοια; Γιατί ένα αγγελικό πλάσμα να το έκανε αυτό; Γιατί; Θα σας πω: Επειδή αγαπά τον πλανήτη, γι αυτό. Και επειδή αγαπά την ανθρωπότητα, γι’ αυτό. Έχει να κάνει κάτι εδώ στη Γη, γι’ αυτό. Αρχίζετε να καταλαβαίνετε τι σας λέω; Υπάρχει σκοπός που είστε εδώ.

«Η Ιστορία της Μαίρης – Μία Ζωή»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2008/2008-04-12

 

 

 

==========

 

 

 

«Το Σύστημα, Μέρος 2ο – Κατανοώντας Ποιος Είσαι» – Εγχειρίδιο Εργατών Φωτός- Μάθημα 5ο

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/Lightworker-Handbook/mathema-5o

 

 

==========

 

 

 

Ποιος είσαι εσύ; Ένα κομμάτι σου υπάρχει στις τρεις διαστάσεις και τ’ ονομάζεις Άνθρωπο. Αυτό είναι ένα κομμάτι σου. Δεν είναι το όλο σου· μόνο το κομμάτι που νομίζεις ότι είσαι εσύ. Επειδή αυτό διακρίνεται από σένα σαν ολόκληρο και πλήρες στο 3D πεδίο. Αυτό είναι το κομμάτι που ξυπνά το πρωί, κοιτάζει στον καθρέφτη και βλέπει ότι είναι κατά μία μέρα πιο γερασμένο. Αυτό το κομμάτι αναζητά πάντα το Θεό στη ζωγραφιά, όπως το μυρμήγκι, αλλά ποτέ δεν βλέπει τη μεγάλη εικόνα, το μεγάλο θέμα.

Ας μιλήσω λίγο για το ποιος είσαι [περισσότερα γι αυτό σ’ επόμενη επικοινωνία]. Όταν έρχεσαι στον πλανήτη, μια ενέργεια αποθηκεύεται στο Ακασικό Αρχείο. Υπάρχει ένα σκηνικό που αρχίζει με το Κρυστάλλινο πλέγμα, ώστε όσα κάνεις να γίνουν μέρος της Γαίας. Υπάρχει επίσης ένα υπέροχο κομμάτι σου, που έχεις ονομάσει Ανώτερο Εαυτό. Αυτό είναι ο πνευματικός γονέας της ψυχής σου. Έτσι, ήδη έχω περιγράψει τρία κομμάτια σου, από τα οποία γνωρίζεις μόνο ένα… αυτό, του καθρέφτη. Και γίνεται ακόμα πιο πολύπλοκο. Κάθε φορά που έρχεσαι στον πλανήτη, με διαφορετική φυσική έκφραση, έχεις τον ίδιο Ανώτερο Εαυτό, σαν γονιό ψυχής.

Να εξηγήσω τι εννοώ. Ο Ανώτερος Εαυτός σου γνωρίζει τα πάντα σχετικά με το ποιος έχεις υπάρξει… την πλανητική σου 3D ιστορία. Επειδή αυτό σου το κομμάτι βρισκόταν εδώ κάθε φορά! Για να γίνει ακόμα πιο πολύπλοκο… σ’ αυτό το υπερδιάστατο σύστημα δυνατοτήτων, υπάρχουν επίσης μέρη και κομμάτια σου από την άλλη πλευρά του πέπλου, που σε βοηθούν. Πρέπει να υπάρχουν. Σκέψου το.

Έτσι εξηγείται το σύστημα της συνδημιουργίας. Πώς μπορείς να συνδημιουργήσεις στον πλανήτη, αν υπάρχει μόνο ένα κομμάτι σου; Δεν καταλαβαίνεις ότι, εάν είσαι μέρος της μηχανής, του τρόπου που γίνονται τα πράγματα, πρέπει να είσαι πολλά εξαρτήματα της μηχανής της πραγματικότητας; Δεν μπορείς να είσαι μόνο ένα εξάρτημα, που ζητάει βοήθεια από άλλα εξαρτήματα. Αυτό είναι παλιό δόγμα που δεν θα συνδημιουργούσε τίποτα. Είσαι πολλαπλές ενέργειες που εργάζονται μαζί για να δημιουργήσουν συγχρονικότητα.

Τώρα, ας πάμε πάλι στο μυρμήγκι. Ανεβαίνει στη ζωγραφιά, τα χρώματα αλλάζουν, το τοπίο εξακολουθεί ν’ αλλάζει και το μυρμήγκι βρίσκεται σε σύγχυση. Τώρα τα παρατάει, γιατί έχει δει πάρα πολλά, χωρίς να βγάζει νόημα. Συνάντησε τον εαυτό του! Οπότε λέει: «Όχι μόνο το πρόσωπο του Θεού είναι περίεργο, όπως αλλάζει και κινείται, αλλά όπου κι αν πήγα, συνάντησα τον εαυτό μου! Με κάποιο τρόπο είμαι στο πρόσωπο του Θεού». Πράγματι! Αυτό είναι το σύστημα.

Υπάρχει πραγματικά μια τάξη σ’ αυτό, αλλά δεν έχω τελειώσει ακόμα με τα μπερδεμένα πράγματα. Όχι μόνο υπάρχουν τρία μέρη και κομμάτια σου σ’ αυτή την υπερδιάστατη σούπα του χάους, αλλά υπάρχει ακόμα και το θέμα του ποιος ήσουν στη Γη. Αυτό που ονομάζεις Ακασικό Αρχείο, είναι το αρχείο των περασμένων ζωών σου. Είναι στο 3D πεδίο, ακριβώς όπως κι εσύ.

Έχω Λεμούριους εδώ και καταλαβαίνουν για τι μιλάω. Πόσες φορές έχεις υπάρξει στη Γη Λεμούριε; Σαμάνε, που κάθεσαι σήμερα εδώ στην καρέκλα σαν θεραπευτής. Ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ για την ενέργεια της θεραπείας του δικτυώματος! Και πόσες φορές νομίζεις ότι χρειάστηκαν να έρθεις στη Γη, για να φτάσεις στο σημείο αυτό; Πενήντα φορές; Εκατό φορές; Περισσότερες; Κι αν μπορούσα να σε συστήσω σ’ αυτούς που ήσουν κάποτε, πώς θα ένιωθες; Και ποιος από τους «εσύ» που νομίζεις ότι είναι παρελθόν, θα ήθελες να είσαι;

Λοιπόν, τα νέα είναι ακόμα πιο πολύπλοκα… κάτι που διδάσκουμε εδώ και χρόνια: Δεν υπάρχει κάτι που να λέγεται περασμένη ζωή! Αντ’ αυτού υπάρχουν «τωρινές» ζωές. Όπως έχω ήδη πει, όλες αυτές οι εκφράσεις, πηγαίνουν στο Κρυστάλλινο πλέγμα, έτσι δεν είναι; Αυτό σημαίνει πως όταν φτάνεις στον πλανήτη (όποιος κι αν είσαι), σε μια υπερδιάστατη κατάσταση, όλες αυτές οι ζωές είναι ενεργές στο πλέγμα. Κι ο τρόπος που δουλεύει το σύστημα, είναι πως όλες τους διοχετεύονται στο DNA σου, όταν έρχεσαι εδώ! Μέσα σου λοιπόν υπάρχουν όλα τα πλάσματα που έχεις υπάρξει. Αυτό σε κάνει τόσο διαφορετικό από τους άλλους.

Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος που επιτρέπει στην καρδιά του ν’ ανοίξει και να ξεχυθεί το Ακασικό, ώστε να δει τη δουλειά που έχει γίνει σ’ εκείνες τις ζωές, μαζί με την τρέχουσα. Βλέπει τις γηραιές ψυχές και τη γενεαλογία του παρελθόντος τους. Βλέπει τις συντροφικές ψυχές, καθώς το εντύπωμά τους βρίσκεται εδώ για πάντα. Το σύστημα είναι πανέμορφο, αλλά εσένα σου φαίνεται πολύπλοκο. Αύριο θα σας πούμε πώς να βγάλετε κάποιο νόημα απ’ όλο αυτό. Οπότε αυτές οι δύο επικοινωνίες θα πρέπει να πάνε σαν ζευγάρι.

Είσαι μεγαλοπρεπής στον πλανήτη αυτό. Σου έχω δώσει την πληροφορία, ότι κάθε φορά που έρχεσαι εδώ, αφήνεις κάτι πίσω σου. Σου είπα ότι υπάρχουν πολλαπλά μέρη σου, στην άλλη πλευρά του πέπλου που ονομάζεις υπερδιαστατικότητα. Ορισμένοι νιώθετε έντονα να πείτε: «Λοιπόν, τα άλλα κομμάτια μου είναι οι οδηγοί μου ενόσω βρίσκομαι εδώ». Έχετε δίκιο! Μερικοί είστε ενήμεροι γι αυτό. Λέτε: «Οι άγγελοι είναι μαζί μου». Πάλι σωστό, αλλά έχω νέα να σου πω: ΕΣΥ είσαι μ’ εσένα! Γι αυτό σου αρέσει τόσο η επαφή με το Πνεύμα, το καταλαβαίνεις; Είναι μια επανένωση.

Όμως κάποιοι θα πουν: «Δεν μ’ αρέσει αυτό. Δεν μ’ αρέσει η ιδέα του “εγώ μ’ εμένα”. Θέλω κάτι μεγαλύτερο. Θέλω κάποιον πολύ σημαντικό και σπουδαίο μαζί μου». Ω, μα είναι κάποιος σημαντικός! Κομμάτι του Θεού εσύ· αιώνιο πλάσμα εσύ· εξελιγμένο εσύ δημιούργημα του Θεού. Αυτή η ενέργεια απαιτεί να κατανοήσεις πολλά από τα πολύπλοκα πράγματα, σχετικά με την πολλαπλή   μεγαλοπρεπή σου Οντότητα.

Έχουν περάσει οι αθώες εκείνες μέρες, που ερχόσουν σε κάποιο κτίσμα σαν αυτό με την ελπίδα ότι ο Θεός θα κάνει κάτι για εσένα. Είναι καλύτερο από αυτό! Τώρα έρχεσαι σ’ ένα κτίσμα και βρίσκεις τη μεγαλοσύνη σου – συνειδητοποιείς ποια είναι η οικογένεια, ποιος είναι αυτός που εκδηλώνει τα πράγματα κι αρχίζεις την εκπαίδευση της αυτό-συνειδητοποίησης. Το σύστημα υπάρχει για σένα και είναι πανέμορφο… γεμάτο άσματα. «Άσματα» είναι η μόνη λέξη που μπορώ να χρησιμοποιήσω. Όταν απολαμβάνεις τη μουσική στη Γη, συχνά γεμίζει την καρδιά σου. Σκέφτεσαι ότι αυτό ισχύει μόνο σ’ αυτή την πλευρά, σωστά; Λοιπόν ξανασκέψου το! Ω, υπάρχει μουσική κι όταν με ξαναδείς, οι μελωδίες θα ηχήσουν, οι χορωδίες θα τραγουδήσουν και θα ξεσπάσεις προς το φως, υμνώντας το πρόσωπο του Θεού, μέρος του οποίου είσαι. Δεν θα μπορείς να κάνεις διαφορετικά. Θα τραγουδάς χαρούμενα, γεμάτος χαρά. Η αγάπη του Θεού δεν είναι γεμάτη κανόνες. Αυτό είναι το μήνυμα του Κρύων. Η αγάπη του Θεού είναι γεμάτη ενότητα κι ευσπλαχνία.

Είμαι ο Κρύων και μιλάω για 18 χρόνια, διαμέσου του συνεργάτη μου. Ουδέποτε έχω πει σε κανέναν ότι εγώ είμαι η μόνη πηγή που θα ’πρεπε ν’ ακούσουν, καθώς υπάρχουν παντού κομμάτια του Θεού. Πολλοί και πολλές έρχονται προσφέροντας βαθιές πληροφορίες, μέσω Ανθρώπινων καναλιών. Συλλέξτε αυτές τις πληροφορίες. Ενοποιείστε αυτά τα μηνύματα. Μην βάζετε τοίχους γύρω από το καθένα, λέγοντας: «Μην πας να δεις το άλλο». Άκου. Αν κάποιο ενδιάμεσο σου πει ποτέ κάτι τέτοιο – σήκω και φύγε! Γιατί εκεί δεν είναι ο Θεός που μιλάει. Ο Θεός είναι εσείς, οικογένεια, και είναι ανοιχτός σε όλους. Και κατ’ αυτό τον τρόπο χρειάζεστε ο ένας τον άλλο. Αυτό ήταν πάντα το μήνυμά μου και πάντα θα είναι.

Θα ήταν καλή στιγμή για θεραπεία, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, ποιος θ’ αρχίσει να καταλαβαίνει το ποιος είναι; Μήπως είσαι εσύ αυτός που θα θεραπεύσεις τον εαυτό σου απόψε; Σου φαίνεται πολύ σπουδαίο; Θα επέτρεπες κάτι τέτοιο; Χρειάζεται πραγματικά να το ζητήσεις από το Θεό; Αισθάνεσαι καλύτερα μήπως να το ζητήσεις από τον Κρύων; Εγώ δεν έχω την θεραπεία σου. Έχω την απάντηση, αλλά δεν έχω τη θεραπεία. Καταλαβαίνεις; Μπορείς να στραφείς μέσα σου και να δεις το μεγαλείο σου;

«Είναι τόσο δύσκολο Κρύων, τόσο δύσκολο. Θα προτιμούσα να πάω κάπου, να καθίσω και να θεραπευτώ από μια υψηλότερη δύναμη». Πράγματι θα το προτιμούσες! Αυτή είναι η απάντηση που δεν καταλαβαίνει η ανθρωπότητα. Η θεραπεία είναι μέρος του συστήματος του Θεού, που δημιουργείτε εσείς, σαν Άνθρωποι.   Το ιερό αυτό σύστημα είναι δικό σας μέρος και είναι έτοιμο να σας προσφέρει τη θεραπεία για την οποία ήρθατε. Έτσι λοιπόν, διεκδικήστε την υπεροχή σας. Κατανοήστε ότι είστε μέρος της Γης κι αυτού του συστήματος.

«Το Σύστημα, Μέρος 2ο – Κατανοώντας Ποιος Είσαι»

Εγχειρίδιο Εργατών Φωτός- Μάθημα 4ο

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/Lightworker-Handbook/mathema-4o

 

 

 

==========

 

 

 

Ποιοι είστε; Σας ονομάσαμε Λεμούριους – γηραιές ψυχές. Σας περιγράψαμε σαν Εργάτη Φωτός, και σας ονομάσαμε «δάσκαλο». Πόσοι από εσάς βλέπετε πραγματικά τις αλήθειες του δυναμικού του γιατί ήρθατε; Πολλοί λένε, «Είμαι τόσο συνηθισμένος, είμαι τόσο νορμάλ, είμαι πολύ μεγάλος σε ηλικία – Έχω πολλά να κάνω. Είμαι απασχολημένος».

Βλέπετε, είστε σε μία χώρα αφθονίας… σ’ ένα μέρος που λέγεται Κολοράντο. Είναι όμορφο και ήσυχο. Σπουδαίο μέρος να ζει κάποιος. Θα σας πω κάτι. Ανήκετε στο μισό τοις εκατό του πλανήτη που δεν χρειάζεται να πάτε σπίτι πεινασμένοι! Το θυμάστε αυτό κάθε μέρα; Έχετε αυτοκίνητο να μπείτε φεύγοντας, και δε θα παγώσετε όταν φύγετε από εδώ. Θα πάτε σε σπίτι με κρεβάτι, με την ζεστασιά της οικογένειας και των φίλων. Νομίζετε ότι αυτό είναι τυχαίο; Συγχρόνως, ζείτε σ’ ένα χαρακτηριστικό μαγνητικών που στηρίζει την φώτιση. Δεν είστε στον ισημερινό και δεν είστε στους πόλους. Είστε στο ενδιάμεσο… σε μία ισορροπημένη περιοχή. Νομίζετε ότι αυτό είναι τυχαίο; Σας λέω ότι υπάρχει κάτι πάνω σας, ένας μανδύας σκοπού, μία ενέργεια υπευθυνότητας, που σας ζητάει να βρίσκετε λίγο χρόνο κάθε μέρα και να χρησιμοποιείτε την θεϊκότητα που φέρετε! Χρησιμοποιήστε τη για να εκμεταλλευτείτε την κβαντικότητα της σχέσης σας με την υπόλοιπη Ανθρώπινη οικογένεια. Απλώς κάντε το στον ελεύθερο χρόνο σας και θα αλλάξει τη Γη.

Κάποιοι λέτε ότι δεν έχετε καθόλου χρόνο. Έχετε άφθονο χρόνο! Ξέρετε ποιοι δεν έχουν ελεύθερο χρόνο; Η υπόλοιπη ανθρωπότητα… όσοι είναι σε φάση επιβίωσης, που είναι πάντα πεινασμένοι και δεν έχουν ποτέ αληθινό χρόνο για τον εαυτό τους. Αυτοί δεν έχουν χρόνο και αποτελούν την πλειοψηφία στη Γη! Είναι απασχολημένοι για να βρούνε φαγητό και στέγη και ζεστασιά. Ενώ εσείς τα έχετε… και ούτε αυτό είναι τυχαίο. Δεν είναι τυχαίο που κάθεστε εδώ για ένα μήνυμα σαν αυτό.

Τώρα, αναγνωστικό κοινό, αν απλώς διαλέξατε αυτό το βιβλίο, ούτε αυτό είναι τυχαίο. Τα δυο σας μάτια πάνω στην σελίδα ήταν αναμενόμενα, το ξέρετε; Ξέρω ποιοι είστε, και είμαστε όλοι μαζί εδώ… ακροατές και αναγνώστες. Όμως όσοι είναι εδώ ίσως πουν, «Πώς θα μπορούσε να γίνει Κρύων; Περιγράφεις ένα μελλοντικό γεγονός σαν να συμβαίνει τώρα». Πράγματι! Διότι είναι όλο δεμένο σε μία κβαντική ενέργεια περιτυλιγμένη σε μία δέσμη. Γνωρίζω ποιοι διαβάζουν και ποιοι ακούνε. Και ούτε εσύ αναγνώστη είσαι σε φάση επιβίωσης. Θα μπορούσες να βρεις ένα λεπτό για να στείλεις ίσως φως στα πιο σκοτεινά μέρη στον πλανήτη; Μήπως αυτός είναι ο λόγος που βρίσκεσαι εδώ στη Γη; Τώρα θα σου πω γιατί αυτό είναι ιδιαίτερα βαθύ τώρα.

Πριν αρχίσω την διδασκαλία, θα σας δώσω αυτό με κατά κάποιο τρόπο αντίστροφη γραμμικότητα. Θα σας δώσω την ιστορία που κανονικά θα έδινα στο τέλος του μηνύματος, αλλά την δίνω στην αρχή. Θα βοηθήσει στο στήσιμο αυτού που έχω να πω. Κι αν ο συνεργάτης μου πάει αργά και συλλογιστεί καθαρά αυτά τα πράγματα, θα παρουσιαστεί η ιστορία ακόμα καλύτερα. [προτροπή στον Λη να επιβραδύνει τη μετάδοση του]

Οι δύο ταξιδιώτες

Να μια παλιά και εδραιωμένη αντίληψη που μπορείτε να εφαρμόσετε σ’ ένα άτομο που πηγαίνει ταξίδι. Αυτός ο ταξιδιώτης, αυτός ο Άνθρωπος, μπορεί να ξεκινήσει από το σπίτι του με μια ιδέα για το πού να πάει. Έτσι η πραγματικότητα του, ο τρόπος που λειτουργούν τα πράγματα γι αυτόν, είναι ότι θα πρέπει να προσέξει πόσο μακριά θα πάει, ώστε τα εφόδια να τον κρατήσουν ζωντανό. Έτσι ταξιδεύετε όλοι σας. Δεν θα λοξοδρομούσε πολύ από κει που ήξερε ότι υπήρχε φαγητό. Αν ήταν επιρρεπής σε θέματα υγείας, δεν θα λοξοδρομούσε μακριά από κει που ήξερε ότι υπήρχε ιατρική βοήθεια. Αν ήταν Εργάτης Φωτός, δεν θα λοξοδρομούσε μακριά από άλλους Εργάτες Φωτός, διότι αυτή είναι η ομάδα στήριξης όταν την χρειαστεί. Έτσι, το ταξίδι του μπορεί να μετριαζόταν, να ήταν καθοδηγούμενο, ακόμα και κατευθυνόμενο, από εκεί που βρίσκονται τα εφόδια.

Τώρα αυτή η περιγραφή είναι πολύ τρισδιάστατη, δεν είναι; Διότι εσείς πηγαίνετε όπου σας πάει το πλάνο. Πρέπει να σταματάτε για φαγητό, κι αν δεν υπάρχει φαγητό, τότε θα πρέπει να πάτε να το βρείτε. Αν έχετε θέμα υγείας, θα πρέπει να πηγαίνετε όπου υπάρχει είτε γιατρός ή νοσοκομείο ίσως… κάποιος που μπορεί να βοηθήσει. Κλίνει ο ένας προς τον άλλον και στηρίζετε ο ένας στον άλλον. Όλα αυτά είναι καλά, αλλά το μονοπάτι σας συχνά μετριάζεται και καθοδηγείται από το που βρίσκονται τα εφόδια… ακόμα και σ’ εκείνους που μπορείτε ν’ ακουμπήσετε. Δεν το σκέφτεστε καν. Αυτός είναι ο τρόπος. Έτσι, ίσως πείτε τώρα, «Είναι η κανονική ζωή. Ποιο είναι το νόημα αυτού του παραδείγματος;» Θα έχει νόημα μόνο όταν σας δώσω μία άλλη ιστορία για να το συγκρίνετε.

Θέλω να σας δώσω την κατάσταση ενός άλλου ταξιδιώτη… του υπερδιάστατου ταξιδιώτη. Είναι Άνθρωπος, όπως εσείς, αλλά δεν σχεδιάζει το ταξίδι του με βάση τα εφόδια γύρω του. Ο λόγος είναι ότι έχει επίγνωση ότι τα εφόδια είναι «στην τσέπη του». Είστε ακόμα μαζί μου; Αντίθετα με τον τρόπο που τα πράγματα λειτουργούν για σας, όταν χρειάζεται κάτι, σταματάει, βάζει το χέρι στην τσέπη του και παίρνει ό,τι χρειάζεται! Το περίεργο εδώ είναι ότι μια στιγμή πριν, δεν υπήρχε τίποτα στην τσέπη του!

Θα προσθέσω κάτι σ’ αυτό το δίλημμα: Μερικές φορές χρειάζεται πράγματα πολύ μεγάλα ενώ οι τσέπες του είναι πολύ μικρές. Άλλωστε, αυτές είναι στην φορεσιά του… ό,τι έχει μαζί του. Αυτό δεν φαίνεται να ενοχλεί. Μερικές φορές βγάζει πολύ μεγάλα πράγματα από πολύ μικρές τσέπες! Δεν είναι λογικό αυτό, είναι; Όταν οι περιστάσεις του γνέφουν προς μία ή άλλη κατεύθυνση, απλώς πηγαίνει σ’ εκείνη την κατεύθυνση. Δεν σταματάει να σκεφτεί πού θα είναι τα εφόδια. Εξετάζει την παρούσα ενέργεια και την καταλληλότητα της, και απλώς πηγαίνει. Αυτός είναι ο υπερδιάστατος ταξιδιώτης και μερικοί τον γνωρίζετε σαν διδάσκαλο.

Τώρα, θα σταματήσω εκεί και θ’ αρχίσω την διδασκαλία. Αλλά θέλω να θυμάστε αυτές τις δύο διαφορετικές ιστορίες… τους δύο ειδών ταξιδιώτες, διότι θα αντιπροσωπεύσουν ένα παλιό κι ένα νέο είδος ενέργειας. Αλλά θέλω να σας δώσω πληροφορίες που δεν έχω δώσει ποτέ πριν και θέλω να σας δώσω το υπόλοιπο του παζλ.

«Νέες Πληροφορίες για το 2006»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2007/2006-01-22

 

 

 

==========

 

 

 

Είστε λοιπόν σ’ αυτόν τον πλανήτη. Τα βιολογικά όντα δεν έχουν εντελώς και απόλυτα ξεχάσει το αγγελικό μέρος του ποιοι ήσαν πριν έρθουν. Κάποιοι είστε αρκετά συντονισμένοι ώστε να διαβάζετε πράγματι μέρη του Ακάς. Το αρχείο αυτό θα σας πει για το ποιοι ήσασταν και για κάποιες από τις προηγούμενες ζωές που έχετε βιώσει. Το αρχείο αυτό θα σας δώσει μία ένδειξη γιατί νιώθετε έτσι αυτή την φορά. Εξηγεί πολλά για την τωρινή ζωή σας, όταν γνωρίζετε ποιοι ήσασταν. Όμως στην πραγματικότητα; Θα σας πω. Σας έχω ήδη πει κάποια απ’ αυτά τα πράγματα, αλλά θα τα πω ξανά.

Το πρώτο πράγμα είναι ότι είστε μέρος του Θεού και αυτό σημαίνει ότι πάντα ήσασταν και πάντα θα είστε – χθες, σήμερα και για πάντα. Όταν βγαίνετε από την 4η διάσταση και ο χρόνος εξαφανίζεται, αυτό σας είναι πολύ κατανοητό και είναι μία φυσιολογική κατάσταση ύπαρξης. Δεν υπάρχει αρχή ούτε τέλος. Είναι μέσα σ’ έναν κύκλο. Να σας δώσω ένα παράδειγμα πώς βλέπω εγώ τα πράγματα. Τι θα κάνετε αύριο; Δεν το ξέρετε, εφόσον είναι το μέλλον σας. Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί εφόσον είναι στο μέλλον. Δεν μπορείτε να ξέρετε εφόσον δεν έχει συμβεί. Όταν έρχεται το αύριο, είναι το παρόν και θα το εκδηλώσετε. Κατά κάποιο τρόπο, απλώς εκδηλώσατε το μέλλον [όπως το είδατε την προηγούμενη μέρα]. Αφού περάσει το αύριο, μετά γίνεται το παρελθόν. Αυτό που χρειάστηκε ήταν μία μέρα για το μέλλον να είναι άγνωστο, γνωστό, και παρελθόν. Ένα πράγμα γίνεται άλλο. Σε ποιο σημείο μεταφέρεται από το άγνωστο μέλλον στο γνωστό παρελθόν; Η απάντηση είναι, «όταν το ζείτε». Κατά την αντίληψη μου λοιπόν, το έχετε ήδη ζήσει!   Τους βλέπω όλους σαν έναν. Σ’ εσάς λέω, «Να το ζείτε κάθε μέρα». Επομένως, εσείς δημιουργείτε πάντα το μέλλον.

«Ένα λεπτό Κρύων. Πώς μπορείς να το λες αυτό; Μας είπες ότι δεν ξέρεις τι θα συμβεί, εφόσον έχουμε ελεύθερη επιλογή». Σωστά. Δεν ξέρω τι θα κάνετε, αλλά ξέρω όλα τα εφικτά δυναμικά για το τι θα μπορούσατε να κάνετε, και αυτά εκτίθενται μπροστά μου σαν ένας χάρτης. Κάθε δυναμικό που θα μπορούσατε να κάνετε, είναι εκεί. Ποιο μονοπάτι θα πάρετε είναι άγνωστο και θα εκδηλωθεί με την ελεύθερη επιλογή σας, όμως εγώ βλέπω όλα τα δυναμικά. Συνεπώς, ήδη γνωρίζω ένα από τα πράγματα που θα κάνετε. Αυτό είναι το «τώρα» και είναι πολύ δύσκολο να εξηγηθεί όταν υπάρχετε σε μία γραμμική χρονοσειρά.

«Αυτό δεν έχει νόημα για μένα», ίσως πείτε. Έχει όταν δεν είστε εδώ, αγαπητοί μου. Εμείς βλέπουμε πάντα τα δυναμικά του πλανήτη. Γιατί νομίζετε ότι υπάρχει τόσο ενθουσιασμός από την δική μας την μεριά; Επειδή βλέπουμε το δυναμικό της Γης – όλα τα δυναμικά μαζί – και βλέπουμε πού το οδηγείτε. Και το πηγαίνετε ακριβώς στο μέσον της Νέας Ιερουσαλήμ! Μπαίνετε στην σπηλιά που είναι πολύ σκοτεινή, μία μεγάλη μεταβολή βρίσκεται μπροστά σας, κι όμως εσείς μπαίνετε με τέτοιο θάρρος! Και αναρωτιέστε γιατί σας αγαπάμε όπως σας αγαπάμε;

Όταν πήρατε θέση στον άνεμο της γέννησης, σας ρωτήσαμε αν θέλατε πραγματικά να το κάνετε αυτό ξανά κι εσείς είπατε «ναι», και μετά το κάνατε! Ποιοι πραγματικά είστε; Αρχαίοι; Όλοι σας είστε πέρα από τους αρχαίους. Όλοι σας δεν έχετε αρχή, αλλά κάποιοι είστε αρχαίοι σ’ αυτό τον πλανήτη. Μερικοί από εσάς είστε εδώ 50.000 χρόνια. Για σας, είναι πολύς καιρός. Στην πραγματικότητα δεν είναι. Αναλογιζόμενοι την περίοδο που στήσατε τα πλέγματα μαζί μου, τα 50.000 χρόνια είναι μόνο κλάσμα του δευτερολέπτου στο παγκόσμιο ρολόι. Πριν 50.000 χρόνια, κάποιοι ήσασταν Λεμούριοι, άλλοι Σουμέριοι και άλλοι έγιναν αργότερα Αιγύπτιοι. Επιλέξατε κάποιες κοινωνίες υψηλής τεχνολογίας που έγιναν γνωστές στη Γη, που δεν καθορίστηκαν από μηχανήματα αλλά από την συνείδηση. Αυτή είναι, βλέπετε, η αντίληψη σας. Στην πραγματικότητα είναι ένα πολιτιστικό δεκανίκι. Σκέφτεστε, «όσο υψηλότερη η τεχνολογία, τόσο καλύτερα πρέπει να είναι τα μηχανήματα». Αυτό είναι πολύ αστείο!

Υψηλή Τεχνολογία: Ας περιγράψω τι πραγματικά σημαίνει αυτό. Η υψηλή τεχνολογία είναι η κορυφαία επιστήμη γνωστή διαισθητικά και εφαρμοζόμενη καθημερινά από τον Άνθρωπο, διότι κατέχει πλήρως τη διαστασιακή αντίληψη. Δεν γίνεται καλύτερα απ’ αυτό. Δεν χρειάζεται υπολογιστές. Πώς ήξεραν οι Λεμούριοι και οι Σουμέριοι τα πάντα για το Ηλιακό Σύστημα; Πώς είναι δυνατόν να κάνετε αστρολογία – που είναι η αρχαιότερη επιστήμη στη Γη – αν δεν γνωρίζετε για τους πλανήτες! Χωρίς τηλεσκόπια, πώς θα μπορούσατε να γνωρίζετε για αστρονομία; Πώς θα γνωρίζατε για τις κινήσεις των πλανητών; Κι όμως η γνώση αυτή ήταν ήδη γνωστή πολύ πριν τα τηλεσκόπια. Αναλογιστείτε το. Υπάρχουν περισσότερα εδώ απ’ όσα πιάνει το μάτι [χιούμορ του Κρύων].

Να ποιοι είστε. Είστε αρχαίοι. Κάποιοι είστε αυτόχθονες σ’ αυτή την περιοχή. Ορίστε τι εννοώ… Ήσασταν οι πρώτοι που πατήσατε το χώμα της Γης ακριβώς εδώ. Θέλετε να το αποδείξω; Δεν μπορώ, ενώ εσείς μπορείτε, με την συνείδηση σας. Αν νομίζετε ότι είστε ένας από εκείνους που συμμάχησαν με τη Γη, εκείνος που πραγματικά αντηχεί στη γη και στα ζώα που είναι εδώ, σας προκαλώ να πάτε στο μουσείο και να ελέγξετε τα κεραμικά που φτιάξατε! Θα αντηχήσουν μέσα σας. Το έχω ξαναπεί. Να ποια είσαι, γηραιά ψυχή.

«Ποιος Πραγματικά Είσαι»  

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/11-kryon-2005-2000/2005-08

 

 

 

==========

 

 

 

Έρχεστε στη Γη προετοιμασμένοι να βοηθήσετε την ανθρωπότητα και νομίζετε ότι είστε μόνοι, και νομίζετε ότι είστε ατομικοί. Θέλετε να μάθετε γιατί είστε εδώ; Θα σας πω. Ας το επανεξετάσουμε πάλι. Υπήρξε μία χρονική στιγμή που γείρατε στον Άνεμο της Γέννησης, όταν σας κρατούσαμε το χέρι και ήμασταν δίπλα σας, κρατώντας σας πίσω για μια στιγμή. Δεν είχατε μπει μέσα ακόμα, δεν ήταν ακόμα η ώρα να φύγετε, και σας ρωτούσαμε, «Είστε σίγουροι ότι θέλετε να πάτε; Θέλετε πραγματικά να σας υποδεχθεί η Γη;» Κι εσείς είπατε, «Ναι. Κοίτα τι γίνεται εκεί κάτω, υπάρχει το δυναμικό – το δυναμικό ότι μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα».

Καταλάβατε, συνειδητοποιήσατε ποτέ, σκεφτήκατε ποτέ ότι ίσως όλες οι προηγούμενες ζωές σας, συγκεντρωτικά, ήταν σαν μαθήματα που παρακολουθούσατε για την αποφοίτηση; Θα χάνατε ποτέ αυτή την αποφοίτηση; Γι αυτό είστε εδώ. Όλα όσα κάνατε στις προηγούμενες ζωές σας συνέκλιναν σε αυτήν εδώ. Ήσασταν εκεί, γέρνοντας στον άνεμο της γέννησης, με όλους τους υπέροχους εαυτούς σας. Η υπερδιαστατικότητα σας αστράφτει και λάμπει   σ’ αυτό που θα λέγατε ολογραφικό μέρος – περιστρεφόμενο… ένα διαμάντι μέσα σε διαμάντι. Πανέμορφο! Περικυκλωμένοι από οντότητες που θα έρχονταν μαζί σας για να σας στηρίζουν, μοιάζετε όντως μ’ έναν μικρό στρατό. Ο μεγάλος και όλοι εκείνοι που τον περιβάλλουν.

Τελικά ξεκινήσατε το ταξίδι και καθώς πέφτατε σ’ εκείνο το μέρος που ονομάζετε γέννηση, μας μιλούσατε συνέχεια. «Αυτό είναι», λέγατε. «Αυτός είναι ο χρόνος που σχεδίασα. Δεν έχει σημασία τι ηλικία θα έχω όταν αφυπνιστώ στον ανώτερο σκοπό μου. Θα είμαι στην τέλεια ηλικία έχοντας ελεύθερη επιλογή και ελπίζω να τον δω. Αυτή τη φορά ελπίζω να τον δω. Δεν ξέρω πόσων ετών θα είμαι όταν τον δω, αλλά θα έχω την τέλεια ηλικία ν’ ανακαλύψω την αυτοκυριαρχία μέσα μου, να γίνω ένας Φάρος Φωτός για τον πλανήτη και να κάνω μία διαφορά».

Δεν υπάρχει ούτε ένας εδώ που διαβάζει και ακούει, που να μην είχε αυτό το σενάριο, κι όμως εσείς αναρωτιέστε γιατί σας αγαπάμε έτσι! Ζωγραφίζω μια ζωηρή εικόνα του τρόπου που άρχισε, έτσι δεν είναι; Είναι πολύ πιο ένδοξη από αυτή την εικόνα. Δεν μπορείτε να την φανταστείτε. Τόσο ευλογημένοι είστε ανάμεσα στα όντα του Σύμπαντος! Όλοι τους είναι συνδεδεμένοι μαζί σας και ξέρουν τ’ όνομα σας (όχι αυτό που έχετε τώρα – αλλά το πραγματικό), εκείνο που σας υμνούμε στο φως όταν σας βλέπουμε κάθε φορά. Ο σκοπός της ζωής είναι ν’ ανακαλύψετε τη ζωή που υπάρχει μέσα στη ζωή… την θεϊκότητα που κρύβεται μέσα σε μία τρισδιάστατη ύπαρξη. Θα μπορούσε να είναι αυτός ο λόγος που γεννηθήκατε; Νιώθετε ένα κάλεσμα να την ανακαλύψετε; Μερικοί το νιώθουν. Άλλοι όχι. Αυτή είναι η ελεύθερη βούληση εν δράσει.

«Πώς Λειτουργεί»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/11-kryon-2005-2000/2005-02

 

 

 

==========

 

 

 

«Η Πρόκληση της Γραμμικότητας»

Nashua, New Hampshire

Σεπτέμβριος 2004

Η επικοινωνία αυτή εμβαθύνει στην πρόκληση της συνδιαλλαγής μ’ έναν γραμμικό κόσμο, ενώ στην ουσία είμαστε υπερδιάστατοι. Ο Κρύων εξηγεί πάλι ποια είναι η προέλευσή μας και τονίζει κάποιες παρεκλίσεις που δεν έχουμε παρατηρήσει. Θίγει ξανά τα θαύματα του παρελθόντος και πώς συνέβησαν. Επίσης δίνει νέες πληροφορίες για τα θηλαστικά και τα κοινά που έχουν μ’ εμάς.

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/11-kryon-2005-2000/2004-09

 

 

 

==========

 

 

 

«Ποιος είσαι»; «Εσύ» δεν είσαι όλος εδώ! Πώς θα μπορούσες να είσαι, εάν έχεις έναν Ανώτερο Εαυτό; Ποιος είναι ο Ανώτερος Εαυτός; Είσαι εσύ, ή όχι; Είναι «εαυτός», ή όχι; Εάν είναι ένα αληθές μέρος από σένα και δεν είναι εδώ, τότε δεν είσαι πλήρης εδώ, είσαι; Βρίσκεται στην άλλη πλευρά του πέπλου. Το σκέφτηκες ποτέ αυτό; Πράγματι λοιπόν δεν είστε όλοι εδώ. Αυτό ανοίγει την πόρτα της κατανόησης για ν’ αναγνωρίσετε επίσης ότι αποτελείτε μία πνευματική ομάδα [περισσότεροι από δύο], που μπορεί στα αλήθεια να βρίσκεστε σε πολλά μέρη!

Ο Ανώτερος Εαυτός κάθε Ανθρώπου εμπλέκεται με τους άλλους Ανώτερους Εαυτούς των άλλων Ανθρώπων. Πώς αλλιώς νομίζετε ότι θα μπορούσε να δουλέψει η συν-δημιουργία; Δεν συν-δημιουργείτε στο κενό, ξέρετε. Κάθε φορά που αλλάζετε την πραγματικότητα σας και δημιουργείτε μία κατάσταση, διασυνδέεστε με την πραγματικότητα κάποιου άλλου. Κάθε φορά που αλλάζετε την κατάστασή σας, επηρεάζετε όσους βρίσκονται γύρω σας. Επομένως, τι είδους ελεύθερη βούληση θα είχε η ανθρωπότητα, εάν λίγοι μόνο θα μπορούσαν να κατευθύνουν την ενέργεια για τους πολλούς; Πάρα πολλά λαμβάνουν χώρα έξω από τη λεγόμενη προσωπική σας επίγνωση, και ο θάνατος – ή το ενδεχόμενο θανάτου – είναι ένα από αυτά.

Δεν έχει σημασία ποιον χάσατε στον πλανήτη, εάν νιώθετε ότι συνέβη πολύ νωρίς [ίσως ατύχημα ], ή ότι ήταν κατάλληλο [γηρατειά], ένα κομμάτι και μέρος τους [που όμως δεν καταλαβαίνετε ακόμα] μεταφέρεται σε εσάς. Επομένως, αυτή που έχετε θεωρήσει ως μία μεμονωμένη ψυχή, αντίθετα απλώνεται μέσα στην οικογένειά σας! «Πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό;» λέτε. «Η Ανθρώπινη ψυχή δεν είναι μία οντότητα;» Όχι, δεν είναι. Εάν είστε ένα κομμάτι του Θεού, τότε έχετε χαρακτηριστικά του Θεού. Δεν έχετε κανένα πρόβλημα με την ιδέα ότι ο Θεός μπορεί να είναι παντού, όμως δειλιάζετε στην ιδέα να είστε το ίδιο. Σκέφτεστε ότι «είστε» μεμονωμένοι και ο Θεός είναι τεράστιος. Η αλήθεια; Έχετε τις ιδιότητες της θειότητας και αυτό είναι Θεός.

«Έννοιες της Αυτοκυριαρχίας – Μέρος 1ο»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/12-2003—2000/2003-09-08

 

 

 

==========

 

 

 

Ο καθένας σας είναι αιώνιος, όχι όμως όλη η ζωή στο σύμπαν. Δεν υπάρχει καμία δοκιμασία σε αυτόν τον πλανήτη, μόνο προκλήσεις της ενέργειας. Κανείς σας δεν είναι υπεράνω της ικανότητας να λαμβάνει και να υπομένει αυτές τις προκλήσεις. Όλοι σας ήρθατε μ’ εκείνη τη γνώση και για να το κάνετε να λειτουργήσει με τον σωστό τρόπο, σας λέμε πάλι το εξής: Ο καθένας σας είναι πολλαπλός! Νομίζετε ότι είστε «ένα πράγμα»; Αυτό δεν είναι ακριβές. Κοιτάζετε στον καθρέφτη και βλέπετε ένα τετραδιάστατο πλάσμα με δέρμα, ένα σώμα κι ένα όνομα που μπορείτε να το προφέρετε. Αλλά δεν έχετε ιδέα ποιον κοιτάζετε.

Ο καθένας σας είναι μία ομάδα. Αν κι αυτό ακούγεται παράξενο, ήδη το αναγνωρίζετε όταν λέτε ότι έχετε ένα ανώτερο κομμάτι σας, και πολλοί σχεδιάζετε τη ζωή σας για να επωφεληθείτε από εκείνα τα ανώτερα κομμάτια. Όμως ακόμα βλέπετε και νιώθετε τον διαχωρισμό. Υπάρχει μεγάλο μέρος σας που επιθυμεί να είναι τμήμα του άλλου μέρους, αλλά δημιουργείτε τον διαχωρισμό με φυσικό τρόπο μέσα στην πραγματικότητα σας, αντί να βλέπετε τον εαυτό σας σαν μέρος του μεγάλου ΕΓΩ ΕΙΜΙ.

«Τι Συμβαίνει;»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/12-2003—2000/2002-11-23

 

 

 

==========

 

 

 

Θα ήθελα να μπορούσατε να καταλάβετε ότι ο πραγματικός σας εαυτός είναι ένα υπέροχο πλάσμα του Θεού, σχηματισμένος κατ’ εικόνα της ενέργειας του φωτός, και όχι βιολογικά προδιατεθειμένος. Αλλά δεν το καταλαβαίνετε, διότι υπάρχει τεράστια πόλωση όταν είστε Άνθρωπος. Δεν είστε ούτε το ένα ούτε το άλλο, ξέρετε. Βιολογικά, είστε ο ένας ή η άλλη. Και παρότι μπορεί να νιώθετε πολύ χαρούμενοι με το γένος σας αυτή τη στιγμή, κομμάτια και μέρη σας είναι και τα δύο.

«Η Εξήγηση της Συν-δημιουργίας»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/12-2003—2000/2002-09-21

 

 

 

==========

 

 

 

Είπαμε ότι ένα μέρος σας βρίσκεται στην άλλη πλευρά του πέπλου. Δεν είστε ολόκληροι εδώ! Θα ήθελα να σας πω ποιος ήρθε πριν από λίγο και κάθισε δίπλα σας. Μήπως αντιληφθήκατε ένα αίσθημα οικείο να πλημμυρίζει το χώρο σας; Ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο; Ποιος ήταν; Ήρθατε να καθίσετε μαζί σας! Η οντότητα που κάθισε μπροστά σας είναι εκείνη από την άλλη πλευρά του πέπλου που έχει το ίδιο πρόσωπο με το δικό σας. Να τι θέλει η οντότητα να σε ρωτήσει, αγαπητέ Άνθρωπε: Πόσο χαμογελάς όταν δεν είναι κανείς γύρω; Γνωρίζεις στ’ αλήθεια ποιος είναι μέσα σου; Επιτρέπεις στη δυαδικότητα να κάνει υπερωρίες;

Θα θέλατε να ξεφλουδίσετε το κρεμμύδι της δυαδικότητας γύρω σας και να εκθέσετε τον πνευματικό σας πυρήνα; Γελάτε όταν είστε μόνοι σας; Υπάρχει χαρά όταν είστε μόνοι; Εάν η απάντηση είναι όχι, τότε δεν έχετε ανακαλύψει ποιος βρίσκεται εκεί! Διότι αν στ’ αλήθεια γνωρίζατε για τον πυρήνα, την ενότητα, τον άγγελο μέσα σας, θα μένατε έκπληκτοι αναγνωρίζοντας ότι είναι ένα παιδί! Οι άγγελοι δεν μεγαλώνουν ποτέ, ξέρετε. Έχουν πάντα την ίδια ηλικία – νέοι, χαρούμενοι, παιχνιδιάρηδες, γελαστοί και χαμογελαστοί. Να ποιος βρίσκεται εκεί μέσα. Είναι εκείνος που μπορεί να δημιουργήσει ενότητα στον πλανήτη. Τι λέτε για εσάς μ’ εσάς; Θ’ αφήσετε τον εαυτό σας να πάει εκεί και να το κάνει αυτό; Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος που κατανοεί πού βρίσκεται ο άγγελος – η συνειδητότητα της χαράς και γιορτής.

Αυτός είναι ο Άνθρωπος που θα δημιουργήσει ενότητα στον πλανήτη. Αυτός είναι ο Άνθρωπος που συνεργάζεται με το νέο σύστημα του πλέγματος, με τα εργαλεία που μπορούν να δημιουργήσουν τον τρίτο ναό της συνείδησης, που μπορεί να δημιουργήσει τη Νέα Ιερουσαλήμ στον πλανήτη. Με αυτή την κατανόηση, όλα τα υπόλοιπα θα μπουν στην θέση τους. Όταν ΕΣΕΙΣ ενώνεστε μ’ ΕΣΑΣ, είναι η τοποθέτηση του ακρογωνιαίου λίθου για τον τελευταίο ναό. Θα σας ζώσει επίσης ενάντια σε οτιδήποτε πιθανόν σας αντιταχθεί… φόβο, λύπη, ή την τελευταία πνοή της παλιάς ενέργειας. Αυτό είναι το μήνυμα του Κρύων και πάντοτε ήταν.

«Η Ενότητα της Ανθρωπότητας»  

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/13-2002-1997/2001-08-14

 

 

 

==========

 

 

 

Αν πρόκειται να μιλήσουμε για βιολογία, χρειάζεται να ξεκινήσουμε από την αρχή, κι αυτό θα κάνουμε. Ο καθένας έχει μέσα του τους σπόρους των άστρων. Σας λέμε τώρα κάτι που έχουμε ξαναπεί, αλλά ποτέ δεν του δώσαμε έμφαση ή δεν το συζητήσαμε εκτενώς. Ο αστρικός σπόρος που περιέχεται στη βιολογία σας εμφυτεύτηκε σκόπιμα από οντότητες που κατοικούν αλλού. Έγινε με αγάπη, τιμή και καταλληλότητα, για να είστε τα πνευματικά όντα που είστε τώρα. Μπορεί να πείτε ότι αυτό είναι φανταστικό ή αδύνατον! Η ιστορία του Αδάμ και της Εύας, αν και μεταφορική, είναι αληθινή. Υπήρξε κάποτε σ’ αυτόν τον πλανήτη μια εποχή που ήρθαν εδώ εκείνοι που έφεραν τους σπόρους, όχι μόνο σ’ ένα μέρος αλλά σε πολλά. Και μέσω εκείνων που σας επισκέφτηκαν, μεταφέρθηκε ο βιολογικός σπόρος στα ανθρώπινα όντα που ήτα έτοιμα.

Γι αυτό αγαπητοί μου, λέω στους επιστήμονες σας «Δεν θα βρείτε ποτέ τον συνδετικό κρίκο που λείπει!» Ο κρίκος αυτός δεν θα αποκαλυφτεί ποτέ μέσα από το χώμα. Αντίθετα, κάποια μέρα θα έρθει από τον ουρανό – και θα σας συστηθεί. Όταν γίνει αυτό, θα δείτε το εξής: Ο σπόρος που φέρετε μέσα σας, ο οποίος εμφυτεύτηκε στους ανθρώπους πριν από αιώνες και εξελίχτηκε σ’ αυτό που είστε τώρα, δεν μοιάζει με έντομο. Δεν μοιάζει με σαύρα. Δεν φαίνεται περίεργο ή αλλόκοτο. Δεν έχει τεράστια μάτια και γκρίζο δέρμα. Είναι σαν ένα πολύτιμο ανθρώπινο πλάσμα! Μην εκπλαγείτε όταν συναντήσετε τους προγόνους σας, γιατί μοιάζουν πολύ μ’ εσάς! Δεν θα επεκταθούμε περισσότερο σ’ αυτό, θα σας πούμε όμως ότι υπάρχουν μερικοί εδώ ακόμη και τώρα.

Θέλω να σας ρωτήσω για τη λογική της εξέλιξης. Καθώς εξελισσόταν η βιολογία αυτού του πλανήτη, δεν είναι αλήθεια ότι η φυσική επιλογή και εξέλιξη έφερε στον υψηλότερο βαθμό τις πιο εξαιρετικές, τις καλύτερες επιλογές σε όλους τους τομείς της βιολογίας. Η βιολογία που θα επιβιώσει αυτής της διαδικασίας μεταφέρει πάντοτε τις επιλογές που της επιτρέπουν την καλύτερη επιβίωση. Αυτό το πιστεύετε, κι έχετε την ευκαιρία να το δείτε να πραγματοποιείται σε κατώτερες μορφές συνέχεια. Είναι γεγονός, λοιπόν, ότι οι μορφές που έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες επιβίωσης είναι εκείνες που παράγουν ισχυρότερη βιολογία. Είναι η λογική της εξέλιξης κι αυτό που αποκαλείτε «φυσική επιλογή». Σας λέω λοιπόν τώρα: Υπάρχουν αρκετές ζωές κατώτερης μορφής που εξελίχθηκαν πριν από σας και οι επιστήμονες σας λένε ότι υπήρξατε μέρος του ταπεινού αστερία ή πιθανόν της σαύρας. Σύρθηκε από την θάλασσα, εκατομμύρια χρόνια πριν, έτοιμος να ξεκινήσει εκατομμύρια χρόνια ατέλειωτης εξέλιξης – καθοδόν για να προσφέρει τις εξελικτικές του ιδιότητες στα ανθρώπινα γονίδια.

Αλλά ρωτάμε το εξής: Γιατί ο αστερίας μπορεί να ξαναβγάλει ένα πλοκάμι όταν το χάνει ή μια σαύρα να βγάζει μια ουρά, κι εσείς δεν μπορείτε να βγάλετε ούτε ένα δάκτυλο; Είναι αυτό φυσικό στην εξελικτική διαδικασία της φυσικής επιλογής; Όταν τα ανθρώπινα νεύρα κόβονται, γιατί δεν ξαναδένουν; Είναι επειδή το ΑΡΧΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΕΔΙΟ το απαγορεύει. Υπήρξε μια διακοπή στην ανθρώπινη εξέλιξη – πρόκειται για το εμφύτευμα του σπόρου που μιλήσαμε. Έγινε επί τούτου, σύμφωνα με τις επιθυμίες σας (όταν δεν ήσασταν εδώ), ώστε να μεταφέρετε τα ιερά χαρακτηριστικά στο ταξίδι σας. Τότε αποφασίστηκε (ξανά από εσάς) ότι οι άνθρωποι δεν θα ήταν απλώς βιολογία στον πλανήτη.

Είχε ξεκινήσει ένα σχέδιο – ότι οι άνθρωποι θα έφεραν μαζί τους «ένα κομμάτι του Θεού». Η ιερότητα λοιπόν της βιολογίας δημιουργήθηκε εκείνη τη στιγμή – η παραβολή του Αδάμ και της Εύας – όταν ο Θεός εμφανίστηκε και επέτρεψε στον σπόρο να βρει τη θέση του. Πιστέψτε με! Σας προσφέρουμε επιστημονική απόδειξη: Ποτέ δεν θα βρείτε τον κρίκο που λείπει έως ότου του μιλήσετε, σας χαμογελάσει και σας πει: «Εδώ είμαι!» Εμφυτευμένη βιολογία – είναι απαραίτητο για σας να το αποδεχτείτε, γιατί θα σας κάνει να κατανοήσετε την ιερότητα του ποιοι είστε. Και μαζί με την εμφυτευμένη βιολογία ακολούθησε το μαγνητικό μέρος και η διαμόρφωση του τωρινού σας DNA.

«Βιολογία, το Σπουδαιότερο Ανθρώπινο Χαρακτηριστικό», Ρίνο, Νεβάδα,

(Κρύων Βιβλίο 6 – «Σε Συνεργασία με τον Θεό» – σελ. 125-127)

 

 

 

==========

 

 

 

Δημιουργημένοι Ίσοι

Ακολουθούν μερικά από τα χαρακτηριστικά των μελών της οικογένειας, για τα οποία επιθυμούμε να σας μιλήσουμε. Έχουμε ξαναμιλήσει γι’ αυτό και είναι σημαντικό να το ξανακούσετε: Όλοι οι Άνθρωποι δημιουργούνται ίσοι. Εδώ κάποιοι θα πείτε: «Κρύων δεν είναι έτσι. Το μόνο που έχω να κάνω είναι να κοιτάξω γύρω μου. Είναι εμ­φανέστατο ότι δεν είμαστε ίσοι». Εάν είναι αυτή η απάντησή σας, τότε δεν κοιτάτε τα πράγματα σωστά. Δεν βλέπετε τα μέλη της οικογένειας όπως τα βλέπουμε εμείς. Ναι, η εξωτερική βιολογία είναι πολύ διαφο­ρετική, αλλά δεν μιλάμε γι’ αυτού του είδους την ισότητα. Το έχετε ξα­νακούσει αυτό και είμαστε εδώ για να σας ξαναπούμε ότι δεν υπάρ­χουν κοινωνικές τάξεις εδώ στην οικογένεια μας.

Κοιτάξτε ποιος σας μιλάει τώρα από αυτήν την καρέκλα. Αυτή η ενέργεια, που ονομάζουμε Κρύων, είναι μια ενέργεια αδελφής/αδελφού. Δεν υπάρχει ιεραρχία, φύλο και δεν υπάρχει ταξική δομή. Σας λέω ότι η ισότητα είναι η πνευματική ουσία αυτού που είστε. Κάθε άνθρωπος που γεννιέται στον πλανήτη έχει έναν άγγελο μέσα του. Αυτός ο άγγελος έχει την ίδια ακτινοβολία και έχει την ίδια χρωματική ταυτότητα σώματος-φωτός, όπως και ο ανώτερος στην ανθρώπινη ιεραρχία. Είναι από την ίδια πηγή – έχει τον ίδιο σκοπό – είναι ίσος με όλους τους άλλους και έχει το όνομά σου. Είναι μέρος από εσένα! Σκεφτείτε το. Όσοι νιώθουν ότι δεν έχουν αυτοπεποίθηση ή νιώθουν ότι δεν υπάρχει τίποτε που να μπορεί κανείς να κάνει ή νιώθουν ότι υστερούν, ήρθε η ώρα να αποκαλυφθούν!

Ξέρω ότι είναι μια υπέρβαση της ορίων της λογικής να σκεφτείτε για ένα έστω λεπτό ότι αυτό μπορεί πραγματικά να συμβαίνει, αλλά σας λέμε ότι η απόδειξη γι’ αυτό είναι τα μετέπειτα, η αλλαγή στη ζωή σας. Η τροποποίηση της ενέργειας είναι στη διακριτική σας ευχέρεια ακόμη και τώρα γι’ αυτούς που εκδηλώνουν την πρόθεση, ενώ κάθο­νται στις καρέκλες τους -μερικοί ακούγοντας… μερικοί διαβάζοντας… μερικοί μέσω της αίσθησης. Η οικογένεια δημιουργείται ίση! Και αν έ­χετε την τάση να λατρεύετε κάποιον ή κάτι, τότε καλά θα κάνετε να αρχίσετε να κοιτάτε στον καθρέφτη σας. Γιατί σας λέμε με πολύ αγάπη, «Κοιτάξτε μέσα σας και βρείτε τον ιερό τόπο που μερικοί από εσάς ψάχνετε μια ολόκληρη ζωή». Δεν υπάρχει τίποτα πιο ιερό από αυτό που υπάρχει μέσα στον Άνθρωπο. Εάν μπορούσατε να δείτε τον εαυτό σας όπως σας βλέπω εγώ, θα μένατε κατάπληκτοι από την ομορφιά.

Υπάρχουν και άλλα. Παρ’ όλο που είναι δύσκολο για εσάς να το αντιληφθείτε, είστε μέρος μιας πολυποίκιλης ολότητας, η οποία είναι ατελής χωρίς εσάς. Αυτή είναι μια έννοια της υπερ-διαστασιακότητας. Σύμφωνα με αυτήν, το Πνεύμα αποτελείται από έναν άπειρο αριθμό μερών και το κάθε τμήμα είναι αναγκαίο για το όλον. Όταν συνδυαστούν τα μεμονωμένα τμήματα, καθιστούν το όλον ολοκληρωμένο. Το κάθε τμήμα είναι ίσο, και το γνωρίζουν αυτό καλά όλα τα υπόλοιπα μέρη. Τα μέρη δεν μπορούν να υπάρξουν από μόνα τους και ανήκουν στο όλον. Για εσάς, αυτό είναι η οικογένεια. Είναι ένα είδος οικογέ­νειας που είναι πολύ πέρα από την αντίληψη αυτή της Γήινης οικογένειας. Η “πραγματική” σας οικογένεια είναι απερίγραπτα μεγάλη! Είναι ένα πλήθος αγγέλων που σας γνωρίζουν και τους γνωρίζετε. Εγώ είμαι ένας και εγώ είμαι ακριβώς όπως εσείς. Εγώ είμαι οικογένεια, και εγώ είμαι ένας από τους πολλούς… όπως εσείς. Η διαφορά, που είναι αδύνατον να σας δώσω να την καταλάβετε, είναι ότι η δική σας ενέργεια επιτρέπει στο Πνεύμα να ολοκληρωθεί! Χωρίς το ένα, το όλον δεν είναι όλον. Αυτό είναι το πραγματικό νόημα του «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ». Το ΕΓΩ είναι το ένα και το ΕΙΜΑΙ είναι το όλον. Διακηρύσσοντας «ΕΓΩ ΕΙ­ΜΑΙ», λέτε στο Σύμπαν: «Η ύπαρξή μου είναι ο Θεός. Ο Θεός είναι η ύ­παρξή μου. Ο Θεός ο συλλογικός είναι η οικογένεια μου!» Αυτό είναι το πρώτο χαρακτηριστικό: Είστε πραγματικά όλοι ίσοι.

Η Αστρική Καταγωγή Σας

Θέλω να σας πω για ένα χαρακτηριστικό της οικογένειας που είναι ιερό. Είσαστε όλοι από την ίδια πηγή. Στο δεύτερο χαρακτηριστικό, για το οποίο μιλήσαμε σε αυτή την Επικοινωνία, σας είπαμε επί τροχάδην πού δεν ήταν η πηγή. Σας είπαμε να κοιτάξετε μέσα σας και σας είπα­με ότι η πηγή δεν είναι ένα μέρος στη δική σας πραγματικότητα, αλλά είναι στη δική μας. Εάν μπορούσατε να το ορίσετε, θα το ονομάζατε «Κεντρική Πηγή». Ο καθένας σας έχει αυτήν την ιερή καταγωγή, μια καταγωγή που σας αναγνωρίζει ως μέλος της οικογένειας. Μπορώ να σας αντικρίσω και να σας πω, αγαπητοί, ότι δεν υπήρχε αρχή της δικής σας οντότητας ούτε θα υπάρξει τέλος, και δεν θα το κατα­λάβετε, αλλά ούτε θα με πιστέψετε. Η ενέργεια της προέλευσής σας είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή της Γης και φέρει μαζί της εκπλη­κτική κυτταρική συνειδητότητα. Γι’ αυτό και ονομάζουμε αυτές τις επι­κοινωνίες “Επιστολές από την Εστία”. Υπάρχει λόγος που βρίσκεστε εδώ, ένας λόγος πάρα πολύ καλά κρυμμένος. Αποκρύπτεται για να κα­ταστείτε ικανοί να κάνετε την εργασία που έχετε έρθει να κάνετε.

Θέλω να σας πω περισσότερα γι’ αυτήν την ιερή καταγωγή. Αυτό είναι κάτι που έχουμε πει σε πολύ λίγους: ο πλανήτης σας κατοικείται μόνο από οντότητες από το μέρος που λέμε Μεγάλη Κε­ντρική Πηγή. Αυτή είναι μεταφορική έννοια, δεν υπάρχουν λέξεις αρκετά μεγαλοπρεπείς για να σας πουν τι ή πού είναι αυτή. Επίσης, ό­πως σας υποδείξαμε στο δεύτερο χαρακτηριστικό, η λέξη κεντρική εί­ναι λάθος. Η λέξη πηγή είναι επίσης λάθος στη γλώσσα σας. Στην ουσία, η μόνη Αγγλική λέξη που είναι ακριβής είναι η λέξη μεγάλη! Η “Μεγάλη Κεντρική Πηγή” θα σας υποδείκνυε ότι υπάρχει ένα κέντρο, αλλά το “κέντρο” είναι όσο μεγάλο είναι το όλο. Αυτό που θέλουμε να γνωρίζετε για τον εαυτό σας είναι το εξής: Όσο αχανές κι αν φαίνεται και όσο παράξενο μπορεί να είναι, το νόημα και η λογική αυτού είναι ότι η Γη είναι το μοναδικό μέρος στο σύμπαν όπου υπάρχει αυτό το χαρακτηριστικό.

Σας ζητώ να κοιτάξετε τη λογική του Γήινου εποικισμού. Κάθε μέρα που περνάει, πολλοί από την οικογένεια σας μαζεύονται από όλο το σύμπαν για να κατοικήσουν σε αυτόν τον πλανήτη. «Οι εκλεκτοί μαζεύο­νται από τους ουρανούς». Παρ’ όλο που μπορεί να έχετε την ίδια προέ­λευση, πράγματι εργάζεστε σε πολλά μέρη. Ένα μέρος της εργασίας εί­ναι στον τομέα της βιολογίας σε άλλους πλανήτες και άλλο μέρος της εργασίας είναι στον τομέα της παροχής απλής ενέργειας για την ε­ξασφάλιση των πυλών του σύμπαντος εκεί όπου απαιτείται. Τίποτε α­πό αυτά δεν είναι σημαντικό για το πραγματικό μήνυμα που παρέχεται εδώ. Δείχνει μόνον ότι έχουμε πιο πολλά μέλη της οικογένειας στον πλανήτη τώρα από όσα είχαμε ποτέ και ότι όλοι οι Άνθρωποι που έχουν ζήσει στον πλανήτη έχουν πραγματικά επιστρέψει και ζουν τώρα εδώ. Απ’ όπου κι αν σας κάλεσαν, τώρα είστε εδώ και είστε οικογένεια από την ίδια αρχική πηγή. Εσείς, όπως και όλοι οι άλλοι γνωρίζετε τον σκοπό και γι αυτό έρχεστε με χαρά.

Αυτός ο σκοπός είναι γνωστός στην κυτταρική σας δομή, αλλά εί­ναι το κρυμμένο μάθημα για να το ανακαλύψετε και θα σας πούμε τώ­ρα και άλλα, παρ’ όλο που μπορεί να σας φανεί απόκρυφο. Θα σας το μεταδώσω αργά, ώστε να είναι ακριβές και ολοκληρωμένο, γιατί είναι μεγαλειώδες. Αυτό που πραγματοποιείται εδώ, το οποίο εσείς θεωρείτε ως ένα προκλητικό πείραμα με την ενέργεια, είναι να βρείτε πού θα ισορροπήσει από μόνο του το σκοτάδι και το φως. Αυτό που συμβαίνει εδώ, αγαπητοί, και το αποτέλεσμα αυτών που κάνετε εδώ, αγα­πητοί, θα δημιουργήσει το πρότυπο και τη μήτρα για κάτι πιο μεγαλειώδες το οποίο συμβαίνει τώρα στο σύμπαν πάνω από 12 δισεκα­τομμύρια έτη φωτός μακριά σας. Οι αστρονόμοι σας το παρατηρούν και συζητούν γι’ αυτό. Το γνωρίζατε; Το “σημάδι” της Ανθρώπινης ενέργειας επισκέπτεται, τρόπος του λέγειν, μια άλλη περιοχή του σύμπαντος βάσει σχεδίου, και γι’ αυτό είστε εδώ.

Μερικοί διαφωνείτε με τη λέξη πείραμα. Σας φαίνεται σαν να είστε πολλά ζώα σε ένα λαβύρινθο. Επιτρέψτε μου να σας πω, αγαπητοί, ότι εσείς είστε οι πειραματιστές, οι αγγελικοί επιστήμονες. Το πραγματικό πείραμα, που κάνετε αφορά στην ενέργεια. Γι’ αυτό σας λέμε: «ο καθένας από εσάς, ως μέλος της οικογένειας και πειρα­ματιστής, είστε όλοι ίσοι στα μάτια του Πνεύματος και τιμάστε για την επίσκεψή σας και για το ρόλο σας εδώ». Δεν αφορά στο τι κάνετε εδώ. Αφορά στο τι συμβαίνει στην ενέργεια εδώ – για να ακριβολογούμε, τι έ­χει ήδη συμβεί στην ενέργεια εδώ.

Αιωνιότητα

Δεν χρειάζεται να το πούμε, είστε επίσης αιώνιοι. Η βιολογία σας δεν είναι, αλλά εσείς είστε. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι σημαντικό κι έτσι σας βλέπουμε. Μπορείτε πραγματικά να το δεχτείτε αυτό; Εδώ σας αναφέρω κάτι που μπορείτε να ρωτήσετε τον εαυτό σας, όταν βρίσκε­στε στις πιο προσωπικές στιγμές της ύπαρξής σας: Όταν αφήνετε την τελευταία σας πνοή, υπάρχει έστω και ένας από εσάς που να πιστεύει πραγματικά ότι θα σταματήσει να υπάρχει; Υπάρχει μια “σπίθα διαισθητικής αλήθειας” μέσα σε όλους τους Ανθρώπους, που με κά­ποιο τρόπο γνωρίζει την αλήθεια. Ρίξτε μια ματιά στις θρησκείες της Γης και στη γενικότερη αναζήτηση του Θεού. Δεν είναι αλήθεια , ότι σχεδόν όλες παρουσιάζουν μια “ζωή μετά” για κάποιο μέρος της συνειδητότητάς σας; Ναι. Γιατί να είναι αυτό τόσο πολύ διαδεδομένο, εάν δεν είναι αλήθεια;

Όλοι είστε κομμάτια της θεϊκότητας που πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει. Μερικοί άνθρωποι βιώνουν ένα έντονο προαίσθημα γι’ αυ­τό στο “κρεβάτι του θανάτου” τους και είναι υπερβολικά ήρεμοι κατά τη μετάβασή τους. Μερικοί αντιστέκονται στην ιδέα μέχρι την τε­λευταία στιγμή, μετά αρχίζουν να “νιώθουν” μια οικεία αίσθηση και, με κάποιον τρόπο, δεν φοβούνται. Είναι το πλησίασμα της οικογένειας και όλη η κίνηση και ο εορτασμός από την Εστία που αρχίζουν να νιώ­θουν. Θυμάστε την αρχική παραβολή “Η Ιστορία του Γουό”; Φοβόταν το πλησίασμα της “οικογένειας”, ενώ ήταν ζωντανός, γιατί του είχαν πει οι άλλοι ότι ήταν σατανικό. Αυτή είναι η διττότητα της Ανθρωπότητας: ότι πολύ συχνά βλέπετε την πραγματική σας οικογένεια σαν διάβολο.

Αυτό το αναφέρουμε μόνο για να ενισχύσουμε τη βεβαιότητα ότι δεν θα πεθάνετε ποτέ. Η βιολογία μπορεί να γίνει κομμάτια και θρύψαλα αλλά Εσείς είστε αιώνιοι. Την επόμενη φορά που θα αισθαν­θείτε ότι δεν σας αγαπούν ή ότι δεν είστε σημαντικοί, σκεφτείτε αυτό: Είστε Αιώνιοι! Είναι ένα χαρακτηριστικό το οποίο σύμφωνα με τις πε­ποιθήσεις σας είναι αποκλειστικό δικαίωμα μόνο του Θεού. Αυτό πρέ­πει να σας λέει κάτι για το ποιοι είστε πραγματικά!

«Χαρακτηριστικά της Οικογένειας – Η Οικογένεια, Μέρος 1ο»

(Κρύων Βιβλίο 7 – «Επιστολές από την Εστία» – Κεφάλαιο 2, σελ. 43-54)

 

 

 

==========

 

 

 

Είστε αιώνιοι! Είστε αιώνιοι και στις δύο κατευθύνσεις! Ο κύκλος που είναι η πνευματική ζωτική δύναμη μέσα σας είναι αιώνιος! Πάντοτε ήταν και πάντοτε θα είναι. Στο απώτατο παρελθόν που θα μπορούσε ποτέ να συλλάβει ο νους σας, “εσείς” υπήρχατε. Εάν μπορούσατε να το δείτε στον κύκλο που βλέπουμε εμείς, θα κατανοούσατε ότι αν πηγαίνατε όσο πιο πίσω γίνεται σε γραμμικό χρόνο, θα συναντούσατε το μέλλον αυτού που έχετε γίνει. Επομένως, αυτό που λέμε είναι ότι ήσασταν οι ίδιοι χτες και ότι θα είστε οι ίδιοι αύριο – ένα κομμάτι του θείου, ένα κομμάτι του όλου, ένα κομμάτι του Θεού. Ενώ κάποιοι από εσάς έχετε νιώσει από τα βάθη της επίγνωσης σας ότι ο Θεός είναι ένα παντοδύναμο ον που επιβλέπει τα πάντα στο Σύμπαν, αυτό είναι εν μέρει μόνο σωστό. Το “Παντοδύναμο” είναι σωστό, αλλά ο Θεόs είναι κυριολεκτικά φτιαγμένος από μια συλλογή από τρισεκατομμύρια μέλη της οικογένειας, το καθένα εκ των οποίων είναι γνωστό με το όνομά του. Το καθένα είναι γνωστό στα άλλα. Όσο δυσνόητο κι αν σας φαίνεται αυτό, τα ονόματα όλων σας είναι γνωστά σε όλους.

Ω χρισμένε, ω σαμάνε, Καθώς κάθεσαι στην καρέκλα σου αυτή τη στιγμή και διαβάζεις ή ακούς αυτές τις λέξεις, σε πιέζουν προηγούμενες μοναστικές ζωές. Για πολλές ζωές σερνόσουν ταπεινά στο πάτωμα λατρεύοντας τον Θεό, μη γνωρίζοντας ότι εσύ ήσουν ο Θεός! Παρόλο που γνώριζες τις λέξεις ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ, δεν φαίνονταν να ταιριάζουν σ’ εσένα. Δεν πίστευες ποτέ ότι ήταν ε­σύ! Τελικά, μόλις πριν την έλευση του ορόσημου [το έτος 2000], αρχίζεις να κατανοείς ότι εσύ είσαι κομμάτι του όλου, και ότι εσύ είσαι θεϊκός. Αλλά σ’ αυτόν τον πλανήτη της ύπαρξής σου στις 4 διαστάσεις, δεν υπάρχει τρόπος να σου δώσω το πραγματικό σου όνομα. Δεν μπορείς να ακούσεις ή να δεις πράγματα που μπορούν να ακουστούν και να ειδωθούν από την άλλη πλευρά του πέπλου. Εδώ [στη Γη], δεν υπάρχει η έννοια αυτού που είναι το όνο­μα σου, κι όμως, καθώς σε βλέπω εδώ, μπορώ ακόμη να δω την απίστευτη μεγαλοπρέπεια. Νομίζετε ότι έρχομαι εδώ με αυτή τη συνοδεία και απλώς αντιλαμβάνομαι μια θάλασσα από πρόσωπα; Σας είπα ότι υπάρχουν τρισεκατομμύρια κομμάτια Θεού, ότι γνωρίζουμε τον καθένα από σας στενά και ότι είμαστε πάντα συνδεδεμένοι με καθέναν από σας. Γνωρίζουμε ποιοι είστε!

 

 

«Περνώντας το Ορόσημο»

(Κρύων Βιβλίο 8 – «Περνώντας το Ορόσημο» – Κεφάλαιο Έκτο σελ. 106-107)

 

 

KRYON για το Θεο

KRYON για το Θεο

ΑΠΟ ΤΟΝ Γιώργος Κυρίτσης και συνεργάτες ΣΤΟ

https://sites.google.com/site/kryonwisdom/home

 

Κάποιοι λένε: «Κρύων, πώς λες ότι δεν υπάρχουν καθόλου κανόνες; Πρέπει να υπάρχουν κανόνες! Έχουμε ακούσει από άλλους ότι είναι απλά χαλαρά, οτιδήποτε είναι εντάξει. Δεν υπάρχει παράδεισος ούτε κόλαση, υπάρχει αμφισβητήσιμη αλήθεια, πράγματα πρωτάκουστα, πολύ περίεργα πραγματικά. Πώς να συσχετιστούμε με κάτι τόσο χύμα;» Ορίστε οι κανόνες αγαπητοί μου… Ο Θεός σας αγαπάει περισσότερο απ’ οτιδήποτε στο σύμπαν, επειδή μέσα σας είναι η δημιουργική Πηγή. Είστε φτιαγμένοι κατ’ εικόνα του Θεού, που σημαίνει ότι αποτελείτε μέρος του Δημιουργού. Αυτός είναι ο κανόνας. Πώς σας φαίνεται μέχρι στιγμής; Το τι κάνετε με αυτό, είναι ό,τι θα έκανε οποιοσδήποτε με την αγάπη. Εκεί δεν υπάρχουν κανόνες, επειδή δεν καταγράφουμε τι πρέπει να κάνετε ή τι θα συμβεί αν δεν τα κάνετε. Αυτά ανήκουν σ’ ένα Ανθρώπινο πρότυπο, όχι στον Δημιουργό.

Οι Κανόνες – 4η επικοινωνία

Άσβιλ, Βόρεια Καρολίνα, ΗΠΑ                                           (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

24 Μαρτίου 2019

https://www.youtube.com/watch?v=eYYm7EEvk_o

 

 

==========

 

 

 

Αγαπητοί μου, όταν λαμβάνετε την αγάπη του Θεού είναι για πάντα. Γνωρίζατε ότι δε γίνεται να φύγετε από την αγάπη του Θεού; Ω, μπορείτε να γυρίσετε την πλάτη, μπορείτε να πάτε προς την άλλη κατεύθυνση, έτσι είναι η ελεύθερη βούληση, αλλά η αγάπη του Θεού παραμένει. Όταν ανακαλύψετε αυτή την αγαθοεργία, αγαπητοί μου, και φτάσει στην κυτταρική σας δομή, δεν υπάρχει πλήκτρο “Διαγραφή” στον εγκέφαλό σας να σας την πάρει, ποτέ. Ω, μπορείτε να την αρνηθείτε και τότε είστε σε άρνηση. Δεν μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε, οπότε είστε δυσλειτουργικοί, αλλά η αγάπη είναι εκεί. Η ανακάλυψη του Θεού μέσα σας είναι για πάντα! Και υπάρχει τόση αγαθοεργία. Σκεφτήκατε ποτέ ότι η Γαία γνωρίζει ποιοι είστε; Σκεφτήκατε ποτέ ότι ο ίδιος ο πλανήτης υπάρχει κατά κάποιο τρόπο για να βελτιώνει τη ζωή σας; Και το κάνει. Όταν περπατάτε στο δάσος, σας γνωρίζει.

Η Συμμαχία – 3η επικοινωνία

Άσβιλ, Β. Καρολίνα, ΗΠΑ                                                 (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

24 Μαρτίου 2019

https://www.youtube.com/watch?v=inhqJuhFXEE

 

 

==========

 

 

 

Το Νόημα της Ολότητας

Μόντρεαλ, Καναδάς                                                                     (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

17 Μαρτίου 2019

https://www.youtube.com/watch?v=4E-I7bCQOYE

 

 

==========

 

 

 

Θα σας πω κάτι. Στην άλλη πλευρά του πέπλου δεν υπάρχει διττότητα. Κάποιοι θα πουν κουνώντας το κεφάλι: «Φυσικά δεν υπάρχει διττότητα εκεί». Ναι, αλλά το καταλαβαίνετε πραγματικά αυτό; Η διττότητα υπάρχει μόνο εδώ. Όμως πάρα πολλοί παίρνετε τη διττότητα που υπάρχει στη μικρή αυτή Γη, όπου παλεύετε μ’ ένα μικρό ποσοστό φωτός, και αγωνίζεστε με τη διττότητα σας για να βελτιώνεστε μόνιμα, με ελεύθερη επιλογή, και τοποθετείτε αυτόν τον αγώνα σε ό,τι πιστεύετε πως υπάρχει στην άλλη πλευρά του πέπλου. Έτσι καταστήσατε τον Θεό δυσλειτουργικό στην ουσία Του. Πήρατε την αγνή πηγή αγάπης και είπατε: «Σαν Άνθρωποι ξέρουμε μόνο την Ανθρώπινη φύση, συνεπώς τα πάντα πρέπει να είναι σαν εμάς». Έτσι υπάρχει ένας θυμωμένος Θεός, που δεν ευχαριστιέται συνεχώς, ένας που βασανίζει μέχρι και παιδιά. Έτσι είναι το σύστημα πίστης σας γι’ αυτή την πανέμορφη δημιουργική Πηγή. Και θα το ξαναπώ, πήρατε τους εαυτούς σας και τους επικολλήσατε σε ό,τι πιο ιερό.

«Η Εστίαση του Θεού Είστε Εσείς»

Ούτα, Αριζόνα, ΗΠΑ                                 (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους

14 Φεβρουαρίου 2019

https://www.youtube.com/watch?v=SJiTC6WUq9M

 

 

 

==========

 

 

 

Στη δική σας πλευρά του πέπλου είναι όσα εσείς δημιουργήσατε με ελεύθερη βούληση ως Άνθρωποι. Η ελεύθερη βούληση έχει δημιουργήσει πολλά επίπεδα αρνητικών, σκοτεινών πραγμάτων, και όλα ανήκουν στον Άνθρωπο όχι στον Θεό. Ακούω συνεχώς από τόσο πολλούς: «Κρύων συγνώμη, λες ότι όλα πέραν του πέπλου είναι καλά, ενώ όλα εδώ δεν είναι τόσο καλά. Είναι λιγάκι απλοϊκό, δε νομίζεις;» Θα δώσω την απάντηση ξανά, ακούστε την… Ακριβώς! Όταν το καταλάβετε αυτό θα είστε καλύτεροι, πιο ενήμεροι Άνθρωποι. Όλα όσα είναι αρνητικά εδώ, ακόμα και κείνα που αποδίδετε στον Θεό, ανήκουν στους Ανθρώπους – όλα. Ο Θεός δεν έχει όσα Του έχετε επιφορτίσει. Επίκριση, τιμωρία, τρόμο, βασανιστήρια, ακόμη και παιδιών, μετά θάνατον. Νομίζετε ότι αυτός είναι ο Θεός; Εκατομμύρια το πιστεύουν, μη κατανοώντας ότι στην άλλη πλευρά του πέπλου δε συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Τι Είναι Όμορφο για τον Θεό;

Αριζόνα, Ούτα, ΗΠΑ                             (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

11 Φεβρουαρίου 2019

https://www.youtube.com/watch?v=NmqJ5CIVR54

 

 

==========

 

 

 

Θέλω να μιλήσω για τα παιδιά και πώς σας εκλαμβάνουν. Υπάρχει αγαπητοί μου, νέα συνείδηση παιδιού στον πλανήτη, η οποία έρχεται σ’ εσάς πιο εξοπλισμένη απ’ όσο ποτέ στην Ιστορία, για θεμελιώδη διδασκαλία. Και λέγοντας θεμελιώδη διδασκαλία, εννοώ την αλλαγή της Ανθρώπινης φύσης. Θα τη δείτε πρώτα στα παιδιά, καθότι δε θα δρουν όπως εσείς, ή όπως οι πριν από εσάς. Και λέμε όλους τους λόγους γιατί, εδώ και 30 χρόνια. Όμως η διαφορά θα φανεί καθαρά στο πώς τα εκπαιδεύετε, πώς τα διδάσκετε και τι τους λέτε. Οι ψυχολόγοι και οι βιολόγοι έχουν παρατηρήσει πώς αυτό που συμβαίνει από τα 0 μέχρι τα 6 χρόνια, στήνει ένα πρότυπο, ένα σκηνικό τόσο βαθύ που διαρκεί σε όλη τη ζωή του ατόμου, εκτός εάν “ξεγίνει” ή δουλευτεί. Ενίοτε είναι πολύ θετικό και άλλοτε δεν είναι. Είναι όμως τέτοιο πρότυπο που εμφυτεύεται σχεδόν σε κυτταρικό επίπεδο των παιδιών που μαθαίνουν τα πράγματα με ορισμένο τρόπο.

Ακτίνα Θεού-Ανθρώπου -3-

Μελβούρνη, Καλιφόρνια, ΗΠΑ   (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

20 Ιανουαρίου 2019

https://www.youtube.com/watch?v=rZzKldPxvb4

 

 

==========

 

 

 

Ο ένας πολιτισμός μετά τον άλλο θα αρχίσει σιγά-σιγά να καταλαβαίνει τη συνείδηση της ενότητας. Με άλλα λόγια, εάν υπάρχει ένας Θεός πρέπει να υπάρχει ενότητα όλων των πραγμάτων, εφόσον ο Θεός δημιούργησε τα πάντα. Τελικά θα καταλάβει η ανθρωπότητα ότι δεν υπάρχει κανένας διαχωρισμός. Και το να διαχωρίζετε τον Θεό σε τμήματα πίστης, ουσιαστικά είναι παιδιάστικο. Τότε θ’ αρχίσουν να καταλαβαίνουν και να συνειδητοποιούν ότι οι πολλές θρησκείες στον πλανήτη μπορούν ακόμη να υπάρχουν, όσο είναι ευσπλαχνικές η μία με την άλλη, όσο έχουν κατανόηση η μία για την άλλη. Και μπορεί να λένε: «Εμείς έχουμε τον τρόπο μας κι εσείς τον δικό σας, δεν είναι όμορφο που και οι δύο μπορούμε ν’ αγαπάμε τον Θεό;» Θα μπορείτε να δίνετε τα χέρια έχοντας διαφορετικούς τρόπους, άλλα σύμβολα, άλλες πεποιθήσεις, ακόμη και διαφορετικούς προφήτες. Και θα λέτε: «Όλοι προήλθαν από ένα μέρος, δεν είναι αυτό σπουδαίο;»

Δεν Γνωρίζετε τον Θεό -1-

Μελβούρνη, Φλώριντα, ΗΠΑ     (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

19 Ιανουαρίου 2019

https://www.youtube.com/watch?v=AeM1H3omsWE

 

 

==========

 

 

 

Θέλω να οραματιστείτε κάτι. Είστε μόνοι σ’ ένα δωμάτιο και κάθεστε σε καρέκλα. Δεν είναι κανείς γύρω σας, μόνο εσείς. Στο όραμα αυτό υπάρχει ένα φως, σαν μικρός προβολέας επάνω από την καρέκλα σας. Οραματιστείτε για λίγο τα χέρια απλωμένα, το κεφάλι να γέρνει πίσω, καθότι θα είστε υπό το μικροσκόπιο του Θεού. Ένα φως λάμπει επάνω σας, φωτεινότερο από τον ήλιο. Δεν μπορείτε καν να ανοίξετε τα μάτια, είναι υπερβολικά λαμπρό. Είναι εκεί για να εξετάσει εσάς. Τι βλέπει ο Θεός; Ανάλογα το μοντέλο πίστης σας ή τι σας έχουν πει, κάποιοι θα πουν: «Για περίμενε, δεν μπορούμε ν’ αρχίσουμε έτσι. Πρέπει να καθαριστούμε, να κάνουμε ασκήσεις, να πάρουμε μερικές αναπνοές, προτού θελήσουμε να μας εξετάσει ο Δημιουργός. Ίσως αυτό εννοεί ο Κρύων». Όχι! Λέω εκεί που κάθεσαι σήμερα, προσποιήσου ότι είσαι μόνος και ορίστε έρχεται το φως! Τότε κάποιοι λένε: «Δε νιώθω άνετα, δε θέλω να το κάνω γιατί μου έχουν πει ότι δεν είμαι άξιος να αντικρίσω το πρόσωπο του Θεού». Θέλω να σας πω, αγαπητοί μου, ότι αυτό είναι μεγάλο ψέμα!

Πώς Σε Βλέπει ο Θεός

Boulder, Κολοράντο, ΗΠΑ             (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

12 Ιανουαρίου 2019- απόγευμα

https://www.youtube.com/watch?v=feG0I124PU8

 

 

==========

 

 

Γηραιές ψυχές, απευθύνομαι σ’ εσάς στη σύντομη αυτή επικοινωνία. Δε θέλω απλώς να αφυπνιστείτε στην αλήθεια, θέλω ν’ αφυπνιστείτε και να προγραμματίσετε εκ νέου το υποσυνείδητό σας. Για να το κάνετε αυτό θα πρέπει το συνειδητό σας να συμβάλλει, αρχίζοντας να προγραμματίζει το υποσυνείδητο με την αλήθεια που θα εισβάλλει σε σας με φως. Θα καθαρίσει όλες τις αναλήθειες της χαμηλής ενέργειας απ’ όσα έχετε διδαχθεί, που δεν έχουν απολύτως καμία πνευματική λογική. Πώς γίνεται να κάθεστε εδώ και να πιστεύετε τέτοια πράγματα, για την αγνότητα του Δημιουργού που σας αγαπάει τόσο; Και τι έκανε ο Θεός όταν η μαμά τα δίδασκε αυτά στο παιδί (περί τιμωρού Θεού); Κάθε λέξη που έβγαινε από το στόμα της, χαρασσόταν στο παιδικό αυτό μυαλό. Σας λέω ότι αν ο Θεός μπορούσε να κλάψει, τότε θα έκλαιγε γοερά.

Η Ουσία του Θεού

Grand Rapids, Michigan, ΗΠΑ                                         (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

25 Αυγούστου 2018

https://www.youtube.com/watch?v=kzjEnS3ZCBA

==========

 

Υπάρχουν περισσότερα απ’ ότι έχετε σκεφτεί, για το ποιοι είστε, ποιοι νομίζετε ότι είστε. Υπάρχουν περισσότερα στο σχέδιο της ύπαρξής σας εδώ απ’ όσα θα μπορούσατε να φανταστείτε. Κάθε Άνθρωπος στη Γη, μια ψυχή γνωστή στον Θεό, ένα σύστημα, μια ελεύθερη βούληση που λέει αν βρεθείτε με συνοχή και αναζητήσετε τον Δημιουργό μέσα σας, θα τον βρείτε! Όχι μόνο αυτό – συλλογικά αν αρχίσετε να συσπειρώνεστε και να κάνετε τις ίδιες ερωτήσεις, η Ανθρώπινη φύση θα αλλάξει. Αν ο πλανήτης αρχίσει ν’ αλλάζει αρκετά, η Ιστορία θα αποσυνδεθεί από το μέλλον και θα δείτε κάτι που άλλοι πλανήτες πέρασαν. Την απαρχή ενός υψηλά δονούμενου Ανθρώπου. Εντέλει με μια συνείδηση τόσο υψηλή, που αν τη βλέπατε σήμερα θα λέγατε, «Συνάντησα έναν άγγελο!» Να πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει, μέσα στο σώμα σας.

«Είναι ο Θεός Υπερβολικά Πολύπλοκος;»

Πόρτλαντ, ΗΠΑ                                           (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

1 Ιουλίου 2018

https://www.youtube.com/watch?v=jS9IqFuzvzE

 

==========

 

Αυτό είναι ένα πρακτικό μήνυμα για να ενισχυθεί το φως όλων όσοι ακούνε και όλοι να πιστέψουν ότι αυτό είναι δυνατόν. Συμβαίνει σε πολλά επίπεδα αγαπητοί μου, για τον καθένα σας είναι μοναδικό και θα αφυπνιστείτε όσο γρήγορα ή όσο αργά μπορείτε ή επιθυμείτε σε αυτή την μεγαλειώδη αλήθεια. Όμως γηραιά ψυχή πρέπει να αφυπνιστείς σε αυτήν, πρέπει να είσαι ανοικτός σε αυτήν, γιατί με αυτόν τον τρόπο το φως θα διασκορπιστεί στον πλανήτη. Από χώρα σε χώρα, από σπίτι σε σπίτι, από Άνθρωπο σε Άνθρωπο, μία καρδιά τη φορά. Αυτή είναι η πολυδιαστατικότητα της αγάπης, αλήθεια.

«Η Φροντίδα του Θεού»

Περιοδεία στη Σκωτία, Εδιμβούργο      (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

14 Μαϊου 2018

https://www.youtube.com/watch?v=AmlcvyZjXkQ

 

 

==========

 

 

Αν σας έλεγα ότι κάθε Άνθρωπος που ακούει εδώ, γεννήθηκε μεγαλειώδης στα μάτια του Θεού, γεννήθηκε μεγαλειώδης; Και όλα τα άλλα που σας έχουν πει, προέρχονται από αυτό που οι Άνθρωποι ανέπτυξαν αναζητώντας τον Θεό, μη κατανοώντας ότι ο Θεός δεν είναι Άνθρωπος. Ο Θεός δεν είναι πατέρας με πειθαρχία, δεν σας λέει να καθαρίσετε το δωμάτιό σας και μετά σας τιμωρεί αν δεν το κάνετε. Η αγνή αγάπη δεν το κάνει αυτό, η αγνή αγάπη σας γνωρίζει. Αγαπητοί μου, δεν ήρθατε εδώ για να υποφέρετε, ήρθατε εδώ για να βελτιώσετε αυτό τον πλανήτη, ήρθατε εδώ για να αγκαλιάζετε τα δέντρα, για να συνεργαστείτε με την Γαία όπως έκαναν οι αρχαίοι. Για να καταλάβετε τη συνεργασία με όλα τα πράγματα, την ολότητα των πάντων μαζί. Και μέσα εκεί προχωράτε στη δική σας ευσπλαχνική συνείδηση που αλλάζει την ζωή σας.

«Το Μεγαλείο Θεού και Ανθρώπου»

Περιοδεία στη Σκωτία – Εδιμβούργο         (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

12 Μαΐου 2018

https://www.youtube.com/watch?v=5XSAOUJFdsg

 

==========

 

Όλη η ευσπλαχνία ολόκληρου του γαλαξία, του σύμπαντος, τώρα, αυτή την στιγμή, ξεχύνεται μέσω του πέπλου για να σας πει ένα πράγμα, το οποίο είναι: «Σας γνωρίζουμε, η ψυχή σας σφάλισε τόσο πολύ σε αυτόν τον πλανήτη, που σας περιβάλλουμε με την αγάπη μας. Δεν είστε ποτέ μόνοι, έχετε τη δική σας συνοδεία που μπορούν κάθε στιγμή να σας πιάσουν το χέρι. Είτε το ξέρετε ή όχι, είτε το επιτρέπετε ή όχι, είναι πάντα σε ετοιμότητα, πάντα έτοιμοι. Η ευσπλαχνία του Δημιουργού είναι στην αγκαλιά σας, επιτρέψτε της να λάμψει μαζί σας! Αφήστε τα προσχήματα, αφήστε τα μπλα-μπλα, αφήστε όλα όσα σας εμποδίζουν να σφίξετε αυτό το χέρι που ήταν πάντα απλωμένο προς εσάς, επειδή αγαπιέστε. Δεν μπορείτε να το συλλάβετε – είναι τόσο όμορφο, τόσο πολύτιμο, τόσο λαμπρό, τόσο αγνό, τόσο αγνό! Η συνείδηση του Θεού δεν έχει καμία σχέση με του Ανθρώπου, είναι εντυπωσιακή, είναι αγνότητα, είναι σιγή!» Αυτό είστε!

«Αυτεπίγνωση»

11 Μαρτίου 2018 – Γουίλμινγκτον, ΗΠΑ                                  (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

https://www.youtube.com/watch?v=iYBfw6uaCUA

 

==========

 

 

Φεύγοντας από εδώ πολλοί θα σκεφτείτε: «Πώς μπορώ να θυμάμαι όλα όσα συζητήθηκαν, όλα όσα παρουσιάστηκαν και ειπώθηκαν; Τόσο πολλά μου ακούγονται γνώριμα, όμως όταν φεύγω από την αίθουσα φαίνεται σαν κάπως να εξατμίζονται, σε κάτι που θα ’πρεπε να θυμάμαι αλλά δεν συμβαίνει». Θα σας δώσω λοιπόν το μυστικό της ψυχικής συνοχής… Δεν δόθηκαν καθόλου μυστικά σήμερα – όλα όσα δόθηκαν ήταν γνωστά. Και αυτά μετά δεν εξατμίζονται στους αιθέρες. Από πού προήλθαν; Προήλθαν από τον νου του Θεού. Παραδόθηκαν στον επικοινωνό και με γραμμικό τρόπο δόθηκαν σ’ εσάς να τ’ αφομοιώσετε. Και αν πιστεύετε στην ψυχική συνοχή, όλες αυτές οι πληροφορίες ακόμη υπάρχουν, όλα όσα συζητήθηκαν, εκφρασμένα σε κάτι που λέγεται ευσπλαχνία του Θεού. Φεύγοντας από εδώ το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναζωπυρώσετε αυτή την ευσπλαχνία. Επικαλεστείτε, αν θέλετε, την συνοχή που είναι δική σας, μέσω του Ανώτερου Εαυτού σας, με αυτό που είναι στην άλλη πλευρά του πέπλου και αποτελεί απόλυτο μυστήριο, αλλά είναι πανέμορφο και μπορείτε να το νιώσετε. Έχει όλες τις πληροφορίες που παρουσιάστηκαν σήμερα, ακριβώς όπως παρουσιάστηκαν – από εκεί προήλθαν άλλωστε. Και λίγο-λίγο, επανέρχονται σ’ εσάς.

«Ψυχική Συνοχή»

11 Φεβρουαρίου 2018 – Σαν Αντόνιο, Τέξας                 (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

https://www.youtube.com/watch?v=T6-1i8faY0g

 

 

==========

 

 

Ποια είναι η σχέση σας με τον δημιουργό; Την έχετε κατανοήσει ακόμη; Είναι πιθανόν μέσα σας να είναι ένα κομμάτι αυτού που αποκαλείτε Θεό, αυτού που αποκαλείτε δημιουργική πηγή;

Αναγνωρίζετε τη διαφορά στη γλώσσα μου μεταξύ του Θεού και της δημιουργικής πηγής; Ο Θεός είναι μια ατομική τρισδιάστατη ονομασία που συχνά αντιπροσωπεύει μια πηγή ισχύος και κρίσης. Η δημιουργική πηγή είναι μια διευρυμένη αντίληψη. Μπορεί να είναι όσο μεγάλη και πολλαπλή θέλετε. Το ξέρατε ότι η δημιουργική πηγή είναι πολυδιάστατη και επομένως κβαντική; Το ξέρατε ότι είναι άπειρη και παντού; Το ξέρατε ότι διαποτίζει κάθε σωματίδιο ύλης; Το ξέρατε ότι είναι προσωπική και ότι γνωρίζει το όνομά σας; Δεν είναι καθόλου ένα πράγμα. Είναι τα πάντα, παντού.

Η ευθυγράμμιση με την δημιουργική πηγή θα έπρεπε να είναι κάτι πολύ εφικτό. Είναι δυνατή για σένα; Εάν η απάντησή σου είναι «ναι», έστω και οριακά «ναι», τότε πρέπει να πεις στον εαυτό σου, «Εάν είμαι μέρος της Δημιουργικής Πηγής, συνεπώς “είμαι αυτό που είμαι – πολυδιάστατος”. Επομένως είμαι επίσης ένα κομμάτι του κάθε Ανθρώπου στον πλανήτη, πέρα απ’ ότι μπορεί οποιοσδήποτε να δει ή να αναλύσει ή να μετρήσει. Είμαι πολλές διαστάσεις». Αυτή η ιδέα αγαπητοί μου, είναι εκεί που θα προκύψει η εξέλιξη της ανθρωπότητας – μια συνοχή ενότητας με όλα όσα υπάρχουν.

Η ευθυγράμμιση μεταξύ εσάς και της δημιουργικής πηγής θα δημιουργήσει μια πολυδιάστατη αλλαγή για εσάς. Εκείνοι που αρχίζουν να γίνονται πολυδιάστατοι αρχίζουν να ανέρχονται στη διανόησή τους, στη διαίσθησή τους και στην επίγνωση μιας σπουδαιότερης αλήθειας. Καθώς βγαίνεις από την πόρτα σήμερα, μπορείς να πεις: «Είμαι ένα κομμάτι του δημιουργού κι έχω τον Θεό μέσα μου. Είμαι αιώνιος»; Μήπως σε κάνει νευρικό να το πεις; Εάν ναι, εξέτασε γιατί: Μπορεί να μετέχεις στο παρελθόν όσων σου έχουν πει, αντί για ένα μέλλον όπου μπορείς να αναγνωρίζεις από μόνος σου ποια είναι η διαισθητική αλήθεια. Ποιο εκ των δύο θέλεις;

«Ο Κρύων στη Γενεύη»                   (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

5η Επικοινωνία – 17 Μαΐου 2017

https://www.youtube.com/watch?v=rPwO9IsZMyg

 

==========

 

«Πώς Αλήθεια Επικοινωνεί το Πνεύμα;»

Δουβλίνο, Ιρλανδία – 30/4/2017     (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)                                                                                              

https://www.youtube.com/watch?v=KYlbqgLHC1A

 

 

==========

 

 

«Ποιος Είναι ο Θεός;»

26 Φεβ.2017 – Τουσόν, Αριζόνα          (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)                                                                                              

https://www.youtube.com/watch?v=xwGXX3k1fxY

 

==========

 

«Συνάντηση Τελευταίας Βραδιάς»       (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

17/02/2107 – Πέτρα, Ιορδανία

https://www.youtube.com/watch?v=rzGQIFIeEmc

 

==========

 

«Ενισχυμένη Αλήθεια – Νέα Διττότητα» – 9/10/2016                                  (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=ipE7Hbe-U3E

==========

 

KRYON GODDESS TOUR 2016 – ΑΚΡΟΠΟΛΗ,   20/9/2016

https://www.youtube.com/watch?v=ifK1_fvNZ9I

==========

 

Το Πνεύμα ξέρει ποιος είσαι. Χρησιμοποιούμε τους όρους Πνεύμα και Θεός με την ίδια έννοια. Μερικοί αναρωτιέστε αν ο Θεός σας γνωρίζει. Θα σας πω κάτι. Δεν είναι ότι απλώς σας γνωρίζουμε. Αποτελείτε μέρος της Δημιουργικής Πηγής. Είστε στον πλανήτη για λίγο και μας λείπετε όσο είστε εδώ.

Υπάρχει ένα υπέροχο σύστημα, αγαπητοί μου. Φέρατε προβλήματα μαζί σας στην αίθουσα. Υπάρχουν θέματα εδώ, τα νιώθω, ξέρω ποιοι είναι εδώ… Μερικοί φοβάστε, μερικοί είστε απογοητευμένοι. Έχετε δοκιμάσει τα πάντα, εκτός από ένα. Ίσως ήρθε η ώρα να ανοίξετε την δική σας, εσωτερική πόρτα και να δείτε αν αυτό που σας λέω είναι αληθινό ή όχι. Θα σας πω ότι χιλιάδες άνθρωποι έκαναν αυτή τη συνειδητοποίηση και άλλαξαν τη ζωή τους για πάντα. Ακούστε αυτή τη δήλωση: Ο Θεός δεν είναι εξωτερικός, είναι εσωτερικός. Περνάτε όλη σας τη ζωή κοιτώντας προς τα έξω για να βρείτε το Θεό, ενώ όλοι οι διδάσκαλοι του πλανήτη έχουν πει ότι ο Θεός είναι μέσα σας. Κάποιοι έχουν ακόμη πει ότι είστε τα παιδιά του Θεού. Και σας έχουμε πει ότι εάν είστε τα παιδιά Του, ο Θεός σας αγαπά.

Θέλουμε να μιλήσουμε για τη λογική αυτού του πράγματος απόψε. Τι γίνεται αν ο Θεός είναι αληθινός και γνωρίζει το όνομά σου; Το έχεις επιτρέψει ποτέ αυτό; Μπορεί να πεις, «Ναι, το πιστεύω». Αλλά ζεις στον ίδιο φόβο και απογοήτευση που ζούσες μέχρι τώρα. Το καταλαβαίνεις πραγματικά; Ο Θεός ξέρει το όνομά σου.

Ο καθένας σας έχει επιλογή. Και είναι μια υπέροχη επιλογή. Χωρίς ν’ αλλάξετε τίποτα που μπορεί να πιστεύετε, τι θα λέγατε να ενδυναμώνατε την παρουσία του Θεού στον πλανήτη, και να καταλάβετε ότι υπάρχει ένα σύστημα όπου ο Δημιουργός είναι μέσα σας; Ο Δημιουργός είναι στα δέντρα, στον πλανήτη Γη και μέσα σε σένα Άνθρωπε. Γιατί εσύ να διαφέρεις από τη φύση; Γιατί χτίζεις τον δικό σου διαχωρισμό από τον Δημιουργό; Ο λόγος είναι επειδή δεν το πιστεύεις. Η έλλειψη αυτοεκτίμησης είναι πολύ συνήθης. Και αυτό συμβαίνει γιατί έχεις περάσει από τόση παλιά ενέργεια στον πλανήτη. Σου είναι δύσκολο να γιορτάσεις τη ζωή σου.

Κάθε Άνθρωπος έχει επιλογή. Να βγει από την γραμμικότητα ότι ο Θεός είναι έξω από εσάς και να μπει σε μια κβαντική εξήγηση, μια πολυδιάστατη εξήγηση, ότι σε κάθε κύτταρο του σώματός σας βρίσκεται ο Δημιουργός.

Πρωινή Επικοινωνία – 17 Σεπτεμβρίου 2016 – ΑΘΗΝΑ, Κεραμεικός

https://www.youtube.com/watch?v=KtiGgLcWDMU

 

==========

 

«Απόδειξη του Θεού» – 17 Σεπτεμβρίου 2016,   απόγευμα – ΑΘΗΝΑ, Κεραμεικός

https://www.youtube.com/watch?v=Y7wq78zqFiQ

 

==========

 

Αυτό που αποκαλείτε δημιουργική Πηγή και την αναγνωρίζετε ως τον Θεό, είναι επίσης μέρος από εσάς, τον Άνθρωπο. Και λόγω αυτού μπορούμε να μιλάμε κατ’ αυτόν τον τρόπο. Επειδή καθαυτή η ψυχή σας, αν θέλετε να την πείτε έτσι, είναι ένα κομμάτι από την άλλη πλευρά του πέπλου, απ’ όπου μιλάω τώρα. Δύσκολο να κατανοηθεί πως η δημιουργική Πηγή δεν έχει αρχή και τέλος. Από μόνη της είναι ένας Κύκλος. Ο χρόνος δεν υπάρχει. Όταν βλέπετε κάτι αρχαίο, αν βρίσκεται σε κύκλο, σημαίνει πως ξανάρχεται. Δεν είναι ένα χρονικό διάστημα να νομίζετε ότι θα επαναληφθεί, είναι ένας χρόνος που πάντα βρίσκεται στο “τώρα”. Πάντα είναι! Εσείς τον παρακολουθείτε, εμείς όχι.

Υπάρχει μια Συμπαντική Αλήθεια πέραν από Προφήτες και Ανθρώπους. Και η Συμπαντική Αλήθεια είναι πως ο Θεός είναι μέσα σε όλους τους Ανθρώπους, εξίσου. Και πως το σύστημα δεν περιστρέφεται γύρω από τη Γη, το σύστημα είναι για όλα τα όντα. Και υπάρχουν πολλά.

Είναι τόσο διαφορετικό απ’ ότι νομίζετε. Όταν κοιτάζετε το γαλαξία και όλα όσα είναι εκεί, τους άλλους γαλαξίες γύρω σας και βλέπετε την υπεροχή της Δημιουργίας, αυτό δε σας λέει πόσο μεγάλος είναι ο Θεός; Μεγαλύτερος από κάθε Άνθρωπο, από κάθε προφήτη. Μια αγάπη που υπερβαίνει κάθε είδος κανόνων που ίσως σας έχουν πει.

Ένας Θεός που δεν επικρίνει τον Άνθρωπο και μετά τον στέλνει σε κάποιου είδους τιμωρία, επειδή από γήινη άποψη, δεν έκανε κάτι καλά… στη Γη. Καταλαβαίνετε τι λέω; Ο Θεός είναι μεγαλύτερος από τον πλανήτη Γη… όπως κι εσείς.

«Σύνδρομο Σημείου Αναφοράς» –   16/07/2016 (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

https://www.youtube.com/watch?v=hx7cVu5zHdo

 

==========

 

«Πίσω στα Βασικά»21/05/2016        (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

https://www.youtube.com/watch?v=VtUaG_3pbL0

 

==========

 

«Διανοητικοποίηση του Θεού» –   17/4/2016

(ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

https://www.youtube.com/watch?v=uZtp2So69ag

 

==========

 

Η ιδέα του «Θεού εντός» αρχίζει να γίνεται κατά κάποιο τρόπο πιο εκλεπτυσμένη, και κατ’ άλλους πιο παρεξηγημένη. Με αυτό εννοώ πως η Γη σας, η ανθρωπότητα σας, αρχίζει να μεταβάλλεται, και επηρεάζει όχι μόνον τους Εργάτες Φωτός, όχι μόνο τις γηραιές ψυχές, αλλά όλη την ανθρωπότητα. Με την αλλαγή του μαγνητικού πλέγματος του πλανήτη, μαζί με το γεγονός ότι το ηλιακό σας σύστημα μετακινείται κυριολεκτικά σε νέο μέρος του γαλαξία, σε μια νέα περιοχή γεμάτη από ενέργειες που δεν έχετε ξαναδεί. Αυτό αλλάζει τα πάντα. Αλλάζει την ηλιόσφαιρα του ήλιου σας, οπότε επηρεάζει το μαγνητικό σας πλέγμα.

Κάποιοι το μελετάνε αυτό και βλέπουν κάποιες νέες ακτινοβολίες τις οποίες φοβούνται. Έχετε δει τίποτα διαφορές στη συμπεριφορά του ήλιου σας τελευταία; Μπορεί να μην έχει τα ακριβή πρότυπα ακτινοβολίας που είχε στο παρελθόν. Όλα αυτά αντιπροσωπεύουν μια σύγκλιση ενέργειας που θ’ αλλάξει την ανθρωπότητα! Θα επηρεάσει τον τρόπο που σκέφτεστε και τον τρόπο που νιώθετε. Θα διευρύνει ιδέες και αντιλήψεις, και θα επηρεάσει επίσης τις πνευματικές προκαταλήψεις που η ανθρωπότητα κουβαλάει για αιώνες.

«Ανακτώντας τη Σύνδεση – 1» –   9/4/2016         (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)  

https://www.youtube.com/watch?v=HYt2LBSYEgM

 

==========

 

Αν μπορούσατε να δείτε την ουσία αυτού που αποκαλείτε «ψυχή σας», θα συνειδητοποιούσατε πως υπάρχουν πολλαπλές, εντός πολλαπλών ΕΣΕΙΣ, καθότι ο Θεός δεν είναι μονοδιάστατος. Αυτό που αποκαλείτε Θεό, δεν είναι «ένα πράγμα». Εκείνη που βλέπετε ως δημιουργική Πηγή, δεν είναι μονοδιάστατη ούτε «ένα πράγμα». Είναι μια σούπα, θεϊκής ενέργειας και αγαθοεργής αγάπης, σ’ ένα σύστημα κβαντικότητας που δεν μπορεί να εξακριβωθεί ή να ποσοτικοποιηθεί. Είναι η ουσία των πάντων και το ίδιο είστε κι εσείς! Η μεταμφίεση που έχετε είναι η αντίληψη στο τρισδιάστατο πεδίο πως είστε μονοδιάστατοι.

Ο Θεός είναι μέσα σας! Εσείς είστε Θεός και μέρος του συστήματος. Σας έχουμε πει εξ αρχής αυτή την υπέροχη πληροφορία. Δεν είναι θαυμάσιο να ξέρετε πως δεν υπάρχει μια οντότητα στον ουρανό που θα σας κρίνει; Αντιθέτως, είναι μέρος ενός σεναρίου αγάπης που εσείς δημιουργήσατε για τον εαυτό σας. Το σύστημα είναι αγαθοεργό και θα συνεχίσει να είναι, όμως κάτι συμβαίνει.

«Επικοινωνίες με το Πνεύμα»           (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

https://www.youtube.com/watch?v=FMJpSy4oKZI

 

==========

 

«Πού Είναι ο Θεός;»   –     6/9/2015       (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)  

https://www.youtube.com/watch?v=CxFbYCNghI4

 

==========

 

Το σημαντικότερο μάθημα σήμερα είναι πως μέσα σας βρίσκονται όλες οι παράμετροι που ψάχνετε έξω σας. Ας μιλήσουμε λίγο για τα παλιά πρότυπα και για μερικά πράγματα που αλλάζουν, που μαθαίνετε να… ξε-μαθαίνετε! Θέλω αυτό να είναι γιορτή. Να γιορτάσετε τις διαφορές μεταξύ του χθες και του σήμερα, μεταφορικά, εννοώ το χθες ως παλιά ενέργεια και το σήμερα ως κάτι εντελώς νέο και διαφορετικό.

Το παλιό πρότυπο της ανθρωπότητας, ακόμα και το πνευματικό, διαχωρίζει τους Ανθρώπους απ’ το Θεό. Είναι φυσικό συναίσθημα ο διαχωρισμός απ’ το Θείο – στο κάτω-κάτω είστε απλά υλικοί ενώ το Θείο δεν είναι. Και τώρα υπάρχει μια μίξη. Η αντίληψη πως είναι εντάξει να τα αναμιγνύετε, είναι μια καλή αρχή. Μα η αλήθεια είναι ότι πάντα ήταν μέσα σας, κάθε Άνθρωπος το φέρει έμφυτα, εγγενώς, εντός του DNA. Εκεί βρίσκεται ο Θεός. Είναι αυτό που σας κάνει ν’ αναζητάτε το Πνεύμα, διότι είναι μέσα σας. Έτσι το πρώτο μάθημα, αν πρέπει να κάνετε μια λίστα, το πρώτο είναι… Σταματήστε να ψάχνετε έξω από σας για απαντήσεις.

«Ένα Πόδι σε Κάθε Ενέργεια» –   2/8/2015       (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

https://www.youtube.com/watch?v=1ygd7Kl6n78

 

==========

 

«Η Σπουδαία Ιστορία Αγάπης» –   24/5/2015       (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

https://www.youtube.com/watch?v=y_UYcnh0GKY

 

 

==========

 

 

«Επίσπευση της Επίγνωσης» –   9/5/2015     (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

https://www.youtube.com/watch?v=1t4Hs6N2LJM

 

==========

 

«Η Μία Αλήθεια» –   11/1/2015       (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

https://www.youtube.com/watch?v=m3fOZ_89VY4

 

==========

 

Σταματήστε να εξανθρωπίζετε τον Θεό. Σταματήστε να δημιουργείτε χαρακτηριστικά Ανθρώπινων καταστάσεων και μετά να τ’ απευθύνετε στο Θεό. Πόσες φορές έχετε ακούσει ότι υπάρχουν κάπου παγιδευμένες ψυχές; Σας έχει ειπωθεί ότι ενδεχομένως να έχουν παγιδευτεί ανάμεσα σε δύο μέρη και οι Άνθρωποι αποφασίζουν ποια είναι τα μέρη αυτά. Eίναι όλο Ανθρώπινο κατασκεύασμα. Το γνωρίζετε, έτσι δεν είναι; Πώς μπορεί τμήματα του δημιουργού του Σύμπαντος να παγιδευτούν; Δεν υπάρχει ατομική ενέργεια ψυχής. Δεν υφίσταται σε τρισδιάστατο πεδίο, ούτε είναι ατομική. Αποτελεί μέρος του όλου. Είναι κάτι συλλογικό, που αποτελεί δικό σας κομμάτι.

Πώς μπορεί μέρος του Θεού να παγιδευτεί μεταξύ κάποιων Ανθρωπίνων δημιουργημένων επιπέδων; Δε γίνεται. Είναι μυθολογία στα καλύτερά της, οπότε την επόμενη φορά που κάποιος σας πει, «Αυτό είναι το αποτέλεσμα παγιδευμένης ψυχής», θέλω να γνωρίζετε καλύτερα. Δεν χρειάζεται να διορθώσεις κανέναν αγαπητέ μου. Αρκεί ΕΣΥ να γνωρίζεις καλύτερα. Θέλω να δεις το πραγματικό σύστημα που υπάρχει, το οποίο είναι υπέροχο. Άκου… Για τις ψυχές δεν υπάρχουν γήινα προβλήματα, ούτε καθαρτήριο. Όλα τούτα είναι Ανθρώπινη δομή αποτυπωμένη στο Θεό.

Καμία ψυχή δεν πηγαίνει κάπου να προετοιμαστεί για κάτι άλλο, όπως είπαμε χθες. Δεν υπάρχουν ψυχικά επίπεδα. Η ψυχή είναι μέρος του Θεού, ο οποίος είναι δημιουργός του Σύμπαντος. Η φοβερή ενέργεια του Θεού δεν κατακερματίζεται ούτε παγιδεύεται – ποτέ! Είναι πέρα από αυτά, πολύ πέρα από αυτά. Αντιπροσωπεύει μια ενέργεια από κάτι που δεν μπορώ καν να περιγράψω. Για τώρα όμως το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε, είναι ότι αυτή η ενέργεια του Θεού σας αγαπά πέρα από κάθε μέτρο και ότι όσα είναι εκεί για σας, είναι αγαθοεργά. Δεν χρειάζεται να πηδάτε εμπόδια αγαπητοί μου. Δεν χρειάζεται να αποδείξετε τον εαυτό σας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Αντ’ αυτού, επιτρέψτε στην ουσία του Θεού μέσα σας να γίνει ολοφάνερη.

«Ταξίδια Ψυχής – 2ο μέρος»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/1-kryon-2014/2014-03-23

 

==========

 

Η δημιουργική πηγή του Σύμπαντος πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει. Αναφερόμαστε στη λεγόμενη Δημιουργική Πηγή που της έχετε βάλει ετικέτα Θεός ή Πνεύμα. Θα λέγατε ίσως ότι η έννοια αυτή απαρτίζεται από κομμάτια του όλα όσα υπάρχουν, και θα είχατε δίκιο. Ακόμη και πριν την ύπαρξη του Σύμπαντος αυτού, η πηγή υπήρχε. Ευθύνεται για όλα όσα υπάρχουν παντού, όπου περιλαμβάνονται τα σύμπαντα που υπήρξαν πριν από το δικό σας, όπως και κείνα που συνυπάρχουν τώρα με το δικό σας. Είναι υπεύθυνη για πράγματα που γνωρίζετε, όπως και για όσα δεν γνωρίζετε τίποτα και ούτε ποτέ θα γνωρίσετε. Είναι η Δημιουργική Πηγή που αποκαλείτε Θεό. Είναι μια κβαντική σούπα ενέργειας, η οποία είναι πέρα από τη γνωστή σας φυσική επιστήμη.

Είναι σε μια σφαίρα πραγματικότητας από μόνη της, που είναι ο Θεός. Είναι εντυπωσιακή και όμορφη και ήσαστε εκεί! Ήσαστε εκεί διότι εσείς, ο ίδιος ο πυρήνας σας, αποτελεί μέρος του βασιλείου του Θεού. Θέλω να το καταλάβετε ξεκάθαρα… Μπορείτε να φανταστείτε ότι είστε στην πραγματικότητα αυτή; Σας δίνει κυριολεκτικά τη δυνατότητα να δείτε όποιο μέρος του πανέμορφου Σύμπαντος σας, συμπεριλαμβανομένης της ίδιας της δημιουργίας. Φανταστείτε να είστε μπροστά σ’ ένα σούπερ νόβα, να το παρακολουθείτε να εκρήγνυται, να βλέπετε όλη αυτή την ενέργεια και να γνωρίζετε ότι αποτελούν όλα μέρος της φυσιολογικής Φυσικής, μέρος της δημιουργικής διαδικασίας – και να μην πάθετε τίποτα κακό παρακολουθώντας το.

Η σούπα ενέργειας που είναι ο Θεός, γίνεται η ψυχή σας κι εδώ είναι το δύσκολο κομμάτι. Εάν νομίζετε ότι αυτό είναι συγκεχυμένο, απλώς περιμένετε να ολοκληρώσω σήμερα. Όσα έχω ν’ αποκαλύψω δεν είναι εύκολα αντιληπτά, ούτε είστε έτοιμοι να τα κατανοήσετε πλήρως. Όμως ακόμη και μέσα στη σύγχυση σας, θέλω να δείτε το μεγαλείο που υπάρχει εδώ.

Το σπουδαιότερο είναι ότι αποτελείτε μέρος της Δημιουργικής πηγής. Όταν οι περιορισμοί του ανθρωπισμού αρθούν από εσάς, αγαπητέ Άνθρωπε, ο Θεός εντός αρχίζει να διαφαίνεται. Δεν είσαι ένα κομμάτι του Θεού, είσαι ο Θεός! Καθότι η σούπα του Θεού δεν τεμαχίζεται για να τρυπώσει σε Ανθρώπινα σώματα με ονόματα και προσωπικότητες – και γι αυτό θέλω να σας μιλήσω.

«Ταξίδια Ψυχής – 1ο μέρος»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/1-kryon-2014/2014-03-22

 

==========

 

Πώς «Βλέπουν» οι Άνθρωποι τον Θεό

Είστε ένα μέρος της σούπας του Θεού, η οποία αποτελείται από αναρίθμητα μέρη κι όμως είναι όλη ένα. Η ουσία της διεμπλοκής [όρος της κβαντικής φυσικής] είναι χαρακτηριστικό του Θεού. Όταν είστε σ’ επαφή με τον Ανώτερο Εαυτό σας, είστε σ’ επαφή με όλα σας τα κομμάτια. Μερικές φορές οι Άνθρωποι νομίζουν ότι παίρνουν μηνύματα από αγγέλους, τα οποία τους δίνονται από άλλους αγγέλους, και ούτω καθεξής. Οι Άνθρωποι βλέπουν μια ιεραρχία εξουσίας σε όλα, επειδή υπάρχει στη δική τους πραγματικότητα.

Όμως με το Θεό δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, καθότι η σοφία του είναι μοναδική σοφία, η οποία είναι πάντα ίδια και πλήρως παρούσα συνεχώς και παντού. Η αλήθεια είναι αλήθεια κι επειδή έχετε ένα κομμάτι του Θεού μέσα σας, αντιλαμβάνεστε μία απόλυτη αλήθεια καθώς αφυπνίζεστε πνευματικά. Γι αυτό μπορείτε να πάρετε έναν αφυπνισμένο Άνθρωπο από άλλο μέρος του κόσμου, άγνωστο σ’ εσάς με διαφορετική γλώσσα και να βρείτε την ίδια αλήθεια. Ο Θεός μέσα σας είναι ίδιος, όπως και μέσα στον άλλον.

«Οι Τρεις Άνεμοι»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2013/2013-02-23

 

==========

 

Εάν έχετε ποτέ αναρωτηθεί, ο Θεός δεν υπάρχει σε κενό. Ο Θεός υπάρχει μέσα σας, οπότε γνωρίζει όσα είστε. Κάποιοι θα έλεγαν ότι είναι δύσκολο να έρθετε σ’ επαφή με το Θεό και ότι πρέπει ν’ ακολουθήσετε ένα πρωτόκολλο. Να σας πω ποιο είναι το πρωτόκολλο: Ονομάζεται «είμαι ζωντανός». Ο Θεός σάς γνωρίζει. Όταν δεν βρίσκεστε εδώ, είστε με το Θεό. Όταν δεν βρίσκεστε εδώ, είστε μέρος Του και υπάρχει ομορφιά στο γεγονός αυτό.

«Το Γράμμα K»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2012/2012-10-17

 

==========

 

Κάποιοι λένε ότι ο Θεός είναι ο ίδιος, χθες, σήμερα και για πάντα. Γι αυτό λένε ότι δεν πρέπει να είστε σε κάποιο κίνημα Νέας Εποχής, καθώς ο Θεός ποτέ δε θ’ αλλάξει και η ενέργεια του Θεού θα είναι πάντα ίδια. Συνεπώς, οι ιδέες σας περί αλλαγής της ενέργειας και του Θεού είναι ανοησίες. Μετά θα σας προειδοποιήσουν… «Μείνετε μακριά από τη Νέα Εποχή και μείνετε με τις παραδόσεις, τα θρησκευτικά συστήματα και την πνευματική μάθηση, που είναι οργανωμένα κι έχουν ιστορία με δισεκατομμύρια ανθρώπους στη Γη».

Όλη η παραπάνω διαφωνία βασίζεται σε μια παρεξήγηση αγαπητοί μου. Θα ήθελα να κάνω την εξής δήλωση. Ο Θεός είναι ο ίδιος, χθες, σήμερα και για πάντα. Είναι θαυμάσιο που ο δημιουργός δε θ’ αλλάξει ποτέ. Αυτό που αλλάζει ωστόσο, είναι η σχέση του Ανθρώπου με τον αμετάβλητο Θεό. Αυτό που αλλάζει είναι η ικανότητα του Ανθρώπου να ξεπεράσει μια παλιά ενέργεια και με μια νέα ενέργεια να βιώσει το δημιουργό μέσα του. Είναι ο Άνθρωπος που αλλάζει, όχι ο Θεός.

«Αναπροσαρμογή των “Πρέπει”»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2012/2012-01-26

 

==========

 

Ο Θεός δεν έχει το νου του Ανθρώπου, με τη συνείδηση του Ανθρώπου. Ο Θεός δεν είναι ούτε μια συλλογή διαφόρων επιμέρους συνειδήσεων κι αυτό είναι δύσκολο να το κατανοήσετε. Ο Θεός μπορεί να μιλήσει σε κάθε Άνθρωπο – σε όλα τα 6,7 δισεκατομμύρια – ταυτοχρόνως. Ο Θεός μπορεί να κάνει μια θεραπευτική συζήτηση γεμάτη αγάπη, προσωπικά και ταυτοχρόνως με τον κάθε έναν από εσάς. Αναλογιστείτε το! Αυτό δεν είναι ένα ποιος. Είναι ο δημιουργός του Σύμπαντος. Είναι μια θεϊκή, νοήμων ενέργεια αγάπης. Μην εξανθρωπίζετε αυτή τη γενεσιουργό αρχή! Δεν είναι σαν εσάς.

Ο Θεός δεν είναι ούτε ένα σύμβολο εξουσίας! Κι όμως πολλοί δε θα το δεχτείτε. «Εννοείς ότι ο δημιουργός του Σύμπαντος δεν είναι επικεφαλής;» Δεν είπα αυτό. Είπα ότι δεν είναι σύμβολο εξουσίας. Ο Θεός είναι οικογένεια.   Εάν υπάρχει ενέργεια εξουσίας, τότε τη μοιράζεστε με το Θεό, καθότι Αυτός βρίσκεται μέσα σας. Οπότε, ΕΣΕΙΣ είστε το σύμβολο εξουσίας.

Δεν υπάρχει κανένα πρωτόκολλο επίσης! Με ακούτε; Δεν υπάρχει ένα γενικό πρωτόκολλο! Χιλιάδες χρόνια θρησκειών έχουν δημιουργήσει χιλιάδες «κανόνες», του πώς να «κερδίσετε την εύνοια του Θεού». Τι γίνεται εάν δεν ισχύει τίποτα τέτοιο; Να ρωτήσω κάτι: Εάν θέλετε να μιλήσετε στην κυτταρική δομή του σώματός σας, ποιο είναι το πρωτόκολλο; Εάν είστε εσείς μ’ εσάς, πώς αρχίζετε; Θα έπρεπε να ντυθείτε κάπως, να γονατίσετε, να προετοιμαστείτε; Επινοείτε κάτι, μια σειρά κινήσεων, ώστε να δουλέψει καλύτερα; Ή απλώς πάτε μέσα με το νου σας, μιλάτε σε κείνο που σας ανήκει και λύνετε το παζλ; Καταλαβαίνετε τι εννοώ; Οι Άνθρωποι ποτέ δε θεωρούν το Θεό μέσα τους. Αντιθέτως, θέλουν να τον διαχωρίζουν. Θέλουν να τον εξυψώνουν και να βάλουν το Πνεύμα σε βωμό, όπου μπορούν να το αντικρίζουν· και ίσως να φτιάξουν ένα αγαλματίδιο, για να οραματίζονται σε ποιον απευθύνονται. Αυτό είναι εξανθρωπισμός του Θεού.

Επικοινωνία με τον Θεό

Ας μιλήσουμε για το επόμενο – επικοινωνία. Γιατί θέλετε να εξανθρωπίσετε το Θεό; Όπως έδειξα πριν λίγο, βάζετε το Θεό ξέχωρα από εσάς, Τον κάνετε άντρα, Του βάζετε γενειάδα και βαριά φωνή. Του απονέμετε τη θέση του πρεσβυτέρου και Του μιλάτε, λατρεύετε και φτιάχνετε αγάλματα για να Τον εξανθρωπίσετε. Ο Θεός είναι μέσα σας! Η μεγαλύτερη ενέργεια του Δημιουργού της Γης, βρίσκεται μέσα σε κάθε Άνθρωπο. Κάθε κομμάτι του DNA το εμπεριέχει αυτό – και τα 100 τρισεκατομμύρια. Υπάρχει μια συνειδητότητα και μια επικοινωνία μεταξύ των μορίων DNA, που η επιστήμη δεν γνωρίζει καν. Ο Θεός είναι μέσα σας! Γιατί λοιπόν το διαχωρίζετε και κτίζετε οικήματα για να το διατηρούν;

Να ρωτήσω κάτι… Ας πούμε ότι είναι ώρα να μιλήσετε σε κάποιο από τα όργανα του σώματός σας και η άσκηση της ημέρας θα ήταν να μιλήσετε στο νεφρό σας. Θα κτίζατε τότε ένα γιγαντιαίο νεφρό για να το λατρεύετε; Ω, πόσο 3D από μεριάς σας! Βλέπετε τι λέω; Γιατί να κάνατε κάτι τέτοιο, εφόσον είναι μέσα στο σώμα σας; Επειδή δεν αντιλαμβάνεστε το Θεό σαν να προέρχεται από εσάς. Πρόκειται λοιπόν για θεϊκή αντίληψη. Είναι καιρός ν’ αλλάξετε την εικόνα που έχετε του εαυτού σας! Όταν το κάνετε, θ’ ανοίξετε τα μάτια, θα κοιτάξετε στον καθρέφτη και θα πείτε: «Είμαι αυτό που υπάρχει. Ο Θεός βρίσκεται μέσα μου». Είναι δύσκολο να το κάνετε σαν Άνθρωπος. Χρειάζεται να βγείτε από την παλιά σας πραγματικότητα της ταλαιπωρίας.

Πώς μπορείτε καλύτερα να επικοινωνήσετε με το Πνεύμα; Θα σας πω. Θα πρέπει να ερωτευθείτε τον εαυτό σας! Αυτό είναι το κλειδί. Αυτή είναι η πύλη. Είναι να είστε ΟΚ που έχετε το Θεό μέσα σας. Δεν γεννηθήκατε ρυπαροί· γεννηθήκατε μεγαλοπρεπείς – μεγαλοπρεπείς! Και όσοι εδώ στην αίθουσα ανακάλυψαν τη μεγαλοπρέπειά τους, δεν ωθούνται από εγωισμό. Ωθούνται από την αγάπη και αυτή είναι μεγάλη διαφορά. Αγαπούν τον εαυτό τους όπως θα αγαπούσαν τον Θεό. Καταλαβαίνουν την ισορροπία τού να προασπίζουν όσα πιστεύουν, σαν μέρος του φωτός και να απορρίπτουν πράγματα που αντιπροσωπεύουν την παλιά ενέργεια και το σκότος. Συγχρόνως κρατούν τον εγωισμό τους δεμένο στο λιμάνι, ώστε να μην τους ελέγχει ποτέ. Αυτό έκαναν οι διδάσκαλοι και αυτό δίδασκαν. Η επικοινωνία με το Θεό είναι αυτόματη, όταν αγγίζετε το κομμάτι του δημιουργού που είναι μέσα σας. Αυτό ανοίγει την πύλη.

Πόλεμοι στον Παράδεισο;

Κοιτάξτε την ιστορία για μια στιγμή, να δείτε τι έχουν αποφασίσει οι άνθρωποι για το Θεό και την ιστορία Του. Να σας πω την ιστορία που διδάσκεται σήμερα. Μια φορά κι έναν καιρό ο Θεός, ο δημιουργός του Σύμπαντος, είχε ένα πρόβλημα. Φαίνεται ότι γινόταν ένας πόλεμος. Κατά κάποιο τρόπο, ήταν ένας πόλεμος όπου μπλεχτήκαν άγγελοι γιατί σε ορισμένους από αυτούς δεν άρεσε ο τρόπος που έκανε τα πράγματα ο Θεός. Τώρα αυτό ακούγεται σαν το Θεό ή σαν τους ανθρώπους;

Η ιστορία συνεχίζει. Τελικά επειδή ο πόλεμος πήρε άσκημη τροπή, ο υποκινητής εκδιώχθηκε από τον παράδεισο (ή όπως θέλετε να τον πείτε) κι έπεσε στη Γη. Πήρε μαζί τους ακολούθους του και πήγαν υπό της γης. Τώρα έχει ουρά, κέρατα και φτιάχνει φωτιά. Πάλι αγαπητοί μου, σας ακούγεται αυτό σαν τον δημιουργό του Σύμπαντος; Ακούγεται σαν τον πυρήνα της αγάπης, την πολυδιάστατη αρχή όσων υπάρχουν; Όχι. Ακούγεται σαν παραμύθι για παιδιά, που εξανθρωπίζει το Θεό για να ελέγχονται οι μάζες. Πολέμους κάνουν οι Άνθρωποι, όχι ο δημιουργός του Σύμπαντος. Πόλεμος στον παράδεισο; Η ίδια η ιστορία είναι ο υπέρτατος εξανθρωπισμός του Θεού. Οι Άνθρωποι δημιουργούν σενάρια κριτικής, τιμωρίας, εκδίκησης και δραμάτων και μετά τις εναποθέτουν επάνω στο Θεό. Εάν έχετε την παραμικρή σπίθα πνευματικής λογικής, θα κραυγάζει ότι πρόκειται για Ανθρώπινη προσωπικότητα, όχι του Θεού.

Η Αγάπη του Θεού

Όπως έχω πει, η μητέρα που κοιτά το παιδί έχει μόνο αγάπη. Δεν πρόκειται ποτέ να πει στο παιδί ότι θα αδιαφορεί γι αυτό και ότι η ζωή του μαζί της θα είναι πολύ δύσκολη. Ποτέ δεν πετάει το παιδί σε ένα σκοτεινό μέρος, εάν δεν κάνει ό,τι του λέει. Αντιθέτως, υπάρχει αγάπη, κατανόηση, υπομονή και βοήθεια. Αυτό είναι όλο. Και αυτό λαμβάνετε από την άλλη πλευρά του πέπλου αγαπητοί μου. Γι αυτό στέκομαι μπροστά σας τώρα. Γιατί λοιπόν εξανθρωπίζετε το Θεό και μειώνετε το μεγαλείο αυτής της δημιουργικής ενέργειας, σε κοινή δυαδικότητα; Ο λόγος είναι ότι αντιπροσωπεύει μια παλιά ενέργεια Ανθρώπινου σκεπτικού και όχι τη σοφία μιας νέας Γης. Η ανθρωπότητα αλλάζει, όπως και η κατανόηση του Θεού μέσα σας.

«Ο Εξανθρωπισμός του Θεού»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2011/2011-07-16

 

==========

 

   Ας μιλήσω για τους κανόνες του Θεού. Ο Θεός Αγαπά Χωρίς Όρους – κανόνας πρώτος. Δεύτερος… ο Θεός δεν τιμωρεί την ανθρωπότητα. Θα έπρεπε να γνωρίζετε το εξής: Η ελεύθερη επιλογή θα υπερισχύει πάντα των πράξεων του Θεού. Επειδή όμως γνωρίζαμε ότι μπορεί να συμβεί, συγχρονιστικά είχαμε κάποιους έτοιμους με βιντεοκάμερες εκείνη την ημέρα, στις 11 Σεπτεμβρίου. Συγχρονιστικά, όλοι το έπιασαν. Συγχρονιστικά, ολόκληρο το έθνος μπορούσε να μετέχει στην ευσπλαχνία, που πήγε κατ’ ευθείαν στο Κρυστάλλινο Πλέγμα, το οποίο δεν θα είναι ποτέ πια το ίδιο. Και οι 3.000 το γνώριζαν στη Νέα Υόρκη. Δεν εξαρτάται από το Θεό να σταματήσει αυτά τα πράγματα, αλλά μπορούμε να κάνουμε οτιδήποτε είναι μέσα στα επιτρεπτά όρια, γύρω από την Ανθρώπινη ελεύθερη επιλογή, για να βγάλουμε το καλύτερο από αυτό – κι έτσι πράξαμε.

«Δεν Γνωρίζεις Πώς Πηδά ο Βάτραχος»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2011/2011-01-22

 

==========

 

Τι νομίζετε για τον Θεό; Ορισμένοι αποκαλείτε την ενέργεια του Θεού «Πνεύμα». Ποια είναι η θέση σας; Εάν σας ρωτούσε ένα παιδί: «Πες μου για τον Θεό», τι θα του λέγατε;

Επί χρόνια έχουμε αναφερθεί στα χαρακτηριστικά του πνεύματος, επειδή θέλαμε να γνωρίζετε έναν προσωπικό Θεό. Τώρα λοιπόν θέλουμε να το επαναλάβουμε, αλλά κάπως διαφορετικά. Θα σας φέρουμε στη θέση του Θεϊκού νου, με τη λογική της αγάπης. Είναι δυνατόν ο Θεός να γνωρίζει το όνομά σας; Είναι δυνατόν να υπάρχει μια προσωπική πλευρά του Θεού; Εάν ναι, ποια μαρτυρία υπάρχει; Υπάρχει όντως μαρτυρία αυτού ή είναι κάτι απόκρυφο και αόρατο; Είναι δύσκολο να αποδειχθεί ο Θεός, σωστά;

Ας δούμε λίγο την πρόσφατη επιστήμη και ας αναζητήσουμε τον προσωπικό Θεό. Είναι αυτό δυνατόν; Όσο ανακαλύπτετε τη Φυσική του Σύμπαντος, τόσο θα σας αποκαλύπτει την αγάπη του Θεού. Τώρα οι φυσικοί και οι αστρονόμοι βρίσκονται σε δίλημμα. Οι περισσότεροι συμφωνούν, βάσει των ερευνών, ότι το Σύμπαν όπως το βλέπουν σήμερα, δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει τυχαία. Κι όμως η αστρονομία και η φυσική βασίζονται στον τυχαίο παράγοντα και στις συγχρονικότητες των κινουμένων σωμάτων. Τι ισχυρίζονται λοιπόν; «Πρέπει να υπήρχε μια σχεδιαστική δύναμη». Υπάρχει μια ενέργεια στο Σύμπαν που πρέπει να είναι νοήμων, τη οποία έχουν ονομάσει «νοήμον σχέδιο». Η έννοια αυτή προέρχεται από την αστρονομία και όσους μελετούν το σύμπαν. Όσο πιο αποτελεσματικά όργανα αποκτάτε, τόσο θα σας αποκαλύπτουν έναν προσωπικό Θεό, ο οποίος σχεδιάζει τη ζωή.

«Το Ανθρώπινο Σχέδιο»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2010/2010-10-18

 

==========

 

«Αντιλήψεις περί Θεού»

Portland, Maine   –   6 Ιουνίου 2010

Ένα γλυκό channeling για το πώς βλέπουμε τον Θεό και πώς η ιστορία έχει δημιουργήσει κάτι πολύ διαφορετικό από την πραγματικότητα. Η κουλτούρα μας ζητάει να φοβόμαστε και να λατρεύουμε τον Θεό και μετά ανέθεσε στη μυθολογία να τον καθορίσει. Μπορεί να είναι ο Θεός κάτι πολύ πέρα από αυτό;

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2010/2010-06-06

 

==========

 

Ο Θεός είναι η αντίληψη μιας αγαπημένης οικογένειας πνευματικής βοήθειας, που βρίσκεται πέρα από το πέπλο. Ο Θεός είναι αγάπη, όμως δεν μπορείς να βρεις αυτή την πληρότητα έξω από εσένα. Είναι μια συνεχής αναζήτηση και η ανθρωπότητα έψαχνε το Θεό από την αρχή της δημιουργίας. Τώρα αποκαλύπτω ότι το σύστημα του Θεού βρίσκεται μέσα σου και ότι η ουσία της θειότητας σου βρίσκεται στο υπερδιάστατο DNA που είναι μέσα στο σώμα σου. Μείνε γαλήνιος, γνωρίζοντας ότι είσαι Θεός. Ας σταματήσει η αναζήτηση και ας γιορτάσεις τη νίκη, που βρήκες την αλήθεια στο ποιο απίθανο μέρος… μέσα σου.

«Βρίσκεται στο DNA!»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2008/2008-06-28

 

==========

 

«Ο Δρόμος προς τον Θεό»

Σεντόνα, Αριζόνα   –   15 Ιουνίου 2008

Καλοκαιρινό Συνέδριο Φωτός στη Σεντόνα. Με 750 παρευρισκόμενους ο Κρύων έδωσε μια εγκάρδια επικοινωνία που αντηχεί πολλές από τις σκέψεις που έχει δώσει… ότι υπάρχει ενότητα στη σχέση όσων αναζητούν το Θεό. Επιπλέον εξηγεί με μια βαθιά αλληγορία την αληθινή σχέση Ανθρώπου και Θεού. Μια σχέση αγάπης πέρα απ’ ότι νομίζουμε.

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2008/2008-06-15

 

==========

 

Αλήθεια – Η Βάση της Πίστης και της Δράσης

Η Αλήθεια είναι σχετική με το μονοπάτι σας και είναι πολλαπλή. Αμέσως πολλοί θα πουν, «Κρύων, αυτό δε μας αρέσει. Πρέπει να υπάρχει μια αλήθεια, καθώς η αλήθεια στήνει το σκηνικό της Ανθρώπινης αναζήτησης του Θεού». Ένας Θεός σημαίνει μία αλήθεια, ή θα μπορούσες όντως να δεις πολλούς δρόμους προς τον ένα Θεό; Όταν θα περάσεις στην άλλη πλευρά του πέπλου, με το θάνατο, μη σοκαριστείς αν βρεις εκεί άλλους που δεν ανήκαν στην εκκλησία σου, ή στην αλήθεια σου. Αντιθέτως, υπάρχουν πολλές αλήθειες και με αγνή πρόθεση είναι όλες φλογεροί δρόμοι που οδηγούν στον Θεό και στην «οικογένεια του Θεού».

Για όσους απαιτούν να υπάρχει μία μόνο αλήθεια, θα σας δώσω μία. Όντως υπάρχει μια γενική αλήθεια, μια ουσιώδης αλήθεια, η οποία είναι η εξής: Ότι στον πυρήνα κάθε ατόμου σ’ αυτό το Σύμπαν θα βρεις την αγάπη του Θεού, μ’ έναν προσωπικό τρόπο. Είναι η θεμελιώδης ενέργεια. Αυτή είναι η αλήθεια. Θα μπορούσες να πεις: «Ω, τι γλυκό!» Όχι, δεν μιλάω για κάτι γλυκό. Αναφέρομαι στην Φυσική. Υπάρχει μια ενέργεια στο κέντρο κάθε ατόμου που κάνει τα πράγματα να λειτουργούν και όταν απομακρύνεις την ενέργεια του Θεού, όλα καταρρέουν.

Θα μπορούσες να πεις ότι είναι το διάστημα ανάμεσα στην κίνηση των ηλεκτρονίων και στον πυρήνα του ατόμου, που κάνει τα πράγματα να κινούνται και να είναι χωριστά. Αυτό αντιπροσωπεύει κάτι περισσότερο απ’ όσο θα μπορέσετε ποτέ να μετρήσετε, περισσότερο απ’ όσο θα γνωρίσετε ποτέ. Είναι βασική φυσική και είναι η αγάπη του Θεού. Αυτή είναι η βασική αλήθεια και οι επιστήμονες είναι στα όρια να τη συνειδητοποιήσουν. Θα της δώσουν άλλο όνομα, αλλά θα υπάρχει η συνειδητοποίηση ότι υφίσταται μια ευφυής δύναμη, που κάνει τα πράγματα να συμβαίνουν.

Αυτός είναι ο ορισμός της αλήθειας: Όταν ένας Άνθρωπος παντρεύει την καρδιά του με το πάθος του Θεού και δημιουργεί ανακάλυψη. Είναι η αναγνώριση μιας προσωπικής αναζήτησης, αν θέλετε, χωρίς να γνωρίζετε τίποτε άλλο. Είναι μια προθυμία, με ελεύθερη βούληση, να μάθετε για το Θεό μέσα σας. Αυτή είναι η αλήθεια. Οπότε υπάρχουν πολλές αλήθειες, σ’ ένα χώρο με πολλούς Ανθρώπους. Πάλι όμως δεν είναι απαραιτήτως αρεστό. «Πρέπει να υπάρχει μια αλήθεια, ένα δόγμα, ένα κτίριο». Κι απαντάμε, «Τι τρισδιάστατη άποψη!»        

Η γραμμικότητα της ύπαρξής σου τοποθετείται στο Θεό κι έχεις αποφασίσει να φτιάξεις ένα τρισδιάστατο Θεό! Έτσι ταιριάζει με την Ανθρώπινη εμπειρία σου. Δεν βλέπεις όμως πόσο περιοριστικό είναι αυτό; Είναι σαν το σκίτσο ενός καρτούν να παίρνει ζωή, να πετάγεται από τη δισδιάστατη σελίδα και να συναντάει έναν Άνθρωπο. Τότε τσιρίζει με σύγχυση και απογοήτευση, καθώς αντικρίζει το τρισδιάστατο για πρώτη φορά. Δεν μπορεί να συσχετιστεί μ’ αυτό και δεν το καταλαβαίνει… γιατί δεν βγάζει νόημα. Οπότε επιστρέφει στο χώρο του, στη σελίδα, και ζωγραφίζει Ανθρώπους στις δύο διαστάσεις, ώστε να τους δώσει νόημα. Τότε απεικονίζεσαι σαν ζωγραφιά δύο διαστάσεων, λόγω των περιορισμών του παρατηρητή.

Μέσα του ο καθένας θ’ ανακαλύψει την «οικογένεια». Αυτή η «οικογένεια» είναι η διαισθητική ομάδα που συνιστά το όλον του Θεού. Στον πυρήνα της οικογένειας είναι το ίδιο σύστημα υπερδιάστατων λειτουργιών, το οποίο προέρχεται από την αγάπη του Θεού και την ευσπλαχνία αυτού που λέτε Πνεύμα. Οπότε, η αλήθεια σου είναι αυτό που κάνεις όταν ακολουθείς το πάθος σου να φέρεις υλοποίηση στη ζωή σου.

Κάτι που δεν καταλαβαίνουν οι περισσότεροι, ούτε θα το καταλάβουν, είναι ότι το σύστημα αυτό αποτελεί την κόλλα μεταξύ των πολλών αληθειών σας. Δύσκολο να εξηγηθεί στο τρισδιάστατο πεδίο, έτσι δεν είναι; Όμως ανάμεσα στις πολλαπλές αλήθειες των αναζητήσεών σας, σχετικά με το τι έχετε να κάνετε, υπάρχει μια κόλλα γνώσεων και συγχρονικότητας, που εργάζονται μαζί μέσα στο δυναμικό του συστήματος, ώστε να συμβούν τα γεγονότα στο τρισδιάστατο πεδίο. Εδώ υπάρχουν περισσότερα απ’ όσα φαίνονται.

Η Αρχική Προϋπόθεση

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με την προϋπόθεση. Δεν αναζητάς κάποιο δόγμα. Δεν ψάχνεις κάποιον προφήτη. Βγαίνεις από τη σελίδα της τρισδιάστατης πίστης, του ν’ ακολουθείς άλλους μέσα σ’ ένα γενικό κουτί δοξασιών. Αντιθέτως, ρισκάρεις την ιδέα ότι ο Θεός είναι πολύ πάνω και πέρα από οτιδήποτε σου έχει ποτέ ειπωθεί. Ψάχνεις το γιατί βρίσκεσαι εδώ και η προϋπόθεση είναι, ότι η αναζήτηση θα σου αποκαλύψει όχι μόνο το δικό σου μονοπάτι, αλλά και ότι είσαι μέρος ενός σπουδαίου συστήματος. Είναι ένα υπερ-διάστατο σύστημα που γίνονται τα πράγματα, το οποίο είναι διαισθητικό και μοιράζεται με άλλους, σε όλο τον κόσμο.

Είναι έμφυτο, δηλαδή «κτισμένο μέσα στα κύτταρα της ανθρωπότητας». Είναι μεγαλειώδες και θα σου αποκαλύψει το Θεό μέσα σου, στο βαθμό που μπορείς να γίνεις ο προφήτης του εαυτού σου, ο δάσκαλος του εαυτού σου. Τότε θα ανακαλύψεις τη θειότητα μέσα στην ίδια σου την αιώνια ύπαρξη. Θα σε φέρει στη συνειδητοποίηση ότι έχεις ξαναζήσει στο παρελθόν κι ότι αυτό είναι η ουσία του συστήματος. Δεν είναι κάτι περίεργο ή παράξενο, αλλά μάλλον μια σοφή παρατήρηση του πώς ταιριάζουν όλα. Θ’ αντιπαρέλθει όσους είναι κολλημένοι στην τρισδιάστατη μυθολογία. Αυτή που τους έχει δοθεί από άτομα που έζησαν στον πλανήτη, σε λιγότερο φωτεινή και χαμηλότερης ενέργειας εποχή.

Μην είσαι επικριτικός με τον εαυτό σου, εάν δεν ακολουθείς όσα σου έχουν ειπωθεί από κάποιο Άνθρωπο ή οργάνωση, με τις αντιλήψεις τους περί του τι είναι πνευματικά κατάλληλο. Καθώς η δική τους αλήθεια είναι διαφορετική από τη δική σου. Η δική τους αναζήτηση του Θεού είναι διαφορετική από τη δική σου.

Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος που αναζητά το Θεό, με οποιονδήποτε τρόπο! Ευλογημένος είναι εκείνος που στέκεται εκεί, έτοιμος να αρχίσει, λέγοντας: «Θεέ μου πες μου τι χρειάζεται να γνωρίζω. Θέλω να ξύσω τον τοίχο της δυαδικότητας μεταξύ του τρισδιάστατου και του πολυδιάστατου. Θέλω να γκρεμίσω αυτό τον τοίχο για να βρω τη δική μου μεγαλοπρέπεια. Το γνωρίζω ότι είναι εκεί. Το αισθάνομαι. Δείξε μου το μονοπάτι της δικής μου αποκάλυψης».

Όταν ένας Άνθρωπος ακολουθεί τη δική του αλήθεια, ανακαλύπτει το πάθος του για το Θεό. Είναι το μονοπάτι της προσωπικής του ανακάλυψης, για να βρει το Θεό στη ζωή του. Αυτή είναι η αλήθεια. Είναι διαφορετική, καθώς υπάρχουν τόσα πολλά προσωπικά μονοπάτια για τους Ανθρώπους. Ο κάθε Άνθρωπος είναι μοναδικός πνευματικά. Ένας εργάζεται σε θέματα αφθονίας, άλλος με θέματα υγείας, κάποιος εργάζεται με την αυτοεκτίμηση και άλλος παλεύει με τους φόβους. Πολλά από τα μονοπάτια αυτά είναι αποτέλεσμα παρελθόντων εμπειριών στη Γη, σε διαφορετικές εκδηλώσεις [προηγούμενες ζωές]. Αυτές δημιουργούν τις τεράστιες διαφορές προσωπικοτήτων κατά τη γέννηση – τις δυνάμεις και τις προκλήσεις τους, τις πολλές φοβίες και τα δώρα τους. Βλέπετε γιατί δεν μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πνευματικό κουτί και να ζητήσετε απ’ όλους να χωρέσουν εκεί;

«Ανακαλύπτοντας την Πνευματικότητα σας» – Εγχειρίδιο Εργατών Φωτός – Μάθημα 1ο

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/encheiridio-ergaton-photos/mathema-1o

 

ΚΡΥΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ

ΚΡΥΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ Γιώργος Κυρίτσης και συνεργάτες ΣΤΟ

https://sites.google.com/site/kryonwisdom/home

Το Νόημα της Ολότητας

Μόντρεαλ, Καναδάς

17 Μαρτίου 2019

https://www.youtube.com/watch?v=4E-I7bCQOYE

 

 

==========

 

 

 

Υπάρχουν τόσοι Άνθρωποι που για μια στιγμή ξεγλίστρησαν από το μοτίβο τους των τεσσάρων διαστάσεων και είτε με ευφορία είτε με φόβο, πέρασαν πέραν της 4ης διάστασης. Και για λίγες στιγμές σε όλο τους το σώμα ήχησε το πολυδιάστατο που είναι άχρονο, και η ασθένεια μέσα τους διαλύθηκε επειδή δεν μπορούσε να παραμείνει σε υψηλή διάσταση. Αγαπητοί μου, θα έρθει καιρός που η ανθρωπότητα θα πάει πέρα από τις 4 διαστάσεις και δε θα υπάρχει καμία ασθένεια, επειδή είναι τρισδιάστατη οντότητα. Τι καθορίζει τις 4 διαστάσεις ή πέρα; Η απάντηση είναι, η συνείδηση. Η συνείδηση είναι ο υποκινητής, ο κυβερνήτης, που αλλάζει τη διαστατικότητα στους Ανθρώπους. Σας έχω πει επανειλημμένως, ότι αν αρχίσετε να γίνεστε ευσπλαχνικός Άνθρωπος, αν αρχίσετε να καταλαβαίνετε το βάθος της αγάπης του Θεού, αυτό αρχίζει να σας μετακινεί διαστασιακά. Σας μετακινεί αγαπητοί μου, πέραν της 4ης, εκεί όπου δεν μπορείτε να μετράτε πια.

Διαστατικότητα – Μέρος 1ο

Ο Κρύων στο Περθ, Αυστραλία

24 Νοεμβρίου 2018 – Πρωί

https://www.youtube.com/watch?v=VN36Le7xDdM

 

 

==========

 

 

 

Αν σας έλεγα ότι υπάρχει πράγματι βαθύς σκοπός για όσους φεύγουν νωρίς; Κάποια έχασε παιδί εδώ… Κι αν σου έλεγα κάτι… Το παιδί δεν έφυγε, απλώς άλλαξε μορφή. Το παιδί έχει μια συμφωνία μαζί σου. Να μείνει κοντά σου μέχρι την τελευταία σου ανάσα, να βελτιώσει τη ζωή σου όντας μέρος αυτής, να βαδίζει μαζί σου για να σου θυμίσει ποια είσαι και να σε αγαπάει μέχρι τέλους. Και χωρίς αυτό, ίσως να μην ήσουν ζωντανή σήμερα. Αυτό είναι βαθύ, αυτό είναι σύστημα, είναι αγάπη, είναι ευσπλαχνία που ποτέ δε θα είχες ίσως σκεφτεί, ποτέ. Μερικές φορές οι Άνθρωποι φεύγουν νωρίς, πολύ πριν της ώρας τους, ώστε να μετενσαρκωθούν και μεγαλώνοντας να είναι μέρος της ζωής σας αργότερα. Ίσως για να είναι γονείς σας ή μέντορές σας αργότερα – οι γηραιές ψυχές βοηθούν τις γηραιές ψυχές και είναι ένα σπουδαίο σύστημα.

«Το Μεγαλείο της Ψυχής»

Ο Κρύων στην Αδελαΐδα, Αυστραλία

21 Νοεμβρίου 2018 – Απόγευμα

https://www.youtube.com/watch?v=LrQiU1jscT8

 

 

==========

 

 

 

O συνεργάτης μου θα σας δώσει αποδείξεις σημαντικών θεσμών και πανεπιστημίων, ότι η συνείδηση αλλάζει τη Φυσική. Επομένως η συνείδηση πρέπει να είναι ενέργεια – το πιάνετε; Εάν η συνείδηση είναι ενέργεια, ξαφνικά θα πρέπει να υπακούει στους νόμους της γνωστής ενέργειας, όπως σας δόθηκαν από τον Αϊνστάιν. Και 1ος νόμος της θερμοδυναμικής λέει ότι η ενέργεια δε δημιουργείται ούτε καταστρέφεται. Τι συμβαίνει στη συνείδηση όταν κάποιος πεθαίνει; Στο παρελθόν όταν ένας Άνθρωπος πέθαινε, επέστρεφε στη Γη. Η ενέργεια του ως Άνθρωπος διαλυόταν και άλλαζε, ήταν αποδεκτό. Όμως ξαφνικά η συνείδηση δεν ατροφεί, απλά εξαφανίζεται. Πού πάει, τι κάνει; Συνεπώς η επιστήμη έπρεπε να το εξετάσει και βρήκαν το εξής: Η συνείδηση πρέπει να είναι ενέργεια και όταν πεθαίνετε επιστρέφει στο σύμπαν. Μέχρις εκεί μπόρεσαν να πάνε. Αυτή είναι μελέτη της Ανθρώπινης ψυχής, αγαπητοί μου.

Οι Φούσκες

Ο Κρύων στο Μπρίσμπεϊν, Αυστραλία

17 Νοεμβρίου 2018 – Πρωί

https://www.youtube.com/watch?v=UC9uiLL5kdE

 

 

==========

 

 

 

Η ψυχή σας είναι μέρος ενός πλέγματος, ενός προτύπου που ανήκει στα πάντα. Το μοίρασμα ψυχών είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχουμε ποτέ παρουσιάσει. Είναι πολύ παράξενο για τους περισσότερους. Αν είναι δική σας η ψυχή πώς μπορεί να υπάρχει στα πάντα; Πώς μπορεί ο Θεός να ακούει δισεκατομμύρια προσευχές; Δεν υπάρχει απάντηση στις τρεις διαστάσεις! Δεν υπάρχει λογική που μπορεί να το συλλάβει. Η ψυχή σας είναι παντού. Είναι δική σας ή είναι όλων των άλλων; Ναι…! Φυσικά είναι δική σας, είναι δική σας στην ολότητα του σύμπαντος, που είναι επίσης δικό σας. Αυτό δεν έχει εξήγηση. Σας ανήκει τόσο πλήρως, ανήκει στα παιδιά σας, άνηκε στους γονείς σας, ανήκει στα δέντρα, στον πλανήτη, ανήκει στη Φυσική, είναι σε κάθε διάσταση. Ανήκει στους νάνους και στους δράκους και στη μυθολογία και σε όλα τα πολυδιάστατα μέρη που μπορεί να έχουν υπάρξει. Ανήκει στα άστρα και όσους διοικούν τα άστρα. Αυτοί είστε.

Η Ολότητα των Πάντων

Κρύων – 2018 Sedona Retreat / Prageet & Lee           (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

19 Οκτωβρίου 2018

https://www.youtube.com/watch?v=5byF1HzJmtU

 

 

==========

 

 

 

Η συγχρονικότητα είναι παράξενη για πολλούς Ανθρώπους, καθότι είναι εκτός τόπου για κάθε λογικό στοχαστή. Όταν αρχίσουν να σας συμβαίνουν πράγματα που δεν μπορείτε να εξηγήσετε αλλά είναι ευθυγραμμισμένα, σχεδόν όλοι γύρω σας λένε: «Ουάου, πόσο τυχερός!» Και μετά συμβαίνει ξανά και ξανά και ξανά… Τότε για τους άλλους θα είστε ένα πολύ τυχερό άτομο, ενώ εσείς θα χαμογελάτε λέγοντας: «Δεν ξέρουν ότι χρησιμοποιώ το σύστημα. Βλέπεις, σχεδιάζω τη δική μου συγχρονικότητα». Είναι αυτό πρακτικό; Πέρα από πρακτικό, γίνεται η επιβίωσή σας. Φανταστείτε να σας έλεγα ότι έχετε την ικανότητα να συγχρονίσετε τα πράγματα στη ζωή σας που χρειάζεστε περισσότερο, από τα πιο τετριμμένα έως τα ανώτερα των ανωτέρων. Να βρίσκετε πράγματα όταν τα χρειάζεστε, όπου περιλαμβάνονται προσωπικά, ευσπλαχνία, αγάπη, σχέσεις. Να συναντάτε τα κατάλληλα άτομα τη σωστή στιγμή, που ξέρουν πράγματα τα οποία θα σας βοηθήσουν στο επόμενο βήμα.

 

«Σχεδιασμένη Συγχρονικότητα»

8 Απριλίου 2018 – Μόντρεαλ, Καναδά                (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

https://www.youtube.com/watch?v=msP1g0TaRB0

 

 

 

==========

 

 

 

Ας πάμε ένα ταξίδι. Θα ακουστεί φανταστικό, απίστευτο, εάν δεν το έχετε ξανακούσει. Τι ηλικία έχει η ψυχή σας; Η ψυχή σας είναι μοναδική. Η ψυχή που έχετε στην πραγματικότητα έχει ένα ενεργειακό όνομα. Περιέργως πώς το όνομα αυτό σχετίζεται με φως και μουσική, όταν δεν είστε εδώ. Δόνηση! Μπορείτε να φανταστείτε ένα μέρος όπου το φως και η μουσική είναι η ίδια δόνηση, όπου μπορείτε ν’ ακούτε το φως; Όπου οι ηχηρότητες της καλύτερης μουσικής παρουσίασης μπορούν να εμφανιστούν σε μορφή φωτός που ακούτε; Μπορείτε να φανταστείτε να βλέπετε το όνομά σας σε κείνο το φως, οπουδήποτε πάτε; Αυτοί είστε εσείς, στην άλλη πλευρά του πέπλου, αγαπητέ μου Άνθρωπε. Η ανθρωπότητα είναι προσωρινή, η ψυχή σας είναι για πάντα. Πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει, και αυτή βρίσκεται μέσα σας τώρα.

 

«Τι Ηλικία Έχετε;»

7 Απριλίου 2018 – Μόντρεαλ, Καναδάς                (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

https://www.youtube.com/watch?v=7VeOETCA12A

 

 

 

==========

 

 

 

Φεύγοντας από εδώ πολλοί θα σκεφτείτε: «Πώς μπορώ να θυμάμαι όλα όσα συζητήθηκαν, όλα όσα παρουσιάστηκαν και ειπώθηκαν; Τόσο πολλά μου ακούγονται γνώριμα, όμως όταν φεύγω από την αίθουσα φαίνεται σαν κάπως να εξατμίζονται, σε κάτι που θα ’πρεπε να θυμάμαι αλλά δεν συμβαίνει». Θα σας δώσω λοιπόν το μυστικό της ψυχικής συνοχής… Δεν δόθηκαν καθόλου μυστικά σήμερα – όλα όσα δόθηκαν ήταν γνωστά. Και αυτά μετά δεν εξατμίζονται στους αιθέρες. Από πού προήλθαν; Προήλθαν από τον νου του Θεού. Παραδόθηκαν στον επικοινωνό και με γραμμικό τρόπο δόθηκαν σ’ εσάς να τ’ αφομοιώσετε. Και αν πιστεύετε στην ψυχική συνοχή, όλες αυτές οι πληροφορίες ακόμη υπάρχουν, όλα όσα συζητήθηκαν, εκφρασμένα σε κάτι που λέγεται ευσπλαχνία του Θεού. Φεύγοντας από εδώ το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναζωπυρώσετε αυτή την ευσπλαχνία. Επικαλεστείτε, αν θέλετε, την συνοχή που είναι δική σας, μέσω του Ανώτερου Εαυτού σας, με αυτό που είναι στην άλλη πλευρά του πέπλου και αποτελεί απόλυτο μυστήριο, αλλά είναι πανέμορφο και μπορείτε να το νιώσετε. Έχει όλες τις πληροφορίες που παρουσιάστηκαν σήμερα, ακριβώς όπως παρουσιάστηκαν – από εκεί προήλθαν άλλωστε. Και λίγο-λίγο, επανέρχονται σ’ εσάς.

 

«Ψυχική Συνοχή»

11 Φεβρουαρίου 2018 – Σαν Αντόνιο, Τέξας          (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

https://www.youtube.com/watch?v=T6-1i8faY0g

 

 

 

==========

 

 

 

Υπάρχει κάτι που ονομάζεται Κοσμική ψυχή, και είναι μια λάθος λέξη – η ψυχή θεωρείται ότι ανήκει σε εσάς, στο όνομα, στο σώμα σας. Έχουμε πει ότι ούτε αυτό είναι ακριβές, αλλά όταν μιλάτε για την Κοσμική ψυχή, είναι εσείς όταν δεν βρίσκεστε εδώ, είναι ΕΣΕΙΣ όταν είστε στην Εστία και εννοώ όχι εδώ. Η ψυχή που έχετε, όχι η Ανθρώπινη, αλλά η Κοσμική ψυχή, είναι το ποιοι είστε στο Σύμπαν. Βλέπετε, δεν υπήρχε αρχή ούτε τέλος του ποιοι είστε. Πάτε κι έρχεστε στον πλανήτη αυτό πολύ συχνά, οι ζωές είναι πολύ σύντομες και εμπλέκεται μία ψυχή. Η Κοσμική ψυχή γίνεται η Ανθρώπινη ψυχή, εν μέρει, για εκείνες τις φορές.

Έχουμε ξαναπεί γι αυτό, ότι μέρος του ποιοι είστε παραμένει στην άλλη πλευρά – το γνωρίζατε. Το λέτε Ανώτερο Εαυτό ή όπως θέλετε, όμως ξέρετε ότι ένα μέρος σας είναι πάντα λίγο πέρα από σας, και ότι πάρα πολύ από εσάς είναι εδώ. Αυτή είναι η ψυχή που ξέρετε, αλλά είναι η Κοσμική ψυχή που θέλουμε να συζητήσουμε.

Η Κοσμική ψυχή είναι εκείνη που είδε την Γη να δημιουργείται. Πολύ πριν απ’ ό,τι νομίζετε ότι υπήρχε το Σύμπαν, εσείς ήσασταν εκεί. Η Κοσμική ψυχή έχει το δικό της Ακάς. Σε πόσα Σύμπαντα νομίζετε ότι συμμετείχατε; Σε πόσους πλανήτες ελεύθερης βούλησης νομίζεις ότι συμμετείχες, γηραιά ψυχή; Δεν έχεις ιδέα, δεν μπορείς να το συλλάβεις διότι το Ακάς σου θυμάται μόνο το Ανθρώπινο Ακάς, δεν σου επιτρέπεται να πας πέραν αυτού. Όμως όταν δεν είσαι εδώ, η εικόνα είναι πολύ μεγαλύτερη, πολύ μεγαλύτερη.

 

«Πρωϊνή Επικοινωνία 1ης Μέρας»

19 Δεκεμβρίου 2017 – Χαβάη                     (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

https://www.youtube.com/watch?v=oc6nO9mMwFA

 

 

 

==========

 

 

 

Εάν τα μυστικά όλης της Φυσικής είναι στη σχέση των μερών, του ενός με το άλλο, τότε τα μυστικά για όλα όσα εύχεσαι, σ’ ένα DNA με αυτοκυριαρχία, είναι η σχέση των μερών. Αυτό που σκέφτεσαι και ποιος είσαι, το αρχαίο σου μέρος που είναι η ψυχή, το τρέχον σου μέρος που είναι η συνείδηση του Ανθρώπου που είσαι. Όσο πιο κοντά έρχονται αυτά, τόσο εξασκείς εκείνο που βρίσκεται στην επίφυση, την καρδιά και τον εγκέφαλο, για να προσεγγίσει την αρχαία αγαθοεργία της ψυχής. Και όσο πιο πολύ πλησιάζουν, τόσο πιο τέλεια γίνεται η συνοχή. Και στη συνοχή αυτή υπάρχει μαγεία! Αυτή θα σου επιτρέπει να ζεις εκατοντάδες χρόνια. Το μυστικό για μια ανθρωπότητα χωρίς πόλεμο είναι η συνοχή. Το μυστικό για ανθρωπότητα χωρίς ασθένειες, είναι η συνοχή. Συνοχή ανάμεσα στα μέρη του Ανθρώπου, μια ισορροπία ανάμεσα στο συναισθηματικό και το διανοητικό, μια ισορροπία ανάμεσα στο πολύ εσωτεριστικό που λέγεται ψυχή και στο πολύ γραμμικό που λέγεται εγκέφαλος. Όταν επιτευχθεί η ισορροπία αυτή, αγαπητοί μου, τότε αρχίζετε να νιώθετε ότι ανήκετε εδώ. Ότι όλα είναι καλά εδώ.

 

«Η Σχέση Μεταξύ των Μερών»

10 Δεκεμβρίου 2017 – Σηάτλ, Ουάσιγκτον       (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

https://www.youtube.com/watch?v=j_lvHvtvvOM

 

 

 

==========

 

 

 

Αγαπητοί μου, γι αυτό μερικοί δεν ζείτε πολύ. Λέτε στη χημεία σας κάθε μέρα πόσο απαίσια είναι όλα. Λέτε στην χημεία σας κάθε μέρα ότι δεν αναμένετε να ζήσετε πολύ. Λέτε στην χημεία σας κάθε μέρα ότι έρχονται άσχημα πράγματα, και αυτή σας ακούει, συμφωνεί μαζί σας και συνεργάζεται με τον θάνατο, την αρρώστια, την ανισορροπία, την θλίψη, το άγχος.   Μόλις σας έδωσα το μυστικό της μακροζωίας – ακούτε; Η ψυχή σας δομήθηκε ν’ αποτελεί το μέρος του Θεού που επιδίδει θειότητα και ειρήνη σ’ εσάς. Όταν τα πράγματα αρχίζουν να σας καταβάλλουν, ανησυχείτε και αγχώνεστε, μπορείτε να επικαλεστείτε εσωτερικά αυτήν την ειρήνη που έχει κατανόηση, είναι ειρήνη ό,τι και αν γίνεται, πέραν της λογικής. Είναι η ειρήνη της αγάπης και ευσπλαχνίας από την άλλη πλευρά του πέπλου και στην βαθιά απόγνωση μπορείτε να πάτε εκεί και να είστε καλά με την ψυχή σας. Μπορείτε να πάτε εκεί και να χαλαρώσετε, να πάρετε μία βαθιά εξαγνιστική ανάσα, γνωρίζοντας ότι είναι “αυτό ή κάτι καλύτερο”, και οι λύσεις θα έρθουν…

 

«Περίοδος Ωριμότητας»

9 Δεκεμβρίου 2017 – Σιάτλ, Ουάσιγκτον                                           (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

https://www.youtube.com/watch?v=nRpSGvvNzPo

 

 

 

==========

 

 

 

Η ψυχή έρχεται και φεύγει και μερικές φορές είναι Άνθρωπος. Ήταν εδώ πριν τη Γη, θα είναι εδώ και μετά τη Γη, επειδή ο Θεός είναι παντοτινός. Και μέσα σας υπάρχει ένα μέρος αυτής της ψυχής, όχι ολόκληρη! Καταλαβαίνετε ότι αυτό που λέτε ψυχή δεν απεικονίζεται μόνο στην Ανθρώπινη βιολογία; Τμήμα της βρίσκεται στο DΝΑ σας, ένα μέρος της στον λεγόμενο Ανώτερο Εαυτό σας, ο οποίος είναι μέρος σας που δονείται έξω από το DΝΑ σας αλλά επίσης μέρος της υπάρχει και στην άλλη πλευρά του πέπλου. Αυτή είναι η σύνδεση, πρέπει να την έχετε, είναι το ασημένιο νήμα, και δεν πάει ίσως μόνο προς τα επάνω, αλλά επίσης και μεταξύ σας. Οι ψυχές αρχίζουν να συνδέονται όπως ποτέ πριν.

 

«Ανακάλυψη – 1η Επικοινωνία»  

24/08/2017 – Αλμπέρτα, Καναδά               (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

https://www.youtube.com/watch?v=-SkEnNBlOKI

 

 

 

==========

 

 

 

 

«Συνάντηση Τελευταίας Βραδιάς»

17/02/2107 – Πέτρα, Ιορδανία (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

https://www.youtube.com/watch?v=rzGQIFIeEmc

 

 

 

==========

 

 

 

H εμπειρία στην Ανθρώπινη μορφή είναι περίπλοκη. Είναι πολύ πιο περίπλοκη από το σημείο που καταλαβαίνουν οι περισσότεροι. Θα σας δώσουμε ωστόσο μια άλλη προοπτική. Κάποιοι από τους πνευματικούς σας ερευνητές, αναλύοντας αυτό που αποκαλείτε Ανώτερο σας Εαυτό ή Ψυχή σας, έχουν αναγνωρίσει πως υπάρχει μια δυνατότητα του Ανώτερου σας Εαυτού, της ψυχή σας, να μην έχει μόνο ένα μέρος της εδώ που βιώνει την ανθρώπινη εμπειρία.

Έγινε εισήγηση πως η ψυχή σας μπορεί να έχει 12 διαφορετικές διαστάσεις, βιώνοντας πραγματικότητες άλλων διαστάσεων, γύρω από το σύμπαν σας. Όλα τα είδη δυναμικών!

Κατά την διαδικασία αφύπνισης – όπου βρίσκεστε στα πρόθυρά της – κάνατε πολύ μικρά βηματάκια τις τελευταίες σας ζωές, και έρχεστε τώρα εδώ για την έκρηξη της συνείδησης που ξεκινά μέσα σας και γύρω σας.

Να είστε έτοιμοι. Να είστε διαθέσιμοι.

Δεν πρέπει να κάνετε κάτι, δεν είναι σκληρή δουλειά, είναι να επιτρέψετε, είναι να χαλαρώσετε και να μην κρίνετε, είναι να είστε ανοικτοί στις δυνατότητες των πραγμάτων που δε γνωρίζετε ακόμη, ή πιο σωστά που δεν εν-θυμηθήκατε ακόμη.

Είστε απεριόριστα όντα. Είστε υψηλής συνείδησης όντα, που έχουν προσωρινά ξεχάσει ώστε να έχουν μια εμπειρία, την χαρά της αυτο-ανακάλυψης.

Αλκαζάρ και Κρύων – 8 Ιανουαρίου 2017 (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

https://www.youtube.com/watch?v=JGmc4r1D-KU

 

 

 

==========

 

 

 

Ξέρετε πράγματα… Ξέρετε ότι υπάρχουν πολλά εκεί έξω για τα οποία δεν έχετε ιδέα, όμως κατά κάποιο τρόπο αποτελείτε μέρος τους. Σε αυτή την κατάσταση γνώσης, τι ηλικία έχετε; Κι αν σας έλεγα ξανά ότι αυτός ο γαλαξίας είναι ένας από πολλούς σ’ ένα σύμπαν που είναι ένα από πολλά; Και όσο πίσω θέλετε να προβάλλετε σε χρόνια, σε έτη φωτός, με υπολογισμούς, όσο πίσω μπορείτε να μετρήσετε, εσείς ήσασταν εκεί!

Για ένα μέρος σας που αποκαλείτε ψυχή, εμείς χρησιμοποιούμε μια λέξη που δεν έχετε καν ακούσει. Μια λέξη που λέμε σε φως και σημαίνει οικογένεια. Δεν την έχετε ακούσει – δεν μπορείτε ν’ ακούσετε το φως! Όταν όμως δεν είστε εδώ, μπορείτε! Και αν δεν ήσασταν εδώ, αλλά μαζί μου, με την Δημιουργική Πηγή, αυτή τη στιγμή, και λέγαμε τη λέξη στη γλώσσα μας, με τον δικό μας τρόπο, στο φως, θα συνηχούσατε με αυτήν, επειδή είναι η εστία. Τόσο γηραιοί είστε. Σημαίνει ότι είδατε αυτή τη Γη στην ρευστή της κατάσταση. Όπου κι αν ήσασταν, την βλέπατε στη ρευστή της κατάσταση.

Αγαπητοί μου, η ψυχή που νομίζετε ότι είστε, είναι πιο πολύπλοκη απ’ όσο γνωρίζετε. Κομμάτια και μέρη της είναι τόσο θεϊκά που είναι ακόμα μαζί με τον Δημιουργό, τώρα. Τα αποκαλείτε Ανώτερο Εαυτό σας, εμείς το λέμε οικογένεια. Μέρος από εσάς είναι στην άλλη πλευρά του πέπλου. Υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ του Ανθρώπου και του Ανώτερου Εαυτού, που περνάει διαμέσου του πέπλου και διαφαίνεται με το γέλιο και την χαρά, και την αγάπη. Και η ευσπλαχνία είναι η χορδή που σας συνδέει με αυτόν.

«ΑΝΤΙΡΟΝΤΑ & ΚΡΥΩΝ» – 7 Ιανουαρίου 2017 (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

Διπλή Επικοινωνία Σαββάτου στο Μπόλντερ, Κολοράντο

https://www.youtube.com/watch?v=8ls3R4EjQRI

 

 

 

==========

 

 

 

 

Κρύων – Περιοδεία ΚΡΗΤΗΣ 2016

ΦΑΙΣΤΟΣ – 23-28 Σεπτεμβρίου 2016 (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

https://www.youtube.com/watch?v=pqBSzYmzFJg

 

 

 

==========

 

 

 

«Το Πεδίο – 1»

Laguna Hills, Καλιφόρνια – 3 Ιουλίου 2016

Υπάρχει κάτι στην Φυσική που ίσως είναι λιγάκι παράξενο; Θα μπορούσε να υπάρχει ένα πεδίο γύρω μας που όντως να προωθεί την αρμονία και την αγαθοεργία; Εάν υπάρχει, αυξάνεται αυτό; Το έχει αντιληφθεί η επιστήμη; Πράγματι το έχει δει και ο Κρύων μιλάει πάλι για τη «Φυσική με νοοτροπία».

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/01-kryon-2016/2016-07-03

 

 

 

==========

 

 

 

«Επιμέλεια Ψυχής» – 02/07/2016 (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

https://www.youtube.com/watch?v=N0jgg0pua1E

 

 

 

==========

 

 

 

Θέλω να μιλήσω για κάτι, που είναι τόσο βαθιά σχετικό με την παρούσα εποχή. Είναι ώρα να μιλήσουμε γι αυτά τα πράγματα. Θέλω να μιλήσω για αρκετά πράγματα απόψε και το ένα οδηγεί στο άλλο. Υπάρχει ένα σχέδιο αγαπητοί μου, γι αυτόν τον γαλαξία, και ακριβώς τώρα, αυτό είναι το κέντρο του σχεδίου. Ο μοναδικός πλανήτης ελεύθερης βούλησης είστε εσείς, που σημαίνει ότι είναι ο μόνος πλανήτης από δισεκατομμύρια άλλους στον γαλαξία, που έχει ένα συγκεκριμένο είδος ψυχής. Μια ψυχή που έχει επίγνωση, που έχει τον σπόρο της Γνώσης φωτός και σκότους, κι έχει την ευκαιρία ν’ αποφασίσει πού πορεύεται.

Υψηλή δόνηση, χαμηλή δόνηση, χωρίς να εξουσιάζεται από τον Θεό, η ελεύθερη βούληση είναι που προκαλεί εδώ στον ακροατή την αμφιβολία αν αυτό είναι αληθινό. Ελεύθερη βούληση… και την έχετε. Έτσι έχει στηθεί αυτός ο πλανήτης, η ιστορία της δημιουργίας που έχετε, είναι η ιστορία των Πλειάδειων, που ήταν σ’ έναν πεφωτισμένο πλανήτη, που είχαν την Δημιουργική Πηγή στο DNA τους, και την μοιράστηκαν μ’ εσάς ώστε να έχετε την επιλογή να προοδεύσετε ή όχι. Αυτό είναι το σχέδιο της γαλαξιακής ψυχής, που μπορεί να μην το καταλαβαίνετε αγαπητοί μου, γι αυτό να σας πω το εξής.

Δεν νιώθετε τον Θεό μέσα σας, σε κάποιο βαθμό; Μπορείτε να νιώσετε την αιωνιότητα της ψυχής σας; Ξέρατε πως το 85% του πλανήτη πιστεύει στην μετά θάνατον ζωή; Όποιο κι αν είναι το σύστημα πεποιθήσεων, περιλαμβάνει την μετά θάνατον ζωή, όχι ως ευσεβή πόθο, αλλά σαν διαισθητική, απόλυτα διαισθητική αλήθεια! Όταν φεύγετε από τον πλανήτη αφήνοντας τη σωματική μορφή, υπάρχει ένα κομμάτι σας που είναι αιώνιο και παραμένει στο Σύμπαν. Πείτε το όπως θέλετε. Ό,τι κι αν νομίζετε ότι είναι αυτό, είναι πιο πολύπλοκο. Όπως και να σκέφτεστε την Ανθρώπινη ψυχή, είναι πιο σπουδαία και μεγάλη απ’ όσο φαντάζεστε.

Υπάρχει ένα σχέδιο ψυχής για τον καθένα στον γαλαξία. Και τώρα υπάρχει κάτι νέο που συμβαίνει, πολύ καινούριο, από το 2012. Πώς να σας το περιγράψω, ώστε να είναι κατανοητό και αληθινό για σας και να πείτε «Το καταλαβαίνω αυτό». Είναι δύσκολο. Ήταν Ιανουάριος του 2013 όταν ο συνεργάτης μου έλαβε ένα τηλεφώνημα. Ένας άνδρας από την ομάδα του είχε πεθάνει. Ο συνεργάτης μου έκλεισε το τηλέφωνο και έκλαψε. «Δεν ήταν ακόμη η ώρα του», είπε, «δεν είναι σωστό», είπε. «Αυτός ο άνδρας έκανε τα πάντα σωστά, επί της ουσίας όσων πιστεύουμε», είπε. «Ήταν δάσκαλος και θεραπευτής».

Ο συνεργάτης μου είχε θυμώσει με τον Θεό… είχε θυμώσει με τον Θεό! Μια τέτοια στιγμή, παρεμπιπτόντως, δεν είναι κατάλληλη για channeling. Σχεδόν όλοι εδώ, κάποια στιγμή έχετε θυμώσει με τον Θεό. Και ο θυμός είναι η απογοήτευση, του γιατί τα πράγματα είναι όπως είναι, επειδή φαίνονται ασυγχρόνιστα με την αγάπη, εκτός συντονισμού με την αγάπη. Και λέτε: «Πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό. Ποιος ο πιθανός λόγος να φύγει τώρα από τον πλανήτη, πρέπει να ήταν ατύχημα». Δεν ήταν, η καρδιά του απλώς σταμάτησε να χτυπάει.

Πόσοι είχατε παρόμοια περίπτωση να χάσετε κάποιον, ένα συνεργάτη, φίλο, μια αδελφή, έναν αδελφό, ένα γονιό – και δεν ήταν ακόμη η ώρα τους, λες και υπάρχει ποτέ η σωστή ώρα. Αλλά ξέρετε πως δεν ήταν η ώρα. Και σταματάτε για μια στιγμή και μέσα στη θλίψη σας κουνάτε το κεφάλι και λέτε: «Ποιος πιθανός λόγος μπορεί να υπάρχει; Είναι εκτός συγχρονισμού με την αγάπη». Υπάρχει θυμός, απογοήτευση, δεν το πιστεύετε, το αρνείστε, πληγώνει την καρδιά σας για πολύ καιρό. Σας έχει συμβεί, συνέβη και στον συνεργάτη μου, έχει συμβεί πρόσφατα εδώ.

Θέλω λοιπόν να σας δείξω κάτι που δεν έχετε σκεφτεί. Το μοιράστηκα με το συνεργάτη μου, για το μέλος της ομάδας του που έχασε, και ακόμη ο συνεργάτης μου βρίσκεται σε άρνηση. «Γιατί να συμβαίνει αυτό;» Δεν περιμένω να καταλάβετε, απλώς θέλω να ξέρετε. Υπάρχει μια ωριμότητα σε αυτό που θα ονομάσω, “Σχεδιασμό ψυχής στη νέα ενέργεια”. Ποιο είναι το πιο σημαντικό πράγμα για σας; Είναι να παραμείνετε ζωντανοί, να μείνετε ζωντανοί και να εκπέμπετε το φως σας – το λέμε ξανά και ξανά επί 26 χρόνια, για όλη την ανθρωπότητα, να έχει παρατεταμένη ζωή. Να μείνετε στον πλανήτη, ν’ αλλάξετε το ίδιο το χώμα της γης, επειδή είστε εδώ και δονείστε υψηλότερα.

Είστε σημαντικοί, σας έχουμε πει, κάνετε τη διαφορά, σας έχουμε πει, και πολύ προ της ώρας του χάνετε κάποιον πολύτιμο για σας, που έκανε τα πάντα σωστά, τα πάντα σωστά. Και θυμώνετε με τον Θεό… Δεν υπάρχει παρά αγάπη σ’ αυτή τη μεριά του πέπλου, άσχετα τι νιώθετε, αλλά θέλω να σας διαφωτίσω ακόμη περισσότερο. Δεν περιμένω να καταλάβετε, απλώς θέλω να ξέρετε, πως αυτό που κάνατε στον πλανήτη, είναι ότι αλλάξατε το μέλλον. Μετά το 2012 αλλάζετε το δυναμικό αυτού που ακολουθεί και για να εκδηλωθεί το μέλλον αυτό, με το είδος της τελειότητας που απαιτείται, χρειάζεται έναν στρατό από Εργάτες Φωτός που να είναι στέρεοι…

Σχεδιασμός ψυχής… Είναι βαρύ για σας, κάποιες βαθιές προσωπικότητες και υπέροχοι Άνθρωποι του πλανήτη, να “φεύγουν” νωρίς – και θα σας πω γιατί… Διότι τους χρειαζόμαστε για το μέλλον! Εσείς τους χρειάζεστε, τώρα, να επιστρέψουν στον πλανήτη, να γεννηθούν έγκαιρα, να έχουν χρόνο να μεγαλώσουν, ώστε να παίξουν τον ρόλο τους σ’ ένα διαφορετικό νέο μέλλον για τη Γη, ένα πράο, ευσπλαχνικό, υπέροχο μέλλον! Και τους χρειαζόμαστε.

Δεν είναι θυσία… ή μήπως είναι; Θα σας παρηγορούσε να ξέρετε πως θα τους συναντήσετε ξανά, πως θα είστε εκεί; Όλοι θα βρεθείτε εκεί! Είναι ο κύκλος της ζωής. Οι ψυχές είναι αιώνιες, έρχονται από τη μεγάλη Κεντρική Πηγή στη Γη, σε μάθημα, φεύγουν και ξανάρχονται, και συνεχίζουν, και συνεχίζουν, και συνεχίζουν… Αυτή είναι η βάση της πνευματικής πραγματικότητας. Στο Ακάς σας τώρα, έχετε τόσες πολλές ζωές… το νιώθετε; Το καταλαβαίνετε; Το γνωρίζετε;

Θέλω να το νιώσετε και να το αναγνωρίσετε – είστε μέρος του συστήματος, ως γηραιά ψυχή έχετε περάσει το ορόσημο και τα πράγματα αλλάζουν! Τώρα συντελείται περισσότερος “σχεδιασμός ψυχής”, από κάθε άλλη φορά στην ανθρωπότητα. Επειδή πριν περάσετε αυτό το ορόσημο, υπήρχε απλώς επανάληψη παλιάς ενέργειας. Ερχόσασταν και φεύγατε χωρίς να συμβαίνουν και πολλά, ερχόσασταν και φεύγατε χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές, χιλιάδες χρόνια με την ίδια ενέργεια, τους ίδιους πολέμους, το ίδιο μίσος, την ίδια ανθρώπινη φύση… και ξαφνικά άλλαξε!

Ποια ήταν η εστίαση, όταν ήταν ζωντανή η Μαρτίν, πού εστίαζε; Ποιους τίτλους βιβλίων βοήθησε να γραφτούν; Ποια η εστίαση της; Η μεγάλη αλλαγή, η μεταμόρφωση συνειδητότητας! Εδώ είναι μία ώριμη ψυχή, μεστωμένη και έτοιμη για το μέλλον, και την χρειαζόμασταν για να κάνει τώρα τον κύκλο. Η γνωστή του συνεργάτη μου “ξεκουράστηκε” το 2013, επειδή την χρειαζόμασταν τώρα, την χρειαζόμασταν για να μεγαλώσει και να γίνει ο μέντορας του συνεργάτη μου σε 75 χρόνια. Το δυναμικό του πλανήτη έχει ωριμάσει – να σας το εξηγήσω αυτό… Είναι σχεδόν αποδεκτή, είναι μη εκδηλωμένη πραγματικότητα που αρχίζει να οικοδομείται. Εν δυνάμει, σχεδιασμός ψυχής!

Μπορείς να πάρεις μια βαθιά ανάσα, μαζί με όλες τις ψυχές που αγάπησες κι έχασες και είναι εδώ, και να πεις, «Είναι εντάξει, είναι εντάξει!»; Θέλω να επαναλάβω κάτι που είπα στη γλώσσα του συνεργάτη μου, προ ημερών στο Ισραήλ, για να σας δώσει ελπίδα. Είναι κάτι τόσο εσωτεριστικό, που κάποιοι θα το αμφισβητήσουν, λέγοντας: «Δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα αυτό το κομμάτι». Είναι προηγμένη πληροφορία, για το πώς λειτουργούν τα πράγματα στον γαλαξία.

«Σχεδιασμός Ψυχής» – 18/10/2015 (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

https://www.youtube.com/watch?v=L9qXxCMjEpU