KΡΥΟΝ για Την Ελεύθερη Βούληση

KΡΥΟΝ για Την Ελεύθερη Βούληση

ΑΠΟ ΤΟΝ Γιώργος Κυρίτσης και συνεργάτες ΣΤΟ

https://sites.google.com/site/kryonwisdom/home

 

Ο Ανυποψίαστος Ρόλος των Γονιών σας

Να σας δώσω μια προοπτική που ίσως δεν έχετε σκεφτεί, την οποία παρουσίασα χθες στο βουνό [ο Κρύων ήταν στο Valle Nevado των Άνδεων]. Πολλοί έχετε γονείς που δεν είναι αφυπνισμένοι σαν εσάς, ως προς την πιθανότητα ενός προσωπικού Θεού, γεμάτου αγάπη. Κάποιοι από τους γονείς αυτούς ζουν ακόμα και είναι μαζί σας και άλλοι έχουν αποβιώσει. Μπορεί να αγαπούν τον Θεό με τον τρόπο τους, χωρίς όμως να έχουν αφυπνιστεί στον κβαντικό Δημιουργό που υπάρχει μέσα τους. Δεν θα έρχονταν σε μια συνάντηση σαν αυτή, σωστά; Εσείς όμως έχετε αφυπνιστεί σ’ ένα «κβαντικό σύστημα» και με αυτό αρχίζετε να βοηθάτε τον πλανήτη. Κτίζετε μια γέφυρα προς ένα μελλοντικό κβαντικό πολιτισμό. Η γραμμική λατρεία δεν σας λέει τίποτα.

Έχετε βαθιά πνευματικότητα, χωρίς κάποιον προφήτη, ένα βιβλίο ή κτίρια λατρείας. Έχετε δημιουργήσει μια θαυμάσια ενέργεια αγάπης και συντροφικότητας με τον δημιουργό μέσα σας και προτού ολοκληρώσετε το έργο σας στη Γη, εκατομμύρια θα αφυπνιστούν γύρω σας ως προς την ίδια ιδέα. Δεν είναι κάποια ιδέα που διδαχτήκατε. Αντιθέτως, είναι ένα νέο πνευματικό πρότυπο αλήθειας – ότι έχετε δημιουργηθεί μεγαλοπρεπείς, ότι έχετε εξουσία πάνω στο φυσικό σας σώμα και ακόμα και η ίδια η φύση υποκλίνεται στη συλλογική αυθεντία σας (mastery). Είστε μια υπέροχη δημιουργία, σ’ έναν υπέροχο κήπο που φτιάχτηκε για εσάς και θα έχετε, για πρώτη φορά στην Ανθρώπινη ιστορία, τη σοφία να τον φροντίσετε.

Ίσως μερικές φορές να βλέπετε τους γονείς σας λέγοντας: «Εύχομαι να είχαν αυτό που έχω». Κάποιοι λένε: «Φαίνονται κολλημένοι σ’ έναν παλιό τρόπο». Κι όταν αποβιώσουν θα πείτε: «Μακάρι να είχαν γνωρίσει όσα γνωρίζω». Επιτρέψτε μου λοιπόν τη γραμμική αυτή σκέψη να την επανεγγράψω για εσάς σε μια κβαντική έννοια και κατά τη διαδικασία να εκθέσω το εκπληκτικό σύστημα και την αγάπη του Θεού.

Ελάτε μαζί μου για μια στιγμή, μέσα στον νου του Θεού και θα σας πάω στον Άνεμο της Γέννησης των γονιών σας. Σε μια άχρονη κατάσταση, συναντούν εσάς, τα εν δυνάμει παιδιά τους και ακούτε τι έχουν να πουν: «Αγαπητοί μας, θα έρθουμε στη Γη σε μια παλιά ενέργεια. Όμως υπάρχουν τα δυναμικά να συμβούν πράγματα στον πλανήτη, κατά τη δική σας γενεά, όχι τη δική μας. Θα σας δώσουμε γέννηση και ζωή. Θα φέρουμε την ψυχή σας στον πλανήτη τη σωστή στιγμή, ώστε να μπορέσετε να κάνετε τη διαφορά. Μπορεί να μην σας βοηθήσουμε να αφυπνιστείτε με τον τρόπο που νομίζετε. Αντιθέτως, μπορεί να σας φέρουμε προβλήματα που θα σας ωθήσουν να βρείτε το Θεό μέσα σας, αλλά έτσι αλληλεπιδρά η παλιά ενέργεια με την νέα. Θα σας φέρουμε σε σημείο να έχετε φως, το οποίο δεν μπορούμε να έχουμε εμείς εν μέσω της παλιάς ενέργειας».

Λοιπόν, σε ρωτώ αγαπητέ ακροατή και αναγνώστη, ποιος είναι εδώ ο Εργάτης Φωτός; Είναι οι γονείς σου! Ω, ίσως να μην αφυπνίστηκαν κατά έναν κβαντικό τρόπο, αλλά τώρα γνωρίζεις ότι είχαν ένα σχέδιο που ήταν κβαντικό. Εξ αιτίας τους μεταφέρεις το φως σου. Ακόμα κι εκείνοι που σε κριτικάρουν για όσα κάνεις, σου έδωσαν το σπόρο της ζωής. Ακούγεται λοιπόν σαν να έχεις γεννηθεί μιαρός; Ακούγεται σαν να βρίσκεσαι εδώ στη Γη για να υποφέρεις;

Ο Θεός έχει δημιουργήσει ένα Σύμπαν για ζωή, για αφθονία και για φως. Ο δημιουργός έδωσε στον Άνθρωπο όχι μόνο έναν υπέροχο κήπο, αλλά του έδωσε επίσης ένα κομμάτι αυτής της δημιουργικής ενέργειας, μέσα σε κάθε ψυχή. Ο Θεός είναι Φως και είναι μέσα σας. Είναι το μυστικό της νέας ενέργειας και το ανακαλύπτετε ξανά. Δεν κάνει τα άλλα συστήματα πίστης λανθασμένα, αλλά μάλλον προάγει τη βαθιά γνώση, ώστε να εξελιχθούν και να δημιουργήσουν ακόμα ισχυρότερους δεσμούς με τη δημιουργική ενέργεια και τους διδασκάλους που αντιπροσωπεύουν. Αγαπητοί μου, μην περιμένετε την «εκκλησία» να φύγει. Περιμένετε να εξελιχθεί σε κάτι πιο αναλογικό με την αληθινή ενέργεια λατρείας – εκείνη που τιμά τον «δημιουργό μέσα σας».

 

«Το Ανθρώπινο Σχέδιο»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2010/2010-10-18

 

=====

 

Ο άνθρωπος, ακόμη και στον σύγχρονο πολιτισμό σας διδάσκεται ότι στον ουρανό, πολύ παλιά, υπήρξε μια διαμάχη. Παρεμπιπτόντως, τίποτα τέτοιο δε συνέβη. Δεν υπάρχει καμία πάλη στην άλλη πλευρά του πέπλου. Ο αγώνας και η σύγκρουση είναι έννοιες βασισμένες στη δυαδικότητα. Σκεφτείτε το. Ο Θεός δεν μετέχει στην τρισδιάστατη εμπειρία σας. Όμως εξακολουθείτε να βασίζετε τόση πνευματική ιστορία, σαν να ίσχυε κάτι τέτοιο. Οι άγγελοι δεν τσακώνονται, δεν υπάρχει κανένας αγώνας για ισχύ και τα παραδείγματα της συνείδησής σας δεν μεταβιβάζονται στα έργα του Πνεύματος.

Αλλά σ’ αυτή την μυθολογία, ένας άγγελος ονόματι Εωσφόρος εξέπεσε από τον παράδεισο. Αυτό είναι δύσκολο, καθώς δεν υπάρχει κανένα τέτοιο μέρος που να λέγεται παράδεισος! Πάλι έχετε δημιουργήσει «τοποθεσίες» σε ένα μέρος υπερδιάστατο και αυτό είναι αδύνατον. Υπάρχει μόνο η «Εστία», εκεί όπου είστε όταν δεν βρίσκεστε εδώ… κι αυτή δεν είναι μια τοποθεσία. Είναι μια κατάσταση άχρονης υπερδιάστατης ενέργειας. Αλλά όπως πάει η μυθολογία, ο έκπτωτος άγγελος ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη μιας δικής του τοποθεσίας, ενός κακού μέρους που ονομάστηκε Κόλαση, όπου θα πάτε εάν δεν συμπεριφέρεστε σωστά.

Τώρα, σταμάτα λίγο την ιστορία… Σου ακούγεται αυτό σαν το Θεό; Ή ακούγεται σαν τον Άνθρωπο; Ρωτάω, επειδή σε κάποιο σημείο πρέπει να διακρίνεις την αλήθεια και να ξεχωρίσεις όσα σου έχουν ειπωθεί, από αυτά που η διαίσθησή σου κραυγάζει τώρα σ’ εσένα. Συνέχισε να διαβάζεις, αναλογιζόμενος εάν η Οικογένειά σου θα δημιουργούσε κάτι τέτοιο: Μια κόλαση που πηγαίνεις αυτόματα όταν πεθαίνεις! (σύμφωνα με τη μυθολογία). Εκεί υποφέρεις για πάντα. Τελεία και παύλα. Εκτός αν κάνεις κάτι όταν είσαι στη Γη, δηλαδή να γίνεις μέλος, να καταταγείς σ’ ένα από τα κουτιά της πολιτιστικής πεποίθησης. Πάλι… σου ακούγεται αυτό σαν το Θεό, ή σαν ανθρώπινη δημιουργία;

Αγαπητοί μου, επαναλαμβάνουμε ότι δεν υπάρχει κανείς Εωσφόρος. Θα πω κάτι πολύ ενδιαφέρον. Για όλα τα καλά που σας συμβαίνουν, λέτε: “Ο Θεός είναι καλός. Ο Θεός το έκανε αυτό για μένα. Είμαι τόσο ευτυχής που είμαι κοντά Του, επειδή ο Θεός το έκανε”. Όταν όμως συμβαίνει κάτι κακό, οι άνθρωποι λένε συνήθως: “Αυτό είναι φοβερό· αυτή είναι η πλευρά του κακού. Ο διάβολος με κατέλαβε. Δεν ξέρω τι συνέβη”.

Η τοποθέτηση αυτή σημαίνει φυσικά ότι οι Άνθρωποι δεν είναι υπεύθυνοι για τίποτα, είτε καλό είτε κακό! Περιπλανώνται απλώς, ελπίζοντας ότι δε θα τους τραβήξει η λανθασμένη ενέργεια, ενόσω κοιτούν τη δουλειά τους! Και, εάν είναι τυχεροί, η διαμάχη μεταξύ του Θεού και του Σατανά δε θα τους αγγίξει. Τελικά ο άνθρωπος θα κερδίσει και θα πάει στον παράδεισο όταν πεθάνει, εφόσον συμπεριφέρεται καθώς πρέπει. Δηλαδή, αν παραδώσει τη δύναμή του στη μυθολογία της ιστορίας… η οποία συναντάται σε πάνω από 700 διαφορετικές εκδοχές πνευματικών πεποιθήσεων, σε πολύμορφες δομές και με κανόνες πολλαπλών παραλλαγών. Ακούγεται αυτό σαν το Θεό; Όχι, δεν είναι. Είναι η ανθρώπινη μυθολογία, συχνά σερβιρισμένη με πολλή εντιμότητα από πνευματικούς ηγέτες, που είναι σίγουροι ότι μόνο το δικό τους είναι το σωστό μονοπάτι.

Αυτά δεν τα λέμε για να κρίνουμε οποιονδήποτε. Είναι απλά η ιστορική αλήθεια.

Αυτό που φαίνεται να επικυρώνει τη μυθολογία, για τις ενέργειες που φέρουν και άγουν τη Γη, είναι πολύ πραγματικό. Είναι η δυσπιστία που έχετε, ότι κάτι τόσο σκοτεινό μπορεί όντως να εδρεύει μέσα σας. Όπως επίσης η δυσπιστία ότι κάτι τόσο μεγάλο, σαν το Θεό, θα μπορούσε να βρίσκεται μέσα σας. Διδάσκεστε ότι είστε ένα τίποτα, γεννημένοι βρώμικοι, γι αυτό παραδίδετε αλλού τη δύναμη του καλού και του κακού. Κάθεστε εκεί, αδύναμοι, ανίδεοι ότι και οι δύο αυτές βαθιές δυνάμεις βρίσκονται ακριβώς μέσα στην ψυχή σας.

——————————————————–

Για την προοπτική σας, μπορεί να μην είναι δίκαιο αυτό που θα πω. Αλλά το δίκαιο είναι τρισδιάστατο για σας και δεν αντιπροσωπεύει το μεγαλείο όσων έχουν στήσει οι άνθρωποι, για να βιώσουν σ’ αυτόν τον πλανήτη. Γιατί είναι εύκολο να φέρεις στην επιφάνεια τη σκοτεινή σου πλευρά. Όχι όμως τη Θεϊκή σου πλευρά. Η ειρωνεία είναι, ότι είναι τόσο εύκολο να την εξωτερικεύσεις [τη Θεϊκή πλευρά], αλλά το αρνείσαι κι έχεις δημιουργήσει μια οντότητα που ευθύνεται γι αυτό… τον διάβολο. Έτσι φαίνεται ότι ο διάβολος είναι παντού. Και ότι ο Θεός δεν είναι πουθενά! Στην πραγματικότητα, αυτή είναι ισορροπία της δυαδικότητας. Έχεις ν’ αναζητήσεις το Θεό, αλλά η σκοτεινή σου πλευρά πατάει πάντα τα κουμπιά. Δημιουργήθηκε κατ’ αυτό τον τρόπο και είναι δίκαιο στην ισορροπία του. Θα δεις γιατί στο τελευταίο μέρος, καθώς η ανακάλυψη του Θεού-Εαυτού κάνει τη ζυγαριά της ισορροπίας να γύρει για πάντα.

Υπάρχουν λόγοι για όλο αυτό, που είναι πολύ βαθιοί, αλλά δύσκολο να εξηγηθούν στο τρισδιάστατο πεδίο. Πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία, ένα yin και yang στα πάντα μέσα στη φύση. Τα πάντα αφορούν στην ισορροπία. Η δοκιμασία της ενέργειας στη Γη, λαμβάνει χώρα από κομμάτια του Θεού μεταμφιεσμένα σαν Ανθρώπινα Όντα. Έρχονται και φεύγουν, αλλάζοντας ρόλους σ’ αυτό το παιχνίδι της ενέργειας. Δεν κρίνονται για τις δοκιμασίες (τεστ), αλλά αντιθέτως εκπληρώνουν οι ίδιοι τα συγκεκριμένα τεστ: Τι θα γίνει με την ισορροπία, όταν τους δώσεις και το σκοτάδι και το φως; Και τι θα συμβεί στη Γη; Οι απαντήσεις είναι κρυμμένες από σας, αλλά είναι μέρος του ίδιου του Σύμπαντος, όπως και η δομή όλου αυτού που συμβαίνει τώρα στη Γη, στο μόνο πλανήτη ελεύθερης επιλογής, τη δεδομένη στιγμή.

Όσοι παραδίδουν τον εαυτό τους στις σκοτεινότερες ενέργειες της δυαδικότητάς τους, τότε ξεπέφτουν στο επόμενο επίπεδο του σκοταδιού – οργή, μίσος, βία, θάνατος, φόνος χωρίς τύψεις. “Όντως!” θα πείτε, “Τώρα κύριε Κρύων μιλάς για το κακό”. Σοβαρά; Και τι είναι κακό; Θα σας πω. Είναι η σκοτεινή πλευρά αυτού που βρίσκεται μέσα στον Άνθρωπο, έτοιμη ν’ αναπτυχθεί και να ωριμάσει.

Εάν θέλεις να πας εκεί – να είσαι ένα κακό άτομο – έχεις όλη τη δύναμη στη διάθεσή σου. Μπορείς να το κάνεις, γιατί υπάρχει ελεύθερη βούληση. Ο Θεός δεν θα σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σου, το ήξερες αυτό; Βεβαίως πολλοί θα πουν, “Εκεί εμπλέκεται ο διάβολος. Θα με βοηθήσει, θα με τραβήξει κάτω εκεί”. Και υπάρχουν οργανώσεις που λατρεύουν αυτό το πράγμα. Θες την αλήθεια; Κανείς δε σε τραβά πουθενά, αγαπητέ μου. Αυτή είναι η ελεύθερη επιλογή σου. Πολλοί Άνθρωποι πάνε κει, επειδή έτσι βρίσκουν την δύναμη που θέλουν. Εκεί μπορούν να έχουν δύναμη να επιβάλλονται στους άλλους… για να δημιουργούν ανησυχία, δράμα και έλεγχο.

Οι δικτάτορες στον πλανήτη, όλων των εποχών, εκεί βρίσκουν τη δύναμή τους. Τραβάνε την προσοχή των ανθρώπων. Εάν δολοφονήσουν αρκετούς, εγκοπές φόβου δημιουργούνται στη ζώνη της δύναμής τους. Αυτό ακριβώς κάνουν, το ξέρετε. Και σας λέω ότι αν και αυτό είναι κακό, αφορά τον άνθρωπο που ασκεί τη δύναμη του κακού. Ίσως να μη θέλετε να τ’ ακούσετε, αλλά πρέπει να σας το πω. Χρειάζεται για την πλήρη κατανόηση αυτού που ακολουθεί.

Ο Άνθρωπος είναι πανίσχυρος και προς τις δύο κατευθύνσεις. Έχει τις αγγελικές ή τις διαβολικές ενέργειες στον πυρήνα του. “Αγαπητέ Κρύων, μα μόλις μου είπες ότι δεν υπάρχει κανένα πράγμα που λέγεται διάβολος. Δεν το πιστεύω. Έχω πάει σε διάφορα μέρη κι έχω δει τη μαγεία. Έχω δει δαίμονες να εκδιώκονται από ανθρώπους. Έχω δει φυσικές μορφές να σέρνονται στο πάτωμα φεύγοντας”. Άνθρωπε, πιστεύεις στα θαύματα; Αν ναι, τότε ποιος σου είπε ότι αυτά ήσαν πάντα με το φως; Θυμάσαι που μίλησα για την ισορροπία; Η μαύρη μαγεία είναι απλώς θαύματα που δημιουργούνται από τη σκοτεινή δύναμη του Ανθρώπου. Ένας Άνθρωπος μπορεί να το κάνει αυτό.

Μερικοί λένε, “Έχω δει βουντού· είναι τόσο πραγματικό. Τόσο πραγματικό. Οι άνθρωποι δίνουν τον εαυτό τους. Σκοτώνονται και αρρωσταίνουν μόνο με μια υπόδειξη. Αυτό είναι το κακό”. Και πάλι θα έλεγα ότι καλωσορίζω τη δύναμη του Ανθρώπου. Κοιτάξτε την ιστορία σας. Δείτε τους δικτάτορες· μίλησαν τόσο πειστικά, που έπεισαν τόσους ανθρώπους ότι ήσαν σωστοί, ώστε να δολοφονήσουν εκατομμύρια. Σας λέω ότι αυτή είναι ικανότητα του Ανθρώπου και είναι πανίσχυρη.

«Κατανοώντας την Δυαδικότητα Σας» – Εγχειρίδιο Εργατών Φωτός – Μάθημα 2ο

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/Lightworker-Handbook/mathema-2o

======

 

Πολλοί νομίζουν ότι έχουν περάσει το εμπόδιο, ενώ δεν το έχουν, καθότι νιώθουν πολύ καλά να κάθονται και να διαλογίζονται. Μπορεί να διαλογίζεστε νιώθοντας την αγάπη του Θεού και δάκρυα να τρέχουν από τα μάτια σας. Μπορεί να περάσετε ώρες και στο τέλος να πείτε: «Είμαι ευλογημένος, είναι καλό, θα το ξανακάνω». Και αυτό το τείχος δοξασίας απλώς κάθεται εκεί και σας εκλιπαρεί να το περάσετε. Ο διαλογισμός είναι προετοιμασία. Τι ωφελεί να προετοιμάζεστε και μετά να μην κάνετε τίποτα, και να προετοιμάζεστε χωρίς να κάνετε τίποτα; Ω είναι όμορφο, είναι θαυμάσιο, σε προετοιμάζει, όμως υπάρχει ακόμη ένα βήμα στο σύστημα αυτό. Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος που καταλαβαίνει ότι είναι τόσο συνδεδεμένος με την άλλη πλευρά του πέπλου και κάνει την επιλογή να το ανακαλύψει.

Κατ’ ευθείαν στον Στόχο

Ο Κρύων στο Κολόμπους, Οχάϊο, ΗΠΑ                           (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

4 Μαΐου 2019

================

 

Η Λευκή Κάρτα (της ελεύθερης βούλησης)

Αντιρρόντα και Κρύων στο Grand Rapids, Mίσιγκαν               (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

26 Αυγούστου 2018

 

================

 

Παραβολή του Γουό και το Σπίτι της Ζωής – πάνω στην ελεύθερη βούληση…

«Διπλό channeling – Κρύων & Prageet» – 11/06/2016       (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

 

================

 

Η ανθρωπότητα έχει ελεύθερη βούληση, όχι απλώς να επιλέξει και να κάνει ό,τι επιθυμεί, χωρίς παρέμβαση απ’ το Πνεύμα, αλλά να αποφασίζει επίσης προς πού πηγαίνει η ίδια, η ενέργεια και το επίπεδο της συνείδησης της. Η ανθρωπότητα αποφασίζει το πώς δουλεύει και σκέφτεται, εάν συνεργάζεται, ή όχι. Αυτή είναι η ελεύθερη βούληση της ανθρωπότητας. Ο όλος γρίφος ελεύθερης βούλησης δεν είναι Ανθρώπινη δοκιμασία, είναι μάλλον δοκιμασία και διαμάχη μεταξύ σκότους και φωτός.

«Ακούγοντας τη Φωνή του Πνεύματος» – 20/2/2016       (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

================

 

«Κρύων, μπορείς να μας πεις τι θα συμβεί;» Όχι, δεν μπορώ! Ξέρετε γιατί; Ελεύθερη βούληση! Είναι καιρός ν’ ανακαλύψετε την αγαθοεργία του Θεού. Φύγετε από τον φόβο – «Εάν το κάνω, τι θα συμβεί;» ρωτάς. Θα σου πω… Θα σου πιάσουμε το χέρι, αυτό θα συμβεί. Το μήνυμα που έχουμε δώσει τόσες φορές, είναι το εξής: Η ελεύθερη βούληση είναι δική σας, όμως εάν επιλέξετε να πάτε με αυτή την αλλαγή προτύπου, και να χαλαρώσετε μ’ αυτήν, υπάρχει ενέργεια εδώ που θα αναπτύξετε με τη νέα συνείδηση. Η ενέργεια παραμένει εκεί, κυριολεκτικά σας περιμένει, να έχετε μια συνείδηση αποδοχής. Και όταν το κάνετε, αρχίζουν να συμβαίνουν πράγματα που δεν περιμένατε, ούτε σχεδιάσατε.

Θα προκύψει ένας χρονισμός, διαφορετικός απ’ ό,τι φαντάζεστε. Βλέπετε, αναπτύσσετε μια ενέργεια, μέσω της ελεύθερης βούλησης, που δεν είχατε ποτέ πριν. Αγαθοεργή αλλαγή, είναι στο πλευρό σας. Αυτό είναι καινούργιο – δε θα το βρείτε σ’ ένα βιβλίο μεταφυσικής. Όσα σας λέω, από τώρα και σε όλα τα χρόνια που θα έχουμε με το συνεργάτη μου, από δω και πέρα, θα μιλάμε για πράγματα που δεν υπήρχαν πριν το 2012… για εσάς. Αυτή η σχέση που έχετε, δεν είναι περίπλοκη, δεν είναι κάτι που κάνετε όταν γονατίζετε ή διαλογίζεστε. Όπως λέει ο συνεργάτης μου, είναι 24/7 (24ώρες, 7 μέρες τη βδομάδα).

Είναι αληθινή, είναι πανέμορφη. Θα φύγετε και θα σας βοηθήσει να έχετε έναν καλό ύπνο. Ίσως όχι απόψε! Είστε σε μια ιδιαίτερη περιοχή. Κοιτώντας στον πλανήτη, βρίσκετε περιοχές γεμάτες με κείνους που σκαρφαλώνουν στο βουνό και νιώθουν τις ενέργειες, γεμάτες μαγαζάκια στη σειρά με διάφορους κρυστάλλους και νομίζετε ότι είναι τυχαίο. Είστε μέσα σε πολλαπλές δίνες ενέργειας. Είναι διαφορετικό εδώ, είναι καλή εποχή για να κάνετε τέτοιου είδους επιλογές, όπου κυριολεκτικά η ευφυία και η συνείδηση της γης, συνεργάζονται μαζί σας.

«Γρανάζια και Μοχλοί» – 03/06/2015             (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

 

================

 

«Αναπροσαρμογή της Ελεύθερης Βούλησης»

Ντάλλας, Τέξας   –   3 Μαρτίου 2012

Η ελεύθερη βούληση θα ’πρεπε να είναι απλή. Μπορείς να επιλέξεις οτιδήποτε, σωστά; Εξαρτάται. Τι γίνεται όμως εάν βλέπεις περιορισμένες επιλογές; Αυτό είναι το θέμα εκτενούς συζήτησης. Εάν κάποιος βλέπει μαύρο-άσπρο, πώς να επιλέξει το κόκκινο; Και άλλα σημαντικά αναφέρονται στην επικοινωνία αυτή. Ίσως αλλάζει όλη η παλέτα της συνείδησης μας.

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2012/2012-03-03

 

================

 

Η Μυστική Επικοινωνία μου

Προσπαθώ να μην είμαι μυστικοπαθής, όμως συγχρόνως δεν αποκαλύπτω λεπτομέρειες πραγμάτων που είναι ακόμα άγνωστα σ’ εσάς. Το Πνεύμα έχει δώσει μια υπόσχεση στην ανθρωπότητα: Εφόσον αυτή τη στιγμή είστε στον πλανήτη ελεύθερης επιλογής, δεν μπορούμε να σας κάνουμε υποδείξεις. Όλα όσα αποκαλύπτονται, πρέπει ήδη να είναι εδώ σαν Ανθρώπινο εν δυνάμει σκεπτικό. Όλες οι εφευρέσεις που μπορεί να προκύψουν, πρέπει ήδη να βλαστάνουν κάπου στον Ανθρώπινο νου. Αν δεν συμβαίνει έτσι, δεν μιλάμε γι αυτό. Είναι από σεβασμό για τη διαδικασία της δοκιμασίας που περνάτε και της εμπειρίας που πρέπει να έχετε. Είναι η δική σας συμφωνία μ’ εμάς.

Ίσως ακούτε για πρώτη φορά από κάποιο ‘κανάλι επικοινωνίας’, το γεγονός ότι δεν αποκαλύπτουμε πράγματα που δεν είναι ήδη εδώ σε κάποια μορφή; Είναι η αλήθεια. Εντούτοις, τυπικά η Ανθρώπινη δημιουργική σκέψη, εφευρέσεων, δυναμικών, φιλοσοφίας, μπορεί να πάρει πάνω από δεκαετία προτού ακουστεί από το ευρύ κοινό. Σήμερα λοιπόν θα σας πω ορισμένα πράγματα που βλέπουμε ότι τα δυναμικά τους υπάρχουν ήδη εδώ. Δεν είναι προβλέψεις μέλλοντος. Είναι ήδη στη Γη. Θα σας περάσω λοιπόν γρήγορα από κάποια πράγματα.

 

«Αναπροσαρμογή της Γνώσης» …και συζήτηση με έναν Λεμούριο

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2012/2012-01-14

 

================

 

Κι αν Αγνοήσω Όλες Αυτές τις Πνευματικές Πληροφορίες;

«Κρύων, τι θα συμβεί αν αγνοήσω όλα όσα μας έχεις πει τα τελευταία 16 χρόνια;» Θα σας δώσω ένα παράδειγμα, αγαπητοί μου, για το πώς είναι. Είναι μία όμορφη ιστορία. Κάποιοι που θα διαβάσουν αυτά τα λόγια ή θ’ ακούσουν το μήνυμα μετά θα πούνε, «Αυτό δεν είναι για μένα. Πραγματικά δεν το θέλω. Αλλά πιστεύω στον Θεό, οπόταν τι θα συμβεί αν δεν προχωρήσω σ’ ένα πνευματικό μονοπάτι; Θέλω να φύγω από δω και να ξεχάσω αυτή την συνάντηση. Θέλω να αφήσω κάτω αυτό το βιβλίο και να ξεχάσω ότι το διάβασα ποτέ. Τι θα μου συμβεί; Θα τιμωρηθώ; Θα υπάρξει σκοτάδι στη ζωή μου; Τα πράγματα θα πάνε άσχημα αν απλώς τα αγνοήσω όλα τώρα που εκτέθηκα σε αυτά;»

Να ξεκαθαρίσω κάτι που έχουμε καλύψει παλιότερα. Το ξαναλέμε εφόσον κάποιοι ακόμα χρειάζονται να το εξετάσουν στο πλαίσιο αυτού του μηνύματος. Σας δώσαμε μία παραβολή πριν πολλά χρόνια. Λέγεται, «Η Παραβολή του Άσωτου Υιού». Πηγαίνει κάπως έτσι: Ο πατέρας, που μεταφορικά είναι ο Θεός, στέλνει τους δύο γιούς του έξω στον κόσμο. Αυτή είναι η αλληγορία ότι γεννιέστε στη Γη – δύο άνθρωποι έρχονται στον πλανήτη. Η ιστορία-αλληγορία συνεχίζεται και ο ένας γιος γίνεται ιερέας και ο άλλος γιος γίνεται ηδονιστής. Και οι δύο σπέρνουν τα δικά τους είδη ενεργειών και τα δικά τους είδη σπόρων στον πλανήτη.

Σ’ αυτή την ιστορία, και οι δύο είναι στον ίδιο πολιτισμό, και οι δύο μεγαλώνουν και γίνονται ενήλικες. Ο ένας φαίνεται να κάνει τα πάντα σωστά και έχει μία υπέροχη ζωή γεμάτη ακεραιότητα και πνευματική ανάπτυξη. Ο άλλος φαίνεται να κάνει ό,τι του αρέσει και έχει μια ζωή μαλθακής ευχαρίστησης – συχνά εις βάρος σχεδόν όλων όσων είναι μαζί του. Και οι δύο πεθαίνουν όταν ήρθε η ώρα τους. Μετά επιστρέφουν στην εστία μέσω του πέπλου και παρουσιάζονται μπροστά στον πατέρα (Θεό).

Εδώ είναι λοιπόν η πληροφορία που θα πρέπει να εξετάσετε: Τι τους συμβαίνει; Ζητάμε να δείτε ξανά τις γραφές σας. Πηγαίνετε και διαβάστε το αυτό ξανά. Βλέπετε, και στους δύο γίνεται το ίδιο πάρτι! Όταν επιστρέφουν στον πατέρα, τιμούνται και οι δύο με την ίδια ενέργεια! Δεν πρόκειται για το τι έκαναν, ή για τις δουλειές τους όσο ήταν στη Γη. Πρόκειται για το τεστ της ελεύθερης βούλησης. Βρίσκονται στον πλανήτη και περνάνε το τεστ της δυαδικότητας. Ο Θεός δεν είναι εδώ για να σας τιμωρήσει. Δεν τρέχετε γύρω στη Γη, σε μια πυρετώδη δράση για τον Θεό. Η δοκιμασία σας της δυαδικότητας έχει να κάνει με αγγέλους που έρχονται στον πλανήτη, χωρίς να ξέρουν ποιοι είναι. Με την ελεύθερη βούληση, τι θ’ αποφασίσουν; Και η ενέργεια αυτής της δοκιμασίας είναι που μετά εφαρμόζεται στη δόνηση του πλανήτη. Αλλάζει τον ίδιο τον πλανήτη! Με άλλα λόγια, οι ίδιες οι γραφές του πολιτισμού σας φωνάζουν ότι δεν υπάρχει καμία κριτική!

Όλη η ενέργεια σας τώρα αφορά σε αυτό που συνέβη το 1987, η λεγόμενη Αρμονική Σύγκλιση, που συχνά ονομάζεται 11:11 και γιορτάστηκε το 1992. Είναι η αναγνώριση ότι η Γη άλλαξε την δόνηση της και ότι η ανθρωπότητα δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια. Η απάντηση λοιπόν στην ερώτηση, «Κι αν δεν το κάνω; Τι θα γίνει;» είναι, δε θα γίνει τίποτα! Δεν θα δημιουργήσετε τίποτε αρνητικό με το να μην έχετε ενδιαφέρον σ’ αυτό το πνευματικό θέμα του εαυτού σας. Η ελεύθερη επιλογή σας συνοδεύεται από τιμή της επιλογής σας.

 

«Πώς Λειτουργεί»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/11-kryon-2005-2000/2005-02

 

Comments are closed.