KΡΥΟΝ για τους Εργάτες του Φωτός

KΡΥΟΝ για τους Εργάτες του Φωτός 

ΑΠΟ ΤΟΝ Γιώργος Κυρίτσης και συνεργάτες ΣΤΟ

https://sites.google.com/site/kryonwisdom/home

 

======

Επιθανάτιες Εμπειρίες

«Κρύων, θέλω να μάθω για τις “επιθανάτιες εμπειρίες”. Τι είναι στην πραγματικότητα; Σχεδόν πεθαίνεις; Έχω κι ακόμα μια ερώτηση: Πρέπει να έχω μία τέτοια εμπειρία για να γίνω Εργάτης Φωτός;»

Πρόκειται να θίξω θέματα που ποτέ πριν δεν ανέφερα. Θα σας πω μία αλήθεια που δεν έχει αναφερθεί ξανά σε κάποιο από τα μηνύματά μου. Αυτό που αποκαλείτε επιθανάτια εμπειρία (ΕΕ), διαφέρει κατά πολύ απ’ ό,τι νομίζετε.

Κατ’ αρχήν δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως τυχαία επιθανάτια εμπειρία. Οι Άνθρωποι που έχουν αυτή την εμπειρία δίνουν την άδεια να τους συμβεί πριν έρθουν εδώ – ώστε να έχουν αυτή την πνευματική εμπειρία – που μπορεί ή όχι (ανάλογα με την ελεύθερη επιλογή τους) ν’ αλλάξει την πνευματική τους ζωή. Με την άδειά τους, παρότι μπορεί να μη θυμούνται ότι την έδωσαν, βιώνουν μία ΕΕ.

Να ένα άλλο γεγονός: Κανείς από όσους βιώνουν μία ΕΕ, δεν έφτασε στην ουσία κοντά στον θάνατο! Ω, ίσως έτσι να φαίνεται και ίσως να υπάρχει αυτή η αίσθηση, όμως δεν ισχύει. Δεν αφήνουν καν τον πλανήτη. Θα σας πω τι συμβαίνει με μία ΕΕ και θα είναι διαφορετικό απ’ ό,τι κάποιοι έχετε ακούσει ή φανταστεί.

Μία ΕΕ διαμορφώνεται από την προκατάληψη και την ενέργεια του Ανθρώπου που έχει αυτήν εμπειρία. Δεν έχουν όλοι οι Άνθρωποι την ίδια ιστορία όταν “επιστρέφουν”. Σας υπενθυμίζω ότι κάποιοι βγαίνουν από μία επιθανάτια εμπειρία (όπως αποκαλείται), λέγοντας ότι ήταν κάτι το φοβερό. «Είδα την κόλαση», ίσως πούνε. «Τώρα φοβάμαι πολύ να πεθάνω», σας λένε. Άλλοι λένε το εντελώς αντίθετο. «Είδα τον παράδεισο, είδα το τούνελ, είδα το Φως, ένιωσα την αγάπη, είδα την οικογένεια!» Είναι όλα εκεί για να τα «δείτε». Είναι αλήθεια. Εκεί υπάρχει κάθε απόχρωση ενέργειας να δείτε, αλλά υπάρχουν τόσο διαφορετικές αντιδράσεις! Ο λόγος; Έχει να κάνει με ό,τι βρίσκεται στον πυρήνα, ή την ουσία του ατόμου που βιώνει την εμπειρία. Οι Άνθρωποι έχουν ελεύθερη επιλογή ως προς το να επιλέξουν τη δική τους βασική ενέργεια. Είναι ο φόβος; Είναι η ελπίδα; Είναι το μεγαλείο;

Θα σας πω τι είναι μία ΕΕ και είναι λογικό πνευματικά: είναι η συνάντησή σας με τον εαυτό σας. Ναι, αυτό είναι συχνά το πρώτο μέρος της εμπειρίας θανάτου, αλλά μία ΕΕ είναι απλώς τα πρώτα λίγα δευτερόλεπτα του θανάτου. Στη πραγματικότητα, ποτέ δε διευρύνει την επιφάνεια της βασικής ενέργειας που έχετε διαμορφώσει. Ο πραγματικός θάνατος είναι πολύ διαφορετικός. Στο σημείο του θανάτου, το πρώτο πράγμα που συμβαίνει στον Άνθρωπο είναι το πάντρεμα του εαυτού, της ενθύμησης και της σύνδεσης. Μετά την συνάντηση με τον εαυτό σας – που είναι μεγαλειώδης εμπειρία – μία εμπειρία στην οποία συναντάτε την «Ενέργεια του Θεού», υπάρχει μία συμμαχία και μετά ένα ταξίδι τριών ημερών. Χρειάζονται τρεις γήινες ημέρες πριν αφήσετε οριστικά τη Γη. Και οι ημέρες αυτές περνάνε συλλέγοντας αυτό που μπορούμε απλά ν’ αποκαλέσουμε – ω, είναι τόσο δύσκολο – πληροφορίες πάνω στο κοσμικό θέμα.

Άκουσε με, μέλος της οικογένειας, διότι δεν το έχουμε ξανασυζητήσει αυτό. Ο καθένας σας γνωρίζει ποιο είναι το μέγα ζήτημα – ο λόγος που βρίσκεστε εδώ – ο λόγος που μεταμφιέζεστε ως Άνθρωποι και περιφέρεστε σε ένα ομαλό γήπεδο που ονομάζεται Γη – ο λόγος που περνάτε όσα περνάτε – ο λόγος που επιστρέφετε και επιστρέφετε και επιστρέφετε. Τι είναι όλα αυτά λοιπόν; Τι συμβαίνει στο σύμπαν που θα μπορούσε να δημιουργήσει κάτι τέτοιο; Σας λέω ότι κανείς σας εδώ δεν το γνωρίζει αυτό, όμως όλοι το κάνετε. Είναι η σημαντικότερη ερώτηση απ’ όλες. Είναι αυτό που ρωτάτε πριν φθάσετε, κι αυτό που ρωτάτε όταν φεύγετε.

Το πρώτο που κάνετε όταν έχετε πλήρη επίγνωση είναι να ρωτήσετε, «Πώς τα πήγαμε;» Υπάρχει λόγος που βρίσκεσαι εδώ, αγαπητέ Άνθρωπε… ένας καλός, λογικός λόγος. Είστε ευλογημένοι όσοι πιστεύετε ότι υπάρχει αγάπη πίσω από την αιτία που περνάτε όσα περνάτε. Διότι αυτό που κάνετε βοηθά τρισεκατομμύρια μορφές ζωής σε έναν άλλον τόπο – φαινομενικά σ’ ένα άλλο σύμπαν – ακόμη και σε άλλη πραγματικότητα. Δεν πρόκειται για θυσία! Αντίθετα, πρόκειται για έργο.

Επομένως, μία ΕΕ είναι μία εκδηλωμένη ευκαιρία να αλλάξετε… κάτι που δώσατε στον εαυτό σας. Δεν αφορά στο θάνατο. Αφορά στη δυνατότητα αλλαγής. Όσοι επέστρεψαν έχοντας βιώσει μία μεγαλειώδη εμπειρία, επέλεξαν ν’ ανακαλύψουν περισσότερα για τον εαυτό τους και το κάνουν. Όσοι επιστρέφουν φοβισμένοι επιλέγουν να μην ψάξουν περισσότερο. Και… πρέπει να πω, κανείς απ’ αυτούς δεν κρίνεται. Σε κάθε περίπτωση, η ενέργεια του Ανθρώπου τους οδήγησε στην εμπειρία που είχαν.

Ακούστε: Την επόμενη φορά που θα σκεφτείτε ότι είστε μόνοι σας και υποφέρετε και ρωτάτε το Θεό, «Γιατί σε μένα;» προτείνω το εξής. Αντί να φωνάζετε «Γιατί σε μένα», γιατί δεν αισθάνεστε τα πνευματικά μας χέρια γύρω σας και τα μπράτσα μας γύρω σας και τις αγκαλιές μας γύρω σας; Γιατί δε δέχεστε, με πίστη, ότι υπάρχει μία συνοδεία γύρω σας που λέει, «Στηρίξου εκεί! Ανέβασε τη δόνησή σου. Δεν έχεις ιδέα πόσο βοηθάς εμάς τους υπόλοιπους… δεν έχεις ιδέα».

«Χαρακτηριστικά της Ανάληψης και Η Δύναμη της Ανθρώπινης Συνείδησης»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/12-2003—2000/2002-06-09

=======

 

Αναπροσαρμογή της Αυτοεκτίμησης

Τώρα θέτουμε το ζήτημα του ποιος είναι ο Εργάτης Φωτός. Η αναπροσαρμογή του εαυτού θα είναι αναπροσαρμογή της αυτοεκτίμησης. Το έχουμε ξαναπεί εν συντομία, αλλά ο Εργάτης Φωτός φοβάται το σκοτάδι. Είναι επειδή το σκοτάδι σάς έχει χτυπήσει σε κάθε ζωή, έτσι δεν είναι; Καθόμαστε λοιπόν σε μια αίθουσα με γηραιές ψυχές που έχουν έρθει στη ζωή αυτή, φοβούμενοι τι μπορεί πάλι να τους φέρει η σκοτεινή ενέργεια. Παρ’ όλα αυτά ήρθατε, και ήρθατε χωρίς να γνωρίζετε τι επρόκειτο να συμβεί. Πολλοί προφήτες έχουν πει ότι δε θα τα καταφέρετε μετά το 2000. Τώρα είστε στο 2012! Κάθε φορά που έρχεστε, η σκοτεινή ενέργεια φαίνεται να είναι εναντίον σας.

Όταν πρωτοήρθα και παρουσιάστηκα στο συνεργάτη μου, ήταν λίγο μετά την Αρμονική Σύγκλιση. Του είπα ότι ήμουν εδώ εξ αιτίας όσων είχε κάνει η ανθρωπότητα. Του είπα ότι σε διαφορετική περίπτωση δε θα ήμουν εδώ, καθότι δε θα υπήρχε τίποτα να διδάξω, εάν δεν τα είχατε καταφέρει. Θα είχε νόημα αν ερχόμουν να σας διδάσκω για 20 χρόνια και μετά να είχατε όλοι φρικτό θάνατο; Όχι! Ήρθα λόγω των δυναμικών όσων συμβαίνουν τώρα.

Όσοι είχαν οξύνοια κι ένιωσαν την ενέργεια Κρύων να έρχεται στον πλανήτη, γνώριζαν γιατί είχα έρθει. Αντιπροσώπευα ολόκληρη συνοδεία που ήρθε να μοιραστεί τα καλά νέα με τις γηραιές ψυχές, να γίνουν το τμήμα επευφημιών τους επειδή ανέστρεψαν την ολική καταστροφή. Ενάντια σε κάθε πιθανότητα, η κατάσταση είχε αλλάξει.

Η Σοβιετική Ένωση κατέπεσε – ένα τεράστιο γεωπολιτικό γεγονός που δεν είχε προβλεφθεί πουθενά! Αυτό αφόπλισε τον ενδεχόμενο Αρμαγεδδώνα του πλανήτη. Άλλα πράγματα άρχισαν να κινούνται προς κατευθύνσεις που δεν είχαν προβλεφθεί πουθενά στο παρελθόν. Θα έπρεπε να υπάρχουν οδηγίες και κατευθύνσεις για τη μέρα αυτή που κάθεστε εδώ. Θα ήταν μια αναπροσαρμογή του ενστίκτου σας επιβίωσης και όσων θεωρείτε αληθινά. Αυτό είναι τώρα το έργο σας, εάν μπορείτε να χειριστείτε τη αναπροσαρμογή, ή θα κοιτάτε πάντα πίσω από τον ώμο σας, διερωτώμενοι πότε θα επιστρέψει το παλιό «φυσιολογικό».

«Η Αναπροσαρμογή του Εαυτού»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2012/2012-04-28

 

================

 

Κοινοτική Διαβίωση για Ενδυνάμωση

Ορίστε κάτι άλλο… Κάποιοι θεωρούν ότι έχει νόημα οι Εργάτες Φωτός να μένουν μαζί, καθώς λογικά έτσι θα δημιουργούσαν πιο πολύ φως. Ακούγεται καλό, καθότι οι Εργάτες Φωτός θα είχαν παρόμοιο τρόπο σκέψης και θα ζούσαν μαζί σαν ομάδα. Μετά καλύτερα σαν ομάδα να έκτιζαν μια πόλη με την ονομασία Φως στο λόφο.

Επιπλέον η ομαδική συνύπαρξη θα έφερνε καλύτερη επικοινωνία, διδασκαλία και προστασία από τις παλιές ενέργειες της Γης και από πράγματα που μπορεί να γίνουν εμπόδιο στο μονοπάτι ενός αληθινού Εργάτη Φωτός. Υπάρχει τίποτα λάθος σ’ αυτό; Σας λέω ότι όποιοι θα έλεγαν κάτι τέτοιο, βρίσκονται σ’ ένα παλιό γραμμικό πλαίσιο. Αναζητούν πράγματα που νομίζουν ότι θα κτίσουν μια καλύτερη ζωή, όμως έχουν χάσει επαφή με αυτό που κάνει στην ουσία ένας Εργάτης Φωτός.

Μαθαίνετε να είστε αυτάρκης δημιουργός της ζωής. Θα μπορούσατε να πάτε σε μια ερημιά και να έχετε ό,τι υπάρχει. Αυτή είναι η ουσία της δήλωσης: «Είμαι αυτό που είμαι». Η δήλωση δε λέει… «Είμαι αυτό που είμαι, όσο εκείνοι είναι ό,τι είναι». Καταλαβαίνετε; Είστε ένας αυτάρκης φάρος. Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδατε πολλούς φάρους μαζεμένους όλους σ’ ένα βράχο; Δεν χρειάζονται ο ένας τον άλλο! Πότε είδατε τελευταία ένα συνέδριο φάρων;

«Αυτό είναι ανόητο», ίσως λέγατε. «Οι φάροι είναι όλοι πάνω σε βράχια. Δεν μπορούν να επισκεφτούν ο ένας τον άλλο». Σωστά, όμως μπορούν σίγουρα να στείλει φως ο ένας στον άλλο. Τελικά γι αυτό είναι φτιαγμένος ο φάρος. Μήπως οι Εργάτες Φωτός μπορούν να περιπλέκονται μεταξύ τους κβαντικά, οπότε η απόσταση να μην έχει σημασία; [η κβαντική περιπλοκή αναφέρθηκε στο σεμινάριο] Έτσι, ίσως είναι καιρός να αλλάξετε το πώς φαντάζεστε τη θέση σας στον πλανήτη. Χρειάζεστε προστασία; Το φως σας κινδυνεύει;

Όταν αφήσετε αυτό το πλοίο που κάνετε κρουαζιέρα, όλοι θα διασκορπιστείτε. Θα πάτε σε όλο τον κόσμο. Κάποιοι θα φύγουν απρόθυμα με δάκρυα στα μάτια, λέγοντας: «Μου αρέσει αυτό. Θα ήθελα να παραμείνω εδώ». Όμως σας λέω ότι βλέπετε ένα παλιό παράδειγμα, εάν έχετε καθόλου θλίψη! Εφόσον αγγίξατε την καρδιά ενός άλλου, αυτό ισχύει για μια ζωή, εάν το θέλετε. Μπορείτε να συνδεθείτε και να παραμείνετε συνδεδεμένοι εάν θέλετε. Η συνάντησή σας εδώ μπορεί να δημιουργήσει ένα δίκτυο φωτός, καθώς επιστρέφετε στο δικό σας βράχο και ολομόναχοι να δημιουργείτε φως εκεί που ζείτε. Καταλαβαίνετε;

Δεν υπάρχει κανένα πρέπει να ζείτε μαζί ομαδικά. Εάν κάνατε κάτι τέτοιο, θα άφηνε τον υπόλοιπο πλανήτη στο σκοτάδι! Κάτι απίστευτα εγωκεντρικό, που δεν προσφέρει τίποτα σε κανέναν εκτός της ομάδας. Όσοι το κάνουν θέλουν απλώς να νιώθουν καλά μεταξύ τους κι αυτό δεν βοηθά τον πλανήτη. Αυτό είναι το δεύτερο πρέπει…

«Αναπροσαρμογή των “Πρέπει”»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2012/2012-01-26

 

================

 

Είναι όλα προβληματικά; Υπάρχουν συνεχώς δράματα στη ζωή σας; Υπάρχει άγχος; Φαίνεται σαν να έλκονται συνεχώς προς εσάς πράγματα που πρέπει να χειριστείτε; Εάν η απάντηση είναι ναι, σας λέω ότι δεν έχετε ανάψει το σπίρτο σας. Ω, μπορεί να είστε Εργάτης Φωτός, αλλά δεν έχετε πραγματικά ανάψει το σπίρτο. Έχετε μόνο την εργαλειοθήκη. Δεν την ανοίξατε ποτέ.

Αγαπητέ Άνθρωπε, έχεις έναν ενεργό σκοπό στον πλανήτη κι έχεις γεννηθεί για κάποιο λόγο. Καθώς ανεβάζεις τη δόνησή σου, το Κρυστάλλινο Πλέγμα, το οποίο είναι ένα εσωτερικό πλέγμα του πλανήτη, γνωρίζει ποιος είσαι. Μόλις αρχίζεις να ανεβάζεις τη δόνησή σου, είσαι σ’ επαφή με τον πλανήτη, με την ίδια τη Γαία. Αρχίζει ν’ αλλάζει τη δόνησή της, επειδή αλλάζεις τη δική σου. Εάν ανάψεις ένα σπίρτο σε σκοτεινό δωμάτιο, φωτίζει το χώρο. Τελικά θα υπάρχουν κι άλλοι που θα ενδιαφερθούν να έχουν το δικό τους σπίρτο και θα το ανακαλύψουν οι ίδιοι. Τότε κι εκείνοι θα επηρεάσουν το Κρυστάλλινο Πλέγμα, όπως εσύ. Το πλέγμα αυτό είναι η συνείδηση της Γαίας. Όπως αλλάζει το πλέγμα της Γαίας, αλλάζει η ανθρωπότητα. Το έχετε δει στις δυο τελευταίες γενεές. Αυτό ήταν το σημερινό μήνυμα [ η διάλεξη του Λη νωρίτερα εκείνη τη μέρα].

Η ανθρώπινη συνείδηση αλλάζει, ακριβώς όπως είπαμε πριν 22 χρόνια. Τώρα είναι ο καιρός και το φως αρχίζει να δουλεύει. Μπορεί να πάρει δυο γενεές για να δείτε όσα λέμε, που αφορούν στη λύση του Μεσανατολικού ζητήματος, καθαρίζοντας το δρόμο για μια διαρκή ειρήνη στον πλανήτη. Όμως αρχίζει τώρα και είστε η εμπροσθοφυλακή. Το νιώθετε. Το βασικό αυτής της ενέργειας, είναι να μείνετε στην κουλτούρα σας και να συμμετέχετε, ενόσω βαστάτε το σπίρτο.

Ο Εργάτης Φωτός είναι ένας εργαζόμενος για το φως. Με απλά λόγια, είναι ο Άνθρωπος που μπορεί να αποπέμψει το δράμα και ν’ αρχίσει να καταλαβαίνει πώς να ζήσει περισσότερο, να έχει γαλήνη και να θεραπεύει τον εαυτό του, ό,τι και να γίνει. Είτε υπάρχει ψυχολογικό ή σωματικό θέμα, οι Εργάτες Φωτός μαθαίνουν πώς να επανεγγράφουν το DNA τους. Αυτή είναι η διδασκαλία. Αυτό αρχίζετε να κάνετε. Η εργαλειοθήκη σας αρχίζει να αποκαλύπτει τα νέα εργαλεία της αυθεντίας (mastery). Κάποια από αυτά μπορεί να σας φανούν μαγικά, καθότι είναι έξω από το πλαίσιο των τριών διαστάσεων. Τελικά θα το βλέπετε παντού και η επιστήμη θ’ αρχίσει να το προάγει, επιβεβαιώνοντας ό,τι νιώθετε.

Μην εξανθρωπίζετε το Θεό! Καλύτερα πιάστε το χέρι του Θεού που σας προσφέρεται μέσω του Ανώτερου Εαυτού σας και γίνετε μέρος αυτού. Μη λατρεύετε το Θεό και προσκυνάτε μπροστά του. Γίνετε καλύτερα μέρος της ουσίας της αγάπης του Θεού που βρίσκεται μέσα σας. Για πρώτη φορά στην Ανθρώπινη ιστορία, προσεγγίζετε τους σπόρους της κατάστασης αποφοίτου. Κοντεύετε να προειδοποιήσετε εκείνους από το απόμακρο μέρος του γαλαξία σας, ότι τα καταφέρατε μέχρι αυτό το επίπεδο κατανόησης. Ω αγαπητοί μου, δεν έχετε ιδέα τι σημαίνει αυτό!

Οι Μάγια είχαν δίκιο. Δεσπόζει το δυναμικό μιας υψηλότερης συνείδησης της ανθρωπότητας. Δεν είναι κάτι σίγουρο επ’ ουδενί, όμως μέσω της ελεύθερης βούλησης των δύο τελευταίων γενεών, είναι τώρα πιο κοντινό από ποτέ. Αυτή τη φορά δεν πρόκειται να καταστρέψετε τον εαυτό σας. Αντιθέτως, θα αρχίσετε να το μεταστρέφετε σιγά σιγά σε λύση. Η Γη [Γαία] θα συνεργαστεί. Έχει ήδη αρχίσει. Ο κύκλος ζωής αλλάζει και η ψύχρανση των ωκεανών έχει αρχίσει, ακριβώς στην ώρα της. Η Γη είναι σύμμαχός σας. Είστε μαζί σε όλο αυτό, όχι ξεχωριστά.

Αγαπητοί μου, όλα αυτά είναι αληθινά. Κάποια δεν τα καταλαβαίνετε ακόμα, σας λέω όμως το εξής: Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος που αναγνωρίζει το πρόσωπο του σχεδιαστή του Σύμπαντος, όταν κοιτάζει στον καθρέφτη. Καθώς τότε θα γνωρίζει ότι είναι εντάξει να αγαπά αυτό που βλέπει – τον Θεό μέσα του.

«Εξανθρωπισμός του Θεού»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2011/2011-07-16

 

================

 

Έχω μπροστά μου μια αίθουσα γεμάτη Εργάτες του Φωτός, πολλοί από τους οποίους είναι πολύ καιρό Εργάτες του Φωτός. Όμως πολλοί ακόμα περιμένετε να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που έχετε να κάνετε. Είσαι εσύ αυτός; Γνωρίζεις ότι έχω δίκιο. Αντίθετα με το προηγούμενο παράδειγμα, δεν νοιάζεσαι για κάποιο έργο, αλλά μάλλον περιμένεις και περιμένεις ν’ ανακαλύψεις ποιος είσαι και για ποιο λόγο είσαι εδώ. Είναι πολύ διαφορετικό, καθώς δεν έχει να κάνει με κάτι που σου ειπώθηκε σε όραμα, αλλά με ό,τι νοιώθεις στο Ακασικό επίπεδο. Για ποιο λόγο είσαι εδώ; Πότε θα το γνωρίζεις;

Έχεις τη σπίθα της επίγνωσης και ξέρεις για το θεϊκό. Γνωρίζεις τι βρίσκεται στο DNA σου και αρχίζεις να το ανακαλύπτεις και να αισθάνεσαι ότι υπάρχει κάτι παραπάνω. Δεν ξέρεις τι είναι, αλλά «μια μέρα θα είναι εκεί», λες, «Μια μέρα θα γνωρίζω για ποιο λόγο είμαι εδώ». Είσαι πάνω σε μια σκουριασμένη σιδηροτροχιά, λέγοντας και νοιώθοντας αυτό για πολύ καιρό. Πάντα η γραμμικότητα σου φωνάζει το ίδιο πράγμα: «Ακόμα δεν είσαι εκεί.» «Ο χρόνος δεν είναι με το μέρος σου». Άλλοτε πάλι σου λεει: «Σε προσπέρασε και δεν το είδες!» Τότε αρχίζεις να ανησυχείς και να θλίβεσαι.

Θα ήθελα να σου πω την αλήθεια και θέλω να ανοίξεις την καρδιά σου, καθώς βρίσκομαι μπροστά σε άτομα που χρειάζονται να το ακούσουν αυτό με ακρίβεια, με συναίσθημα και αλήθεια. Δεν θέλω να σηκώσεις το χέρι, αλλά αόρατα, μεταφυσικά, θέλω να ανάψεις ένα φως ακριβώς επάνω από το κεφάλι σου, εάν εσύ είσαι αυτός. Αναγνώστη, αυτό περιλαμβάνει κι εσένα. Τώρα. Κοιτάζω αυτά τα φώτα τώρα και θα σας δώσω το «πρόγραμμα σπουδών» σας. Θα σου δώσω το πλάνο τού γιατί βρίσκεσαι εδώ. Θα σου πω γιατί νοιώθεις έτσι και θα σου δώσω το σετ οδηγιών που θα σου επιτρέψει φεύγοντας από εδώ, να γνωρίζεις ποιος είσαι και γιατί ήρθες. Σε μερικούς μπορεί να μην αρέσει, άλλοι όμως θα το αγαπήσετε. Εξαρτάται από τη γραμμική σας προκατάληψη. Ελπίζω το φως αυτό που ανάβετε πάνω από το κεφάλι σας, να συντονίζεται με το φως που λάμπει αυτή τη στιγμή από τον συνεργάτη μου, καθώς αυτή είναι η αλήθεια.

Άκου Εργάτη του Φωτός, όλη σου τη ζωή περίμενες αυτό που ακολουθεί. Περιμένεις να μάθεις πού πας και τι έχεις να κάνεις. Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος που έχει επίγνωση, καθώς η επίγνωση της συνείδησης είναι αυτό που κάνεις για τον πλανήτη. Αυτή είναι η αποστολή σου. Να παραμένεις συνειδητός. Κράτα το φως. Πήγαινε από μέρος σε μέρος. Κράτα την επίγνωση. Αυτό είναι το αποφασιστικό σημείο, καθώς η συνειδητότητα αλλάζει το πλέγμα.

Δεν είναι κάτι που έχεις να κάνεις, είναι εκείνο που σκέφτεσαι κάθε μέρα. Κατά ένα κβαντικό τρόπο, δεν υπάρχει ρολόι. Μπορείς να διατηρήσεις αυτή την ενέργεια μέχρι τη μέρα που θα πεθάνεις; Εάν μπορεί, ο καθένας που κρατά τώρα το φως, θα γνωρίζει ότι γι αυτό βρίσκεται εδώ. Μην ψάχνεις παραπέρα να βρεις κάτι άλλο, επειδή τώρα κάνεις αυτό για το οποίο ήρθες, σε μια κβαντική κατάσταση. Ο καθένας που είναι συνειδητός, το κάνει! Αυτό είναι! Είσαι εδώ για να είσαι συνειδητός! Εάν έχεις επίγνωση του θεϊκού μέσα σου, τότε εκπληρώνεις τέλεια το σκοπό. Τέλεια! Συνέχισε από εδώ και πέρα, ικανοποιημένος για ό,τι κάνεις για τον πλανήτη. Μείνει συνειδητός. Μην τα παρατάς! Γίνε κβαντικός [ικανοποιημένος στο τώρα].

Εάν βάλεις το περιεχόμενο του πνευματικού σου έργου σε χρονικό πλαίσιο, θα αποτύχεις, επειδή τα πράγματα που το ρολόι θα σου φέρει, δεν είναι εκείνα που η καρδιά σου θα σου φέρει. Η καρδιά [ευσπλαχνία] είναι κβαντική. Μάθε να ζεις χωρίς το μέλλον. Έτσι σπάει το γραμμικό δεδομένο, που ορίζει πως τα επιτεύγματα είναι το κριτήριο της επιτυχίας. Σε μια γραμμικού χρόνου συνείδηση, έτσι είναι. Αλλά σε μια κβαντική συνείδηση, είναι αντιθέτως το μέτρο της γαλήνης και της χαράς σου, απλώς να «υπάρχεις». Ισχύει αυτό για σένα;

«Γενόμενος Κβαντικός»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2009/2009-06-13

 

================

 

Ένας Εργάτης Φωτός που αποφασίζει σήμερα να μην φοβάται, αξίζει όσο ένα στάδιο γεμάτο με όσους επιλέγουν να φοβούνται. Το γνωρίζατε αυτό; Ο λόγος είναι επειδή έχετε το φως! Που σημαίνει ότι πολλοί θα «δουν στο σκοτάδι» εξ αιτίας αυτού που κάνετε και το φως απομακρύνει τον φόβο. Όταν δεν είστε πλέον σε σκοτεινό μέρος, δεν έχετε ανησυχία για όσα είναι γύρω σας.

«Επιλογές»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2009/2009-01-17

 

================

 

Αυτοεκτίμηση των Εργατών Φωτός

Αυτό είναι κάτι που μάλλον δεν περιμένατε και ίσως δεν γνωρίζατε καν. Θα σας πω ένα αξίωμα. Εκείνοι που έχουν τη χαμηλότερη αυτοεκτίμηση στον πλανήτη, είναι οι Εργάτες Φωτός. Το ξέρατε; Και συχνά οι θεραπευτές έχουν ακόμα χαμηλότερη! Ίσως δεν το περιμένατε, μιας και αυτοί είναι σ’ επαφή με το Πνεύμα. Έχουν τα δώρα. Όμως συνήθως βρίσκονται σε μια ενέργεια που δεν τους υποστηρίζει. Και όταν ένας κάθεται συνεχώς σε μια άβολη ενέργεια, φυσικά αισθάνεται άβολα. Επηρεάζεται η προσωπικότητά του και η αυτοεκτίμηση αποτελεί μέρος αυτής.

Όπως έχουμε ξαναπεί, γνωρίζουμε ποιος είσαι. Μπορεί να κρατάς το κεφάλι ψηλά, αλλά ξέρουμε τι κάνεις όταν είσαι μόνος. Ξέρουμε τι σκέφτεσαι όταν είσαι μόνος. Έχουμε ακούσει τις κραυγές απόγνωσης: «Γιατί σ’ εμένα; Θα ξεδιαλύνει ποτέ αυτό; Θα καταλάβει ποτέ η οικογένειά μου; Θα καταλάβει ποτέ ο/η σύντροφός μου;» Θα πω κάτι που θα συμβεί στη νέα ενέργεια, όπως αλλάζει. Θα είναι ο μέγας εξισορροπητής. Γίνεται αργά αγαπητοί μου. Δεν θα γίνει σε μια νύχτα, αλλά αυτή είναι η αρχή. Είναι κάτι που πρόσμενες Εργάτη Φωτός. Η αυτοεκτίμηση των Εργατών Φωτός θ’ αρχίσει να προσεγγίζει το μεγαλείο που αντιπροσωπεύει. Διότι δεν θα ζουν πλέον σε μια ενέργεια που στρέφεται εναντίον τους. Θα είναι μια ενέργεια που τους υποστηρίζει.

Σταδιακά, πολλοί θ’ αρχίσετε να το νιώθετε, πως η Γαία κι εσείς έχετε τον ίδιο σκοπό, το δυναμικό της ειρήνης στη Γη. Οι πρώτοι που θα το νιώσουν θα είναι οι Εργάτες Φωτός και οι θεραπευτές. Σας προσκαλώ να γιορτάσετε. Σας προκαλώ να φτιάξετε κάπου ένα άγαλμα, για την ενέργεια που αλλάζει! Αυτό θα είναι αντίθετο με ότι κάνουν οι Άνθρωποι, καθώς φτιάχνουν αγάλματα μόνο για κάτι κακό. Ίσως είναι καιρός ν’ αλλάξει αυτή η συνείδηση. Γιατί δεν φτιάχνετε ένα μνημείο για όσα έχετε επιτύχει, εξυμνώντας τα; Τουλάχιστον φουσκώστε ένα μπαλόνι! [Γέλια] Ω, Εργάτη Φωτός, καταλαβαίνεις τι λέω; Έχεις ενηλικιωθεί. Το 2008 συμβολίζει το ένα και σημαίνει μια νέα αρχή. Θ’ αρχίσεις να λαβαίνεις την υποστήριξη που πάντα επιζητούσες και για την οποία πάσχιζες.

«2008 – Η Νέα Ενέργεια»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2008/2008-01-20-1

 

================

 

«Φίλτρα του Ανθρώπινου Φάρου Φωτός»

Newport Beach, Καλιφόρνια

3 Δεκεμβρίου 2006

Μας αναπτύσει τα Ανθρώπινα φίλτρα πιο λεπτομερώς απ’ ότι στην κρουαζιέρα Κρύων. Περιγράφει τι συμβαίνει στο φως που στέλνουμε στους άλλους, λόγω των φίλτρων μας. Εάν το έχετε ποτέ σκεφτεί είναι κάπως απογοητευτικό. Κάθε φορά που διαλογιζόμαστε και στέλνουμε φως σε κάποιον ή κάποιους, στην ουσία μεταδίδουμε όσα εμείς είμαστε!

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2007/2006-12-03

 

================

 

Τώρα θα σας δώσω μια πληροφορία που έχω αναφέρει λίγες μόνο φορές. Τη φύλαγα γι αυτή την καταγραφή. Κι αν δε θα θυμάστε τίποτε άλλο από το μήνυμα αυτό, ας θυμάστε το εξής: Απ’ όλο τον πληθυσμό του πλανήτη, μόνο το μισό τοις εκατό από εσάς χρειάζεται ν’ αφυπνιστεί, ώστε να δημιουργηθεί αναγέννηση και ειρήνη στη Γη – μισό τοις εκατό.

Σε περίπτωση που έχετε αναρωτηθεί εάν όλοι στη Γη κάποτε θα σκέφτονται όπως εσείς, η απάντηση είναι απολύτως όχι. Όχι. Είναι μια μικρή ομάδα από εσάς που εκλέχθηκε από τη δική σας συνείδηση και γενεαλογία, να έρθει εδώ αυτή τη φορά. Γηραιά ψυχή, βρίσκεσαι εδώ για να υπηρετήσεις ένα σπουδαίο σκοπό, να στέλνεις φως στην υπόλοιπη ανθρωπότητα. Ο πλανήτης είναι γεμάτος κόσμο όχι τόσο γηραιό όπως εσείς [δεν έχουν ζήσει στη Γη τόσες ζωές όπως εσείς]. Όταν υπάρχει γεωμετρική αύξηση αριθμού Ανθρώπων, αυτό σημαίνει ότι μόνο λίγοι είναι γηραιοί και οι υπόλοιποι είναι νεαροί. Απευθύνομαι τώρα σε γηραιές ψυχές – αυτοί ακούν ή διαβάζουν το κείμενο. Οι γηραιές ψυχές θα κάνουν τη διαφορά και ανάμεσά τους είναι πολλά από τα παιδιά.

Έχεις ποτέ αναρωτηθεί γιατί βρίσκεσαι εδώ; Έχεις ποτέ αναρωτηθεί τι έχεις να κάνεις; Μπορείς απόψε να δώσεις 30 δευτερόλεπτα στο Σουδάν; Πριν πας για ύπνο Εργάτη Φωτός, μπορείς να το κάνεις; Έχεις τη δύναμη… το ξέρεις; Έχεις την ενέργεια μέσα σου, που είναι θεϊκή. Αν και δεν μπορείς να το αποδείξεις με τρισδιάστατο τρόπο, μπορείς να στείλεις την κοσμική ενέργεια ευφυούς σχεδίου στους Σουδανούς, και να εμπιστευθείς πως θα κάνει διαφορά; Εάν μπορείς να το κάνεις, είσαι ένας Εργάτης Φωτός που κάνει διαφορά στη δόνηση της Γης.

Λιγότερο από μισό τοις εκατό του πλανήτη χρειάζεται να εμπλακεί. Εάν γίνει, θα δείτε μια θετική, βαθιά μεταβολή. Οι ηγεσίες θ’ αλλάξουν. Ιδέες ανανέωσης θα προκύψουν στο πλαίσιο των κυβερνήσεων, τις οποίες κανείς δεν είχε σκεφτεί στο παρελθόν. Θα λέτε ίσως: «Γιατί δεν το έκαναν νωρίτερα;» Θα σας πω… Αυτό που συνέβη αγαπητέ μου, είναι ότι το φως σας τους επέτρεψε να δουν πράγματα που ήσαν πριν στο σκοτάδι. Παρακολουθήστε το… κοσμική ευφυία που μεταφέρεται με το φως σας, φωτίζει την άγνοια και τη μετατρέπει σε συνετές επιλογές. Τότε γιορτάστε το και να ξέρετε ότι είχε επάνω του την ενέργειά σας.

«Οι Επτά Κοσμικοί Νόμοι»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2007/2006-11-25

 

================

 

Θα σας κάνω μία ανασκόπηση του ποιος είναι στ’ αλήθεια ο Εργάτης Φωτός. Να ζωγραφίσω πάλι μια εικόνα του Εργάτη Φωτός στον πλανήτη. Φανταστείτε μαζί μου: εκείνη στέκεται εκεί, εκείνος στέκεται εκεί. Ω, κοιτάξτε τους. Δεν μοιάζουν με γιγάντια πνευματικά όντα, έτσι δεν είναι; Μοιάζουν συνηθισμένοι και μέτριοι. Αλλά όταν αρχίσετε να πηγαίνετε προς τα μέσα, βρίσκετε πράγματα που διέθεταν όλοι οι διδάσκαλοι. Αυτοί οι Εργάτες Φωτός είναι ισορροπημένοι. Είναι το πρώτο που μπορείτε να πείτε… είναι ισορροπημένοι. Είναι τόσο ισορροπημένοι ώστε να θέλετε να είστε μαζί τους. Έχετε ποτέ συναντήσει κάποιους με τους οποίους να θέλετε απλώς να είστε μαζί τους; Να θέλετε απλώς να περπατάτε μαζί τους; Και αυτό συμβαίνει διότι δεν σας κρίνουν, είναι όμορφοι εσωτερικά και ακούν όταν μιλάτε. Λένε πράγματα που είναι κατάλληλα και σοφά. Δεν κρίνουν κανένα, ούτε κοροϊδεύουν κανένα. Δεν υπάρχει δράμα γύρω τους. Υπάρχει μία ακτινοβολία που μπορείτε να νιώσετε. Υπάρχει χαρά. Αυτός είναι ένας Εργάτης Φωτός. Και αυτό δεν έγινε εύκολα, δεν είναι φυσιολογικό στον πολυάσχολο πολιτισμό σας, και χρειάζεται ένα ενεργοποιημένο DNA. Είναι μία άλλη έκφραση για «τον Άνθρωπο που εργάζεται πνευματικά με τον εαυτό του».

Υπάρχει μία δόνηση από τον Εργάτη Φωτός που αγγίζει το Κρυστάλλινο Πλέγμα. Γνωρίζουν τα πάντα για το Ακάς σε διαισθητικό επίπεδο, και τραβάνε απ’ αυτό τακτικά. Αυτός είναι ένας ισορροπημένος Άνθρωπος! Κατάφερε να λύσει την δυαδικότητα! Η δυαδικότητα είναι ένα παζλ, δεν είναι; Έχετε ελεύθερη επιλογή, έχετε όμως και αγγελική όψη. Τι σκοπεύετε να κάνετε μ’ αυτό; Τοποθετηθήκατε στη Γη , όπου το πιο σκοτεινό σκοτάδι και το πιο λαμπερό φως λειτουργούν γύρω σας. Πώς θα πλοηγήσετε την ψυχή σας μέσα σ’ αυτό; Είναι μία κατάσταση στην οποία βρίσκεστε σε όλη σας τη ζωή. Αυτή είναι η δυαδικότητα. Αυτό είναι το μέρος τους σκότους που σας καταδιώκει. Η συνείδηση, με την οποία αστειεύεστε, σας βάζει να κάνετε πράγματα. Για τον Εργάτη Φωτός είναι ένα λυμένο ζήτημα. Το εξισορρόπησε. Είναι κεντραρισμένος. Αυτός είναι Εργάτης Φωτός.

Στέκεται στο ύψος του, παρόλο που μπορεί να μην είναι ψηλός. Η όψη του μοιάζει μεγαλύτερη απ’ ό,τι είναι· αυτός είναι ο Εργάτης Φωτός. Είναι σίγουρος για τον εαυτό του, αλλά δεν είναι γεμάτος με τον εαυτό του. Αυτός είναι ο Εργάτης Φωτός. Σας κοιτά ευσπλαχνικά. Νοιάζεται για εσάς, άσχετα ποιοι είστε, πώς μοιάζετε, ή πού ήσασταν. Αυτός είναι ο Εργάτης Φωτός. Μήπως ακούγεται σαν κάποιους από τους διδασκάλους που ακολουθήσατε; Μήπως ακούγεται σαν τον Βούδα ή τον Χριστό, μήπως ακούγεται σαν τον προφήτη Μωάμεθ; Λοιπόν, θα έπρεπε, διότι αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των διδασκάλων του πλανήτη.

Μέσα στο DNA σας υπάρχει αυτοκυριαρχία (mastery) που περιμένει την ολοκλήρωσή της. Ο πνευματικός Φάρος είναι διαισθητικός, γνωρίζει πότε να μιλήσει. Δεν λέει ακατάλληλα πράγματα. Είναι αρκετά διαισθητικός ώστε να γνωρίζει πότε να προσεύχεται και για ποιο πράγμα να προσεύχεται. Μπορεί να δει κάποιον και να ξέρει εάν λέει αλήθεια ή όχι. Δεν τα κρίνει όλα αυτά, αντίθετα τα χρησιμοποιεί ώστε να κυβερνά την δική του ζωή και δεν είναι διαφορετικός από εσάς. Η ζωή του είναι ακριβώς όπως η δική σας. Τη μια μέρα μπορεί να πλένει ρούχα και την άλλη μπορεί να στέλνει βαθιά φωτεινή ενέργεια στη Μέση Ανατολή. Είναι όμως ένας πνευματικός Φάρος και γνωρίζει πώς να κάνει και τα δύο με το ίδιο είδος θεϊκής προσέγγισης. Το σκεφθήκατε ποτέ αυτό; Τα συνηθισμένα πράγματα στη ζωή σας ίσως να μην είναι τόσο συνηθισμένα. Μπορείτε να γιορτάζετε το συνηθισμένο; Μπορείτε να στέλνετε φως στην ηγεσία της χώρας σας καθώς πλένετε τα πιάτα; Ένας Εργάτης Φωτός μπορεί.

Ο Εργάτης Φωτός είναι εκείνος που ανάβει το φως και ανεβαίνει τα σκαλοπάτια του φάρου όταν πλησιάζει η καταιγίδα. Γνωρίζει πώς να εξισορροπεί τα πράγματα. Γνωρίζει τι να κάνει με μία σκοτεινή ενέργεια. Πολλοί λένε, «Κρύων, τι μπορώ να κάνω μ’ αυτό το σκοτάδι στη ζωή μου;» Ο Εργάτης Φωτός γνωρίζει τι να κάνει μ’ αυτό. Πριν από καιρό, το έβαλε στο πίσω κάθισμα. Δεν το αφήνει να οδηγεί πια. [ο Κρύων χαμογελά] Δεν υπάρχει πια κατάθλιψη και δεν υπάρχει πια ανησυχία. Θυμός; Όχι. Αντίθετα προς την Ανθρώπινη φύση, ο Εργάτης Φωτός είναι πολύ αργός στο θυμό, πολύ αργός, και ανταποκρίνεται με σοφία. Κοιτάζει τη ζωή πολύ διαφορετικά, όπως έκαναν οι διδάσκαλοι του παρελθόντος… ακόμα κι όταν πλένει τα πιάτα.

Ίσως λέτε, «Αυτό είναι κάτι δύσκολο, Κρύων. Ποιοι είναι αυτοί;» Βρίσκονται ακριβώς εδώ. Διαβάζουν και ακούν. Βρίσκονται στην αίθουσα. Μπορεί να σας εκπλήξουν, το πώς μοιάζουν και πόσο ηλικιωμένοι ή πόσο νέοι είναι, όμως βρίσκονται εδώ σε ποικίλες βαθμίδες εκπαίδευσης και δράσης. Είναι σαν πολεμιστές που εκπαιδεύονται ώστε να είναι μέλη ενός τέλειου στρατού, μεταφέροντας σπαθιά που δεν προορίζονται για φόνο, αλλά για εορτασμούς – η Γέφυρα των Σπαθιών. Το ξαναλέμε. Η Γέφυρα των Σπαθιών είναι τμήμα της τελικής μάχης. Πράγματι, μιλάμε αλληγορικά, είναι όμως η μοναδική εικόνα που μπορούμε να σας δώσουμε, και η οποία είναι ότι αυτή η μάχη πράγματι θα λυθεί και θα υπάρξει λύση στο θέμα. Όλοι οι Εργάτες Φωτός μεταφέρουν σπαθιά. Θα τα κρατούν ψηλά καθώς εκείνοι που θα είναι νικητές θα περνούν από κάτω τους. Και ποιοι θα είναι οι νικητές; Ο πολιτισμός που λέγεται Γη και η Νέα Ιερουσαλήμ, αυτοί θα είναι.

Σας ζεσταίνει την καρδιά να γνωρίζετε ότι όλοι σας αποτελείτε μέρος αυτού του πράγματος; Άκουσε αναγνώστη. Τι θα κάνεις όταν αφήσεις αυτό το βιβλίο; Θα δώσεις στο Θεό 30 δευτερόλεπτα; Θα δώσεις στο Θεό λίγο χρόνο; Ειρήνη. Όχι τηλέφωνα. Όχι τηλεοράσεις ή ραδιόφωνα. Μόνο 30 δευτερόλεπτα. Τώρα, θα τολμούσατε να πείτε, «Είμαι ότι είμαι, και η θειότητα εντός μου πρόκειται να κάνει την διαφορά σε αυτόν τον πλανήτη. Αισθάνομαι την αλήθεια όταν το ακούω αυτό και το διαβάζω. Ακόμη και οι μικρές μου προσπάθειες θα δημιουργήσουν μίαν ενέργεια που είναι μεγαλύτερη από ό,τι μπορώ να φανταστώ, συνδυασμένες με άλλους ώστε να δημιουργήσουν ειρήνη στη Γη». Πώς σας φαίνεται αυτό;

Κι εσείς που βρίσκεστε τώρα σ’ αυτή τη συνάντηση; Ω, υπάρχουν τόσοι πολλοί συμμετέχοντες σήμερα. Δεν έχετε ιδέα, ενώ κάθεστε σε αυτή τη συνάντηση. Νομίζετε ότι είναι μόνον ο Κρύων και ότι παρευρίσκεστε σε μία συνάντηση channeling, και αυτό είναι όλο. Δεν έχετε ιδέα τι άλλο συμβαίνει επίσης. Τι θα λέγατε για τους αναγνώστες; Βρίσκονται μαζί σας τώρα – ρωτήστε τους! Κι έτσι σας προσκαλώ να συνδεθείτε μαζί τους, αν και βρίσκονται σε διαφορετικό από τον δικό σας χρόνο, και θέλω να γιορτάσω την θεραπεία τους, διότι έχουν κάποια θεραπεία καθώς το διαβάζουν αυτό. Έχουν επιφοιτήσεις, θεραπείες και αποκαλύψεις, όπως κι εσείς. Είναι σημαντικοί και είναι πολλοί περισσότεροι από εσάς. Μήπως είσαι κάποιος από αυτούς [ο Κρύων χαμογελά με την σκέψη του παράδοξου του χρόνου, ότι ο παρών ακροατής θα μπορούσε να είναι επίσης ένας μελλοντικός αναγνώστης].

«Κρύων, γιατί μιλάς τόσο για θεραπεία;» Θα σας πω το εξής. Διότι ο Εργάτης Φωτός κάνει πολύ καλύτερη δουλειά στο να παράγει ένα λευκό φως, όταν το σώμα είναι σε ισορροπία από άποψη υγείας. Αυτός είναι ο λόγος. Θέλουμε να παραμείνετε εδώ για πολύ καιρό. Όμως δεν το πιστεύουν όλοι στην αίθουσα. Γνωρίζω ποιοι είναι εδώ. Γνωρίζω τι δεν πάει καλά σε εσάς. Θα θέλατε να το αλλάξετε; Τώρα είναι ο καιρός γι αυτό, με την αγγελική συνοδεία που έρχεται κοντά σας όταν αποφασίζετε να παρακολουθήσετε κάτι τέτοιο, ή να το διαβάσετε αργότερα.

«Αναθεώρηση της Εποχής του Τέλους»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2007/2006-08-12

 

================

 

«Οι Ευθύνες του Εργάτη Φωτός»

Ρέντιγκ, Καλιφόρνια

29 Ιανουαρίου 2005

Το μήνυμα αυτό απευθύνεται σε όσους νιώθουν ότι είναι Εργάτες Φωτός, καθότι αυτός δεν είναι κάποιο αξίωμα ή τίτλος που αποδίδεται από κάποιον άλλον. Ο Κρύων αναφέρει συγκεκριμένες πληροφορίες, για το πώς ν’ αντιλαμβάνεστε τις φωτεινές ευθύνες σας έναντι του εαυτού σας, της οικογένειας, των συναδέλφων, της κυβέρνησής σας, ακόμη και του Θεού.

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/11-kryon-2005-2000/2005-01-29

 

================

 

«Απογοητεύσεις του Εργάτη Φωτός – Μέρος 2ο»

Νιούπορτ, Καλιφόρνια

6 Δεκεμβρίου 2003

Ο Κρύων δίνει στην Καλιφόρνια το 2ο μέρος του μηνύματος περί απογοητεύσεων. Αναφέρει περισσότερα για το DNA (δίνοντας δύο ακόμα στιβάδες),όπως και έξι ακόμα απογοητεύσεις να δούμε. Οι συγκεκριμένες είναι πολύ συνηθισμένες. Δείτε αν κάποια σας αφορά…

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/12-2003—2000/2003-12-06

 

================

 

Σας έχουμε πει ότι οι Εργάτες Φωτός είναι διαφορετικοί. Η δύναμη τους είναι τεράστια. Είναι δυναμό φωτός, καλυμμένοι σε συνηθισμένη εμφάνιση, περπατώντας στη γη με σκοπό και αγάπη. Παράγουν ενέργεια που δεν μπορείτε να δείτε, και την οποία πολλοί δεν πιστεύουν καν, και άλλοι την φοβούνται. Τέτοια είναι τα δημιουργήματα της μάχης που διεξάγεται.

«Μια Νέα Εποχή»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/12-2003—2000/2002-09-02

================

 

Αγαπητοί μου, γι αυτό μερικοί δεν ζείτε πολύ. Λέτε στη χημεία σας κάθε μέρα πόσο απαίσια είναι όλα. Λέτε στην χημεία σας κάθε μέρα ότι δεν αναμένετε να ζήσετε πολύ. Λέτε στην χημεία σας κάθε μέρα ότι έρχονται άσχημα πράγματα, και αυτή σας ακούει, συμφωνεί μαζί σας και συνεργάζεται με τον θάνατο, την αρρώστια, την ανισορροπία, την θλίψη, το άγχος. Μόλις σας έδωσα το μυστικό της μακροζωίας – ακούτε; Η ψυχή σας δομήθηκε ν’ αποτελεί το μέρος του Θεού που επιδίδει θειότητα και ειρήνη σ’ εσάς. Όταν τα πράγματα αρχίζουν να σας καταβάλλουν, ανησυχείτε και αγχώνεστε, μπορείτε να επικαλεστείτε εσωτερικά αυτήν την ειρήνη που έχει κατανόηση, είναι ειρήνη ό,τι και αν γίνεται, πέραν της λογικής. Είναι η ειρήνη της αγάπης και ευσπλαχνίας από την άλλη πλευρά του πέπλου και στην βαθιά απόγνωση μπορείτε να πάτε εκεί και να είστε καλά με την ψυχή σας. Μπορείτε να πάτε εκεί και να χαλαρώσετε, να πάρετε μία βαθιά εξαγνιστική ανάσα, γνωρίζοντας ότι είναι “αυτό ή κάτι καλύτερο”, και οι λύσεις θα έρθουν…

«Περίοδος Ωριμότητας»

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 – Σιάτλ, Ουάσιγκτον

https://www.youtube.com/watch?v=nRpSGvvNzPo

 

Comments are closed.