KΡΥΟΝ για την Αυτο-πεποίθηση

KΡΥΟΝ για την Αυτο-πεποίθηση

ΑΠΟ ΤΟΝ Γιώργος Κυρίτσης και συνεργάτες ΣΤΟ

https://sites.google.com/site/kryonwisdom/home

 

Κάποιοι λένε: «Κρύων, πώς λες ότι δεν υπάρχουν καθόλου κανόνες; Πρέπει να υπάρχουν κανόνες! Έχουμε ακούσει από άλλους ότι είναι απλά χαλαρά, οτιδήποτε είναι εντάξει. Δεν υπάρχει παράδεισος ούτε κόλαση, υπάρχει αμφισβητήσιμη αλήθεια, πράγματα πρωτάκουστα, πολύ περίεργα πραγματικά. Πώς να συσχετιστούμε με κάτι τόσο χύμα;» Ορίστε οι κανόνες αγαπητοί μου… Ο Θεός σας αγαπάει περισσότερο απ’ οτιδήποτε στο σύμπαν, επειδή μέσα σας είναι η δημιουργική Πηγή. Είστε φτιαγμένοι κατ’ εικόνα του Θεού, που σημαίνει ότι αποτελείτε μέρος του Δημιουργού. Αυτός είναι ο κανόνας. Πώς σας φαίνεται μέχρι στιγμής; Το τι κάνετε με αυτό, είναι ό,τι θα έκανε οποιοσδήποτε με την αγάπη. Εκεί δεν υπάρχουν κανόνες, επειδή δεν καταγράφουμε τι πρέπει να κάνετε ή τι θα συμβεί αν δεν τα κάνετε. Αυτά ανήκουν σ’ ένα Ανθρώπινο πρότυπο, όχι στον Δημιουργό.

Οι Κανόνες – 4η επικοινωνία

Άσβιλ, Βόρεια Καρολίνα, ΗΠΑ                                               (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

24 Μαρτίου 2019

 

=======

 

Θέλω να προσέχετε τα πάντα, ό,τι συμβαίνει στον πλανήτη και να είστε μετρημένοι. Θα δείτε πως συμβαίνει μια μεταβολή, Άνθρωποι αρχίζουν να αφυπνίζονται και να αποκαλύπτουν πράγματα που δεν είναι σωστά, που διαφυλάχθηκαν στο παρελθόν. Θ’ αρχίσετε ν’ ανοίγετε “δοχεία” και να βρίσκετε μέσα τους άσχημα πράγματα. Κάποιοι θα δουν τα άσχημα πράγματα ως ευκαιρία για να τ’ αλλάξουν και να χτίσουν, και άλλοι θα δουν τα άσχημα πράγματα σαν δικαιολογία να παραπονιούνται. Όμως τα άσχημα πράγματα θα φανερωθούν.

Και τα “δοχεία” είναι παγερά… ονόματα από κάθε πτυχή της κοινωνίας σας. Με αργό ρυθμό θα ζητήσετε την ακεραιότητα. Θα έρθει εποχή που οι πολιτικοί σας θα ξέρουν πως δεν μπορούν να εκλεγούν, όσο εσείς παρακολουθείτε τι κάνουν. Και θα έρθει εποχή, ένα σύστημα, όπου εσείς θα βλέπετε τι κάνουν – και το ξέρουν. Θα πρέπει να “καθαρίσουν” τις πράξεις τους γιατί θα παρακολουθούνται με τρόπο που δεν μπορώ να σας εξηγήσω, γιατί είναι νέες τεχνολογίες παρακολούθησης που δεν γνωρίζετε.

Αν σας έλεγα πριν 25 χρόνια πως θα υπάρχει κάτι που λέγεται κοινωνική δικτύωση, και προσπαθούσα να σας το εξηγήσω… δε θα μπορούσα. Δε γίνεται να εξηγήσεις πράγματα που είναι πέντε βήματα πέρα απ’ αυτό που ξέρετε. Όταν δεν ξέρεις το Νο.2 και 3, δεν μπορείς να καταλάβεις ένα σύστημα που δουλεύει στο Νο.4. Και υπάρχει σύστημα που λειτουργεί στο 4, το οποίο θα σας επιτρέπει να βλέπετε, να εξετάζετε, να παρακολουθείτε όλα όσα κάνουν οι ηγέτες σας, οι οποίοι θα το θέλουν να λειτουργεί έτσι!

Θα έρθει μέρα όπου η ακεραιότητα θα είναι ένδειξη τιμής, κάτι για το οποίο είσαι περήφανος, όπως και οι άλλοι θα είναι περήφανοι. Όπου το θέμα δεν είναι πόσο άπληστοι μπορεί να γίνουν, ή πόσα μπορούν να κρύψουν, και όλο αυτό θα σας φαίνεται τόσο παλιό και άσχημο, μακριά από το παρελθόν. Σας το έχω πει, η Ιστορία θα το δείξει, κυριολεκτικά γυρνώντας σελίδα από μία παλιά μέθοδο σε μία καινούρια!

«Το Τέλος του Έτους – 2015» – 13/12/2015         (ακουστικό αρχείο με υποτίτλους)

=====

 

Δεν θέλω ούτε ένας από εσάς να φύγει από εδώ αμφιβάλλοντας για μια στιγμή ότι ο Θεός γνωρίζει τ’ όνομά σας. Ανεξαρτήτως τι σας έχει συμβεί στο παρελθόν ή πρόσφατα, ανεξαρτήτως για τι έχετε έρθει ή με ποιον, υπάρχει ένα απλωμένο χέρι που εκπροσωπεί την αγάπη, την ευσπλαχνία, την υπομονή και τη δύναμη. Και αυτό το απλωμένο χέρι περιμένει να πιάσει το χέρι σας, να βρεθείτε μαζί ώστε να προχωρήσετε με αυτό. Να προχωρήσετε στο να είστε γαλήνιοι, συγχωρητικοί, νεάζοντες και να λύνετε προβλήματα κάθε μέρα, ώστε να κοιμάστε τις νύχτες τόσο καλά. Ώστε να μην ανησυχείτε για το αύριο. Ώστε να ξέρετε πραγματικά ότι φροντίζεστε. Αυτοί είναι οι τέσσερις πυλώνες που παρουσιάζω για πρώτη φορά, σε μια ταχέως εξελισσόμενη συνείδηση, όσων επιθυμούν να το ακούσουν.

«Οι Τέσσερις Πυλώνες της Αλήθειας» – 6η Επικοινωνία

Περιοδεία Αιγύπτου 4 – 22 Απριλίου 2019                                       (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

https://www.youtube.com/watch?v=R4TYssxKDOM

=========

================

 

Τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί αγαπητέ Άνθρωπε, αν δε σηκώσεις το ανάστημά σου, και παρατήσεις αυτό το γελοίο ζήτημα της αυτοεκτίμησής σου. Είναι γελοίο στα μάτια μου, επειδή σας βλέπω ως αυθεντίες, ως διδασκάλους. Είναι ώρα να σοβαρευτείς! Η αυτοεκτίμηση είναι κατάλοιπο που φέρνεις απ’ το παρελθόν, δεν υπάρχει στο τώρα, δεν είναι κάτι που συνέβη τώρα, μην το αφήνεις να συμβαίνει τώρα. Είναι ώρα να πιάσεις το μολύβι, να το γυρίσεις από την άλλη (στη γόμα) και να σβήσεις την έλλειψη αυτοεκτίμησης.

Θετικές δηλώσεις… κάνε δηλώσεις στον εαυτό σου αν το χρειάζεσαι, επίτρεψε στο σώμα σου να μάθει ποιος είσαι! «Είμαι κυρίαρχος του εαυτού μου», «Είμαι υγιής. Είμαι ρυθμιστής της πραγματικότητας μου, είμαι ρυθμιστής της υγείας μου». «Είμαι ξανά στη νιότη μου… Είμαι, είμαι, είμαι…» Και μετά παρακολούθα το, δες το σώμα σου να το αξιοποιεί, δες το να συμβαίνει! «Έχω αυτοεκτίμηση, είμαι δυνατός, χειρίζομαι με δεξιοτεχνία τη σοφία μου», «Εγώ και το έμφυτό μου είμαστε ενωμένοι». Και το σώμα θ’ ανταποκριθεί, απλώς πες του ποιος είσαι!

Σταμάτα ν’ αυτο-οικτίρεσαι, ή ό,τι είναι αυτό που σε κάνει θύμα, ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό δεν είναι για κανέναν εδώ (στην αίθουσα), είναι για κάποιους που θ’ ακούσουν αργότερα. Και ξέρετε ποιος είμαι. Ω, είστε τόσο σημαντικότεροι. Αυτήν τη νέα ενέργεια μπορείτε να τη νιώσετε. Κάποιοι δεν ξέρετε το γιατί, δεν ξέρετε τι είναι αυτό που νιώθετε – αυτό είναι! Μερικοί τη νιώθετε και νομίζετε πως κάτι δεν πάει καλά, επειδή είναι τόσο διαφορετική. Μήπως γιατί έχει μεγαλύτερη δύναμη και περισσότερες δυνατότητες, μήπως μεγαλύτερη σοφία. Μήπως για να γίνεις δυνατός και ένα παράδειγμα που ποτέ δεν ήσουν για τους γύρω σου. Δείξε τους τι μπορείς να κάνεις, κάνε τους να σε ρωτούν ποιός είσαι και πώς τα κατάφερες!

«Ενδυνάμωση» – 05/07/2015           (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

https://www.youtube.com/watch?v=5UeEkkItQWg

 

================

 

Εργάτη Φωτός, το μεγαλύτερο ζήτημα και πρόκληση που έχεις είναι η έλλειψη αυτοεκτίμησης –έχουμε μιλήσει γι αυτό, τα γιατί του, τις αιτίες του, πόσο αλλόκοτο μπορεί να φαίνεται οι γηραιότερες ψυχές στον πλανήτη να νιώθουν ανάξιοι, και αυτό πρόκειται ν’ αλλάξει. Θα σου δώσω αποδείξεις… Θέλω να δεις τα παιδιά και να μου πεις αν νιώθουν ανάξια. Στην πραγματικότητα ένα χαρακτηριστικό των παιδιών τελευταία είναι, όπως λένε κάποιοι, ότι παραείναι άξια! Νιώθουν ισχυρογνώμονες, γιατί έχουν μια αφυπνισμένη γνώση ότι δεν είναι μόνα τους! Το είχατε καταλάβει;

Η αγάπη που έχουμε για σας αρχίζει ν’ αλλάζει το καλούπι της ανθρωπότητας. Αυτό που θέλω να σου πω γηραιά ψυχή είναι ότι θα είσαι εδώ για πολύ καιρό, και δεν χρειάζεται να ξαναγεννηθείς για να νιώσεις αυτό που νιώθουν τα παιδιά. Αν είσαι πρόθυμος, αν καταλαβαίνεις, αν απλώσεις το χέρι σου – μεταφορικά – μπορούμε ν’ αλλάξουμε το καλούπι αυτό. Και η έλλειψη αυτοεκτίμησης λόγω του Ακασικού Αρχείου χιλιάδων ζωών στην παλιά ενέργεια, θα αρχίσει να αλλάζει. Όπως η αυτοεκτίμηση αλλάζει στον Άνθρωπο, έτσι πάει και η υγεία του. Ήξερες πως είναι συνδεδεμένα;

Όσο καλύτερα νιώθεις για τον εαυτό σου και τη θέση σου στον πλανήτη και τον γαλαξία, τόσο πιο καλά στέκεσαι και τόσο πιο πολύ θα ζήσεις! Επειδή τα κύτταρά στο σώμα σου το ξέρουν και ακούν αυτό που είναι η συνείδησή σου να λέει: «Αξίζω να είμαι εδώ, ΕΙΜΑΙ αυτό που δεν ήμουν παλιά, σίγουρος πνευματικά στη θέση μου εδώ, προσβλέποντας στο φως που είναι νέο εδώ, να πολεμάω την παλιά ενέργεια και να κερδίζω, εδώ!» Αυτή είναι η σχέση αγάπης που έχω μαζί σου, που έχει το Πνεύμα μαζί σου – το δώρο του αιώνα!

«Η Σπουδαία Ιστορία Αγάπης» – 24/05/2015     (ακουστικό αρχείο με υπότιτλους)

 

================

 

Ο συνεργάτης μου ανέφερε νωρίτερα [στη διάλεξη] ότι ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια γι αυτόν, είναι το γιατί οι γηραιές ψυχές έχουν τόσο βαθιά θέματα αυτο-εκτίμησης. Μέσα στην άγνοιά του, ισχυρίζεται ότι δεν έχει ιδέα γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο με τις γηραιές ψυχές. Θα σας πω γιατί… Επειδή για εκατοντάδες χρόνια έχετε κατακτυπηθεί! Κάθε φορά που κάνατε δυο βήματα μπροστά, κάνατε με ξύλο ένα πίσω – και μερικές φορές πέντε πίσω. Έτσι έρχεστε στη ζωή αυτή περιμένοντας τι; Πολύ λίγα. Ορισμένοι, ακόμα και για να ξεκινήσετε κάποιο σχέδιο, μια φωνούλα μέσα σας λέει: «Ω, γνώριζα τι θα συμβεί». Δεν περιμένετε πολλά, έτσι δεν είναι; Επειδή σε μια παλιότερη ενέργεια, οτιδήποτε κάνατε εύρισκε αντίσταση. Τα πάντα. Κάθε φορά που βλέπατε μια πνευματική σοφία σ’ ένα πολύπλοκο πρόβλημα, κανείς άλλος δεν την έβλεπε. Δεν ενδιαφέρονταν. Ήσαστε απομονωμένοι ξανά και ξανά. Όταν υπήρχε αναβρασμός, εσείς αναζητούσατε μια λύση. Οι περισσότεροι άλλοι αναζητούσαν το ξίφος. Τώρα σας λέμε ότι αλλάζει αυτό.

Λοιπόν, πνευματικά, θα χρειαστεί να αγαπήσετε τον εαυτό σας περισσότερο και τώρα είναι η ευκαιρία σας να το κάνετε, επειδή υπάρχει ένα Σύμπαν μέσα σας που αποκαλείται κυτταρική δομή, με τρισεκατομμύρια κομμάτια του DNA. Τα κομμάτια αυτά αρχίζουν να αντιδρούν και να ετοιμάζονται για τις οδηγίες που θα τους δώσετε. Θα λέγαμε ότι το χέρι της κυτταρικής σας δομής είναι απλωμένο και τα κύτταρα λένε: «Εντάξει, εσύ είσαι το αφεντικό. Τι κάνουμε τώρα;»

Το Κλειδί της Αυτο-εκτίμησης

Η αυτο-εκτίμηση είναι ένα πρόγραμμα. Είναι πρόγραμμα! Είναι πληροφορίες επεξεργασμένες από εμπειρίες και είναι κάτι που μαθαίνεται. Μπορείτε να το ξε-προγραμματίσετε! Χρειάζεται μόνο να πείτε στον εαυτό ας τι θέλετε. «Αγαπητή μου κυτταρική δομή», θα μπορούσατε να πείτε, «αξίζω να βρίσκομαι εδώ. Αυτή είναι η δική μου εποχή. Έχω πράγματα που θέλουν οι άλλοι. Αυτή είναι η εποχή μου. Είμαι σημαντικός στο σκηνικό ας Γης. Έχω κερδίσει τα γαλόνια μου. Αυτή είναι η εποχή μου. Αγαπητή μου κυτταρική δομή, απαλλάξου από ανάρμοστα συναισθηματικά θέματα που με εμποδίζουν να προχωρήσω ας την ομορφιά μου και τη δύναμή μου. Η δύναμη που λέω είναι η ικανότητα να δημιουργώ ευσπλαχνία και φως οπουδήποτε πηγαίνω».

Η κυτταρική σου δομή θα χαμογελάσει, θα σου τείνει το χέρι που περιμένεις, λέγοντας: «Είμαστε οι συνεργάτες σου σ’ αυτή τη συν-δημιουργία. Ας προχωρήσουμε».

 

«Η Αναπροσαρμογή του Ανθρώπου»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2012/2012-01-07

 

================

 

«Τα Πάντα περί Αυτοεκτίμησης»

Ντελ Μαρ, Καλιφόρνια   –   30 Αυγούστου 2003

Ο Κρύων επιστρέφει μετά από χρόνια εκεί απ’ όπου άρχισε το έργο του το 1989. Μια ιδιαίτερη συνάντηση με συμμετοχή των θεραπευτών Δρ. Πέρλ και Πέγκυ Ντούμπρο, γεμάτη πληροφορίες. Σε αυτό το κλίμα ο Κρύων διάλεξε να παρουσιάσει το πρώτο του πρακτικό channeling για τη χαμηλή μας αυτοεκτίμηση και πώς να την αυξήσουμε.

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/12-2003—2000/2003-08-30

 

================

 

Αυτοεκτίμηση

Ερώτηση: Αγαπητέ Κρύων, γιατί εμείς, ως Άνθρωποι, έχουμε δυσκολία να αγαπάμε τον εαυτό μας; Το να αγαπάμε το σύνολο του Εαυτού δεν είναι ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία για την ανάληψη;

Απάντηση: Ναι, άρα το πείραμα δουλεύει! Η αγάπη του εαυτού και η εδραίωση της αυτοεκτίμησης είναι κάτι πάνω στο οποίο οι Άνθρωποι πρέπει να δουλέψουν. Είναι όλα μέρος των εμποδίων που αντιμετωπίζετε στην αναζήτηση του “εσωτερικού Θεού”. Με τη βαθμιαία αύξηση των Ίντιγκο παιδιών, έχετε ένα τελείως καινούργιο χαρακτηριστικό που δίδεται στην Ανθρώπινη συνειδητότητα. Τα παιδιά (όπως έχει ξαναδοθεί σε επικοινωνία) έρχονται με μια απίστευτη αυτοεκτίμηση. Μερικοί τα ονομάζουν “ξεροκέφαλα”, μη κατανοώντας ακριβώς ποιο είναι το αληθινό χαρακτηριστικό αυτής της προσωπικότητας. Αυτή εί­ναι η αρχή του τύπου του Ανθρώπου που θα έχει πολύ λιγότερα προ­βλήματα να αγαπάει τον εαυτό του, απ’ ό,τι έχετε εσείς. Γιορτάστε αυ­τά που έχετε κάνει! Γιορτάστε αυτό που γίνεστε!

 

«Οι Πιο Συχνές Ερωτήσεις»

(Κρύων Βιβλίο 7 – «Επιστολές από την Εστία» – Κεφ.9, σελ.371)

========

 

Comments are closed.