Σεμινάρια στην ΠΑΤΡΑ

 =============================================

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ 

=============================================


Αγαπημένα Αδέλφια στo ΠΑΤΡΑ,

Σας χαιρετούμε και στέλνουμε ευχές για υγεία, ευτυχία, ηρεμία και ευημερία για σας και τις οικογένειες σας.

===================

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Το πρόγραμμα του Νίκου Κουτρούμπα θα ακολουθεί

1. Οι ομάδες της ΔΕΥΤΕΡΑΣ και της ΤΕΤΑΡΤΗΣ συγχωνεύονται σε μια ομάδα κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ ώρα 17.00 μέχρι 20.00
2. Αρχίζει νεα ομάδα Α’ χρόνου Αυτογνωσίας κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ ώρα 17.00 μέχρι 20.00
Και οι δυο ομάδες θα γίνονται στην οδό Μ. ΚΑΛΟΜΟΙΡΗ 89 στην ΑΓΥΙΑ.
3. Κάθε Κυριακή απόγευμα ώρα 18.00 μέχρι 20.00 θα συνεχιζονται οι συναντήσεις με φιλοσοφικά θεματα, στο σπίτι της Μαχης, στην οδό Λαδωνος 42, στην ΑΓΥΙΑ.
4. Η ημερομηνία έναρξης κάθε ομάδας θα ανακοινωθεί προς τα μέλη με μήνυμα SMS.

===================

Μια επιστολή και το πρόγραμμα από τον Ηλία και την Κατερίνα Μπάλα.

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την Πάτρα θα βρίσκεται καθώς διαμορφώνεται στο http://www.armonikizoi.com/2013/patra

 ===================

Αγαπητές/οι φίλοι

Για την περίοδο Ιαν-Μαι/2018 σας γνωστοποιούμε δύο ΝΕΑ σεμινάρια και σας καλούμε να τα παρακολουθήσετε και να βοηθηθείτε από αυτά.

1/ Σεμινάριο-Εργαστήριο Αποτελεσματικής Επικοινωνίας

Γνωρίζουμε πια με σαφήνεια ότι η πλειοψηφία των προβλημάτων στις ανθρώπινες σχέσεις οφείλεται στη λανθασμένη επικοινωνία. Με τη βοήθεια της Ανάλυσης και της ΄΄Ενεργειακής Ψυχολογίας΄΄ θα παραμερίσουμε τα εμπόδια και τους φόβους, θα μάθουμε τις τεχνικές και τους τρόπους και θα κατανοήσουμε στην πράξη –εφαρμογή την αποτελεσματική και ουσιαστική επικοινωνία.

Κάθε δεύτερη Δευτέρα 17.30-20.30. Αρχή 15/01/2018   ΚΑΤΕΡΙΝΑ τηλ:6077748411

2/Σεμινάριο-Εργαστήριο επίλυσης θεμάτων της καθημερινότητας

Με τη βοήθεια της Ανάλυσης(τετράγωνα) και των τεχνικών(συνδυασμοί, καινούργια πρωτόκολλα) της ΄΄Ενεργειακής Ψυχολογίας΄΄(EFT, Sedona, BSFF, TAT κ.λ.π.) θα μάθουμε να αντιμετωπίζουμε και να επιλύουμε θέματα-προβλήματα της καθημερινότητας για μια πιο ευτυχισμένη και χαρούμενη ζωή.

Κάθε δεύτερη Παρασκευή 17.30-20.30. Αρχή 26/01/2018. ΗΛΙΑΣ τηλ:6974360684

 ===================

 

Αγαπητές/οι φίλες/οι της Α.Ζ. στην Πάτρα

Φέτος, νωρίτερα από κάθε άλλη φορά, για τον καλύτερο προγραμματισμό των αναγκών και των υποχρεώσεών σας αλλά και των δικών μας προοπτικών σε σχέση με την αναγκαιότητα της συνέχισης της παραμονής μας στην Πάτρα και αυτό ανεξάρτητα από την επιθυμία μας, ανακοινώνουμε το πρόγραμμα των ομάδων Αυτογνωσίας για την περίοδο Οκτώβριος 2017-Μάιος 2018, με την ελπίδα να καλύπτονται σε ένα μεγάλο βαθμό οι ανάγκες σας.

Οι ομάδες Αυτογνωσίας, όπως ο ίδιος ο Ρ.Νατζέμυ έχει καθορίσει πρέπει να ακολουθούν τη συγκεκριμένη μεθοδολογία του συστήματος της Α.Ζ (http://www.armonikizoi.com/2012/aytognosia) και βέβαια να έχουν σαφή ποιοτικά-λειτουργικά χαρακτηριστικά. Αυτά είναι: 1/η επάρκεια και η πιστοποιημένη από την Α.Ζ. εκπαίδευση των συντονιστών 2/ ο απαραίτητος ελάχιστος αριθμός μελών, έτσι ώστε να αναπτύσεται η δημιουργική δυναμική της ομάδας και γ/ το σοβαρό εσωτερικό κίνητρο των μελών της για μια καλύτερη ζωή , με περισσότερη κατανόηση και αγάπη για τον εαυτό τους και τους ανθρώπους γύρω τους. Η τήρηση των παραπάνω ποιοτικών κριτιρίων είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για μεν τα μέλη, να αισθάνονται και να βιώνουν ότι ο χρόνος που διαθέτουν για Αυτογνωσία αξιοποιείται πλήρως, για εμάς δε τους συντονιστές, ότι υπάρχουν εκείνες οι συνθήκες που θα μας επιτρέπουν να λειτουργούμε και να προσφέρουμε αυτό που πρέπει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σας παρακαλούμε θερμά να κατανοήσετε την ανάγκη μας για την εκδήλωση της σοβαρής πρόθεσής σας για συμμετοχή στις ομάδες, επικοινωνώντας μαζί μας το συντομότερο δυνατόν και πάντως όχι αργότερα από τις 10 Σεπτεμβρίου, έτσι ώστε να έχουμε τη δυνατότητα για πιθανές αλλαγές ή βελτιώσεις.

Σημείωση: Πριν πάρετε τις αποφάσεις σας, προτείνουμε να διαβάσετε το κείμενο που ακολουθεί και απευθύνει σε όλους μας ο Ρ.Νατζέμυ. Νομίζουμε ότι θα βοηθήσει πολύ στην πιο σωστή αξιολόγηση των αναγκών και ενεργειών που αφορούν την πορεία μας στον υπέροχο δρόμο της Αυτογνωσίας.

Να είστε πάντα καλά και ευλογημένοι

Με αγάπη

Ηλίας   6974360684 iliasbal@yahoo.gr

Κατερίνα 6977748411 kathkiritsi@yahoo.gr

Πάτρα Μάιος 17

===================

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ

Αγαπημένα αδέλφια,

Εύχομαι να είστε όλοι καλά,

Καμιά φορά κάποιο θέμα επαναλαμβάνεται στο σεμινάριο της αυτογνωσίας αλλά και στα άλλα σεμινάρια που γίνονται παράλληλα με αυτό.

Είναι φυσικό όταν το συνειδητοποιείτε αυτό, να πιστεύετε ότι γίνεται μία επανάληψη και δεν σας ενδιαφέρει ή δεν σας ωφελεί.

Αυτό θα ήταν κρίμα και μία μεγάλη ψευδαίσθηση.

Είναι σίγουρο ότι θα σας ωφελήσει, γιατί τα σεμινάρια δεν είναι θέμα πληροφοριών.

Είναι μία εσωτερική εργασία και έχει απεριόριστες πιθανότητες να εφαρμοστεί σε διάφορα σημεία της ζωής και σε όλο και περισσότερο βάθος.

Αν έχετε δουλέψει το θέμα της αγάπης σε ένα μάθημα με το σύντροφο, θα ωφεληθείτε σε άλλο με το παιδί και μετά με ένα άλλο παιδί ή με έναν φίλο ή με απεριόριστους άλλους γνωστούς και άγνωστους ανθρώπους.

Αν δουλέψατε σε ένα μάθημα, για παράδειγμα το θέμα της εμπιστοσύνης, μπορείτε να το δουλέψετε σε ένα άλλο σε σχέση με την ευημερία, σε ένα άλλο σε σχέση με τις σχέσεις, σε ένα άλλο με τον εαυτό σας και σε ένα άλλο σε σχέση με το Θεό.

Επίσης, έχετε μεγάλο όφελος να δουλέψετε με το ίδιο ακριβώς θέμα που έχετε εργαστεί και στο πρώτο και στο δεύτερο και στο τρίτο και στο πέμπτο χρόνο αυτογνωσίας. Αυτό θα σας βοηθήσει να ξεριζώσετε εγγραφές χιλίων (1.000) χρόνων και ενσαρκώσεων.

Μπορεί να ξέρετε όλες τις πληροφορίες για το φόβο, την αγάπη, την ασφάλεια, την αξία, την εμπιστοσύνη και άλλα 20 θέματα και όλους τους πνευματικούς νόμους, τόσο καλά ώστε να τα διδάξετε. Αλλά αν δεν έχετε βιώσει ακόμα την απόλυτη ελευθερία από εσωτερικά εμπόδια προς όλα αυτά. Αν δεν νιώθετε σταθερή και αδιάλειπτη ασφάλεια, ηρεμία και αγάπη. Αν η συμπεριφορά σας δεν είναι ακόμα αυτή που θέλετε. Η υγεία, ή η ευημερία σας αυτή που θέλετε, τότε χρειάζεται για άλλη μια φορά να ακούσετε, να σκεφτείτε και να εφαρμόσετε τις όλο και πιο εξελιγμένες τεχνικές για την πραγμάτωση του σκοπού για τον οποίο γίνονται τα σεμινάρια και που είναι ο λόγος για τον οποίο βρισκόμαστε εδώ σε αυτήν διάσταση.

Δεν έχει σημασία αν γνωρίζω τις πληροφορίες, αλλά αν έχω πετύχει τον στόχο.

Για αυτό, την επομένη φορά που θα ακούσετε ένα θέμα να παρουσιάζεται που έχετε ακούσει κι άλλη φορά, προτείνω να το προσέξετε ακόμα πιο βαθιά και να αξιοποιήσετε την μεγάλη ευκαιρία να πάτε ακόμα πιο βαθιά μέσα σας και να ελευθερωθείτε από ακόμα περισσότερα εμπόδια προς την σταθερή ασφάλεια, αξία, ευτυχία και αγάπη.

Αυτό κάνω και εγώ κάθε φορά που ακούω τον εαυτό μου να λέει τα ίδια.

Αξιοποιώ την ευκαιρία να τα εφαρμόζω ακόμα πιο βαθιά και σε άλλα σημεία.

Να είστε πάντα καλά

Με αγάπη,

Ηλίας Νατζέμυ

===================

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ

Πρόγραμμα περιόδου: Οκτώβριος 2017-Μάιος 2018

Τρίτη: 1ος κύκλος αυτογνωσίας. 17.30-20.30. Αρχή 3/10, Κατερίνα

Τετάρτη: 3ος κύκλος αυτογνωσίας. 17.30-20.30 Αρχή 4/10, Κατερίνα

Τετάρτη(πρωί): 1ος κύκλος αυτογνωσίας. 10.00-13.00. Αρχή4/10, Κατερίνα

   Πέμπτη: 4ος κύκλος αυτογνωσίας. 17.30-20.30. Αρχή 5/10, Ηλίας

   Πέμπτη(πρωί): Σεμινάριο σε 14 μαθήματα «Η ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου».

Θα ακολουθήσει σε 17 μαθήματα το σεμινάριο

«Τολμώντας την ευτυχία». 10.00-13.00 Αρχή 5/10, Ηλίας

 

Επίσης κάθε 2 εβδομάδες και συγκεκριμένα:

Κάθε 2η Δευτέρα: Ελεύθερο πρόγραμμα. Θα αφορά θέματα της καθημερινής

μας ζωής. Θα είναι κατά βάση βιωματικό εργαστήριο όπου θα

χρησιμοποιήσουμε την ανάλυση αλλά και τεχνικές της Ενεργειακής

ψυχολογίας κατά περίπτωση. 17.30-.20.30.Αρχή 16/10, Ηλίας

Κάθε 2η Παρασκ. <<Αποτελεσματική Επικοινωνία στην πράξη>>Βιωματική

προσέγγιση σε θέματα καθημερινής επικοινωνίας. Το υπόλοιπο

πρόγραμμα θα οριστεί από την ομάδα.   17.30-20.30 Αρχή 13/10

Κατερίνα

Σημείωση 1η: Το πρόγραμμα θα πάρει την τελική του μορφή με κάποιες πιθανές προσαρμογές από τη στιγμή που θα γνωρίζουμε τον αριθμό συμμετοχών ανά ομάδα και σεμινάριο.

Σημείωση 2η: Εάν υπάρχουν άνθρωποι στο περιβάλλον σας που νομίζετε ότι

ενδιαφέρονται ή πιστεύετε ότι θα έπαιρναν βοήθεια παρακολουθώντας

τα προγράμματα, θα βοηθούσε εάν τους ενημερώνατε. ΟΧΙ όμως να τους

πιέσετε ή να τους πείσετε. Οι άνθρωποι γνωρίζουν πολύ καλά τις ανάγκες

τους και πότε είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε αλλαγές στη ζωή τους.

Η+Κ

 

 

=====================================

 

Αν δεν λαμβάνετε ήδη τα ενημερωτικά email και sms από μας, στείλτε ένα email στο armoniki@holisticharmony.com με το τίτλο ΔΕΛΤΙΟ.

Γράψτε την πόλη και το κινητό σας.

 

=====================================

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ / ΟΜΙΛΙΤΗ

=====================================

 

O Ρόμπερτ Ηλίας Νατζέμυ είναι συγγραφέας 33 βιβλίων και ιδρυτής του Φιλανθρωπικού, μη κερδοσκοπικού σωματείου και Πνευματικού Κέντρου «Αρμονική Ζωή». Έχει κάνει πάνω από 600 ομιλίες και σεμινάρια που βρίσκονται σε CD και DVD.

 

Έχει δημιουργήσει το γνωστό 6ετές Σεμινάριο Αυτογνωσίας και πάνω από 60 άλλα σεμινάρια μικρότερης διάρκειας, στα οποία συνθέτει αρχαίες πνευματικές αλήθειες και διδασκαλίες με σύγχρονες γνώσεις και τεχνικές, δημιουργώντας πρωτότυπα βιωματικά σεμινάρια, μέσω των οποίων απελευθερώνεται ο άνθρωπος από ψευδαισθήσεις, πεποιθήσεις, προγραμματισμούς, συναισθήματα και προκαταλήψεις που εμποδίζουν την ευτυχία, την ελευθερία, την ηρεμία και την αγάπη του.

 

Οι διδασκαλίες του είναι βαθιές και ουσιαστικές, αλλά εύκολα κατανοητές από τον καθένα.

 

Παραμένει ένας απλός και ταπεινός άνθρωπος, που είναι διατεθειμένος να βοηθήσει με κάθε τρόπο όλους τους ανθρώπους γύρω του που του το ζητούν.

 

Για λεπτομέρειες δείτε την ιστοσελίδα:

www.armonikizoi.com και www.armonikizoi.com/greek

 

===========================

 

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

 

 1. Μπορείτε να βρείτε πάνω από 1.000 από τα βίντεο μας δωρεάν στο Youtube http://www.youtube.com/user/HliasRobertNajemy

 

 1. Συμμετέχετε σε ομάδες αυτογνωσίας στην πόλη σας. Μάθετε πως και που γίνονται ομάδες και δείτε τα πρώτα 10 μαθήματα δωρεάν στο http://www.armonikizoi.com/2012/aytognosia

 

 1. Δείτε την λίστα των CD και DVD στο http://www.armonikizoi.com/store/cd-dvd

 

 1. Δείτε την λίστα των σεμιναρίων σε βίντεο στο ίντερνετ στο http://www.armonikizoi.com/store/products/category/el_store_other_products

 

 1. Παραγγείλετε βιβλία και ηλεκτρονικά βιβλία, ομιλίες, σεμινάρια και τεχνικές χαλάρωσης σε CD, DVD, Ντοσιέ με σεμινάρια ή σαν λίνκς στο ίντερνετ. http://www.armonikizoi.com/store-el6. Μπορείτε να βρείτε τις δραστηριότητες μας στο http://www.armonikizoi.com/el_sem7. Πάνω από 600 Δωρεάν Downloads ήδη βρίσκονται στο http://www.armonikizoi.com/el_downloads8. Περίπου 300 Δωρεάν Άρθρα βρίσκονται στο http://www.armonikizoi.com/greek-articles

  9. Κάντε ραντεβού με έναν συντονιστή στην περιοχή σας.

http://www.armonikizoi.com/2012/aytognosia

 

 1. Μάθετε και κάνετε EFT στο youtube

με τον Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ στο
http://www.youtube.com/view_play_list?p=0113C34E4C8436F6

 

 1. Ο Θεραπευτικός Κώδικας – The Healing Code http://www.armonikizoi.com/2013/code-2

 

Έλατε να μείνετε μαζί μας και να ξεκουραστείτε ή και να παρακολουθήσετε  

Δραστηριότητες Σαββατοκύριακου. http://www.armonikizoi.com/el_sem

 

=========================================

Νέο – ΠΗΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Θα τα βρείτε όλα στο

http://www.armonikizoi.com/2014/piges

 1. Μέθοδοι για Αυτοθεραπεία
 2. Πως να ελευθερωθούμε από δυσάρεστα συναισθήματα.
 3. Βελτιωμένες σχέσεις.
 4. Η αντιμετώπιση της οικονομικής πρόκλησης.
 5. Η επιτυχία των σκοπών και στόχων.
 6. Αποτελεσματική επικοινωνία.
 7. Αυτοπαραδοχή και αθωότητα.
 8. Απελευθέρωση απο τον φόβο.
 9. Αγάπη για όλους.
 10. Θεραπευτικός κώδικας – Τhe Ηealing code
 11. Ελευθερία & καταπίεση.
 12. Η Ενεργειακή Ψυχολογία.
 13. Η αντιμετώπιση της απώλειας των αγαπημένων ανθρώπων.
 14. Φιλοσοφία,πνευματικότητα, ηθική και επιστήμη.
 15. Περίληψη βιβλίων.

 

================================

ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΡΟΜΠΕΡΤ ΗΛΙΑ ΝΑΤΖΕΜΥ

================================

 1. ΣXEΣEIΣ ΣYNEIΔHTHΣ AΓAΠHΣ
 2. ENEPΓEIAKH ΨYXOΛOΓIA
 3. ANΩTEPOΣ ΠPOOPIΣMOΣ TOY ANΘPΩΠOY
 4. ΣAPAM – H Περιπέτειες μίας Ψυχής –
 5. OPAMA ZΩHΣ
 6. ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ
 7. OI ΠEPIΠETEIEΣ TOY ΠETPOY & OI AΛHΘEIEΣ
 8. ANΘPΩΠINH APMONIA – ΑΑ τόμος 1
 9. H AΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ
 10. ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ – Α.Α. τόμος 2
 11. ΣTOXAΣMOI ZΩHΣ   _
 12. ΓΙΟΓΚΑ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ
 13. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ

14α. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΑΑ. Τόμος 3 α.μ.

14β. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ   ΑΑ. Τόμος 3 έγχρωμο

 1. ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΖΩΗ
 2. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ, ΕΞΕΛΙΞΗΣ + ΕΥΤΥΧΙΑΣ – ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
 3. ΟΙ ΡΟΛΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΨΥΧΕΣ
 4. ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ – ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ   (Ομαδ. Συν)
 5. ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΙΔΙ, ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ, ΚΥΤΤΑΡΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ
 6. ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΙΑ
 7. ΤΟΛΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ
 8. “AYTOΘEPAΠEIA”
 9. “ΨYXOΛOΓIA THΣ EYTYXIAΣ”
 10. “H TEXNH TOY ΔIAΛOΓIΣMOY
 11. “EMEIΣ & OI ΣXEΣΕIΣ MAΣ”
 12. “OIKOYMENIKH ΦIΛOΣOΦIA”
 13. “O MYΣTIKOΣ KYKΛOΣ THΣ ZΩHΣ”
 14. “ΘAYMATA AΓAΠHΣ KAI ΓNΩΣHΣ”
 15. “ΣYΓXPONEΣ ΠAPABOΛEΣ”
 16. “MAΣAZ KAI ΠNEYMATIKH ΘEPAΠEIA”
 17. «ΑΣ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ»
 18. ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΥΑ ΣΑΪ ΜΠΑΜΠΑ
 19. ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ – ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΥΤΟ-ΕΞΕΛΙΞΗΣ

Νεο 34. ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ;

 

=========================

 

 

***************************

Facebook για ΠΑΤΡΑ

***************************

Έχουμε δημιουργήσει μια σελίδα στο facebook για όλα τα μέλη μας στη Πάτρα. (ήδη υπάρχει για την Θεσσαλονίκη, Βόλος, Φάληρο και Χανία.)

Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να επικοινωνείτε μεταξύ σας και μπορούμε να σας ανακοινώνουμε νέα πιο εύκολα.

Αν σας ενδιαφέρει πηγαίνετε στο

http://www.facebook.com/AutognosiaPatra/

Και εκεί πατήστε «μου αρέσει» ώστε να γίνετε μέλος.

Μπορείτε να μοιραστείτε αυτά που θέλετε εκεί.

==========================================

Πιο κάτω θα βρείτε μερικά θέματα στην ιστοσελίδα μας,

==========================================

1. Μπορείτε να βρείτε πάνω από 1.000 από τα βίντεο μας δωρεάν στο Youtube http://www.youtube.com/user/HliasRobertNajemy

2. Συμμετέχετε σε ομάδες αυτογνωσίας στην πόλη σας. Μάθετε πως και που γίνονται ομάδες και δείτε τα πρώτα 10 μαθήματα δωρεάν στο http://www.armonikizoi.com/2012/aytognosia

3. Γίνετε μέλη του Facebook της Αρμονικής Ζωής για την πόλη σας.

Μάθετε την διεύθυνση στο

Σελίδες Facebook της Αρμονικής Ζωής

4. Δείτε την λίστα των CD και DVD στο http://www.armonikizoi.com/store/cd-dvd

5. Δείτε την λίστα των σεμιναρίων σε βίντεο στο ίντερνετ στο http://www.armonikizoi.com/store/products/category/el_store_other_products

6. Παραγγείλετε βιβλία και ηλεκτρονικά βιβλία, ομιλίες, σεμινάρια και τεχνικές χαλάρωσης σε CD, DVD, Ντοσιέ με σεμινάρια ή σαν λίνκς στο ίντερνετ. http://www.armonikizoi.com/store-el

7. Μπορείτε να βρείτε τις δραστηριότητες μας στο http://www.armonikizoi.com/el_sem

8. Πάνω από 600 Δωρεάν Downloads ήδη βρίσκονται στο http://www.armonikizoi.com/el_downloads

9. Περίπου 300 Δωρεάν Άρθρα βρίσκονται στο http://www.armonikizoi.com/greek-articles

10. Κάντε ραντεβού με έναν συντονιστή στην περιοχή σας.

H Σημασία του Σεμινάριου Αυτογνωσίας

11. Μάθετε και κάνετε EFT στο youtube

με τον Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ στο

http://www.youtube.com/view_play_list?p=0113C34E4C8436F6

12. Ο Θεραπευτικός Κώδικας – The Healing Code http://www.armonikizoi.com/2013/code-2

Έλατε να μείνετε μαζί μας και να ξεκουραστείτε ή και να παρακολουθήσετε

Δραστηριότητες Σαββατοκύριακου. http://www.armonikizoi.com/el_sem

=========================================

 

cellular_memory_man 

Comments are closed.