ΕΚΦΡΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ

Ενότητα

Η λύση για την εποχή που περνάμε βρίσκεται στην ενότητα, συνεννόηση και εργασία.

Παρακαλούμε όλους, να οραματιστούν καθημερινά όλους τους ηγέτες των κομμάτων και γενικά όλους που βρίσκονται σε εξουσία. Πολιτική, κοινωνική ή οικονομική, μέσα και έξω από την Ελλάδα, να απελευθερωθούν από κάθε προσωπική ανάγκη και φιλοδοξία και να έρθουν σε επαφή με το Θείο Φως και τη Θεία Φωνή μέσα τους ώστε να ενδιαφερθούν μόνο για το καλό του συνόλου και να συνεννοηθούν και να συνεργαστούν για το καλό όλων των πολιτών ώστε να δημιουργηθεί αρμονία, συνεργασία, ενότητα, ισότητα, δικαιοσύνη και ευημερία για όλους.

Προτείνουμε να το κάνετε περίπου πέντε λεπτά δυο φορές την ήμερα, πριν ή μετά από το διαλογισμό σας ή και πριν να κοιμηθείτε το βράδυ. Κάντε το όποια ωρα θέλετε.

Η μεγάλη σημασία της εμπιστοσύνης

Οι νόμοι της έλξης, του καθρεφτίσματος της συμπαθητικής δόνησης και της δημιουργίας ορίζουν, ότι θα δημιουργούμε αυτά που περιμένουμε, που πιστεύουμε ότι θα γίνoυν.

Οι περισσότεροι σήμερα βιώνουν μια τεράστια απογοήτευση και δυσπιστία για τους πολιτικούς, τους Ευρωπαίους, τους Αμερικάνους, για  κάθε μορφή εξουσίας ακόμα και απέναντι στον συνάνθρωπο τους.

Αυτή η αρνητική αντίληψη για όλους, μπορεί μόνο να δημιουργήσει μια πραγματικότητα όμοια με αυτές τις αντιλήψεις και σκέψεις.

Προτείνω, να πιστέψουμε  στον συνάνθρωπο μας, ανεξάρτητα από την θέση που κρατάει ή το κοινωνικό «κοστούμι» του. Προτείνω, να περιμένουμε ότι το καλύτερο θα γίνει. Προτείνω, να πιστεύουμε στην ανώτερη ανθρώπινη φύση, και να τους οραματιστούμε όλους, αλλά ειδικά αυτούς που είναι στην εξουσία και αυτούς που υποφέρουν και αυτούς που αντιδράνε με βία, με φως μέσα τους, που τους συνδέει με την ανώτερη πνευματική τους φύση,  ώστε να νιώθουν αγάπη και ενότητα με όλους και να υπηρετούν το ανώτερο δυνατό καλό για όλους.

Αν δεν πιστεύετε ότι μπορούν να συνδεθούν με την ανώτερη  τους φύση και να λειτουργούν με μεγαλύτερη ανιδιοτέλεια προς το καλό του συνόλου, τότε είστε μέρος του προβλήματος. Ενισχύετε την σκεπτομορφή που δημιουργεί αυτό που δεν σας αρέσει.

Η όραση είναι δημιουργία. 
Δημιουργούμε αυτό που πιστεύουμε. Είναι ώρα να ευλογήσουμε όλους με τις ευχές μας και να ευχόμαστε για την επαφή τους με το Θειο φως που υπάρχει μέσα τους.

Είναι ώρα για μια θετική προσέγγιση με εμπιστοσύνη και το όραμα της ιδανικής κοινωνίας με αγάπη, ενότητα, ισότητα, δικαιοσύνη και ευημερία για όλους.

Βοηθήστε με το θετικό σας όραμα και την εμπιστοσύνη σας.

Να είστε καλά,
Ρόμπερτ Ηλίας Νατζέμυ

ΕΚΦΡΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ

 

Αγαπητοί Φίλοι,

Αν συμφωνείτε ότι είναι πολύ  σημαντικό για όλους τους ηγέτες των κομμάτων να συνεργαστούν αυτή την στιγμή – αντί να εμποδίζονται από προσωπικές και ιδεολογικές διαφορές και δικαιολογίες,  που τώρα βάζουν όλο τον Ελληνικό λαό σε κίνδυνο –  ίσως,  να θέλετε να τους το εκφράσετε.

Μπορείτε να κάνετε «αντιγραφή και επικόλληση» του πιο κάτω κειμένου, ή ακόμα καλύτερα, να γράψετε το δικό σας. Αν χρησιμοποιήσετε το πιο κάτω κείμενο, να το διαμορφώσετε με τρόπο που να σας εκφράζει προσωπικά. Αν πιστεύετε σε αυτή την ιδέα, μπορείτε να στείλετε την δική σας επιστολή σε όλους τους αρχηγούς των κομμάτων.

Στείλτε το επίσης σε όσους γνωρίζετε, ζητώντας από αυτούς να κάνουν το ίδιο, στέλνοντας το σε άλλους. Βάλτε το κείμενο με την εξήγηση στο facebook και στην ιστοσελίδα σας. Ζητήστε από άλλους να κάνουν το ίδιο.

Είναι πολύ σημαντικό να λάβουν πολλές χιλιάδες τέτοια μηνύματα, γρήγορα μέσα στις επόμενες τρεις μέρες. Πιο κάτω θα βρείτε τις διευθύνσεις για να εκφράσετε την επιθυμία σας. Είναι σημαντικό να εκφράσετε τώρα την δική  σας επιθυμία και πεποίθηση.

Μπορείτε   αν  θέλετε να αλλάξετε το κείμενο,  ώστε να προέρχεται από σας προσωπικά. Και αν έχετε   ψηφήσει ένα συγκεκριμένο κόμμα με  συγκεκριμένο αρχηγό,    καλό είναι να το  δηλώσετε. Όμως, μπορείτε, επίσης,  να το στείλετε σε όλα τα κόμματα ανεξάρτητα αν έχετε ψηφήσει αυτά ή όχι.

Ακούστε την καρδιά σας και πράξτε ανάλογα.

Να είστε καλά.

******************************

Παράκληση για συνεργασία.

Αγαπητέ κ. Πρόεδρε,

Ευχόμαστε να είστε εσείς και η οικογένεια σας καλά.

Θέλουμε να εκφράσουμε την επιθυμία μας να υπερβείτε οποιαδήποτε εμπόδια και να συνεργαστείτε με τα άλλα κόμματα για το καλό του Ελληνικού λαού.

Πιστεύουμε, ότι τα σημεία όπου συμφωνείτε σαν κόμματα είναι πολύ περισσότερα και πιο σημαντικά από τα σημεία που δεν συμφωνείτε και ότι είναι απολύτως αναγκαίο αυτή την στιγμή να είμαστε όλοι ενωμένοι για να λύσουμε τα κοινά μας προβλήματα.

Ένα μέρος  του λαού έχει επιλέξει εσάς για να τον αντιπροσωπεύσετε. Σίγουρα, αυτοί που σας ψήφισαν προτιμούν χίλιες φορές αυτή την κρίσιμη στιγμή στην ιστορία μας, να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στην ενότητα, στην συνεννόηση και στην λύση των προβλημάτων μας, παρά να μείνουμε εγκλωβισμένοι όλοι σε μια κατάσταση αντιπαράθεσης.

Έχετε μια σημαντική εθνική αποστολή. Παρακαλούμε να κοιτάξετε βαθιά μέσα στην καρδιά σας και να πράξετε ανάλογα με τη συνείδησή σας για το ανώτερο δυνατό καλό της χώρας μας αυτή την στιγμή.

Είμαστε σίγουροι, ότι αν σκεφθείτε το θέμα βαθιά, θα συμφωνήσετε ότι είναι ώρα να αφήσουμε κάθε άλλη ανάγκη και να επικεντρωθούμε στο τι μας ενώνει όλους και όχι σε τι μας χωρίζει

Θα είμαστε  απόλυτα ευγνώμονες αν κάνατε μια ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια ενοποίησης για να προχωρήσουμε όλοι οι Έλληνες μαζί.

 

Ελπίζουμε στην ανιδιοτελή υπηρεσία σας προς τους συμπολίτες μας.

 

Να είστε πάντα καλά και ευτυχισμένοι.

 

Με σεβασμό,

 

Ελληνες Πολίτες

 

*********************************************************

 

Οι διευθύνσεις για να εκφράσετε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας.

Σε μερικές περιπτώσεις πρέπει να πάτε στην ιστοσελίδα του κόμματος, να συμπληρώσετε μια φόρμα για να στείλετε το μήνυμα σας. Σε άλλα είναι ένα απλό email.

 

Αν το στέλνετε από σας προσωπικά – που είναι ακόμα καλύτερο, αλλάξτε τον τρόπο έκφρασης και το όνομα του αποστολέα απο κάτω.

 

Αντώνης Σαμαράς – ΝΔ – 108 έδρες

asamaras@parliament.gr

http://www.nd.gr/web/guest/contact-nd

210 7418230-232,  Fax: 210 7418235

 

Αλέξης Τσίπρας – ΣΥΡΙΖΑ – 52 έδρες

a.tsipras@parliament.gr

at@syn.gr <mailto:at@syn.gr>

210 3378633-4 & 210 3709773 FAX: 210 3219614 & 210-3709771

 

Ευάγγελος Βενιζέλος  – ΠΑΣΟΚ – 41 έδρες

venizelos@parliament.gr

2310/548600, 210/ 3638613-4.

 

Πάνος Καμμένος – Ανεξάρτητοι Ελληνες – 33 έδρες

http://www.facebook.com/pages/100001-like-Panos-Kamenos/198510973593328 <http://www.facebook.com/pages/100001-like-Panos-Kamenos/198510973593328>

Τηλέφωνο:  210 954 5000

 

Αλέκα Παπαρήγα – ΚΚΕ – 26 έδρες

kke@parliament.gr

2103648003-5, 2103648006

 

Φώτης Κουβέλης – Δημοκρατικής Αριστεράς  19 έδρες

info@dimokratikiaristera.gr <mailto:info@dimokratikiaristera.gr>

2105214100,  FAX: 2105228873

http://www.dimokratikiaristera.gr <http://www.dimokratikiaristera.gr/>

http://www.dimokratikiaristera.gr/epikoinonia

 

Comments are closed.