Ακόμα Περισσότερες Συνεντεύξεις

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΖΩΗ

 

Ονοματεπώνυμο  Δημήτρης Κουκουνάρης  τηλ.  6986014932

Ηλικία  46  Επάγγελμα  Ιδιωτικός υπάλληλος  Περιοχή  Αγία Παρασκευή

1. Πώς Ξεκίνησες να ασχολείσαι με τη βελτίωση ή την εξέλιξη του εαυτού σου;  Ποια ήταν η αφορμή;  Είχες κάποιο πρόβλημα;  Είχα εμπορική επιχείρηση 13 χρόνια με 3 μαγαζιά και τα έκλεισα λόγω της κρίσης.  Αφορμή ήταν ένα βιβλίο που διάβασα «Συζήτηση με το Θεό» το Σεπτέμβριο του 2009.  Εμεινα χωρίς δουλειά και εισόδημα 11 μήνες ενώ είχα οικογένεια με 2 παιδιά, πράγμα που με έκανε να ψάχνω επειγόντως λύση.  Το θέμα το οικονομικό δεν το έχω λύσει, αλλά μπορώ να το αντιμετωπίσω.

 

2. Τώρα παρακολουθείς κάποιο μάθημα στην ΑΖ;  ΝΑΙ  Ποιο / ποια;  Αντιμετωπίζοντας Δύσκολες Εποχές

 

3. Πόσα χρόνια παρακολουθείς μαθήματα ή δραστηριότητες στην Αρμονική Ζωή;  14 μήνες

Ποια μαθήματα ή δραστηριότητες παρακολούθησες μέχρι τώρα;

α. Ασκήσεις Γιόγκα ___ β. Σεμινάριο Αυτογνωσίας   √   γ. Σαββατοκύριακα και καλοκαιρινά σεμινάρια ___ δ. Άλλο – τι;  1) Εσωτερικό παιδί, 2) Εμπόδια στην Ευτυχία, 3) Αντιμετωπίζοντας Δύσκολες Εποχές

 

4. Εφαρμόζεις τεχνικές στο σπίτι;  Αν ναι ποιες;

α. Ασκήσεις   √   β. Χαλάρωση   √   γ. Διαλογισμός / Προσευχή   √   δ. Σωστή διατροφή   √   ε. Αναπνοές   √   στ. Άλλο – τι;  1) Οραματισμό, 2) Ενεργειακή ψυχολογία, 3) Αναγνώριση ομορφιάς

 

5. Τι άλλο κάνεις που σε βοηθάει (π.χ. διάβασμα, CD, DVD, κλπ);  Διαβάζω πολλά βιβλία, παρακολουθώ videos στο internet και ομιλίες.

 

6. Παρακαλούμε να μοιραστείς μαζί μας τις αλλαγές που έχεις παρατηρήσει στον εαυτό σου και που πιστεύεις ότι μάλλον οφείλονται σε αυτά που μαθαίνεις στην Αρμονική Ζωή: Πες μας για τις βελτιώσεις που έχεις δει – αλλαγές σωματικές, συναισθηματικές, νοητικές, οικογενειακές, στην ενέργειά σου, στις σχέσεις, στην εργασία, στην αντιμετώπιση των δυσκολιών της ζωής ή της αρνητικότητας των άλλων, του θανάτου γενικά κ.α.  Επίσης σκέψου πνευματικές αλλαγές.  Εξαφανίστηκαν οι πόνοι της καρδιάς, οι ταχυπαλμίες και το άγχος.  Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον και νιώθω δυνατός και άξιος για τα πάντα.  Εχω έλξει κοντά μου ανθρώπους που με αγαπάνε και με στηρίζουν, ενώ έχουν απομακρυνθεί οι γκρινιάρηδες και καταθλιπτικοί.  Σε πολλές περιπτώσεις έχει έρθει βοήθεια από το πουθενά.  Οι σχέσεις μου με όλα τα μέλη της οικογένειας έχουν γίνει αρμονικές και ευχάριστες.  Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ η θεωρία του Bob, τα CD & DVD του, καθώς και τα 3 σεμινάρια που έχω παρακολουθήσει.  Γενικά είναι ένας δυνατός συνδυασμός θεωρίας και πράξης με άμεσα αποτελέσματα.

 

7. Ποιες Τεχνικές σε βοηθήσανε / βοηθάνε περισσότερο;  Οραματισμός, EFT, ho’ponopono, Ακούγοντας την Καρδιά, αναπνοές, αναγνώριση ομορφιάς.

 

8. Ποιες Αλήθειες ή σκέψεις σε βοηθήσανε / βοηθάνε περισσότερο;  1) Εγώ είμαι υπεύθυνος για ότι μου συμβαίνει στη ζωή, 2) Δεν είμαι υπεύθυνος για ότι συμβαίνει στους άλλους, 3) Εχω μέσα μου τη δύναμη για να δημιουργήσω και να φέρω στη ζωή μου όλα όσα χρειάζομαι και επιθυμώ.

 

9. Τι θα πρότεινες στους άλλους για να νιώθουν καλύτερα στη ζωή τους;  Να ασχοληθούν με την αυτογνωσία με κάθε τρόπο, όπως για παράδειγμα με: βιβλία, ομιλίες, σεμινάρια, DVD, CD, Internet.

 

Αν θέλουμε, μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις απαντήσεις σου για φυλλάδια του σωματείου;

___  Όχι   /   ___  Ναι, αλλά χωρίς το όνομά μου   /     √   Ναι, βεβαίως με το όνομά μου

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

Να δημιουργηθούν Ακαδημίες και να αντιμετωπίζεται κάθε περίπτωση χωριστά.  Π.χ. Ακαδημία για σχέσεις, οικονομικά προβλήματα, προβλήματα υγείας, εθισμοί.  Ετσι, με τις γνώσεις που έχουμε θα μπορούμε να δώσουμε λύσεις στην πράξη για όσους έχουν ανάγκη.  Εγώ δηλαδή θα μπορούσα να βοηθάω μια ομάδα που έχει οικονομικά προβλήματα.

 

******************************

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΖΩΗ

 

Ονοματεπώνυμο  Γεράσιμος (Μάκης) Στελάτος  τηλ.  6934107341

Ηλικία  75  Επάγγελμα  Πολιτικός Μηχανικός  Περιοχή  Κηφισιά

 

 

1. Πώς Ξεκίνησες να ασχολείσαι με τη βελτίωση ή την εξέλιξη του εαυτού σου;  Ποια ήταν η αφορμή;  Είχες κάποιο πρόβλημα;  Ναι, σοβαρό οικογενειακό και επαγγελματικό.

 

2. Τώρα παρακολουθείς κάποιο μάθημα στην ΑΖ;  Ναι  Ποιο / ποια;  Εχω τελειώσει τα κλασικά σεμινάρια και κάνω τα έκτακτα.

 

3. Πόσα χρόνια παρακολουθείς μαθήματα ή δραστηριότητες στην Αρμονική Ζωή;  29

Ποια μαθήματα ή δραστηριότητες παρακολούθησες μέχρι τώρα;

α. Ασκήσεις Γιόγκα   √   β. Σεμινάριο Αυτογνωσίας   √   γ. Σαββατοκύριακα και καλοκαιρινά σεμινάρια   √   δ. Άλλο – τι;  Συμμετείχα επί σειρά ετών στο ΔΣ σαν Πρόεδρος ή Αντιπρόεδρος.

 

4. Εφαρμόζεις τεχνικές στο σπίτι;  Αν ναι ποιες;

α. Ασκήσεις   √  β. Χαλάρωση   √  γ. Διαλογισμός / Προσευχή   √  δ. Σωστή διατροφή   √  ε. Αναπνοές   √  στ. Άλλο – τι;  Μελετώ φιλοσοφία και σύγχρονες εναλλακτικές θεραπευτικές.

 

5. Τι άλλο κάνεις που σε βοηθάει (π.χ. διάβασμα, CD, DVD, κλπ);

 

6. Παρακαλούμε να μοιραστείς μαζί μας τις αλλαγές που έχεις παρατηρήσει στον εαυτό σου και που πιστεύεις ότι μάλλον οφείλονται σε αυτά που μαθαίνεις στην Αρμονική Ζωή: Πες μας για τις βελτιώσεις που έχεις δει – αλλαγές σωματικές, συναισθηματικές, νοητικές, οικογενειακές, στην ενέργειά σου, στις σχέσεις, στην εργασία, στην αντιμετώπιση των δυσκολιών της ζωής ή της αρνητικότητας των άλλων, του θανάτου γενικά κ.α.  Επίσης σκέψου πνευματικές αλλαγές. Όταν ξεκίνησα βρισκόμουν σε κατάσταση έξαλλης ανησυχία, θυμού, αγανάκτησης, και πολλαπλών φόβων.  Αργά αλλά ΣΤΑΘΕΡΑ, εφαρμόζοντας με συνέπεια, επιμέλεια και πίστη τις διδασκαλίες του ΘΑΥΜΑΣΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΜΑΣ ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΑΤΖΕΜΥ (είμαι από τη φύση μου συνεπής και επιμελής, σε γρήγορο σχετικά διάστημα είχα σοβαρά μέχρι θεαματικά αποτελέσματα ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΝ.  Κατέκτησα την ηρεμία μου και την ισορροπία μου, βελτιώθηκε η υγεία μου, ξαναβρήκα το ΚΕΦΙ και το ΘΑΡΡΟΣ για ζωή, δημιουργία, αγάπη, και σαν θαύμα ενδιαφέρον για πνευματική εξέλιξη.

 

7. Ποιες Τεχνικές σε βοηθήσανε / βοηθάνε περισσότερο;  Γενικά όλες ανάλογα με το ποια αρμόζει στην κάθε περίσταση.  ΟΜΩΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

 

8. Ποιες Αλήθειες ή σκέψεις σε βοηθήσανε / βοηθάνε περισσότερο;  1) Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΟΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ.  2) Κάθε δυσκολία δεν είναι τιμωρία αλλά η ευκαιρία για να ωριμάζω όλο και περισσότερο.

 

9. Τι θα πρότεινες στους άλλους για να νιώθουν καλύτερα στη ζωή τους;  Για να ευτυχούν αδιάκοπα (?) στη ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ (συγχωρώντας) κυρίως σε όσους τους πλήγωσαν, αδίκησαν, πόνεσαν, ταπείνωσαν και στο Θεό, που φρόντισαν έτσι για την ΩΡΙΜΑΝΣΗ τους.

 

Αν θέλουμε, μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις απαντήσεις σου για φυλλάδια του σωματείου;

___  Όχι   /   ___  Ναι, αλλά χωρίς το όνομά μου   /     √    Ναι, βεβαίως με το όνομά μου

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

Σαν βασική μου ΠΡΟΤΑΣΗ, προσφέρω τη διαπίστωσή μου, πως ο ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΑΤΖΕΜΥ, είναι τόσο άοκνος και παρακολουθεί ακούραστα κάθε εξέλιξη για ΣΩΜΑΤΙΚΗ και ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ που με το χάρισμα της μεταδοτικότητάς του και της πειστικότητάς του, δεν μου αφήνει περιθώρια χώρου και χρόνου να προλάβω για προτάσεις αφού ότι σκεφτώ το έχει ήδη καλύψει.  Θεωρώ ευκαιρία μου μεγάλη και μοναδική να εκφράσω την πλήρη ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ και την ευγνωμοσύνη μου στο Θεό που την πιο κατάλληλη στιγμή, μου τον παρουσίασε στο δρόμο της ΖΩΗΣ ΜΟΥ.

 

********************************

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΖΩΗ

 

Ηλικία  43  Επάγγελμα  Νοσηλεύτρια  Περιοχή  Αχαρναί

 

 

1. Πώς Ξεκίνησες να ασχολείσαι με τη βελτίωση ή την εξέλιξη του εαυτού σου;  Ποια ήταν η αφορμή;  Είχες κάποιο πρόβλημα;  Γνώρισα την Αρμονική Ζωή μέσω ενός βιβλίου που διάβασα και επισκέφθηκα το χώρο επειδή ήθελα πολύ να ανήκω κάπου γιατί πριν διάβαζα βιβλία που είχα από την Αμερική και δεν γνώριζα ότι υπήρχε και εδώ τέτοιος χώρος.  Στην αρχή φοβήθηκα, ήθελα χρόνο για να εμπιστευτώ και αρχικά έπαιρνα μόνο κασέτες και διάβαζα τα βιβλία της Αρμονικής Ζωής.  Όμως ένιωσα αγάπη σε μικρό διάστημα, μπήκα και παρακολούθησα τα 7 χρόνια αυτογνωσίας και παρακολουθούσα στη συνέχεια τα καλοκαιρινά σεμινάρια.

 

2. Τώρα παρακολουθείς κάποιο μάθημα στην ΑΖ;  ΝΑΙ  Ποιο / ποια;  Αντιμετωπίζοντας Δύσκολες Εποχές

 

3. Πόσα χρόνια παρακολουθείς μαθήματα ή δραστηριότητες στην Αρμονική Ζωή;  9

Ποια μαθήματα ή δραστηριότητες παρακολούθησες μέχρι τώρα;

α. Ασκήσεις Γιόγκα ___ β. Σεμινάριο Αυτογνωσίας   √   γ. Σαββατοκύριακα και καλοκαιρινά σεμινάρια   √   δ. Άλλο – τι;  Ιόχρους Φλόγα.

 

4. Εφαρμόζεις τεχνικές στο σπίτι;  Αν ναι ποιες;

α. Ασκήσεις ___ β. Χαλάρωση ___ γ. Διαλογισμός / Προσευχή   √   δ. Σωστή διατροφή   √   ε. Αναπνοές ___ στ. Άλλο – τι;  Διάβασμα των βιβλίων του Νατζεμυ.

 

5. Τι άλλο κάνεις που σε βοηθάει (π.χ. διάβασμα, CD, DVD, κλπ);  1) Ασκήσεις και τις τεχνικές CD,  2) Διάβασμα.

 

6. Παρακαλούμε να μοιραστείς μαζί μας τις αλλαγές που έχεις παρατηρήσει στον εαυτό σου και που πιστεύεις ότι μάλλον οφείλονται σε αυτά που μαθαίνεις στην Αρμονική Ζωή: Πες μας για τις βελτιώσεις που έχεις δει – αλλαγές σωματικές, συναισθηματικές, νοητικές, οικογενειακές, στην ενέργειά σου, στις σχέσεις, στην εργασία, στην αντιμετώπιση των δυσκολιών της ζωής ή της αρνητικότητας των άλλων, του θανάτου γενικά κ.α.  Επίσης σκέψου πνευματικές αλλαγές.  Οι αλλαγές που έχουν γίνει σε μένα είναι ότι έχω πολύ λιγότερο φόβο για το μέλλον και μεγαλύτερη ηρεμία μέσα μου.  Εχω βάλει τα όριά μου για το τι θέλω χωρίς να μαλώνω με τους άλλους, νιώθω μεγαλύτερη αγάπη μέσα μου και για τον εαυτό μου και για τους άλλους.  Δέχομαι πιο πολύ την αρνητικότητα των άλλων χωρίς να κουράζομαι και να πονάω συναισθηματικά για το τι πιστεύουν οι άλλοι για μένα και αναπτύσσω συνεχώς το εσωτερικό συναίσθημα της αυτοπαραδοχής και αυτ???????? Και πιστεύω ότι αυτό θα μου λύσει κάθε “πρόβλημα”.

 

7. Ποιες Τεχνικές σε βοηθήσανε / βοηθάνε περισσότερο;  1) ho’ponopono,  2) EFT,  3) Διαλογισμός,  4) TAT.

 

8. Ποιες Αλήθειες ή σκέψεις σε βοηθήσανε / βοηθάνε περισσότερο;  1) Μόνο εγώ είμαι υπεύθυνη για την πραγματικότητά μου,  2) Είμαι μια αιώνια ψυχή,  3) Τα πάντα έχουν μία λογική και παντού υπάρχει θεϊκό σχέδιο,  4) Είμαι αιώνια και μοναδική.

 

9. Τι θα πρότεινες στους άλλους για να νιώθουν καλύτερα στη ζωή τους;  Να πιστέψουν στη δική τους εσωτερική δύναμη.  Ότι μόνο αυτοί είναι υπεύθυνοι για αυτό που βιώνουν.  Κανένας δε μπορεί να τους βλάψει αν αυτοί δε θέλουν.  Είναι ελεύθεροι μόνο αν νιώθουν ευτυχία και ηρεμία ανεξάρτητα του τι γίνεται γύρω τους και τι κάνουν οι άλλοι.

 

Αν θέλουμε, μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις απαντήσεις σου για φυλλάδια του σωματείου;

___  Όχι   /     √   Ναι, αλλά χωρίς το όνομά μου   /   ___  Ναι, βεβαίως με το όνομά μου

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

Γράψε από πίσω

Comments are closed.